- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.181
evet neden benim bebeğim yaşamıyor diye sormadan edemiyorum. aldığım ilk haberdi evet bu kadar yakın çevremden.allahım hayırlısını versin ne diyebilirz ki.
bu arada burada 2 aydır konuşuyoruz sizinle sadece kelimelerle.ancak resimlerde sizi görmek çok duygulandırdı beni,zaten duygu patlaması yaşıyorum yapmayın bana bunu:)))
bu arada sadece kelimelerle derken yanlış anlaşılmasın. gönüller birdi tabi ancak görsel olarak görmek de apayrıymış.
duygulanman çok normal canım çünkü aynı şeyleri yaşayan farklı kadınlarız...rabbim mutlu günlerimizdede bir birimize yorum yazmayı nasip etsin
canım haklısın gerçekten, kendini hiç suçlu hissetme, bebeini kaybeden anne psikolojisi bu maalesefevet neden benim bebeğim yaşamıyor diye sormadan edemiyorum. aldığım ilk haberdi evet bu kadar yakın çevremden.allahım hayırlısını versin ne diyebilirz ki.
bu arada burada 2 aydır konuşuyoruz sizinle sadece kelimelerle.ancak resimlerde sizi görmek çok duygulandırdı beni,zaten duygu patlaması yaşıyorum yapmayın bana bunu:)))
bu arada sadece kelimelerle derken yanlış anlaşılmasın. gönüller birdi tabi ancak görsel olarak görmek de apayrıymış.
duygulanman çok normal canım çünkü aynı şeyleri yaşayan farklı kadınlarız...rabbim mutlu günlerimizdede bir birimize yorum yazmayı nasip etsin
kızlar bişey soracam. hello resimleri atmış ya. ben nerden görcem onları. buraya mı attı.
bir de psikolojik olarak eski hamileliğmdeki belirtileri yaşıyorum sormayın. bel ve kasık ağrısından uyanıyorum o kadar. ne kadar istiyorsam 5 günde erken gebelik beliertilerim başladı . benden başka yoktur bu kadar erken hisseden:))))ah ah kulladığım ilacın zararı olmadığıne emin olsam bir de bu ay gelse bebiş. ne güzel olur.
kızlar çok kötüyüm. ağlamaktan bıktım artık. az önce bi haber aldım. aslında çok güzel bi haber. burda 2-3 günde bir sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız var. kadın hamileymiş. şimdi onu aramam lazım hayırlı olsun diye ama elim telefona gitmiyor.nolur kızmayın bana elimde değil.haberi ilk duyduğumda allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dedim. ama açıp ne diyeceğim boğazımda düğümlenir kelimeler.ya tekrar hamile kalamzsam sürekli oyanımdayken napıcam ben. benim hamile olduğumu öğrendiklerinde eşi bu dünyaya çocuk getirilir mi demişti. şimdi eşi hamile. kendisini çok da severim, çok da sevindim ama nasıl soracam ne konuşcam onunla bundan sonra. uzun zamandır iyiydim bugün yine duygu patlaması yaşıyorum.allahım içimde en ufak kötü bişeyy yok ancak ağladığım için bile affet yarabbim.
canım haklısın gerçekten, kendini hiç suçlu hissetme, bebeini kaybeden anne psikolojisi bu maalesef
resimler için bende katılıyroum :) insan gerçekten bi tuhaf oluyor, ve karşılaşıp sohbet ettiğinde hiç yadsımadan yıllardır dostmuş gibi dalıyosun muhabbete :) inş birgün yüzyüze görüşmekte kısmt olur, ank. da akrabaların var mı senin canım ? birde maşşalh gerçekten çok güzelsin :) hoş bizim kızların hangisi çirkin ki :)
3,5 yıl oldu hala alışamadım bu kelimeye ya :) ama denince kendimi bişey sanıyom :)
ah canımm keşke gelse bebişler bende sürekli kendimi dinleyip duruyorum 1 hafta da bu belirtiler ortaya çıkmaz değil mi?
