- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.221
günaydın canım. valla okul, çalışmak insana iyi geliyor. evde otur otur insan bunalıyor vakit geçmiyor. beni de ekle canım 23 ocak.gelsin tablolar, gelsin bebişler.
selam kızlar nasılsınız?? ben sıkıldım iyice ya evde yatmaktan. dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama hem cok soğuk hava. hemde kardan buzdan korkuyorum(
Ben bebegimi 6 aylikken kaybettim mecburen kurtaj oldum acaba benim durumum ne olur tahmini olan var mi,korkuyorum tekrar hamile kalamamaktan (
valla kırcam rekorları :) en sonunda sizin orayada gelmiş kar :) inş düşmezsin sende ...nazlım işten yoğunluktan bunalmış kıyamam...sık dişini canım biraz inşallah hafifler işlerin zamanla...
kızlar ne bu yaa düşen düşene,, cano valla sende düşme rekoru kıracan bacım...bende çok düşerim ama bu sene evdeyim ya henüz açılışı yapmadım.. okulum haftaya belli olacakmış kar nedeniyle tatil çünkü , haftaya kadarda kar kalkar, bende başlarım göreve hayırlısıyla.. özledim valla sıpaları, gideyim hasret gidereyim minnoşlarla...
bacılar adetlerinizi bi yazın hele.. tabloyu temelli boşladık...yeni tablo hazırlamam lazım
saol canım sapıttım valla :)nazlım özledik seni.niye bu kadar çok yoruyorlar seni bakıyım.
candaşım rüyaların hayra olsun inşallah.
minicikumut çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.
kızlar herkese selamlar.hayırlı cumalar bu arada. allahım bu güzel günde hepimizin dualarını kabul eylesin.
bizde sinema sistemi kurcaz eşimle bi kavuşsak :) inş evinizi bulunda keyifle filmler izleyin ama bebeğinizde şahit olsun.ya burda bi arkadaş var erkek, benden 3 yaş büyük.8-9 aylık evli, az önce izin aldı gitti hanımı muayeneye götürcem yine dedi, kesin hamiledir o daevet canım çalışınca çok düşünmem hazirandan beri okul yüzü görmedim..ne garip bi duygu sanki hep evde duracam gibi..en azından vakit geçer yeni arkadaşlarım olur...kız bu arada çok cicisin yaaa inşallah senin gibi pıtırcık bi kızın olur...seni görünce direk öyle düşündüm,hilalin kızı olur kendine benzer ..
canım çıkmasan daha iyi evde bişeyler bul film felan izle... vizyonfilmizle diye bi site var orda çok yeni filmler oluyor..biz hep ordan film izliyoruz , helede böyle kar kış olunca...bide mısır patlatıyoruz evde sinema keyfi...özellikle patrondan kurtulma sanatı diye bi film var.. çok güldük eğlendik o filmde tavsiye ederim..
hele evimize bi taşınalım 3 boyutlu tv alacaaz sinema sistemi felan..çok hevesimiz var..en büyük keyfimiz film izlemek..
Ben bebegimi 6 aylikken kaybettim mecburen kurtaj oldum acaba benim durumum ne olur tahmini olan var mi,korkuyorum tekrar hamile kalamamaktan (
Kızlar dün annemin bitişik komşusu olan bir abladan birşey öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.Oda 6 yıllık bekleyiş sonucunda bebeğine kavuşmuş.Rahim filmleri,spermiyogramlar derken oldukca yorucu bir süreç geçirmişler.Karı koca Üniversitede akademisyen bu aile ve bayan Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı.
Arap alfabesinde bulunan Kaf ( ق ) harfi çocuk isteyenlerin evinde mutlaka bulunmalı diye duymuş ve kendi emeğiyle bir kaf harfi yapmaya başlamış.Büyük bir kaf harfinin içinde araf alfanesinin küçük küçük bütün harfleri yazan bir tablo yapmış ve evinin duvarına asmış.Ve oğluma hamile kaldığımı öğrendim diyor.Bunu 1-2 arkadaşına daha söylemiş ve onlarda hamile kalmış.
