- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.261
kızlar herkese günaydın canlarım. eşim kursa gidecekti ona kahvaltı hazırlamak için erken kalktım.ben de onunla biraz atıştırdım. sonrasında bi mide bulantısı afedersiniz çıkarmama ramak kalmıştı.öğleden sonra bebek görmeye gideceğiz. yemeğimi yapayım gitmeden dedim az önce de.içim dışıma çıktı yapana kadar hala da devam ediyor. dün gece de aynı şeyler oldu,mide yanması ve bulantı.ara ara kasıklarda da ağrıma. saçma sapan rüyalar görmeye başladım bi de sormayın.bu ay şansım çok az ancak acaba var mı diye umutlanmadan edemiyorum. günler geçmiyor bir türlü.(((
ceza hoşgeldin canım. özledik seni nerelerdesin.evet ya bende gördüm. nerden tanışıyorsunuz. aynı okuldayız biz onunla, çok yakın arkadaşlarımdan biridir.
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 5 mart nazlım çalışmaktan bunalır,bebişleride karnına sıralanır...
minikler ........................................................... 6 mart miniklerin korunması bitti..ilk çalışmada bebişi karnında bitti..
chnb ........................................................... şubat doğal yolla gelecek bebeği,çarpacak pır pır minicik yüreği
ceza83 .....................................................12 şubatceza 1 haftadır yoktu..Rabbim inşallah bebeğini karnına koydu
renkliatlas ................................................4 mart:125: ne çörek ne hayıt oldu çare...kafama dank etti dr a gidem baree uymadı ama olsun
_CandaS_ ...................................................... 29 şubat cancan düşüyor pat pat... yumurtaları çatlıyor çat çat...
peppe ...................................................... 2 martpeppe peppe nerelerdeesiinnn
minicikumut ...................................................... 9 martminicik batını yazdım kafama göre yazarsan düzeltirim...
hilalll4040 ...................................................... 23 şubathilalin dolu dolu gözleri...üzülmesin geliyor bebeği doluyor göbüşleri
ayy canım hamile olmayasın sen????? valla bende meraklandım şimdi adetinede daha var belli olur mu ki şimdiden?
günaydın canım ankarada aynı okulda çalıştık..ayrıca komşumdu:)o zaman bekardı düğün telaşı falan vardı:)ben ordayken şubatta evlendi..bende çok severim kendisini...nerden nereye yaaaaa...
günaydın canım.....inşalllahhhh hadi bakalım benim pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez...
iyi geceler herkese...
bir haftadır pek giremiyorum kızlar...çok yoğundum..açıkcası kendime yoğunluk yaratıyorum..eve sürekli misafir çağırıyorum yada misafirliğe gidiyorum...okulda yordu biraz beni..
renkliatlascım tarihim daha geçmedi..12 şubat:)az kalmış dimi:)tablon herzamanki gibi çok güzel..doktora gitmişsin,sevindim,biryerden başlamak lazım..
hilalcim nükhetciğime çoooook selam söle:)
minikler hafta sonu eşimin ailesi geldi günü birlik saatler geçmediiii..insan rahat edemiyor ya..
baharcım iyiyim canım çınarı öp benim yerime..kayınvaliden nasıl?yatıyomu hala senle
loneliness okula başlamışsın hayırlı olsun..sorunsuz bir döenm geçirirsin umarım..
candasım nasılsın?
chnb abla çok sevindm oğlunun testi için...umarım tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..çalışmalarında başarılar dilerim..
nazlım nasılsın?
günlükcüm öpüyorum kızlarını
bende bi belirti yok kızlar..testte yapmayacağım..kararlıyım..pazartesiye kadar gelmezse salı yaparım..umarım sevgililer günü hediyesi olur benim için..ayrıca kızlar eşime sevgililer günü hediyesi aldım:)sarjlı el süpürgesi:)bugün eline ulaştınotum da güle güle kullan oldu...hep erkekler mi ev aleti alacak eşlerine:)
selam kızlar..
