Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 5 mart nazlım çalışmaktan bunalır,bebişleride karnına sıralanır...
minikler........................................................... 6 mart miniklerin korunması bitti..ilk çalışmada bebişi karnında bitti..

chnb........................................................... şubat doğal yolla gelecek bebeği,çarpacak pır pır minicik yüreği

ceza83.....................................................12 şubatceza 1 haftadır yoktu..Rabbim inşallah bebeğini karnına koydu

renkliatlas................................................4 mart:125: ne çörek ne hayıt oldu çare...kafama dank etti dr a gidem baree uymadı ama olsun

_CandaS_...................................................... 29 şubat cancan düşüyor pat pat... yumurtaları çatlıyor çat çat...

peppe...................................................... 2 martpeppe peppe nerelerdeesiinnn

minicikumut...................................................... 9 martminicik batını yazdım kafama göre yazarsan düzeltirim...

hilalll4040...................................................... 23 şubathilalin dolu dolu gözleri...üzülmesin geliyor bebeği doluyor göbüşleri

ayy canım hamile olmayasın sen????? valla bende meraklandım şimdi adetinede daha var belli olur mu ki şimdiden?

ceza hoşgeldin canım. özledik seni nerelerdesin.evet ya bende gördüm. nerden tanışıyorsunuz. aynı okuldayız biz onunla, çok yakın arkadaşlarımdan biridir.

günaydın canım ankarada aynı okulda çalıştık..ayrıca komşumdu:)o zaman bekardı düğün telaşı falan vardı:)ben ordayken şubatta evlendi..bende çok severim kendisini...nerden nereye yaaaaa...

günaydın canım.....inşalllahhhh hadi bakalım benim pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez...

doğru söylüyorsun canım.ortak yönlerimiz vardı burada şimdi bi de ortak arkadaşlarımız çıktı:)))

günaydın kılzar hilal cnm bende okuyunca acaba dedim ay inşallah sürpriz yapmıştır ben geliyorum anne der..
renkli cnm listeye tekrar girince heyecan yaptım eşim rüyasında oğumuzu görmüş bu ay gelir mi diyorum eşim hala tedirgin gelecek aya gelir inşallah diyor ama ben yumurta temebelliğini duyduğum için bu defa erken geleceğini sanmıyorum hatta bizi yoracak gibi düşünüyorum hepimizin hakkında hayırısı şöle bir başlangıç yapsak listenin üstüne doğru arka arkaya gelecek hepsi....

minikler heyecan yap canım heyecansız olmuyor.. her ay yumurtlama döneminde bu heyecanı yaşıyorum..ama en kötüsü yumurtlamadan sonra beklemek.. hilalcim inşallah hamilesindir 1 hafta önce belirti başlayabilir ...kızlar bu arada biz ev tuttuk en sonunda.. 1. kat ama 24 saat güvenlik olan bi site..evi beğendik sıfır kullanılmamış bi ev..hayırlısıyla eksikleri tamamlansın en geç 1 martta taşınırız...bol bol bebek çalışması yaparız inşallah ev bize uğurlu gelirde bebekli gideriz oraya

Sağ olasın canım.İnşallah vardır bebiş. Liste yavaş ilerliyor yeni yılda ilk haber senden gelmiş olur inşallah... Hediye de süper. Az önce eşim bir iki yeri süpürmüş güya. Anlamadım bile süpürüldüğünü:))

Canım inşallah bu ay yine hemen tutar ... İnşallah güzel olacak bu kez... Nar da güzel fikir. Ev kalabalıkken çalışma nasıl olacak. İnşallah banyo onların yattığı yre uzaktır...

