selam.. yazının bu kısmı dikkatimi çekti, hemen kendimi yazayım dedim:) bn de pepee' ye sinir oluyorum. kardeşi var onun. neler yapıyor kardeşiyle. bnm kızım da hayranlıkla izliyor. bnmse içim acıyor. pepeenin bile kardeşi var diyorum. saçma ama diyorum işte..
en yakın arkadaşlarımızdan biri.bebeğimi kaybettiğimde yanıma ilk o geldi.ancak konuşurken onu kırmaktan korkuyorum.onun adına çok sevindim ancak bunu anlatamazsam, kendi acımı ona hissettirirsem onu daha da üzerim diye korkuyorum. yarın kendimi toparlayıp arayacağım çok sağol.
merhaba arkadaşlar.ben de 17 aralıkta kürtaj oldum.21 ocakta da adet oldum.adetten sonra korunmadık bakalım artık hayırlısı.bir an önce hamile kalmak istiyorum o zaman kendimi daha iyi hissedeceğim.şuan bu konuları konuşmak bile çok zor geliyor.bebeğimi kaybettiğimden beri çok üzgünüm.burda benim gibilerle payylaşarak biraz rahatlyorum.allah hepimize sağlıklı bebişler verir inşallah.21 'ine kadar zor tutucam kendimi inşallah hamileyimdir.erken yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bekliycem o yüzden.kürtajdan sonra hemen hamile kalan var mı? tekrar düşükle sonuçlanmasından da korkuyorun.doktorum korunmadığım için bana ferrevit verdi folik asit ayrıca almıyorum.bunun içinde tüm vitaminler varmış.
HİLAL, canım sağol allahım sizlerede nasip etsin sağlıklı evlatlar...tez zamanda daha fazla beklemeden...kızım ne süslü ne süslü bir görsen topuklu terlikleri var sürekli benim topuklu ayakkabılarımı giymek için yalvarıyor ama vermiyorum:)) ayağı burkulur diye halası var süslü ona çok özeniyor...babası yandı yandı iki kız napıcak düşünüyor:))
chnb, canım onları anlamak mümkün değil benim görümcenin biride aynı ben demezmi benim kıza yanından bile geçmiyor kızım bana benziyor aslında eşimin köylüleride eşime benzetiyor...ya bana benzediğini söylesen ne olacak dediğin gibi ilginçler ilginç sanki eşimin çocuğu benim çocuğum değil:)) oğlunun test sonucunumu yarın soracaksın inşallah bişey çıkmaz canım...
datlumm ve venüs , sizin için çok sevindim kızlar yeni bir umut diyerek başlamışsınız çalışmalara allahım tekrar nasip etsin inşallah bu defa tamamınada erdirsin...
Doktorla telefonla gorustum 50 gunden once gelme dedi.1 hafta daha bekliycem yani..
Dua et benm icin
HİLAL, canım sağol allahım sizlerede nasip etsin sağlıklı evlatlar...tez zamanda daha fazla beklemeden...kızım ne süslü ne süslü bir görsen topuklu terlikleri var sürekli benim topuklu ayakkabılarımı giymek için yalvarıyor ama vermiyorum:)) ayağı burkulur diye halası var süslü ona çok özeniyor...babası yandı yandı iki kız napıcak düşünüyor:))
chnb, canım onları anlamak mümkün değil benim görümcenin biride aynı ben demezmi benim kıza yanından bile geçmiyor kızım bana benziyor aslında eşimin köylüleride eşime benzetiyor...ya bana benzediğini söylesen ne olacak dediğin gibi ilginçler ilginç sanki eşimin çocuğu benim çocuğum değil:)) oğlunun test sonucunumu yarın soracaksın inşallah bişey çıkmaz canım...
datlumm ve venüs , sizin için çok sevindim kızlar yeni bir umut diyerek başlamışsınız çalışmalara allahım tekrar nasip etsin inşallah bu defa tamamınada erdirsin...
