iyi yapmışsın canım, hele senin eşin bilimsel bakar hiç olmaz :) inş uğur getire... kolyelere evvvveeettt :))canım ben basit bi kaf yaptım hemen suluboyayla.. küçük bi kartona yatak başımızdaki tablomun kenarına sıkıştırdımeşim sorarsa bu ne diye.. diyecem dosyalarımın arasından çıktı atamadım sıkıştırdım oraya diyecem.. bebek için mi der kızar ama yok felan der ikna ederim.. şu vav kolyesinden birer tane alalım candaşım
bizde :))Bu fikri beğenmenize çok sevindim kızlar
canım hoşgeldin, kaygana ne zman dönüyor ?selamaın aleyküm bacılarrrrrrrr
nabersni nasıl gidiyor hayat.
bizde dolu dizgin af buyrun hafta sonu eşimin ailesinin büyük ve ağır topları geliyor. Evde bir telaş bir telaş gberdim yorgunluktan.
Hillale faceleştik.
o kadar rutin ki herşey :) yazacak bişi bulamadım.
ceza nerelerde.
sende saol.şükürler olsun.minicikumut, candaş güzel paylaşımlar yapmışsınız kızlar sağolun.allahım yaptığın eher şeyde vardır bir hikmet, şükürler olsun.
canım yaa önceden deseydin senide çoktan eklerdik ....ne zamandır boşladım tabloyu.. bu ay tablodaki şu alttaki tembel tenekelerin yukarı çıkmasını umuyorum...
kız çok beğendim bu fikri Allah razı olsun... şöyle büyük evimize taşınınca çalışma odamız olsun hat malzemelerini çıkartıp güzel estetik bir tablo haline dönüştürecem o kaf fikrini...günah olmasa dövme yaptırırımo derece beğendim yani
chnb, çok sevindim canım yaaa inan okurken bende heyecanlandım çok şükür çokk...ne güzel bak mucizen en özelindenmiş bu kadar olumsuzluğa rağmen allahım ikinci mucizenide abisiin gen ve kromozomundan eylesin inşallah canım....
Gözünaydın canım çok sevindim.Kızlar oğlumun sonucu çıktı. Toplantı vardı okul toplantısı. 17.15 gibi bitti aradım 10 dakika sonra mail atacağız dediler. Ben beklemedim arkadaşlarla çarşıya gitmek zorundaydım. NT ye gittim alacağım şeyler vardı aldım ve orada ricaettim bilgisayardan baktım. Kalbim güm güm. Hemen bir sadaka adadım. Hemen açılmadı. Bayılacaktım neredeyse... Ve sonuç: 46 xy normal. Çok mutlu oldum. Bana yaptırma dedi çok kişi dr lerde dahil. Ama ben bu belirsizlikle hep huzursuz yaşayacaktım. Eşimi aradım sonra dr mi aradım. Çok mutlu oldum bu cuma hürmetine yüzüm güldü...
Gözünaydın canım çok sevindim.
kızlar cümleten nasılsınız?çok şükür iyiyim. akşamları salonda uyuyarak geçiriyorum. göz gezdiriyorum foruma ama yazmadan gözlerim kapanıyor. yazamadım bi kaç gündür. gündüz uykularım yerini akşama bıraktı.
kittycim Allah razı olsun. ilk defa bugün okulda bacaklarım üşümedi. dediğini yaptım. makas attım eski külotlu çorabın birine. süper oldu. hafta sonu çarşıya çıkabilirsem özel olarak satılanlardan da bakarım ama şu anlık fikrin acayip işimi gördü.
Kızlar oğlumun sonucu çıktı. Toplantı vardı okul toplantısı. 17.15 gibi bitti aradım 10 dakika sonra mail atacağız dediler. Ben beklemedim arkadaşlarla çarşıya gitmek zorundaydım. NT ye gittim alacağım şeyler vardı aldım ve orada ricaettim bilgisayardan baktım. Kalbim güm güm. Hemen bir sadaka adadım. Hemen açılmadı. Bayılacaktım neredeyse... Ve sonuç: 46 xy normal. Çok mutlu oldum. Bana yaptırma dedi çok kişi dr lerde dahil. Ama ben bu belirsizlikle hep huzursuz yaşayacaktım. Eşimi aradım sonra dr mi aradım. Çok mutlu oldum bu cuma hürmetine yüzüm güldü...
Gözünaydın canım çok sevindim.
kızlar cümleten nasılsınız?çok şükür iyiyim. akşamları salonda uyuyarak geçiriyorum. göz gezdiriyorum foruma ama yazmadan gözlerim kapanıyor. yazamadım bi kaç gündür. gündüz uykularım yerini akşama bıraktı.
kittycim Allah razı olsun. ilk defa bugün okulda bacaklarım üşümedi. dediğini yaptım. makas attım eski külotlu çorabın birine. süper oldu. hafta sonu çarşıya çıkabilirsem özel olarak satılanlardan da bakarım ama şu anlık fikrin acayip işimi gördü.