chnb cnm benim oğlun için çok sevindim benimde dileğim allah sağlıklı bir kız nasip etsin sana
ceza cnm hoşgeldin valla özledik seni
nazlım cnm sana da kolay gelsin sanırım en yoğun zamanlarını yaşıyorsun
renkli atlas cnm liste benimde çok hoşuma gitti eline yüreğine sağlık batım 6 mart cnm
bende sevgililer gününe eşimden nar istedim :) çoğalma bereket anlamı taşıyormuş sevgililer gününde evimize en yakışacak hediye bu olur die düşündüm.. o bana nar alınca ben de ona aşkımızın meyvesini hediye ederim inşallah
hilalcim cezadan sonra gözümüz sende hayırlısıyla gelsin bebişler
loneliness cnm buara herkes kar tatili için dua ediyor ben karar veremedim okulda yoruldum ama evde de durumlar malum :) ama düşündüm çalışak gibisi yok koştururken geçiyor zaman yarını bile düşünüyorum hele pazar eşimin toplantıı var gelene kadar sıkılırım artık :)değişik ortam insanın sıkıntısını da alıyor allah sana ve bebeğine sağlık versin cnm
hello yazdıklarını okurken bebek konusunu gözden geçiriyorum şimdi zorlanıyorum birde bebek olduğunda nasıl olur bilemiyorum allah yardımcın olsun cnm ben,mkide evi öyle sahiplenmişki benden habersiz yemeğe misafir davet edecek kadar. bana eşim diyor yarın şunları yemeğe çapıracaz diyor haftasonu olsa bu yemek dediğimde kaygana ben yaparım siz gelene kadar yemeği dedi o gün tartıştık zaten sonra davet için aramadan onlar bizi aradı sadece çaya geleceklerini söylediler :)
candas geçmiş olsun cnm aman deyim çanaklara dikkat :)
günlük canm naber nasılsın
minicikumut canım senin son durum neydi çalışma yaptın bekliyosun değilmi karıştırdıysam afedersin
Cok sagolun ama iste insanin basina bir kez gelince boyle bisey korkuda oluyoogluma anlatmak cok zor olmustu kurtajdan sonra halen kardes var saniyodu ,neyse umudumu kaybetmemeye calisiyorum,umarim Rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip eder
1oglum var benim su an 9 yasinda ve sezryanla oldu,2. Bebegim ne yzikki karnimda öldu,ve cok ama cok zor oldu benim icin,halen agliyorum,rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin
kızlar herkese günaydın canlarım. eşim kursa gidecekti ona kahvaltı hazırlamak için erken kalktım.ben de onunla biraz atıştırdım. sonrasında bi mide bulantısı afedersiniz çıkarmama ramak kalmıştı.öğleden sonra bebek görmeye gideceğiz. yemeğimi yapayım gitmeden dedim az önce de.içim dışıma çıktı yapana kadar hala da devam ediyor. dün gece de aynı şeyler oldu,mide yanması ve bulantı.ara ara kasıklarda da ağrıma. saçma sapan rüyalar görmeye başladım bi de sormayın.bu ay şansım çok az ancak acaba var mı diye umutlanmadan edemiyorum. günler geçmiyor bir türlü.(((
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 5 mart nazlım çalışmaktan bunalır,bebişleride karnına sıralanır...
minikler ........................................................... 6 mart miniklerin korunması bitti..ilk çalışmada bebişi karnında bitti..
chnb ........................................................... şubat doğal yolla gelecek bebeği,çarpacak pır pır minicik yüreği
ceza83 .....................................................12 şubatceza 1 haftadır yoktu..Rabbim inşallah bebeğini karnına koydu
renkliatlas ................................................4 mart:125: ne çörek ne hayıt oldu çare...kafama dank etti dr a gidem baree uymadı ama olsun
_CandaS_ ...................................................... 29 şubat cancan düşüyor pat pat... yumurtaları çatlıyor çat çat...
peppe ...................................................... 2 martpeppe peppe nerelerdeesiinnn
minicikumut ...................................................... 9 martminicik batını yazdım kafama göre yazarsan düzeltirim...
hilalll4040 ...................................................... 23 şubathilalin dolu dolu gözleri...üzülmesin geliyor bebeği doluyor göbüşleri
minikler heyecan yap canım heyecansız olmuyor.. her ay yumurtlama döneminde bu heyecanı yaşıyorum..ama en kötüsü yumurtlamadan sonra beklemek.. hilalcim inşallah hamilesindir 1 hafta önce belirti başlayabilir ...kızlar bu arada biz ev tuttuk en sonunda.. 1. kat ama 24 saat güvenlik olan bi site..evi beğendik sıfır kullanılmamış bi ev..hayırlısıyla eksikleri tamamlansın en geç 1 martta taşınırız...bol bol bebek çalışması yaparız inşallah ev bize uğurlu gelirde bebekli gideriz oraya
günaydın kılzar hilal cnm bende okuyunca acaba dedimay inşallah sürpriz yapmıştır ben geliyorum anne der..
renkli cnm listeye tekrar girince heyecan yaptım eşim rüyasında oğumuzu görmüş bu ay gelir mi diyorum eşim hala tedirgin gelecek aya gelir inşallah diyor ama ben yumurta temebelliğini duyduğum için bu defa erken geleceğini sanmıyorum hatta bizi yoracak gibi düşünüyorumhepimizin hakkında hayırısı şöle bir başlangıç yapsak listenin üstüne doğru arka arkaya gelecek hepsi....
