selam canım, ben iyiyim sen nasılsın ?
yine nasip değilmiş, hayırlısıymış tesellisindeyiz ( son olsa keşke bu ay.rahim filmin umarım temiz çıkar, bende aynı yoldayım galiba.
bende bilmiyodum cd verildiğini, aklımızda olsun.
bende okudum ve face den paylaştım, bende de kansızlık var.ve maalesef kkan veremeyenler grubundayımumarım dermanı gelir onu bulur ... zor ... Allah çocuğunun eşinin ailesinin yüzüne baksın ...
iyi akşamlar kızlar....
offf yaaa yine kırmızılar görülmüş...
ceza ve renkli, rüyalarımın kadınları:)) yaa bende bugün rüyamda sizi gördüm renkliyle ben yanyana memur olarak çalışıyormuşuz...cezayı soruyorum renklide diyorki yani var gibiymiş heralde bende diyorumki ben biliyorum o kesin hamile kesin...ama kırmızılar gelmiş( bizde bu rüyayı bir dahaki ay için yoralım dimi:)) moraller bozulmasın kızlar...
eşim gece çalışmaya başladı...kızım annemlerde bende miniğimle beraber haber izliyorum...özledim sizleri herkez iyidir inşallah...öpüyorum...
pileo, canım ne kadar az kaldık senin arkandan geldim ama yinede çok var bana:)) hiç korkma canım sen annesin hangimiz biliyorudukki anneliği zaten yaptıklarını yice rabbim sana içgüdüsel olarak veriyor...sen öyle bir bakıcaksınki bebeğine kendin bile şaşırıcaksın yalnız şimdiden netten bayağı bir oku biberon falanda al yanına hazırla bebek iiçin ilk günlerde lazım oluyor gögüs uçların için krem falan lazım olacak canım...allahım sana güç kuvvet versin korkma canım sonunda hediyen geliyor...herşey çok güzel olacak foroğraflarını koyarsın canım merakta bırakma bizi:))
günlükcüm rüyan ilginçmişhayır olsun inşallah...kızlar eşim spermiogrm için gitmiş dr demiş ki 1 sene olmazsa o zaman bence sorun vrdır erken demiş dha.. ama spermiogram istemiş ultrason bide kan testi istemiş. eşim gitmiş işte spermiogram için 1 ay sonra ya gün vermişler sinirlenmiş gelmiş..bende dedim personel olduğunu niye demedin, o zaman hang bölümde olduğumu felan soracaklar temelli afişe olacam millete diyo ...off oda haklıı iyice rezil olacak
neyse nasılsa benimde tahliller bir ay sonraya
sağol abla bilgi içinnn...ne kadar kalabalık herkes burdaaaa
günlükcüm rüyan ilginçmişhayır olsun inşallah...kızlar eşim spermiogrm için gitmiş dr demiş ki 1 sene olmazsa o zaman bence sorun vrdır erken demiş dha.. ama spermiogram istemiş ultrason bide kan testi istemiş. eşim gitmiş işte spermiogram için 1 ay sonra ya gün vermişler sinirlenmiş gelmiş..bende dedim personel olduğunu niye demedin, o zaman hang bölümde olduğumu felan soracaklar temelli afişe olacam millete diyo ...off oda haklıı iyice rezil olacak
neyse nasılsa benimde tahliller bir ay sonraya
13 şubat dünya ağda günü........arkadaş face de yazmış..çok güldürdü beni..
cezacım krmızılar gelmiş yineneden olmuyor ya anlamıyorum bi sorun var ama... poffff.....rahim filmi çektireceksin inşallah iyi olur canım,peki neden o kadar çok para devlet karşılamıyor mu ki?? banada dr tahlillerden sonra gerekirse çekeriz demişti..ben fakülteye gidiyorum ordada bu kadar para alırlar mı? anlamadım ...ama rahim filminden bende umutluyum hadi hayırlısı canım
cezacım krmızılar gelmiş yineneden olmuyor ya anlamıyorum bi sorun var ama... poffff.....rahim filmi çektireceksin inşallah iyi olur canım,peki neden o kadar çok para devlet karşılamıyor mu ki?? banada dr tahlillerden sonra gerekirse çekeriz demişti..ben fakülteye gidiyorum ordada bu kadar para alırlar mı? anlamadım ...ama rahim filminden bende umutluyum hadi hayırlısı canım
Evet kalabalık ne güzel...
