- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.281
cezacım , özledik ya. sevindim seni gördüğüme.iyi geceler herkese...
bir haftadır pek giremiyorum kızlar...çok yoğundum..açıkcası kendime yoğunluk yaratıyorum..eve sürekli misafir çağırıyorum yada misafirliğe gidiyorum...okulda yordu biraz beni..
renkliatlascım tarihim daha geçmedi..12 şubat:)az kalmış dimi:)tablon herzamanki gibi çok güzel..doktora gitmişsin,sevindim,biryerden başlamak lazım..
hilalcim nükhetciğime çoooook selam söle:)
minikler hafta sonu eşimin ailesi geldi günü birlik saatler geçmediiii..insan rahat edemiyor ya..
baharcım iyiyim canım çınarı öp benim yerime..kayınvaliden nasıl?yatıyomu hala senle
loneliness okula başlamışsın hayırlı olsun..sorunsuz bir döenm geçirirsin umarım..
candasım nasılsın?
chnb abla çok sevindm oğlunun testi için...umarım tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..çalışmalarında başarılar dilerim..
nazlım nasılsın?
günlükcüm öpüyorum kızlarını
bende bi belirti yok kızlar..testte yapmayacağım..kararlıyım..pazartesiye kadar gelmezse salı yaparım..umarım sevgililer günü hediyesi olur benim için..ayrıca kızlar eşime sevgililer günü hediyesi aldım:)sarjlı el süpürgesi:)bugün eline ulaştınotum da güle güle kullan oldu...hep erkekler mi ev aleti alacak eşlerine:)
selam kızlar..
chnb cnm benim oğlun için çok sevindim benimde dileğim allah sağlıklı bir kız nasip etsin sana
ceza cnm hoşgeldin valla özledik seni
nazlım cnm sana da kolay gelsin sanırım en yoğun zamanlarını yaşıyorsun
renkli atlas cnm liste benimde çok hoşuma gitti eline yüreğine sağlık batım 6 mart cnm
bende sevgililer gününe eşimden nar istedim :) çoğalma bereket anlamı taşıyormuş sevgililer gününde evimize en yakışacak hediye bu olur die düşündüm.. o bana nar alınca ben de ona aşkımızın meyvesini hediye ederim inşallah
hilalcim cezadan sonra gözümüz sende hayırlısıyla gelsin bebişler
loneliness cnm buara herkes kar tatili için dua ediyor ben karar veremedim okulda yoruldum ama evde de durumlar malum :) ama düşündüm çalışak gibisi yok koştururken geçiyor zaman yarını bile düşünüyorum hele pazar eşimin toplantıı var gelene kadar sıkılırım artık :)değişik ortam insanın sıkıntısını da alıyor allah sana ve bebeğine sağlık versin cnm
hello yazdıklarını okurken bebek konusunu gözden geçiriyorum şimdi zorlanıyorum birde bebek olduğunda nasıl olur bilemiyorum allah yardımcın olsun cnm ben,mkide evi öyle sahiplenmişki benden habersiz yemeğe misafir davet edecek kadar. bana eşim diyor yarın şunları yemeğe çapıracaz diyor haftasonu olsa bu yemek dediğimde kaygana ben yaparım siz gelene kadar yemeği dedi o gün tartıştık zaten sonra davet için aramadan onlar bizi aradı sadece çaya geleceklerini söylediler :)
candas geçmiş olsun cnm aman deyim çanaklara dikkat :)
günlük canm naber nasılsın
minicikumut canım senin son durum neydi çalışma yaptın bekliyosun değilmi karıştırdıysam afedersin
canım tahmin ettiğim gibi. bunlar yetersiz. asıl bakılanlar bunlar değil canım. istersen kendin de nete yazabilirsin. tekrarlayan düşüklerde yapılması gereken testler diye.bak ben bir tane buldum.loneliness cnm pıhtılaşma alanındaki testleri yazıyorum
kanama zamanı, pıhtılaşma zamanı, WBC, RBC, HGB, HCT, PLT, MCH, MCHC, MCV, MPV, PCT%, PDW, RDW, RDV%
bunlardan da MPV yüksek çıkmış diğerleri normal değer.. bu ay çalışma yapıp yapmayacağıma da karar vermedim açıkcası biraz sitresli geçiyor günlerim canım sen ne yapıyosun nasılsın minik yaramaz seni üzmüyor değilmi artıközel mesaj kutusu kendini temizliyor sanıyordum yani doldukça siliniyor saol uyardığın için tem,zledim cnm
