Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorla telefonla gorustum 50 gunden once gelme dedi.1 hafta daha bekliycem yani..
Dua et benm icin

Ah canım ah. Bebek iyi değil mi?

Ara canım. Arkadaşının yalnız bırkma. O da senin duygularını anlayışla karşılayacaktır bence...

canım kaderimiz hemen hemen aynı bende 28 aralıkta kürtaj oldum 24 ocakta regl şimdi 20 şubatı bekliyorum hakkımızda hayırlısı..bende folikasit kullanıyorum ferrevit ne için.

HİLAL, canım sağol allahım sizlerede nasip etsin sağlıklı evlatlar...tez zamanda daha fazla beklemeden...kızım ne süslü ne süslü bir görsen topuklu terlikleri var sürekli benim topuklu ayakkabılarımı giymek için yalvarıyor ama vermiyorum:)) ayağı burkulur diye halası var süslü ona çok özeniyor...babası yandı yandı iki kız napıcak düşünüyor:))

chnb, canım onları anlamak mümkün değil benim görümcenin biride aynı ben demezmi benim kıza yanından bile geçmiyor kızım bana benziyor aslında eşimin köylüleride eşime benzetiyor...ya bana benzediğini söylesen ne olacak dediğin gibi ilginçler ilginç sanki eşimin çocuğu benim çocuğum değil:)) oğlunun test sonucunumu yarın soracaksın inşallah bişey çıkmaz canım...

datlumm ve venüs , sizin için çok sevindim kızlar yeni bir umut diyerek başlamışsınız çalışmalara allahım tekrar nasip etsin inşallah bu defa tamamınada erdirsin...

Evet canım acayipler. Yarın arayacağım. Yerim ben o kızlarını:))

inşallah canım sende dualarında bizi de unutma lütfen sende sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah.

amin canım inşallah. kızının süsünü sevsin teyzesi maşallah.babaya gelince allahım kolaylık versin:))) iki güzel kızla ileride naparsa artık:))))şaka bi yana ne mutlu size. iki güzel kız.

chnb ablacım yarın sonuçları alacakmışsın.inşallah temiz çıkar.

kızlar çok saolun biraz ortam fazla gerildi eşimle de tartıştık ağlattı beni eşek herif biraz daha sabır gösterecem yapacak bişey yok... dua ediyorum kış çabuk çıksın die herkes evinde huzurlu olsun arkadaş..

chnb ablacım çok güldüm benzetme olayına oğluşun sana o kadar çok benzerken işte gıcıklık parayla değilki :) :)

hilal canım benim okulda en sevdiğim arkadaşım hamile şimdi 6 aylık oldu benimki dursaydı 4 aylık olacaktı ben 3 aydır hergün kahroldum arkadaşıma dua ettim sevincini yaşamasını da istedim allah için elinden geldiğince dikkat de etti ama tek onun dikkat etmesi yetmiyorki kimse seni umursamıyor isim düşünme faslından tut hareket cinsiyet kıyafet doğum her türlü muhabbetin ortasında kaldım kalıyorum buara hamile kıyafeti de giyiyor artık karnı çok belirginleşti gözüm dalıyo bazen ne hayaller kurmuştum diyorum diğer bebeğim dursaydı şimdi doğum iznine ayrılıyor olacaktım 11 mart tahmini doğum tarihiydi elime karnıma koyuyorum dua ediyorum bir gün benim de bizim de muradımız olacak allah tez zamanda yaşatmayı nasip etsin.. bu bizim sınavımız die düşün ve arkadaşın da gerçek dost ise seni anlayacak zaten zor durumda bırakmayacaktır emin ol ne de olsa zor gününde yanındaymış ne yaşadığını biliyor..

candaş canım başlıycaz başladık sanırım :) bugün benimkiyle tartışınca barışmak için kaynaştık :) ama adetim dün bitti bugünün bize faydası yok :) haftaya ödevlere başlarız :) işin şakası tabi hadi olsun hemen demiyorum cnm ne zaman gelmek isterse 3 ay deneme süreci verdi dr ovulasyon felan hesaplamayacam özel bir çabada göstermeyecem nazlanmasın :)

renkli cnm dr.a gitmişsin inşallah güzel şeyler duyarsın sonra bize güzel haberler verirsin

ceza nerelerde buarada kızlar hiç mesajına rastlamadım

hello dralp günlük loneliness nabersin kızlar

arkadaşın çok güzel davranmış. ben de yarın arayacağım zaten şimdi daha iyiyim. inşallah o da senin arkadaşın gibi dikkatli olur yanımda. yoksa kafayı yerim.

günaydın canlarım kısçelerim ayrı düştük sürekli şikayet modundayım kusura bakmayın ama valla bedenen ve ruhen çökük durumdayım bu işler yordu beni günler nasıl geçio anlamıorum sabah geliorum arkadaş arıyo hadi öğle yemeğine ne zaman öğlen oldu diyorum sonra akşam oluyo evdede yoğunluk maşallah gelen giden eksik olmuyo kendimi dağlara vurasım var geçmişi okuyamadım biri özet geçsin nolur:)minicikumut usta bu konuda :)
napıosunuz bakalım

