Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cezacım , özledik ya. sevindim seni gördüğüme.
iyi yapmışsın canım biraz kafayı dağıtmak iyidir. demek bugün adet günün. inşallah en geç pazartesi salı güzel haber alırız.
hediyen de iyi olmuş eşine. hem hediye hem mesaj.

nasıl gidiyor çalışmalar canım?
sana daha önce de yazmıştım, özel mesaj kutun dolu.
canım testlerine baktın mı?kısaca koagulasyon bölümü var mı? olması lazım pıhtılaşma testleri. ama bazı durumlarda bunun hakkında fikir veren 2-3 test var, onlar mı yapıldı acaba?aptt, pro trombin aktivitesi, zamanı falan. bunlarda fikir veriyor ama yeterli değil canım. kesinlikle genden kaynaklanan pıhtılaşma faktörlerine bakılması lazım. mthfr 677, mthfr a 1298 c, falan, olması lazım. bunlar 4-5tane. aklıma kalan bunlar. ya bazen doktorlara gıcık oluyorum, sen söylemeden bişey yapmıyolar. hele ki 2 düşükte bunlar nasıl atlanır?
ben inanıyorum sen tekrar hamile kalacaksın canım. maşallah 2 sinde de ilk denemde tuttu. bu da tutar bak gör, sen içini rahat ettir. ama dediğim gibi bu testler yoksa tekrar doktorunu ara sor canım. çünkü kaybetmek gerçekten çok acı. inşallah bundan sonrası iyi olur.

Son düzenleme:
loneliness cnm pıhtılaşma alanındaki testleri yazıyorum
kanama zamanı, pıhtılaşma zamanı, WBC, RBC, HGB, HCT, PLT, MCH, MCHC, MCV, MPV, PCT%, PDW, RDW, RDV%
bunlardan da MPV yüksek çıkmış diğerleri normal değer.. bu ay çalışma yapıp yapmayacağıma da karar vermedim açıkcası biraz sitresli geçiyor günlerim canım sen ne yapıyosun nasılsın minik yaramaz seni üzmüyor değilmi artık özel mesaj kutusu kendini temizliyor sanıyordum yani doldukça siliniyor saol uyardığın için tem,zledim cnm

chnb ablacım kayganamın eşimle yanaktan öpüşmemiz bile ağırına gidiyor :) yaz tatilinde anneme dediki kızın yanımızda sevişiyor :) hem gece yarılarına kadar başımızı bekledi bunlar yeni evli yalnız kalsınlar erken yatayım felan demedi hem de evimde yaşayıp beni rezil etmeye kalktı onumu düşüneceğim istediğini düşünsün valla ben hazırmıyım diye beklemyi düşünüyorum ama onlar yüzünden asla kendimi sınırlamayı düşünmüyorum ben nasıl davranırsam davranayım bildiklerini söyleyecekler ben kayganamı sevmiyorum ama bu sevgisizliği kendisi yarattı saygısız biri değilim gerçekten abla ama bu ara acayip suratsızım elimde değil bu da

renkli canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz gerçekten insana bir rahatlık veriyor mekan değişikliği bu evimden bende daha memnunum inşallah yenş evlerimizde güzel şeyler yaşar hayallerimize kavuşuruz cnm

ceza ve hilal ortak tanıdık çıkmış ne güzel ya bunlar da sanal olmadığımızı kanıtlıyor değilmi bir yerlerde aynı duyguları yaşayan kadınlar