Canım dua için teşekkür ederim. Ben de çok uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. İnşallah bir mucize daha olur:)) Bu ay korunmayacağız ya. Elimde ovulasyon testi var. Muhtemelen 13. günü kontrol çizgisinin yarısı kadar kırmızı çıkar, 14. günü tam çıkar. Sence kız için hangi günler daha uygundur?
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 5 mart nazlım çalışmaktan bunalır,bebişleride karnına sıralanır...
minikler ........................................................... ? miniklerin korunması bitti..ilk çalışmada bebişi karnında bitti..
chnb ........................................................... şubat doğal yolla gelecek bebeği,çarpacak pır pır minicik yüreği
ceza83 .....................................................10 martceza nerelerdesin bacım yok oldun batını bilmiyorum salladım
renkliatlas ................................................4 mart:125: ne çörek ne hayıt oldu çare...kafama dank etti dr a gidem baree uymadı ama olsun
_CandaS_ ...................................................... 29 şubat cancan düşüyor pat pat... yumurtaları çatlıyor çat çat...
peppe ...................................................... 2 martpeppe peppe nerelerdeesiinnn
minicikumut ...................................................... 9 martminicik batını yazdım kafama göre yazarsan düzeltirim...
hilalll4040 ...................................................... 23 şubathilalin dolu dolu gözleri...üzülmesin geliyor bebeği doluyor göbüşleri
Ben bebegimi 6 aylikken kaybettim mecburen kurtaj oldum acaba benim durumum ne olur tahmini olan var mi,korkuyorum tekrar hamile kalamamaktan (
selamaın aleyküm bacılarrrrrrrr
nabersni nasıl gidiyor hayat.
bizde dolu dizgin af buyrun hafta sonu eşimin ailesinin büyük ve ağır topları geliyor. Evde bir telaş bir telaş gberdim yorgunluktan.
Hillale faceleştik.
o kadar rutin ki herşey :) yazacak bişi bulamadım.
ceza nerelerde.
ablacığım canım çok sevindim. ne güzel bi haberdir bu.artık içinin rahat olması ne güzel. allahım bu güzel haberin üzerine bir güzel haber daha vermeyi nasip etsin.
canım son adet rahini versene. bir site var oraya bakayım, bilimsel olarak yazayım.ya da sen kendin bak. Ovulation Calendar - Free to Use ingilizce ama anlaşılıyor. boy yazan günler erkek, girl yazan günler kız tutma ihtimali yüksek. yalnız adet gününü girdikten sonra altındaki kutucuğa tıkla,tik çıkıyor. plan it, yazısına tıklayacaksın.
yumurtlama gününden bir gün önceye ve 2 gün önceye erkek diyor.ondan önceki iki gün de kız diyor. yani kız için önce yapçan çalışmaları. yumurtlama gelmeden önce. yumurtlama günlerinde erkek oluyor. çünkü x kromozomları yavaş ilerliyomuş, o yüzden yumurtaya ancak gidebiliyorlar bu sürede.ve ömürleri uzun olup yumurtanın çatlamasını bekleyebiliyorlarmış. yumurtlama günlerinde olan ilişkilerde ise zaten yumurta hazır olduğu için ilk varan y'ler oluyor, yani erkekler.
onlar çabuk gidiyor ama kısa sürede ölüyolarmış.
sadece kıza konsantre olmak istiyosan bence çaloşmalrı önce yap ve sonra çalışmayı bırak günün gelmeden. çünkü eğer x'lerden gidebilen olmadıysa o güne kadar yumurtlama gününde tekrar ilişki olursa y'lerin yani erkek tutma ihtimali var.
tabi bi de alıştım 3 ay evde yatmaya. hem geç kalkıyodum, hem de gündüz uykusu yapıyodum. ama halimden memnunum, çok şükür iyi olayım yeterki. zaman daha çabuk geçiyor. psikolojik olarak da kendimi daha iyi hissediyorum çalışınca.canım hoşgeldin biz iyiyiz çok şükür. bebiş bol bol uyutuyor sanırım. olsun dinlen ne güzel.
tabi bi de alıştım 3 ay evde yatmaya. hem geç kalkıyodum, hem de gündüz uykusu yapıyodum. ama halimden memnunum, çok şükür iyi olayım yeterki. zaman daha çabuk geçiyor. psikolojik olarak da kendimi daha iyi hissediyorum çalışınca.
senin nasıl gidiyor çalışmalar? inşallah hemencecik tutar. elinden geleni yap, ama fazla stres yapmamaya çalış canım.
Allah sabır versin geçmiş olsun cnaım.. hepimiz aynı durumdayız hepimiz mecburen kürtaj olduk..düşük sonrası parça kalmasından dolayı, bazılarının kalbi durduğu bebek öldüğünden dolayı kürtaj oldular.. içimizde isteyere kürtaj olan yok..