Günaydınn kızlarDün öğleden sonra işyerinden izin aldım annemle vakit geçirdim.Anneme giderken bir kayıp düşüşüm vardı ki tam artistik patinajdıGülmekten kalkamadım yine.Bu sene kar,buz çok oldu.Akşam eşimde annemlere gelirken düşmüş.Babam yumurta falan almış onu taşıyormuş ayağı kayınca yumurtuları korumak için kendini yere atmış,yumurtalarda onun üstüne ama bir tanesini bile çatlatmadım diyorBabamda diyorki yumurtalar çatlamadı ama az kaldı senin Çanak kırılıyordu

Vallahi Nazlım kızlar yazmışta yazmış anladığım kadarıyla anlatayım sana

Renkliatlas;Kıl bir okul müdürüne denk gelmiş .Atama durumlarının netleşmesini bekliyor.Kaygana derdi yine başında ve yoğun kar yağışı varmış orada.Vee elektrikler gittiğinde mumları yakıp romantik anlar yaşanmış orada

Candaş;Doktor araştırması yapıyor.Ama İnşallah gerek kalmazda bir an önce bebeği gelir annesine.

Chnb;Okullar açıldı,çocuklarına kavuştu.Oğlunun test sonuçlarını bekliyor.İnşallah güzel sonuçlar alacak.

Hello Kıty;Yeni anne tecrübelerini paylaşıyor ara ara.Kaygana derdi onunda başında.Ama sabır ediyor.İnşallah çok yakında oda oğluşu ve eşiyle yanlız kalacak.

Minikler;Asıl kaygana derdi şu sıra onun başında.Amaa güzel haberde var.Miniklerde korunmayı bırakıyor artık.İnşallah bebeğine kavuşacak oda.Dualarımız onunla.

Anladığım kadarıyla Hilal ve Datlumda korunmayı bırakıyormuş.

Günlük ;Kızı Destina aklıyla her geçen gün sınırları zorluyor.Maşallah akıl küpü küçük hanım.Miniğini büyütüyor bir yandan.

Aklıma gelmeyen başka şeyler varsa kusura bakmayın lütfen

inş canım birgün nasip olur görüşmekte.bende teşekkür ediyorum.
saol canım heklısın ya hep onları göroduk ters köşe oldum şimdi, yaa ama bugünde gördüm.bu kezde karmatenin kemençecisi sahneden atlayıp bana sarılıyo, çok beğenmiş beni :) hastayım zaten ona, içimde kötü şeyler yaşanıyo galiba 2 gündür :)
maalesefki aramıza hoşgeldin, geçmiş olsun.allah yeni meleğine kavştursun tezden.yalnız her zman ilk denemede şanslı olamayabiliyoruz.sabırszlanma canım hayal kırıklığına uğrayabilirsin
ablam saol, inş çıkmayacağını umuyoruz oğlun için.eşim için aslında evet o orda yaptırsın ya.burda uğraşmayalım. 1 önce yaptırsak çokta sorun olmaz herhalde değil mi ?
hadi hayırlısı canım, zaten hep o tartışmalar yok mu :)) umarım o süre içerinde bebeğin göbeğinde olur :)

canım günaydın, inan hiç değişiklik yok..

oh düşen düşene :) geçmiş olsun ikinizede, ama gerçekten yumurtaları kırmamakta bi mucize :) bende düştüm + işyerinden eve kadar yürüdüm desem yalan olmaz.2 otobüs değiştirdiğim yol üstelik.çok trafik vardı araçlar ilerleyemediği gibi 1 tek yolcu alacak kapasitesi yoktu.tabana kuvvet dedik.10 km den fazla yürüdüm.5 km daha yürüyecektim.kararlıydım, o bölgede yol açılmıştı otobüslerde az da olsa yerde vardı.ama düştüm hemde feci.20 -30 sn mücadele ettim belki düşmemek için, ama beklenen son.düştüm, 2 adamın yardımıyla kalktım, bileğimi incittim, ağrıdan duramadım otobüse bindim, resmende ağladım otobüste.neyse eve gidince ağrı geçti gitti.

selam kızlar nasılsınız?? ben sıkıldım iyice ya evde yatmaktan. dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama hem cok soğuk hava. hemde kardan buzdan korkuyorum(

nazlım işten yoğunluktan bunalmış kıyamam...sık dişini canım biraz inşallah hafifler işlerin zamanla...

kızlar ne bu yaa düşen düşene,, cano valla sende düşme rekoru kıracan bacım...bende çok düşerim ama bu sene evdeyim ya henüz açılışı yapmadım.. okulum haftaya belli olacakmış kar nedeniyle tatil çünkü , haftaya kadarda kar kalkar, bende başlarım göreve hayırlısıyla.. özledim valla sıpaları, gideyim hasret gidereyim minnoşlarla...

bacılar adetlerinizi bi yazın hele.. tabloyu temelli boşladık... yeni tablo hazırlamam lazım

günaydın canım. valla okul, çalışmak insana iyi geliyor. evde otur otur insan bunalıyor vakit geçmiyor. beni de ekle canım 23 ocak.gelsin tablolar, gelsin bebişler.

selam kızlar nasılsınız?? ben sıkıldım iyice ya evde yatmaktan. dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama hem cok soğuk hava. hemde kardan buzdan korkuyorum(

slm canım. iyiyiz biz.siz nasılsınız.olsun canım sabret biraz daha.allah korusun düşen düşene.

nazlım özledik seni.niye bu kadar çok yoruyorlar seni bakıyım.

candaşım rüyaların hayra olsun inşallah.

minicikumut çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.

kızlar herkese selamlar.hayırlı cumalar bu arada. allahım bu güzel günde hepimizin dualarını kabul eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…