hello kitty, senem kızlar nerelerdesiniz?
TAf alttan gördüm seni :) Nasılsın ?
iyiyim candas sağol şekerim yarın sabahı heyecanla bekliyorum ateşim ne çıkacak diye ona göre test yapacağım da yani adet olup olmayacağımı ona göre anlayacağım:18:
evet maalesf o psikolji var hep, ben 2 ay bayağı yoğun yaşadım ondan sonra hiçbir belirtiyi bebeğe yormamaya karar verdim.Şuanda da belirtiler var ama adet belirtisi farzediyroum çünkü birebir aynı ağrılar.Canım ya hakketen işin zor adamı zaten arada bir görüyosundur nasılda yoğun çalışıyodur, neyse sen bi işbirliği yap, öbür aya bebek sana selam etsin karnından :))
Bu arada bizde eşimle tayinciyiz, hafta sonları görüşüyoruz sadece.Buhafta adet olcam diye görüşmeyeceğiz.YAni bizimde denk getirmemiz zor aslında ama hırs yaptım mayısın 14 ile 22 arası izin alcaz ikimzi bölüşerek.Birde presedle deneyeceğiz artık o arada bebeği yakalarsak yakaldık, yakalayamazsak bırakıyorum uğraşmayı.1 yılı doldurduğumuzda yine olmazsa ciddi tedavi yöntemleriyle ilgilenmeye başlarım artık ....
ayyy ya sizinde benim gb denk gelme sorunu:18: neyse inş bu ay izinlerde bakalım hayırlısı. hadi bizde haziran anneleri olalım ozaman..bende bir hırs yapayım bu ay bu durumda....
kızlar merhba kürtajdan 28gün sonra adet oldum. çok şükürrr ama kanamam normale göre çok fazla ve çok sıvı. kürtajdan sonraki ilk adetinizde böle bişi yaşadınız mı???
Saol canım kanım mı sulandı noldu çok sıvı kanama. bencede ilk oldugu içindir heralde.Canım benim adetimde normale göre biraz az olmuştu ama bana dr.um şöyle dedi, ilk adetin az yada fazla olması normal.Devam ederse irtibata geçelim demişti.Normal yani.... Geçmiş olsun bu arada ....
Saol canım kanım mı sulandı noldu çok sıvı kanama. bencede ilk oldugu içindir heralde.
kızlar merhba kürtajdan 28gün sonra adet oldum. çok şükürrr ama kanamam normale göre çok fazla ve çok sıvı. kürtajdan sonraki ilk adetinizde böle bişi yaşadınız mı???
ay cnm aynen ya aynısnı bende yaşadım merak ediyodum hep..Bence endometrium(rahmin iç tabakası)küretajda kazındığı için böyle oldu yani kanama yoğun değil de sıvı olmuş oldu.Neyseki yapışıklık korkusu yok artıkkkk.....
yapışıklık yok artk derken kanama olduğu için yapışıklık engellendimi yani. Aselkuzum biz sanırm aynı zamnlarda kürtaj olduk,sennde boş gebelik miydi? ben 4nisanda kürtaj oldum 2mayısta adet oldum canım. sen nasılsın şimdi o psikolojiyi atlatabildnmi
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
passifloraa ..........................................................................1 HAZİRAN 2011
Pollyannaa ..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_ ............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray ...........................................................................?????? 2011
taf ......................................................................................6 MAYIS 2011
pren ....................................................................................6 MAYIS 2011
destina0409 ........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01 ........................................................................8 MAYIS 2011
ceza83 .................................................................................4 HAZİRAN 2011
Umutlar bitmez, ertelenir ancakHerşeyin hayırlısı, en hayırlı zamanda gelsin, bulsun bizi
Canım geçmiş olsun diğer aya umut olsun inş ...bu arada benim beklenmeyen gün 4 haziran senem beni de ekler misin listeye.
hoşgeldin canım, özlettiyosunuz kendiniz ama :) Öyle ya çalışmak ama kafaya takmamak gerek :)selamlar geçmiş olmuş bayağı okuyamadım
candaşım çalışmak lazım ama çokta takmamak gerekli elbet gelecek bebeklerimiz sağlıcakla inşallah, ama zamanı var demekki
bugün onun için çok dua ettiğim bir arkadaşıma dedim çok güzel günlerimiz olacak inş.
sağlıcakla gelsin bebekler,
bu ay herkes karavana mı yahu, yok mu bebek :) acilen 2. hamile aranıyor.
günaydın arkadaşlar
benim ateşim düştü bu sabah bu demek oluyor ki adetim yarın sabah gelecek yarın sabah son durumu tekrar bildiririm size:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?