Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hello kitty, senem kızlar nerelerdesiniz?

TAf alttan gördüm seni :) Nasılsın ?

iyiyim candas sağol şekerim yarın sabahı heyecanla bekliyorum ateşim ne çıkacak diye ona göre test yapacağım da yani adet olup olmayacağımı ona göre anlayacağım:18:

iyiyim candas sağol şekerim yarın sabahı heyecanla bekliyorum ateşim ne çıkacak diye ona göre test yapacağım da yani adet olup olmayacağımı ona göre anlayacağım:18:

inş olmazsın canım ya :) olmazsında bi müjde verirsin bize :)) benimde adet günüm yaın ama gecikirse heveslenmeyeceğim, bu ay nedense yine bi beklentiye girdim ihtimal vermesemde.1 hafta gecikirsem tamam derim ama o kadar bekletmeden olurum :)

Dün bi arkadaş yazmış tets yapmış öğrenmiş hamile olduğunu, 3-4 gün sonra düşük Dr da eğer test yapmasaydın hamile olduğunu anlamazdın bile demiş.En azından o süreyide atlatmış olurum, bu ay ve diğer zmanlar için diyorum yani. hoş olacaksa her şekilde olurda...

Son düzenleme:

ayyy ya sizinde benim gb denk gelme sorunu:18: neyse inş bu ay izinlerde bakalım hayırlısı. hadi bizde haziran anneleri olalım ozaman..bende bir hırs yapayım bu ay bu durumda....

ayyy ya sizinde benim gb denk gelme sorunu:18: neyse inş bu ay izinlerde bakalım hayırlısı. hadi bizde haziran anneleri olalım ozaman..bende bir hırs yapayım bu ay bu durumda....

inş canım, inş şubat anneleri oluruz.HAziran annesi deyince bi hoş oldum, ilk gebelik devam etseydi haziranda doğum vardı..Neyse artık önümüze bakacağız ....

Ama yine sen bana göre şanslısın yorgunda olsa yumurtlama zamanından birine mutlaka denk gelir, bizimki hafta içinde çatladığı için mümkün olmuyo bebek ihtimali ....

kızlar merhba kürtajdan 28gün sonra adet oldum. çok şükürrr ama kanamam normale göre çok fazla ve çok sıvı. kürtajdan sonraki ilk adetinizde böle bişi yaşadınız mı???

kızlar merhba kürtajdan 28gün sonra adet oldum. çok şükürrr ama kanamam normale göre çok fazla ve çok sıvı. kürtajdan sonraki ilk adetinizde böle bişi yaşadınız mı???

Canım benim adetimde normale göre biraz az olmuştu ama bana dr.um şöyle dedi, ilk adetin az yada fazla olması normal.Devam ederse irtibata geçelim demişti.Normal yani.... Geçmiş olsun bu arada ....

Canım benim adetimde normale göre biraz az olmuştu ama bana dr.um şöyle dedi, ilk adetin az yada fazla olması normal.Devam ederse irtibata geçelim demişti.Normal yani.... Geçmiş olsun bu arada ....
Saol canım kanım mı sulandı noldu çok sıvı kanama. bencede ilk oldugu içindir heralde.

Saol canım kanım mı sulandı noldu çok sıvı kanama. bencede ilk oldugu içindir heralde.

Muhtemelen ilk olduğu için, ilk adette değişim çok normal.Bizler neredeyse hala düzene koyamadık.Ben olalı 6 ay oluyo, anlayacağın vücudu çok etkiliyor....

Son düzenleme:
bu arada benim beklenmeyen gün 4 haziran senem beni de ekler misin listeye.

ay cnm aynen ya aynısnı bende yaşadım merak ediyodum hep..Bence endometrium(rahmin iç tabakası)küretajda kazındığı için böyle oldu yani kanama yoğun değil de sıvı olmuş oldu.Neyseki yapışıklık korkusu yok artıkkkk.....

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

passifloraa..........................................................................1 HAZİRAN 2011
Pollyannaa..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray...........................................................................?????? 2011
taf......................................................................................6 MAYIS 2011
pren....................................................................................6 MAYIS 2011
destina0409........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01........................................................................8 MAYIS 2011
ceza83.................................................................................4 HAZİRAN 2011

Umutlar bitmez, ertelenir ancak Herşeyin hayırlısı, en hayırlı zamanda gelsin, bulsun bizi

Son düzenleme:

yapışıklık yok artk derken kanama olduğu için yapışıklık engellendimi yani. Aselkuzum biz sanırm aynı zamnlarda kürtaj olduk,sennde boş gebelik miydi? ben 4nisanda kürtaj oldum 2mayısta adet oldum canım. sen nasılsın şimdi o psikolojiyi atlatabildnmi

selamlar geçmiş olmuş bayağı okuyamadım

candaşım çalışmak lazım ama çokta takmamak gerekli elbet gelecek bebeklerimiz sağlıcakla inşallah, ama zamanı var demekki

bugün onun için çok dua ettiğim bir arkadaşıma dedim çok güzel günlerimiz olacak inş.
sağlıcakla gelsin bebekler,

bu ay herkes karavana mı yahu, yok mu bebek :) acilen 2. hamile aranıyor.

evet cnm Allah a çok şükür yapışıklık riskimiz artık yok gibi...adet zamanında gelirse ve miktarında bi değişiklik olmazsa yapışıklık düşünülmüyor pek...evt maalesef benim ki de boş gebelikti bende 29 martta kürtaj olmuştum((hemen hemen aynı zamanlarda olmuşuz.O psikolojiyi atlatamadım kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen

Senem'cim bende tarihimi 25 gun hesapliyorum...listeye eklermisin tarih 1 haziran canim... disimi catlatip 1 ay daha bekliyorum ondan sonra baslasin calismalar

bu arada benim beklenmeyen gün 4 haziran senem beni de ekler misin listeye.
Canım geçmiş olsun diğer aya umut olsun inş ...
hoşgeldin canım, özlettiyosunuz kendiniz ama :) Öyle ya çalışmak ama kafaya takmamak gerek :)
Elbet bi zamanımız var bizimde, yine çok şükür ki hamile kalabildiğimizi biliyoruz...
Bende dün size dua ettim valla hemide nicklerinizi söylerek :))

evte ya acilen 2. hamile aranıyor ....

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydınnnn!!! bugün gece saat tam 12 olunca mutlaka bir gül ağacı bulup ne diliyorsanız resim çizip birde demir para gömün yarın hıdır elles!!!! ben inanın her yıl hiç üşenmeden saat tam 12 olunca yaparım ve o yıl ne dilediysem genelde olur melekler ve hızır aleüsselam yanımıza gelir ve dileklerimiz için çaba gösterirler....bu yılda herkes için sağlıklı bebişler dileyeceğim ve sitedeki tüm arkadaşlarımında adını söyleyeceğim sizde isteyin....bollll sansssss

günaydın arkadaşlar
benim ateşim düştü bu sabah bu demek oluyor ki adetim yarın sabah gelecek yarın sabah son durumu tekrar bildiririm size:97:

günaydın arkadaşlar
benim ateşim düştü bu sabah bu demek oluyor ki adetim yarın sabah gelecek yarın sabah son durumu tekrar bildiririm size:97:

günaydın taf ateş kaçtı kaça dütü düştüğü için bebek yok öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…