kızlar çok saolun biraz ortam fazla gerildi eşimle de tartıştık ağlattı beni eşek herif biraz daha sabır gösterecem yapacak bişey yok... dua ediyorum kış çabuk çıksın die herkes evinde huzurlu olsun arkadaş..
chnb ablacım çok güldüm benzetme olayına oğluşun sana o kadar çok benzerken işte gıcıklık parayla değilki :) :)
hilal canım benim okulda en sevdiğim arkadaşım hamile şimdi 6 aylık oldu benimki dursaydı 4 aylık olacaktı ben 3 aydır hergün kahroldum arkadaşıma dua ettim sevincini yaşamasını da istedim allah için elinden geldiğince dikkat de etti ama tek onun dikkat etmesi yetmiyorki kimse seni umursamıyor isim düşünme faslından tut hareket cinsiyet kıyafet doğum her türlü muhabbetin ortasında kaldım kalıyorumbuara hamile kıyafeti de giyiyor artık karnı çok belirginleşti gözüm dalıyo bazen ne hayaller kurmuştum diyorum diğer bebeğim dursaydı şimdi doğum iznine ayrılıyor olacaktım 11 mart tahmini doğum tarihiydi elime karnıma koyuyorum dua ediyorum bir gün benim de bizim de muradımız olacak allah tez zamanda yaşatmayı nasip etsin.. bu bizim sınavımız die düşün ve arkadaşın da gerçek dost ise seni anlayacak zaten zor durumda bırakmayacaktır emin ol ne de olsa zor gününde yanındaymış ne yaşadığını biliyor..
candaş canım başlıycaz başladık sanırım :) bugün benimkiyle tartışınca barışmak için kaynaştık :) ama adetim dün bitti bugünün bize faydası yok :) haftaya ödevlere başlarız :) işin şakası tabi hadi olsun hemen demiyorum cnm ne zaman gelmek isterse 3 ay deneme süreci verdi dr ovulasyon felan hesaplamayacam özel bir çabada göstermeyecem nazlanmasın :)
renkli cnm dr.a gitmişsin inşallah güzel şeyler duyarsın sonra bize güzel haberler verirsin
ceza nerelerde buarada kızlar hiç mesajına rastlamadım
hello dralp günlük loneliness nabersin kızlar
inş canım birgün nasip olur görüşmekte.bende teşekkür ediyorum.ankarada akrabalar evet eşimin ablası var.sürekli gidiyoruz. inşallah ne güzel olur hem de görüşmek.iltifatın için de teşekkür ederim.sen de çok güzelsin nazar değmesin. dediğin gibi eminim hepsi güzeldir, burdaki herkesin gönlü güzel,yüzüne yansımış.
saol canım heklısın ya hep onları göroduk ters köşe oldum şimdi, yaa ama bugünde gördüm.bu kezde karmatenin kemençecisi sahneden atlayıp bana sarılıyo, çok beğenmiş beni :) hastayım zaten ona, içimde kötü şeyler yaşanıyo galiba 2 gündür :)hilal canım bende ekledim seni...maşallah çok çıtırmışsın canım...gözlerinede maşallah diyeyimde nazar değmesin:) kızımda bakarken fotolarına yanımdaydı arkadaşın çok güzelmiş anne diyor bide aksesuar manyağı benim kızzm kolunda çanta vardı bir fotoda bu kimin anne diyor topuklulara falan bakıyor:)) genelde fotolarda ilk sorusu kocası varmı ikinci sorusuda bebekleri varmı oluyor... bende bebekleri olacak dedim olacak inşallah...eşinlede çok uyumlu bir çift olmuşsunuz çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin canım....
candaş, canım yaaademekki sadece eşleri görmüyormuşuz aldatırken kendimizide görüyormuşuz ben de görürüm bazen bu rüyalardan kalkıp eşimi dövdüğüm gibi değildir ama kendime yaptığım muamele:)) eşimede olayı üstten anlatırım:)) rüyan hayırlara vesile olsun canım...
