Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dosya yaptım ablaa..hepsini saklıyorum..evleneli4,5yıl oldu vayyyyy beee eskidik...

ben çıkıyorum eşim gelecek birazdan..öptm hepinizi iyi geceler...

bizimde kenarda 3-5kuruş birikmişimiz var onlarla doktora gidiyoruz...ev kredisi çok fazla bizim..yoksa yaza kadar bende beklerdim film için..yeni evinde hayırlı olsun canım

kızlar biz tüm birikmişleri harcadık yeni evli gibiyiz biz eşyalarımızı yeni aldık, evlendiğimizde hiçbirşey almamıştık. ailelerden destekte yok.. dahada çok eksiğimiz var..düşünün yemek takımım bile yok..eksikleri düşündükçe of off çekiyorum.

cezacım sen doğru yoldasın..bende yeni adım attım,bakalım işte batın 3. günü gidecem..sonrasında gelir zaten gerisi..şuan için film istese ben mecbur anestezisiz çektiririm katlanırım acılara..baya baya bi batmış durumdayız kuzular...dua edin bebek bu ay gelsin.. ama enfeksiyonum var gibi geliyo bana çünkü bugün yoğun akıntım oldu çok kıvamlı ve koyu renkliydi..

bizde 2007 de evlendik...bu dosyadan bende yapayım, düşük olan bebekteki tüm tahlilleri yırttım attım,görmek istemediğimden ama artık ne yaptırdıysam dosya yapacam bende ...iyi geceler kızlar öpüyorum

chnb özellikle 48 saat yazan yeri okudum..o kuralı uygulamamız lazım.. biz gün aşırı çalışma yapıyoruz bide çifter çifter oluyor genelde..aslında yumurtlama döneminde böyle sık yapıyoruz vur diyolar öldürüyoruz tövbe yarabbiiii.. bu sefer uygulayalım yaa..zaten hevesim hiç yok bu ay uumudum sıfırrrr

selamın hello bacılar :)

geçmişi okuyamadım son 2 sayfa bakabildim.

rahim filmi için çok şehir efsaneleri var kimi deli dehşet acı çektim diyor kimi çok kolaymış diyor. Anestezi bencede mantıklı. Ama çok paraymış açıkçası Amerikan hastanesi bizim buraların en pahlı hastanelerinden biri orada hemen hemen bu para. Gerçi iyi bir yerde yaptırmak mantıklı. Allah yolumuzu açık etsin bu konuda. Hiç bişi çıkmayacak rahim filminden sonra hamie kalan bir sürü arkadaşım var.

Kızlar iyisiniz değil mi? sizleri muhabbetinizi çok özledim

renklim eşinde haklı bence, deşifre olmak kötü utanılacak bir durum değilde maşallah milleti biliyorsun ileri geri konuşup insanın asabını bozabilir, eşinin de bunalımı çok yerinde. Herşeyi değişti aadamcağızın senin içinde zor ama erkekler bebek gibi, azıcık daha sabır ta
tlım benim için söylemesi kolay da, ayrıca bende hazırımdaki para bitse huzursuzlanırım.

Tüm çıkan zorluklar umarım hayırlara vesile olur hepimiz için.

çok bi çok öpüyorum.

herkese selam ediyorum.

TAMAM abla saol, eşim yarın için testi yaptırayım diyordu, unutmuştur kesin akşam hatırlatayım..
malesef evet canım...rahim filmine güveniyorum şimdi..sende çektir ama önce eşin tüm tahlilleri yaptırsın...
tamam canım, öyle yapcam..
o ne güzel bir rüya, inş diğer aya gerçekleşir, umudumuz ceza o zman :)
canım inş sonuç iyi çıkar, o da haklı bence.allah yardımcımız olsun ya cümleten.
canım inş rahim filmin temiz çıkar ve hemen hamile kalırsın.rahim filmi sonrası kolay hamile kalınıyor diyolar inş öyle olur.
allah kolaylık versin canım borçlarınızda, bebekler böyle zmanları sever, bereketleriyle gelirler ya yakındır bebeişin zmanı :) inş tabi..
off ablacım ya çok gideriniz olmuş keşke uğraşlar karşılığını verseydi ama nasip, sende haklısı n tabi eşin bi yerde de susuyordur.
dosya yaptım ablaa..hepsini saklıyorum..evleneli4,5yıl oldu vayyyyy beee eskidik...
bende üstelik tek başıma 3,5 yıl.neyseki devletin karşılayacağı süre sınrıını geçmişiz.
Maşallh ben 2000 de evlendim. Vay be... :)))
maşallah :) allah nice senelere nasip etsin birlikte.
inş umutsuz anında umudun olur.
seni görmek ne güzel, özledik valla :)
Günaydın kızlar..Bugün benim doğumgünüm..

günaydın canım doğum günün kutlu olsun eşinle bebeğinle birlikte nice güzel ve mutlu senelere inş ...

ben 3 ay once rahım fılmı cektırdım doktorun muayenesınden farksızdı dıyebılırım bı ozel hastanede yaptırın bence anestezılık hıcbırsey yok sonrasında bebegım alındı sonuc onu gosterıyordu suan 5 haftalık hamıleyım bırde bebek alınacaksa kesınlıkle vakumla aldırınkı hemen hamıle kalabılınıyor bende oldugu gıbı mıkrop kapma derdı yara derdı kanama derdı bıle yok 1 gun kanamam olmustu

canım çdk duygulandım. daha dün gibiydi, testin çok koyu çıkmıştı net hatırlıyorum. başkasına kolay geçiyor tabi, Allah hayırlı doğum nasip etsin. darısı hepimizin başına. tüm arkadaşların.
akşam uyumuşum yine tavuklarla,
miniçik, doğum günün kutlu olsuk.
ceza, bu ay da sağlık olsun.

off ya dr u hala ayarlayamadım, 2. seçenek dr için görüştüm, onda da sgk geçmiyomuş.offff ( bi prof. var, ama çok fazla vakit ayıramadan bakıyormuş tecrübeli ve bilgii dr imiş, şimdi sadece test yaptıracaksam sıkıntı çıkmayacaksa inş, bu benim işimi görebilir diye düşündüm ? sıkıntı varsa zaten sgk geçmesede bu dr lara gitmek zorundayım.napcam ben yaaa ((

sağol canım...umudumuz hilal

ne güzel seçecek doktor var..burda infertilite uzmanı yoooook

Teşekkür ederim kızlar.Sizlerinde sevgililer günü kutlu olsun

Canım doğum günün utlu olsun. Çok sevdiğim bir arkadaşımın da doğum günü bu gün. Arayacağım biirazdan. Seneye bebişinle doğum gününün kutlaman dileğiyle...

Günaydın kızlar..Bugün benim doğumgünüm..

doğum günün kutlu olsun tatlım seneye bebeğinle kutlamak nasip olsun inşallah. Çok öpüyorum.

teşekkürler korkulacak birşey olmaması güzel.

herkesin sevgililer günü kutlu olsun...

candaşım profa şimdilik gerek yok bencede hele bir dr git tahliller yapılsın bakalım sonrasında profa gerek kalmayacak düzenli bir yumoş kontrolüyle hamile kalacaksın eminim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…