minikler heyecan yap canım heyecansız olmuyor.. her ay yumurtlama döneminde bu heyecanı yaşıyorum..ama en kötüsü yumurtlamadan sonra beklemek.. hilalcim inşallah hamilesindir 1 hafta önce belirti başlayabilir ...kızlar bu arada biz ev tuttuk en sonunda.. 1. kat ama 24 saat güvenlik olan bi site..evi beğendik sıfır kullanılmamış bi ev..hayırlısıyla eksikleri tamamlansın en geç 1 martta taşınırız...bol bol bebek çalışması yaparız inşallah ev bize uğurlu gelirde bebekli gideriz oraya
Sağ olasın canım.İnşallah vardır bebiş. Liste yavaş ilerliyor yeni yılda ilk haber senden gelmiş olur inşallah... Hediye de süper. Az önce eşim bir iki yeri süpürmüş güya. Anlamadım bile süpürüldüğünü:))
Canım inşallah bu ay yine hemen tutar ... İnşallah güzel olacak bu kez... Nar da güzel fikir. Ev kalabalıkken çalışma nasıl olacak. İnşallah banyo onların yattığı yre uzaktır...
Benim de 7.5 yaşında oğlum var biz de yaşadık benzer şeyleri. Benim de 2 düşük 8 haftalık 2 si de bir de 25 haftalık erken doğumum var. Oğlum da her yıkım da anne yine mi kardeşim gelmeyecek diyor... Allah onlara en tez kardeş versin ama sağlıkla vaktinde doğmuş olarak.Amin...
İnşallah vardır canım. İlk ay insan sanki var sanıyor.İnşallah vardır...
Canım benim 2 mart batım.İnşallah son yazdığımız batımız olsun:)) Amin...
Hayırlı olsun canım kendi evinizi ne yaptınız.Okulun belli olsaydı ona göre tutsaydınız daha mı iyi olurdu ?
doğru söylüyorsun canım.ortak yönlerimiz vardı burada şimdi bi de ortak arkadaşlarımız çıktı:)))
bingöl deyince sen hiç nükhet aklıma gelmemişti...inşallah bu ay başka ortak yönleirmizde olur:)gebelik gibi:)
hayırlı olsun canım eviniz yeni ortam size şans getirsin...kiralık mı yoksa satın mı aldınız?minikler heyecan yap canım heyecansız olmuyor.. her ay yumurtlama döneminde bu heyecanı yaşıyorum..ama en kötüsü yumurtlamadan sonra beklemek.. hilalcim inşallah hamilesindir 1 hafta önce belirti başlayabilir ...kızlar bu arada biz ev tuttuk en sonunda.. 1. kat ama 24 saat güvenlik olan bi site..evi beğendik sıfır kullanılmamış bi ev..hayırlısıyla eksikleri tamamlansın en geç 1 martta taşınırız...bol bol bebek çalışması yaparız inşallah ev bize uğurlu gelirde bebekli gideriz oraya
Sağ olasın canım.İnşallah vardır bebiş. Liste yavaş ilerliyor yeni yılda ilk haber senden gelmiş olur inşallah... Hediye de süper. Az önce eşim bir iki yeri süpürmüş güya. Anlamadım bile süpürüldüğünü:))
ay ne güzel olur valla. ilk atağı senden bekliyoruz canım.
ahhhhh nerde... ben nükhetten 6 ay sonra evlendim onun çocuğu nerdeyse okula gidecek:)ben hala aynı yerimdeyim..bi belirtim yok gibi..göğüsler falan aynı:)pazartesi yada salı görücez sonucu..yarın adet günüm bakalım..bu ay çok kişi var çalışan:)inşallah sizlerden güzel haber alırız
Maşallah canım eskiden benim eşim de çok iyi yapardı temizlik ama artık sallıyor. Yardımı da azalttı...hayırlı olsun canım eviniz yeni ortam size şans getirsin...kiralık mı yoksa satın mı aldınız?
Allah var ya hakkını yemiyeyim..kız gibi temizlik yapar:)benden iyidir..ama şimdilerde yavaş yavaş kaytarıyo ben sen kadar güzel yapamıyorum diye..hep onlarmı düşüncesizce hediye alacak..görsün bakalım düşünülmeden alınan hediye insanı mutlu ediyor mu..liste konusuna gelince biraz değişiklik iyi olur herhalde:)
ahhhhh nerde... ben nükhetten 6 ay sonra evlendim onun çocuğu nerdeyse okula gidecek:)ben hala aynı yerimdeyim..bi belirtim yok gibi..göğüsler falan aynı:)pazartesi yada salı görücez sonucu..yarın adet günüm bakalım..bu ay çok kişi var çalışan:)inşallah sizlerden güzel haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?