Şekil itibariyle kaf harfi cenine benziyor arkadaşlar,onunla ilgili olabilir dedi o abla.Bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.Umarım bir faydası olur.Herşey Allah'tan İnşallah hepimizin şifasını verir rabbim.
gerçekten öyle.hiç bu gözle bakmamıştım, bundan sonra ki incelem konum olur.teşekkür ederim ki ufkumuzu açtım, geçekten bu paylaşımlar çok güzel.Rabbimin indirdiği her bir harfte binlerce hikmet vardır Candaşım.Böyle güzel bilgileri paylaşmak en güzeli
kızlar ne güzel bilgiler bunlar teşekkürler minicik bende yapayım ,vav da yaparız kafta...hadi koyulalım işe..ben resim malzemelerimi çıkarayım meydana :)
canım kaderimiz hemen hemen aynı bende 28 aralıkta kürtaj oldum 24 ocakta regl şimdi 20 şubatı bekliyorum hakkımızda hayırlısı..bende folikasit kullanıyorum ferrevit ne için.
gerçekten öyle.hiç bu gözle bakmamıştım, bundan sonra ki incelem konum olur.teşekkür ederim ki ufkumuzu açtım, geçekten bu paylaşımlar çok güzel.
gerçekten güzel paylaşımlar oldu :) ilk iş, bende kolye alıyorum :) senin resimlerine şimdiden imrendim bile, face den paylaşırmısın ? bitirince..
evet canım çalışınca çok düşünmem hazirandan beri okul yüzü görmedim..ne garip bi duygu sanki hep evde duracam gibi..en azından vakit geçer yeni arkadaşlarım olur...kız bu arada çok cicisin yaaa inşallah senin gibi pıtırcık bi kızın olur...seni görünce direk öyle düşündüm,hilalin kızı olur kendine benzer ..
canım çıkmasan daha iyi evde bişeyler bul film felan izle... vizyonfilmizle diye bi site var orda çok yeni filmler oluyor..biz hep ordan film izliyoruz , helede böyle kar kış olunca...bide mısır patlatıyoruz evde sinema keyfi...özellikle patrondan kurtulma sanatı diye bi film var.. çok güldük eğlendik o filmde tavsiye ederim..
hele evimize bi taşınalım 3 boyutlu tv alacaaz sinema sistemi felan..çok hevesimiz var..en büyük keyfimiz film izlemek..
canım yaa önceden deseydin senide çoktan eklerdik ....ne zamandır boşladım tabloyu.. bu ay tablodaki şu alttaki tembel tenekelerin yukarı çıkmasını umuyorum...teşekkür ederim canım benim. ay ne güzel olur ağzından bal damlıyor. bu arada tablo süper olmuş ellerine sağlık. tabloyu görünce buraya ilk gelişim aklıma geldi. acaba olur da ben de bu listeye eklenir miyim diye düşünmüştüm. 2 ay geçti ben de listedeyim şükürler olsun. listede bir üste çabucak taşınmak dileğiyle.
Bu fikri beğenmenize çok sevindim kızlar
canım yaa önceden deseydin senide çoktan eklerdik ....ne zamandır boşladım tabloyu.. bu ay tablodaki şu alttaki tembel tenekelerin yukarı çıkmasını umuyorum...
kız çok beğendim bu fikri Allah razı olsun... şöyle büyük evimize taşınınca çalışma odamız olsun hat malzemelerini çıkartıp güzel estetik bir tablo haline dönüştürecem o kaf fikrini...günah olmasa dövme yaptırırımo derece beğendim yani
selamaın aleyküm bacılarrrrrrrr
nabersni nasıl gidiyor hayat.
bizde dolu dizgin af buyrun hafta sonu eşimin ailesinin büyük ve ağır topları geliyor. Evde bir telaş bir telaş gberdim yorgunluktan.
Hillale faceleştik.
o kadar rutin ki herşey :) yazacak bişi bulamadım.
ceza nerelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?