Canım niye afişe olsun. Bu da diş ağrısı gibi, diğer rahatsızlıklar gibi. Biz eğitimli kesim böyle düşünürsek yanlış olmaz mı canım? Özelde yaptırdı eşim 40 tl idi spermiyoogram. Kızma bana sakın... Ben tüp bebek için gideceğimi arkadaşlarla palaştım sakın bu tür sorunları kusur gibi rezil olunacak bir şey gibi algılamayın. Siz benim kardeşlerim gibisiniz. Allah korusun millet yüzünden bir sürü çift bunca yıl treni kaçırmış o ne der bu der diye...
:)) Gerçekten komikmiş.
Yok canım 40 mı 60 mı neydi duymuştum belki bizden para daalınmaz. Ama anestezisiz yapıyorlarmış fakültede burda ve çok acıdığını demişti çektiren biri...
valla anlamış değilim canım...ama yoruldum artık..canım aydında bi sıkıntı var doktor ve özel hastane yok..şuanda gittiğim doktor ne diyorsa onu yapıyorum..acılı birşey olacak diye anestezili istedim..üni. hastanelerinde yanlış bilmiyorsam eski tip makineler var acı veriyor.ve anestezi vermiyorlar..çok acı çeken arkadaşlarım olduğu için anestezili istedim..zaten doktorumda anesteziyi tavsiye etti..ne yapalım vereceğiz..çocuk olsun yeter ki..ben özelde çektireceğim bide doktorum hastane dışında çalışıyo bide ona para vereceğim bide anestezi parası toplam 520 ilaçlar hariç....
chnb abla erkekler öyle düşünmüyo...bende anlatıyorum arkadaşlarıma..eşim sonucunun iyi olduğunu öğrendiğinde nasıl şendi anlatamam..benim doktorum raporu istiyor eşimden..hemen atlıyo "sonuç çok güzel" diye.raporu yazan kişi bomba gibisin demiş..eşim günlerce dilinden düşürmedi..erkekler biraz daha içine kapanık..bizler gibi değiller
Evet öyleler benim eşim de genetik sorunu çıkma meselesini sorun yapmıştı ama bu tutumlar bence tedavii sürecini sekteye uğratmamalı.Yoksa yine üzülen bebekler gelmedi diye bizler oluyoruz o yüzden dedim. Rahim filmi çektirme kararın doğru bence adım. Sen gereken adımları atıyorsun keşke imkanlar daha çok olsaydı peki yakın illerde İzmirde mesela vardır ben İstanbulda iyi bir merkeze sormuştum 380 mi neydi fiyat...
yok canım niye kızayım sen tecrübelisin bu konuda fikirlerine tavsiyelerine çok önem veriyorum.. bende utanılacak bişe olmadığını düşünüyorum ama eşim farklı düşünüyor canım, bu insanlarla en az 3 sene yüz yüze bakacam iş yapacam diyor,canı sıkılıyor bu duruma , devlete git diyorum of pof demeye başladı.. şu sıra ev tuttuk ev taşıycaz eşya aldık bi ton masraf yaptık , sıfırı tükettik canım , o yüzden özele gitmedik, çünkü 10 tl bile başka bişeye harcayacak durumumuz yoknisan da anca biraz toparlanırız , daha çok eksiğimiz var halılar perdeler felan, çalışma odasına masa sandalye felan almadık,mutfak masası felanda var off off...televizyonumuzda yok oda alıncak daha..battık yanii ...araba almasaydık bu kadar sıkışmayacaktık ..eşime dedim özele git diye sağa sola kuruş harcayacak durumda değiliz dedi.. bişey demedim o yüzden canım.. birazda paniktir benim ki para konusunda çok titiz. borçtan çok korkuyor, birikmişler harcanınca temelli gerildi..
1 ay bekleyecez zaten benimde adetin 3. günü tahliller eşimin tahlilleride benden 1 hafta sonraya vermişler.. dr çok gençsin daha demiş,1 sene geçmeden gerek yok bence demiş..yinede yazmış tahlilleri..
izmirde bi iki merkezi araştırdım anestezi ile çekmiyorlarmış..belli günlerde çekiliyorya eşimin izinli olduğu güne denk getirmek zor olacaktı ayrıca benzin parası:)aynı hesaba gelecekti..inşallah gerek kalmaz ama yaza aşılama olacaksa izmire gideceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?