canım tahmin ettiğim gibi. bunlar yetersiz. asıl bakılanlar bunlar değil canım. istersen kendin de nete yazabilirsin. tekrarlayan düşüklerde yapılması gereken testler diye.bak ben bir tane buldum.
tekrarlayan dü_ük,jinekolog ankara -                          Op.Dr.Hüseyin ^enyurt                
pıhtılaşmanın genlerine bakılması gerekiyor canım. senin yazdıklarının hiç biri gen değil.
çok ısrarcı oldum bu konuda ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum canım. çünkü pıhtılaşma topiği diye bi topik var, orda bazı arkadaşlar 3. ya da 4den sonra farketmişler bu sorunlarının olduğunu. illa sende de vardır demiyorum, ama en azından için tam rahat olsun.
kayganalar çok mu yaşlı canım. niye sen de kalıyorlar sürekli, ya da diğer çocuklarında?
benim de annem gidecek yine. alışmıştım çok. bir taraftan da korkuyorum yine o gidince bişey olursa diye. yine gelecek de bu sefer bir ayı bulur herhalde bi sorun olmazsa.
annem gidince benim de kaynanamlar gelir. ama onlar belki 1 belki 2 gece kalıp giderler ki yazdan beri zaten hiç gelmediler. kaynana emekli ama kayınpeder hala çalışışıyo, görümce de var bekar, o da öğretmen. istese de pek kalamazlar yani. ama yalan yok yazın da çok kalmazlar.

canım işte okula başladım bu hafta. çok şükür iyiyim. sadece fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum. belim ağrıyor çünkü kilo orda toplanıyo. onun dışında bi sorun yok. o da normal, bele yük arttığı için.

öyle canım gerçekten.aynı duygular, ortak bir sürü şey. dünya küçük gerçekten:)))) kaynana ben de sinir olmaya başladım valla.allah sabır versin.

merhaba canım.sorma canım.sol tarafım öyle ağrıyor. bıçak saplanması gibi. ama bende en çok bulantı var. bugün de nezle oldum. belki de ondandı bu belirtiler bilmiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı.

Kızlar herkese selam. dünden beri çok güzel bişey yapıyorum. namaza başladım. içim öyle rahat, ruhum öyle ferah.kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum.hepimiz için dua ettim.

hadi canım inşallah vardır bebiş inşallah. bir hafta erken değil. mide bulantısı başlayabilir. benim ilk gebeliğim öyle olmuştu.

Kızlar herkese selam. dünden beri çok güzel bişey yapıyorum. namaza başladım. içim öyle rahat, ruhum öyle ferah.kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum.hepimiz için dua ettim.
hayırlı olsun canım. Allah kabul etsin inşallah. dualarında olmak dileğiyle. inşallah ben de bebeğimi sağlıklı bir şekilde gününde kucaklarım. çok şükür hemen hemen yarıladık. ama daha çok yolumuz var.

inşallah canım ya benimde ilk gebelikte aynı belirtiler vardı.bakalım bir haftaya kadar belli olur sabırsızlanıyorum. namaz için de teşekkür ederim.hep dualarımdasınız. hamile olanlar için sağlıcakla kucaklarına almalarını, bizim için de hayırlı evlat diliyorum. dediğin gibi yarısı bitti senin, diğer yarısı da göz açıp kapayıncaya kadar geçsin.bi an önce kucağına al meleğini inşallah. işe de başlıyorsun sanırım, dikkat et kendine canım.

Allah kabul etsin canım ismen dua etmeyi unutma... bu ay sen hamilesin gibi geliyor bana böyle uzun süren bulantılar normal deil..inşallah hayırlısıyla sende üst listeye çıkarsın.. biz demirbaşlar kaldık :) ceza candaş nazlım ben off offf

Ablacım gözümüz aydın ya :) çok şükür valla.

off off bitmedi gitti, cinlerim tepeme geliyo vav kolyesi aldım.hemde 3 lü.inş uğurlu gelir, kızlar laptoptan giriyotrum da fazl a duyarlı kısımlar var.uzun yazamadım, hepiniz iyisinizdir inş ...

inşallah uğur getirir canım..ben almadım ama benimde kaf var baş ucumda...

chnb yi yeni okudum oğluna tahlil yaptırmış maşallah yaa çok svindim..normal çıkmış çok şükür...gözün aydın canım

vav ve kaf ın bi özelliği mi varrrrrrr?

vav ve kaf ın bi özelliği mi varrrrrrr?