Cok sagolun ama iste insanin basina bir kez gelince boyle bisey korkuda oluyo ogluma anlatmak cok zor olmustu kurtajdan sonra halen kardes var saniyodu ,neyse umudumu kaybetmemeye calisiyorum,umarim Rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip eder

1oglum var benim su an 9 yasinda ve sezryanla oldu,2. Bebegim ne yzikki karnimda öldu,ve cok ama cok zor oldu benim icin,halen agliyorum,rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin

Benim de 7.5 yaşında oğlum var biz de yaşadık benzer şeyleri. Benim de 2 düşük 8 haftalık 2 si de bir de 25 haftalık erken doğumum var. Oğlum da her yıkım da anne yine mi kardeşim gelmeyecek diyor... Allah onlara en tez kardeş versin ama sağlıkla vaktinde doğmuş olarak.Amin...

İnşallah vardır canım. İlk ay insan sanki var sanıyor.İnşallah vardır...

Canım benim 2 mart batım.İnşallah son yazdığımız batımız olsun:)) Amin...

Hayırlı olsun canım kendi evinizi ne yaptınız.Okulun belli olsaydı ona göre tutsaydınız daha mı iyi olurdu ?

ay inşallah canım ya.belirtiler devam ediyor.sürpriz olsun çok isterim.senden de güzel bir haber gelir inşallah bu ay.ben olmasam da güzel şeyler duymak istiyorum.dediğin gibi liste bile heyecanlandırıyor insanı.

inşallah canım ya. ümitlenmek istemiyorum ancak sabırsızlanıyorum. bu ay olmazsa diğer ay inşallah. ancak muallakta beklemek zor(( yeni eviniz hayırlı olsun canım.inşallah evle birlikte güzel haberler de gelir.

Son düzenleme:

bulantı falan olmasaydı bu ay hiç beklemiyordum ancak belirtiler birazcık da olsa umutlanmama sebep oldu. allahım hayırlısını versin.bu ay olmasa da hazırım buna.öbür aya tam gaz devam.bugün çok iyiyim ruhen,moral bozmak yok:)))

Son düzenleme:
benım bıldıgım kadarıyla sogan kuru adet sokturucu olarak kullanılıyor ama sız farklımı kullanıyorsunuz

hayırlı olsun canım eviniz yeni ortam size şans getirsin...kiralık mı yoksa satın mı aldınız?

Allah var ya hakkını yemiyeyim..kız gibi temizlik yapar:)benden iyidir..ama şimdilerde yavaş yavaş kaytarıyo ben sen kadar güzel yapamıyorum diye..hep onlarmı düşüncesizce hediye alacak..görsün bakalım düşünülmeden alınan hediye insanı mutlu ediyor mu..liste konusuna gelince biraz değişiklik iyi olur herhalde:)

ay ne güzel olur valla. ilk atağı senden bekliyoruz canım.

ahhhhh nerde... ben nükhetten 6 ay sonra evlendim onun çocuğu nerdeyse okula gidecek:)ben hala aynı yerimdeyim..bi belirtim yok gibi..göğüsler falan aynı:)pazartesi yada salı görücez sonucu..yarın adet günüm bakalım..bu ay çok kişi var çalışan:)inşallah sizlerden güzel haber alırız

bende garip şeyler oluyor canım ya. fazla umutlanmak istemiyorum ama bi tuhafım.dediğin gibi maşallah büyüdü öyle de bilmiş sıpa:)).az kaldı senin sonucu görmeye. allahım inşallah olur, senden duyacağımız güzel haber bize de umut olacak.bana daha bi hafta var.hakkımızda hayırlısı olsun.

Maşallah canım eskiden benim eşim de çok iyi yapardı temizlik ama artık sallıyor. Yardımı da azalttı...(

Evet çalışan çok inşallah güzel sonuçlar alırız:))

Hilal,inşallah Cezadan sonra bu ayın haberi senden gelir. aSanırım en yakında sen varsın tarih olarak değil mi?

hilalcim mrb sende bulantı haricinde nasıl belirtiler var benim kasıklarım inceden inceye sızlıyo gibi ağrıda değil belli belirsiz bişey diğer hamileliğimde umudum olmadığı için öncesinde belirtilere dikkat etmemişim hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…