inşallah geçecek bu günler canım bizlerde hamile olacağız dediğin gibi istemediğinden değil kendi acımız yüzünden boğazımız düğüm düğüm. birde bile bile canımızı yakanlar var eltim hamile tatile gittiğimizde öğrendiler düşük yaptığımı hayırlı olsun dememişlerdi de bi geçmiş olsun beklerdim onu da demediler kendilerince sevindiler o kadar içimi acıttılar ki dilimin ucuna geldi ama bende ona hayırlı olsun diyemedim.allah affetsin.arkadaşım aradı o da yeni öğrendi düşük yaptığımı çok üzüldüm derken bile zil takıp oynayacak gibiydi ne kadar dertmiş hamile olmamız millete bundan sonra elimde olsa doğum yapana kadar hiçkimseye söylemek istemiyorum.allah sahte insanlardan korusun hepimizi.
inşallah canım. çabucak geçse şu günler. canım gerçekten çok yanıyor. bahsettiğin o kişilerden öyle çok ki. hepsini yüce allahıma havale ediyorum.benimde bazıları hamile olduğumu öğrendiğinde hayırlı olsun bile dememişti, sanki günahmış ayıpmış gibi hamile olmak.kaybettiğimde de sanarsın ki benden çok üzülmüşler. sizin iki yüzlülüğünüzü seveyim. allahım böyle insanlardan uzak tutsun bizi. arkadaşın da ne gıcıkmış arama bari en azından duymayım o çirkin sesini kusura bakma canım ağır oldu biraz.
ağır mı oldu o ve diğerleri daha fazlasını hak ediyo aslında canım ama boşver büyüklük bizde kalsın allaha havale edelim.
sağolhilal canım bende ekledim seni...maşallah çok çıtırmışsın canım...gözlerinede maşallah diyeyimde nazar değmesin:) kızımda bakarken fotolarına yanımdaydı arkadaşın çok güzelmiş anne diyor bide aksesuar manyağı benim kızzm kolunda çanta vardı bir fotoda bu kimin anne diyor topuklulara falan bakıyor:)) genelde fotolarda ilk sorusu kocası varmı ikinci sorusuda bebekleri varmı oluyor... bende bebekleri olacak dedim olacak inşallah...eşinlede çok uyumlu bir çift olmuşsunuz çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin canım....
candaş, canım yaaademekki sadece eşleri görmüyormuşuz aldatırken kendimizide görüyormuşuz ben de görürüm bazen bu rüyalardan kalkıp eşimi dövdüğüm gibi değildir ama kendime yaptığım muamele:)) eşimede olayı üstten anlatırım:)) rüyan hayırlara vesile olsun canım...
.. Ben hamile kedi görsem bile ağlardım...
..
Renkliatlas canım eşine destek kararına sevindim. Benim de eşim alıştı ben alışamadım bu şehre. İnşallah her şey istediğin gibi olur bu ay gidersin dr ye ama 2 kişiolarak:))
Minikler kızlar da demiş fazla takma gerçekten. Büyükler sabit fikirliler. Bazen dayanamıyor insan. Bizim de görümcemler .. Onlarda kaldım ya sürekli oğlum için aynı babası diyorlar aslında bana çok benziyor. Herkes bana benzetiyor. Bana benzediğini söyleseler ne olacak ki. Sinir bir durum...
Minicikumut burada yağmurlu ablan diyordur. Çok fazla yağıyor...
Candaş hayırlara gitsin rüyan. Yest için yarın arayacağı. Oğlumda inşallah sorun çıkmaz... İnşallah dr ile güzel olur görüşmeniz. Eşin senden bağımsız gidip sperm verebilir. 3 günlük perhizle. Sorun yoksa başka ihtimallere bakarsınız...
Hilalciğim bunları hep yaşadık canım. O insan sana karşı iyiyse ara canım. Benim son düşüğümde zümremden arkadaşa hep 2. çocuk düşün dedim. Korunmadı aynı dönemde hamile kaldık. Ben düşürdüğüm zaman onun öğrendim. O bana çok üzüldü. Ben destek oldum ama ona ve az önce aradı beni. Kızını aşıya götürmüş. Dursaydı benim de o kadar olacaktı ama kısmet. Bemnim de ilk bebeğim düştü sonra oğlum oldu. İnşallah sizler de hamile olup anne olacaksınız.. Ben hamile kedi görsem bile ağlardım...
Venüsçüğüm geçmiş olsun. İnşallah yeniden hamile kalırsın en tez zamanda. Folikasite gerek yok kullandığında var zaten...
rolle canım nasılsın. iyi misin biraz daha. regl oldun mu?
iyiyim canim sen nasilsin? hayir olmadim maalesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?