chnb ablacım kayganamın eşimle yanaktan öpüşmemiz bile ağırına gidiyor :) yaz tatilinde anneme dediki kızın yanımızda sevişiyor :) hem gece yarılarına kadar başımızı bekledi bunlar yeni evli yalnız kalsınlar erken yatayım felan demedi hem de evimde yaşayıp beni rezil etmeye kalktı onumu düşüneceğim istediğini düşünsün valla ben hazırmıyım diye beklemyi düşünüyorum ama onlar yüzünden asla kendimi sınırlamayı düşünmüyorum ben nasıl davranırsam davranayım bildiklerini söyleyecekler ben kayganamı sevmiyorum ama bu sevgisizliği kendisi yarattı saygısız biri değilim gerçekten abla ama bu ara acayip suratsızım elimde değil bu da
renkli canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz gerçekten insana bir rahatlık veriyor mekan değişikliği bu evimden bende daha memnunum inşallah yenş evlerimizde güzel şeyler yaşar hayallerimize kavuşuruz cnm
ceza ve hilal ortak tanıdık çıkmış ne güzel ya bunlar da sanal olmadığımızı kanıtlıyor değilmi bir yerlerde aynı duyguları yaşayan kadınlar
loneliness cnm pıhtılaşma alanındaki testleri yazıyorum
kanama zamanı, pıhtılaşma zamanı, WBC, RBC, HGB, HCT, PLT, MCH, MCHC, MCV, MPV, PCT%, PDW, RDW, RDV%
bunlardan da MPV yüksek çıkmış diğerleri normal değer.. bu ay çalışma yapıp yapmayacağıma da karar vermedim açıkcası biraz sitresli geçiyor günlerim canım sen ne yapıyosun nasılsın minik yaramaz seni üzmüyor değilmi artıközel mesaj kutusu kendini temizliyor sanıyordum yani doldukça siliniyor saol uyardığın için tem,zledim cnm
chnb ablacım kayganamın eşimle yanaktan öpüşmemiz bile ağırına gidiyor :) yaz tatilinde anneme dediki kızın yanımızda sevişiyor :) hem gece yarılarına kadar başımızı bekledi bunlar yeni evli yalnız kalsınlar erken yatayım felan demedi hem de evimde yaşayıp beni rezil etmeye kalktı onumu düşüneceğim istediğini düşünsün valla ben hazırmıyım diye beklemyi düşünüyorum ama onlar yüzünden asla kendimi sınırlamayı düşünmüyorum ben nasıl davranırsam davranayım bildiklerini söyleyecekler ben kayganamı sevmiyorum ama bu sevgisizliği kendisi yarattı saygısız biri değilim gerçekten abla ama bu ara acayip suratsızım elimde değil bu da
renkli canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz gerçekten insana bir rahatlık veriyor mekan değişikliği bu evimden bende daha memnunum inşallah yenş evlerimizde güzel şeyler yaşar hayallerimize kavuşuruz cnm
ceza ve hilal ortak tanıdık çıkmış ne güzel ya bunlar da sanal olmadığımızı kanıtlıyor değilmi bir yerlerde aynı duyguları yaşayan kadınlar
hilalcim mrb sende bulantı haricinde nasıl belirtiler var benim kasıklarım inceden inceye sızlıyo gibi ağrıda değil belli belirsiz bişey diğer hamileliğimde umudum olmadığı için öncesinde belirtilere dikkat etmemişim hatırlamıyorum
hadi canım inşallah vardır bebiş inşallah. bir hafta erken değil. mide bulantısı başlayabilir. benim ilk gebeliğim öyle olmuştu.merhaba canım.sorma canım.sol tarafım öyle ağrıyor. bıçak saplanması gibi. ama bende en çok bulantı var. bugün de nezle oldum. belki de ondandı bu belirtiler bilmiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı.
hayırlı olsun canım. Allah kabul etsin inşallah. dualarında olmak dileğiyle. inşallah ben de bebeğimi sağlıklı bir şekilde gününde kucaklarım. çok şükür hemen hemen yarıladık. ama daha çok yolumuz var.Kızlar herkese selam. dünden beri çok güzel bişey yapıyorum. namaza başladım. içim öyle rahat, ruhum öyle ferah.kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum.hepimiz için dua ettim.
hadi canım inşallah vardır bebiş inşallah. bir hafta erken değil. mide bulantısı başlayabilir. benim ilk gebeliğim öyle olmuştu.
hayırlı olsun canım. Allah kabul etsin inşallah. dualarında olmak dileğiyle. inşallah ben de bebeğimi sağlıklı bir şekilde gününde kucaklarım. çok şükür hemen hemen yarıladık. ama daha çok yolumuz var.
Kızlar herkese selam. dünden beri çok güzel bişey yapıyorum. namaza başladım. içim öyle rahat, ruhum öyle ferah.kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum.hepimiz için dua ettim.
