- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.301
inş canım uğurlu gelir hepimize, 3 gündür boynumda.inş sana da uğur getirir başucunda...inşallah uğur getirir canım..ben almadım ama benimde kaf var baş ucumda...
chnb yi yeni okudum oğluna tahlil yaptırmış maşallah yaa çok svindim..normal çıkmış çok şükür...gözün aydın canım
canım hayır olsun rüyalar, ben bunları şöyle yoruyorum artık.sanırım anneliği tatmaya az kaldı.nasılsın özledik seni ?Allah kabul etsin hilalcim...dualarında bizide unutmadığın için teşekkürler..benim bugün kasıklarım ağrımaya başladıhayırlısı bakalım..
lonelinesscim arada böyle hediyeler almak anlamlı oluyor:) hep onlar mı bi taşla iki kuş vuracaklar..bu arada isim falan düşündünüz mü?
dün gece bi rüya gördüm kızlar..hayrolsun diyorum..yakın bi arkadaşımın annesi fal bakar tahminleride fena olmaz en son 3 sene önce gördüm kadını..dün falan da hiç konusu geçmedi.gece rüyama girdi evlerinin merdiveninde karşılaşıyoruz ben yukarı çıkıyorum o aşağı iniyor göbeğime bakıyor ve ismini düşündünüz mü diyor..bende normalde ayva göbekliyimdir..o bebek değil göbek,hamile ddeğilim diyorum..sen öyle zannet git bi tahlil yap, hamilesin diyor:) bilinç altıma nasıl işlemiş test yaptırmak..ama benim sancılarım başladı..kırmızının işareti diye düşünüyorum..rahim filmi yolu göründü
al canım, bi, umut sonuçta.eşim ve ben bunun uğruna inandık resmen, belki çaresizlik belki itikat.adı neyse uğrumuz olur inş.. hepimize.ben okumadım canım...kaçırmışım oraları..bende yazayım bari..kolyesinide bulursam alayım...sağol canım
ablacım gittigidiyor da var, çok güzel modeller.bulmazsan link atarım sana.Sağ olasın canım. Şükür 46 xy çıktı...
Canım ben de bekar bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm:)) İnşallah gelmz kırmızılar...
Sağ ol canım. Ben de baktım ama bulamadım vav kolyesi(
canım ben internetten almadım, altınını aldım, geçenlerde eşimle görüp konumuştuk şekli güzel ama ne anlamı olacak ki alsak abes durur demiştik.anlamıvarmış meğer :) ben 3 lüsünü 380 liraya aldım 10 taksit.inşallah ama ağrılar o yönde malesefben internettten buldum ama dışarıdan bakacağım...candas internetten mi aldı acaba..
ceza canım teşekkür ederim. inşallah güzel haber alıcaz senden öyle hissediyorum. rüyan da hayra olsun inşallah.
datlum hayırlısı canım hepimiz için.
kızlar dün bi arkadaşa gittik bebek görmeye. ilk bebeği düşmüş. sonrasında doktora gitmiş. polikistik over hastasıymış. bu arada eşi de doktor. doktoru ona tedavi görmezse asla hamile kalamayacağını söylemiş. o tedavi olmamış ve hamile kalmış. biraz uzun sürmüş hamile kalması ama diyor ki hiç sıkıntı yapmadım her şeyin zamanı var. yine bir arkadaş vardı. onun 6-7 yıldır olmuyor bir rahatsızlığı varmış.3 defa tüp bebek yaptırmış, üçü de maalesef olmamış. ancak o bile ben biliyorum ki bigün olacak olmasa da asla kendimi yıpratmayacağım diyor. gerçekten de sevgi dolu kıpır kıpır bi insan.onlarla konuşmak bana dün öyle güzel geldi ki. içimden bundan sonra kendimi kasmayacağım dedim. bebiş gelirse ne mutlu havalara uçarım. ancak gelmezse de uzun süre kendimi yıpratmayacağım. gerçekten herşeyin zamanı var. düne kadar kendimi çok kastım, acaba hamile miyim geçsin artık günler diye. artık oluruna bıraktım bi hafta rahat bırakacam kendimi.kendimi dinlemekten yoruldum be yav:))))))
canım ne gzel umut ddolmuş içine, insanlar ne kladar ümitli gerçekten kendimle kıyaslayınca kızıyorum kendime, ama bazılarına göre de güçlüyüz.inş bizlerin bebekleri de çok bekletmeden gelirler.