maalesefki aramıza hoşgeldin, geçmiş olsun.allah yeni meleğine kavştursun tezden.yalnız her zman ilk denemede şanslı olamayabiliyoruz.sabırszlanma canım hayal kırıklığına uğrayabilirsinmerhaba arkadaşlar.ben de 17 aralıkta kürtaj oldum.21 ocakta da adet oldum.adetten sonra korunmadık bakalım artık hayırlısı.bir an önce hamile kalmak istiyorum o zaman kendimi daha iyi hissedeceğim.şuan bu konuları konuşmak bile çok zor geliyor.bebeğimi kaybettiğimden beri çok üzgünüm.burda benim gibilerle payylaşarak biraz rahatlyorum.allah hepimize sağlıklı bebişler verir inşallah.21 'ine kadar zor tutucam kendimi inşallah hamileyimdir.erken yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bekliycem o yüzden.kürtajdan sonra hemen hamile kalan var mı? tekrar düşükle sonuçlanmasından da korkuyorun.doktorum korunmadığım için bana ferrevit verdi folik asit ayrıca almıyorum.bunun içinde tüm vitaminler varmış.
ablam saol, inş çıkmayacağını umuyoruz oğlun için.eşim için aslında evet o orda yaptırsın ya.burda uğraşmayalım. 1 önce yaptırsak çokta sorun olmaz herhalde değil mi ?Renkliatlas canım eşine destek kararına sevindim. Benim de eşim alıştı ben alışamadım bu şehre. İnşallah her şey istediğin gibi olur bu ay gidersin dr ye ama 2 kişiolarak:))
Minikler kızlar da demiş fazla takma gerçekten. Büyükler sabit fikirliler. Bazen dayanamıyor insan. Bizim de görümcemler .. Onlarda kaldım ya sürekli oğlum için aynı babası diyorlar aslında bana çok benziyor. Herkes bana benzetiyor. Bana benzediğini söyleseler ne olacak ki. Sinir bir durum...
Minicikumut burada yağmurlu ablan diyordur. Çok fazla yağıyor...
Candaş hayırlara gitsin rüyan. Yest için yarın arayacağı. Oğlumda inşallah sorun çıkmaz... İnşallah dr ile güzel olur görüşmeniz. Eşin senden bağımsız gidip sperm verebilir. 3 günlük perhizle. Sorun yoksa başka ihtimallere bakarsınız...
Hilalciğim bunları hep yaşadık canım. O insan sana karşı iyiyse ara canım. Benim son düşüğümde zümremden arkadaşa hep 2. çocuk düşün dedim. Korunmadı aynı dönemde hamile kaldık. Ben düşürdüğüm zaman onun öğrendim. O bana çok üzüldü. Ben destek oldum ama ona ve az önce aradı beni. Kızını aşıya götürmüş. Dursaydı benim de o kadar olacaktı ama kısmet. Bemnim de ilk bebeğim düştü sonra oğlum oldu. İnşallah sizler de hamile olup anne olacaksınız.. Ben hamile kedi görsem bile ağlardım...
Venüsçüğüm geçmiş olsun. İnşallah yeniden hamile kalırsın en tez zamanda. Folikasite gerek yok kullandığında var zaten...
hadi hayırlısı canım, zaten hep o tartışmalar yok mu :)) umarım o süre içerinde bebeğin göbeğinde olur :)kızlar çok saolun biraz ortam fazla gerildi eşimle de tartıştık ağlattı beni eşek herif biraz daha sabır gösterecem yapacak bişey yok... dua ediyorum kış çabuk çıksın die herkes evinde huzurlu olsun arkadaş..