şimdide bebek için uğraşıoruz bazılarımız hamile kaldı bebekleri oldu bile, bizde bu umutla hala uğraşıyoruz..inşallah olur canım seninde umudunu yitirme
1oglum var benim su an 9 yasinda ve sezryanla oldu,2. Bebegim ne yzikki karnimda öldu,ve cok ama cok zor oldu benim icin,halen agliyorum,rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsinvalla kırcam rekorları :) en sonunda sizin orayada gelmiş kar :) inş düşmezsin sende ...
saol canım sapıttım valla :)
bizde sinema sistemi kurcaz eşimle bi kavuşsak :) inş evinizi bulunda keyifle filmler izleyin ama bebeğinizde şahit olsun.ya burda bi arkadaş var erkek, benden 3 yaş büyük.8-9 aylık evli, az önce izin aldı gitti hanımı muayeneye götürcem yine dedi, kesin hamiledir o da( allah sağlıcakla kavuştursun da bizede nasip etsin artık
canım dr lar 1 kere hamile kalan hep kalır diyorlar, çoğunluk hamile kaldı.bekleyenlerimiz var.ah keşke bilebilsek kesin tarihini ama nerdegeçmiş olsun yeni mi kürtaj oldun ? 6 aylık büyükmüşsünüz siz çok daha zor olmalı.allah tesellini tez gönderir inş...
iyi geceler herkese...
bir haftadır pek giremiyorum kızlar...çok yoğundum..açıkcası kendime yoğunluk yaratıyorum..eve sürekli misafir çağırıyorum yada misafirliğe gidiyorum...okulda yordu biraz beni..
renkliatlascım tarihim daha geçmedi..12 şubat:)az kalmış dimi:)tablon herzamanki gibi çok güzel..doktora gitmişsin,sevindim,biryerden başlamak lazım..
hilalcim nükhetciğime çoooook selam söle:)
minikler hafta sonu eşimin ailesi geldi günü birlik saatler geçmediiii..insan rahat edemiyor ya..
baharcım iyiyim canım çınarı öp benim yerime..kayınvaliden nasıl?yatıyomu hala senle
loneliness okula başlamışsın hayırlı olsun..sorunsuz bir döenm geçirirsin umarım..
candasım nasılsın?
chnb abla çok sevindm oğlunun testi için...umarım tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..çalışmalarında başarılar dilerim..
nazlım nasılsın?
günlükcüm öpüyorum kızlarını
bende bi belirti yok kızlar..testte yapmayacağım..kararlıyım..pazartesiye kadar gelmezse salı yaparım..umarım sevgililer günü hediyesi olur benim için..ayrıca kızlar eşime sevgililer günü hediyesi aldım:)sarjlı el süpürgesi:)bugün eline ulaştınotum da güle güle kullan oldu...hep erkekler mi ev aleti alacak eşlerine:)
selam kızlar..
chnb cnm benim oğlun için çok sevindim benimde dileğim allah sağlıklı bir kız nasip etsin sana
ceza cnm hoşgeldin valla özledik seni
nazlım cnm sana da kolay gelsin sanırım en yoğun zamanlarını yaşıyorsun
renkli atlas cnm liste benimde çok hoşuma gitti eline yüreğine sağlık batım 6 mart cnm
bende sevgililer gününe eşimden nar istedim :) çoğalma bereket anlamı taşıyormuş sevgililer gününde evimize en yakışacak hediye bu olur die düşündüm.. o bana nar alınca ben de ona aşkımızın meyvesini hediye ederim inşallah
hilalcim cezadan sonra gözümüz sende hayırlısıyla gelsin bebişler
loneliness cnm buara herkes kar tatili için dua ediyor ben karar veremedim okulda yoruldum ama evde de durumlar malum :) ama düşündüm çalışak gibisi yok koştururken geçiyor zaman yarını bile düşünüyorum hele pazar eşimin toplantıı var gelene kadar sıkılırım artık :)değişik ortam insanın sıkıntısını da alıyor allah sana ve bebeğine sağlık versin cnm
hello yazdıklarını okurken bebek konusunu gözden geçiriyorum şimdi zorlanıyorum birde bebek olduğunda nasıl olur bilemiyorum allah yardımcın olsun cnm ben,mkide evi öyle sahiplenmişki benden habersiz yemeğe misafir davet edecek kadar. bana eşim diyor yarın şunları yemeğe çapıracaz diyor haftasonu olsa bu yemek dediğimde kaygana ben yaparım siz gelene kadar yemeği dedi o gün tartıştık zaten sonra davet için aramadan onlar bizi aradı sadece çaya geleceklerini söylediler :)
candas geçmiş olsun cnm aman deyim çanaklara dikkat :)
günlük canm naber nasılsın
minicikumut canım senin son durum neydi çalışma yaptın bekliyosun değilmi karıştırdıysam afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?