aaa sen okumadın mı canım, minicik saolsun geçen gün dedi.. bi bayan varmış tanıdığı çocuğu olmuyormuş, arapça KAF harfini bi kağıda çizmiş tablo yapıp duvarına asmış, hamile kalmış. sonra başka arkadaşlarınada demiş onlarda hamile kalmışlar. bende o gün çizdim bi kağıda astım yatak başındaki tabloya.. şeklinden dolayı anne karnındaki bebeğe benzediği için bi hikmeti olabilir diye düşünüyoruz. vav harfide öyle , candaş ta bazı bilgiler pylaştı vav harfiyle ilgili , vav harfinden kolyeler satılıyor dedi bide onlardan alalım uğur olur dedik.. öyle yani

Allah kabul etsin hilalcim...dualarında bizide unutmadığın için teşekkürler..benim bugün kasıklarım ağrımaya başladı hayırlısı bakalım..
lonelinesscim arada böyle hediyeler almak anlamlı oluyor:) hep onlar mı bi taşla iki kuş vuracaklar..bu arada isim falan düşündünüz mü?
dün gece bi rüya gördüm kızlar..hayrolsun diyorum..yakın bi arkadaşımın annesi fal bakar tahminleride fena olmaz en son 3 sene önce gördüm kadını..dün falan da hiç konusu geçmedi.gece rüyama girdi evlerinin merdiveninde karşılaşıyoruz ben yukarı çıkıyorum o aşağı iniyor göbeğime bakıyor ve ismini düşündünüz mü diyor..bende normalde ayva göbekliyimdir..o bebek değil göbek,hamile ddeğilim diyorum..sen öyle zannet git bi tahlil yap, hamilesin diyor:) bilinç altıma nasıl işlemiş test yaptırmak..ama benim sancılarım başladı..kırmızının işareti diye düşünüyorum..rahim filmi yolu göründü

ben okumadım canım...kaçırmışım oraları..bende yazayım bari..kolyesinide bulursam alayım...sağol canım

Sağ olasın canım. Şükür 46 xy çıktı...

Canım ben de bekar bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm:)) İnşallah gelmz kırmızılar...

Sağ ol canım. Ben de baktım ama bulamadım vav kolyesi(

inşallah ama ağrılar o yönde malesefben internettten buldum ama dışarıdan bakacağım...candas internetten mi aldı acaba..

hadi bakalım inşallah düşündüğün gibidir hamile kalmışsındır bu ay bu arada allah kabul etsin dualarında bizi de unutma.benimkisi adet sancısının daha azı gibi arada batmalar var adet olacakta olabilirim 10 gün önce başladı ama belki kürtaj sonrası düzensizlikte olabilir ):

teşekkür ederim canım.tamam ederim. bakalım canım hayırlısı.kıyamam dur bakalım ümitsizlik yok cezayla başlayacak gibi bu maraton bu ay.sırayla hepimiz inşallah.

ceza canım teşekkür ederim. inşallah güzel haber alıcaz senden öyle hissediyorum. rüyan da hayra olsun inşallah.

datlum hayırlısı canım hepimiz için.

kızlar dün bi arkadaşa gittik bebek görmeye. ilk bebeği düşmüş. sonrasında doktora gitmiş. polikistik over hastasıymış. bu arada eşi de doktor. doktoru ona tedavi görmezse asla hamile kalamayacağını söylemiş. o tedavi olmamış ve hamile kalmış. biraz uzun sürmüş hamile kalması ama diyor ki hiç sıkıntı yapmadım her şeyin zamanı var. yine bir arkadaş vardı. onun 6-7 yıldır olmuyor bir rahatsızlığı varmış.3 defa tüp bebek yaptırmış, üçü de maalesef olmamış. ancak o bile ben biliyorum ki bigün olacak olmasa da asla kendimi yıpratmayacağım diyor. gerçekten de sevgi dolu kıpır kıpır bi insan.onlarla konuşmak bana dün öyle güzel geldi ki. içimden bundan sonra kendimi kasmayacağım dedim. bebiş gelirse ne mutlu havalara uçarım. ancak gelmezse de uzun süre kendimi yıpratmayacağım. gerçekten herşeyin zamanı var. düne kadar kendimi çok kastım, acaba hamile miyim geçsin artık günler diye. artık oluruna bıraktım bi hafta rahat bırakacam kendimi.kendimi dinlemekten yoruldum be yav:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…