chnb ablacım çok güldüm benzetme olayına oğluşun sana o kadar çok benzerken işte gıcıklık parayla değilki :) :)
hilal canım benim okulda en sevdiğim arkadaşım hamile şimdi 6 aylık oldu benimki dursaydı 4 aylık olacaktı ben 3 aydır hergün kahroldum arkadaşıma dua ettim sevincini yaşamasını da istedim allah için elinden geldiğince dikkat de etti ama tek onun dikkat etmesi yetmiyorki kimse seni umursamıyor isim düşünme faslından tut hareket cinsiyet kıyafet doğum her türlü muhabbetin ortasında kaldım kalıyorumbuara hamile kıyafeti de giyiyor artık karnı çok belirginleşti gözüm dalıyo bazen ne hayaller kurmuştum diyorum diğer bebeğim dursaydı şimdi doğum iznine ayrılıyor olacaktım 11 mart tahmini doğum tarihiydi elime karnıma koyuyorum dua ediyorum bir gün benim de bizim de muradımız olacak allah tez zamanda yaşatmayı nasip etsin.. bu bizim sınavımız die düşün ve arkadaşın da gerçek dost ise seni anlayacak zaten zor durumda bırakmayacaktır emin ol ne de olsa zor gününde yanındaymış ne yaşadığını biliyor..
candaş canım başlıycaz başladık sanırım :) bugün benimkiyle tartışınca barışmak için kaynaştık :) ama adetim dün bitti bugünün bize faydası yok :) haftaya ödevlere başlarız :) işin şakası tabi hadi olsun hemen demiyorum cnm ne zaman gelmek isterse 3 ay deneme süreci verdi dr ovulasyon felan hesaplamayacam özel bir çabada göstermeyecem nazlanmasın :)
renkli cnm dr.a gitmişsin inşallah güzel şeyler duyarsın sonra bize güzel haberler verirsin
ceza nerelerde buarada kızlar hiç mesajına rastlamadım
hello dralp günlük loneliness nabersin kızlar
günaydın canlarım kısçelerim ayrı düştük sürekli şikayet modundayım kusura bakmayın ama valla bedenen ve ruhen çökük durumdayım bu işler yordu beni günler nasıl geçio anlamıorum sabah geliorum arkadaş arıyo hadi öğle yemeğine ne zaman öğlen oldu diyorum sonra akşam oluyo evdede yoğunluk maşallah gelen giden eksik olmuyo kendimi dağlara vurasım var geçmişi okuyamadım biri özet geçsin nolur:)minicikumut usta bu konuda :)
napıosunuz bakalım
Günaydınn kızlarDün öğleden sonra işyerinden izin aldım annemle vakit geçirdim.Anneme giderken bir kayıp düşüşüm vardı ki tam artistik patinajdı Gülmekten kalkamadım yine.Bu sene kar,buz çok oldu.Akşam eşimde annemlere gelirken düşmüş.Babam yumurta falan almış onu taşıyormuş ayağı kayınca yumurtuları korumak için kendini yere atmış,yumurtalarda onun üstüne ama bir tanesini bile çatlatmadım diyor Babamda diyorki yumurtalar çatlamadı ama az kaldı senin Çanak kırılıyordu
nazlım işten yoğunluktan bunalmış kıyamam...sık dişini canım biraz inşallah hafifler işlerin zamanla...
kızlar ne bu yaa düşen düşene,, cano valla sende düşme rekoru kıracan bacım...bende çok düşerim ama bu sene evdeyim ya henüz açılışı yapmadım.. okulum haftaya belli olacakmış kar nedeniyle tatil çünkü , haftaya kadarda kar kalkar, bende başlarım göreve hayırlısıyla.. özledim valla sıpaları, gideyim hasret gidereyim minnoşlarla...
bacılar adetlerinizi bi yazın hele.. tabloyu temelli boşladık...yeni tablo hazırlamam lazım
selam kızlar nasılsınız?? ben sıkıldım iyice ya evde yatmaktan. dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama hem cok soğuk hava. hemde kardan buzdan korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?