Ablacım gözümüz aydın ya :) çok şükür valla.Kızlar oğlumun sonucu çıktı. Toplantı vardı okul toplantısı. 17.15 gibi bitti aradım 10 dakika sonra mail atacağız dediler. Ben beklemedim arkadaşlarla çarşıya gitmek zorundaydım. NT ye gittim alacağım şeyler vardı aldım ve orada ricaettim bilgisayardan baktım. Kalbim güm güm. Hemen bir sadaka adadım. Hemen açılmadı. Bayılacaktım neredeyse... Ve sonuç: 46 xy normal. Çok mutlu oldum. Bana yaptırma dedi çok kişi dr lerde dahil. Ama ben bu belirsizlikle hep huzursuz yaşayacaktım. Eşimi aradım sonra dr mi aradım. Çok mutlu oldum bu cuma hürmetine yüzüm güldü...
Allah kabul etsin canım ismen dua etmeyi unutma... bu ay sen hamilesin gibi geliyor bana böyle uzun süren bulantılar normal deil..inşallah hayırlısıyla sende üst listeye çıkarsın.. biz demirbaşlar kaldık :) ceza candaş nazlım ben off offf
Ablacım gözümüz aydın ya :) çok şükür valla.
off off bitmedi gitti, cinlerim tepeme geliyovav kolyesi aldım.hemde 3 lü.inş uğurlu gelir, kızlar laptoptan giriyotrum da fazl a duyarlı kısımlar var.uzun yazamadım, hepiniz iyisinizdir inş ...
inşallah uğur getirir canım..ben almadım ama benimde kaf var baş ucumda...
chnb yi yeni okudum oğluna tahlil yaptırmış maşallah yaa çok svindim..normal çıkmış çok şükür...gözün aydın canım
vav ve kaf ın bi özelliği mi varrrrrrr?
aaa sen okumadın mı canım, minicik saolsun geçen gün dedi.. bi bayan varmış tanıdığı çocuğu olmuyormuş, arapça KAF harfini bi kağıda çizmiş tablo yapıp duvarına asmış, hamile kalmış. sonra başka arkadaşlarınada demiş onlarda hamile kalmışlar. bende o gün çizdim bi kağıda astım yatak başındaki tabloya.. şeklinden dolayı anne karnındaki bebeğe benzediği için bi hikmeti olabilir diye düşünüyoruz. vav harfide öyle , candaş ta bazı bilgiler pylaştı vav harfiyle ilgili , vav harfinden kolyeler satılıyor dedi bide onlardan alalım uğur olur dedik.. öyle yani
inşallah uğur getirir canım..ben almadım ama benimde kaf var baş ucumda...
chnb yi yeni okudum oğluna tahlil yaptırmış maşallah yaa çok svindim..normal çıkmış çok şükür...gözün aydın canım
Allah kabul etsin hilalcim...dualarında bizide unutmadığın için teşekkürler..benim bugün kasıklarım ağrımaya başladıhayırlısı bakalım..
lonelinesscim arada böyle hediyeler almak anlamlı oluyor:) hep onlar mı bi taşla iki kuş vuracaklar..bu arada isim falan düşündünüz mü?
dün gece bi rüya gördüm kızlar..hayrolsun diyorum..yakın bi arkadaşımın annesi fal bakar tahminleride fena olmaz en son 3 sene önce gördüm kadını..dün falan da hiç konusu geçmedi.gece rüyama girdi evlerinin merdiveninde karşılaşıyoruz ben yukarı çıkıyorum o aşağı iniyor göbeğime bakıyor ve ismini düşündünüz mü diyor..bende normalde ayva göbekliyimdir..o bebek değil göbek,hamile ddeğilim diyorum..sen öyle zannet git bi tahlil yap, hamilesin diyor:) bilinç altıma nasıl işlemiş test yaptırmak..ama benim sancılarım başladı..kırmızının işareti diye düşünüyorum..rahim filmi yolu göründü
Ablacım gözümüz aydın ya :) çok şükür valla.
off off bitmedi gitti, cinlerim tepeme geliyovav kolyesi aldım.hemde 3 lü.inş uğurlu gelir, kızlar laptoptan giriyotrum da fazl a duyarlı kısımlar var.uzun yazamadım, hepiniz iyisinizdir inş ...
Sağ olasın canım. Şükür 46 xy çıktı...
Canım ben de bekar bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm:)) İnşallah gelmz kırmızılar...
Sağ ol canım. Ben de baktım ama bulamadım vav kolyesi(
merhaba canım.sorma canım.sol tarafım öyle ağrıyor. bıçak saplanması gibi. ama bende en çok bulantı var. bugün de nezle oldum. belki de ondandı bu belirtiler bilmiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı.
Allah kabul etsin canım ismen dua etmeyi unutma... bu ay sen hamilesin gibi geliyor bana böyle uzun süren bulantılar normal deil..inşallah hayırlısıyla sende üst listeye çıkarsın.. biz demirbaşlar kaldık :) ceza candaş nazlım ben off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?