Canım her şeyini sakla. Aşılama olacaksa da devlet karşılıyor dr n yönlendirir seni bu işler çok maliyetli. Aşılama tutmazsa tüp bebek raporu veriyorlar. O zaman ücretsiz yaptırırsın. 3 ssene olmalı evliliğin. Bir de sgk da belli iş günü istiyorlar eşinden ya da senden galiba...
dosya yaptım ablaa..hepsini saklıyorum..evleneli4,5yıl oldu vayyyyy beee eskidik...
Renkliatlas anladım canım. Bu arada gördün mü ilişki arası 48 saat olmalı diyor belki sizdeki sorun budur? Sık ilşkiden olmuyor olabilir.
Bu arada benim eşim de aynı para konusunda. 7 bin tl harcadık tüp bebek için. Sonuç ne transfer aşamasına bile gelemedik diyor. Ve testler için ve dr ler için ödediğimiz para da yarı tüp bebek fiyatı oldu. O da kızıyor ama ben çok kayıp yaşadığım için bir yere kadar sesini çıkarabiliyor... Çok sarsıldım gerçekten...
bizimde kenarda 3-5kuruş birikmişimiz var onlarla doktora gidiyoruz...ev kredisi çok fazla bizim..yoksa yaza kadar bende beklerdim film için..yeni evinde hayırlı olsun canım
günaydınnnn iyiki doğdun canım nice mutlu senelere....Günaydın kızlar..Bugün benim doğumgünüm..
TAMAM abla saol, eşim yarın için testi yaptırayım diyordu, unutmuştur kesin akşam hatırlatayım..Candaş evet alın mutlaka filmi ya da cd yi. Rahim filmini benim adetten sonraki birkaç gün içinde çekmişlerdi. Rahim filminden sonra hemen doğal hamile kalanları duymuştum...
Candaş bence sen çektirmeden önce eşin testlerini yaptırsın...
tamam canım, öyle yapcam..malesef evet canım...rahim filmine güveniyorum şimdi..sende çektir ama önce eşin tüm tahlilleri yaptırsın...
o ne güzel bir rüya, inş diğer aya gerçekleşir, umudumuz ceza o zman :)iyi akşamlar kızlar....
offf yaaa yine kırmızılar görülmüş...
ceza ve renkli, rüyalarımın kadınları:)) yaa bende bugün rüyamda sizi gördüm renkliyle ben yanyana memur olarak çalışıyormuşuz...cezayı soruyorum renklide diyorki yani var gibiymiş heralde bende diyorumki ben biliyorum o kesin hamile kesin...ama kırmızılar gelmiş( bizde bu rüyayı bir dahaki ay için yoralım dimi:)) moraller bozulmasın kızlar...
eşim gece çalışmaya başladı...kızım annemlerde bende miniğimle beraber haber izliyorum...özledim sizleri herkez iyidir inşallah...öpüyorum...
pileo, canım ne kadar az kaldık senin arkandan geldim ama yinede çok var bana:)) hiç korkma canım sen annesin hangimiz biliyorudukki anneliği zaten yaptıklarını yice rabbim sana içgüdüsel olarak veriyor...sen öyle bir bakıcaksınki bebeğine kendin bile şaşırıcaksın yalnız şimdiden netten bayağı bir oku biberon falanda al yanına hazırla bebek iiçin ilk günlerde lazım oluyor gögüs uçların için krem falan lazım olacak canım...allahım sana güç kuvvet versin korkma canım sonunda hediyen geliyor...herşey çok güzel olacak foroğraflarını koyarsın canım merakta bırakma bizi:))
canım inş sonuç iyi çıkar, o da haklı bence.allah yardımcımız olsun ya cümleten.günlükcüm rüyan ilginçmişhayır olsun inşallah...kızlar eşim spermiogrm için gitmiş dr demiş ki 1 sene olmazsa o zaman bence sorun vrdır erken demiş dha.. ama spermiogram istemiş ultrason bide kan testi istemiş. eşim gitmiş işte spermiogram için 1 ay sonra ya gün vermişler sinirlenmiş gelmiş..bende dedim personel olduğunu niye demedin, o zaman hang bölümde olduğumu felan soracaklar temelli afişe olacam millete diyo ...off oda haklıı iyice rezil olacak
neyse nasılsa benimde tahliller bir ay sonraya
canım inş rahim filmin temiz çıkar ve hemen hamile kalırsın.rahim filmi sonrası kolay hamile kalınıyor diyolar inş öyle olur.benim eşim de afişe oluyodu:)sen test yapılacağı yerde git şubeden bi arkadaşını gör..onda varikosel varmış..eşim yalan söylemiş..çok uzun tarih vermişler..eşim gitti aynı gün yapıldı..3 gün sonrada sonucunu aldı...biz topikcek rüyalarla kafayı yedik:)
allah kolaylık versin canım borçlarınızda, bebekler böyle zmanları sever, bereketleriyle gelirler ya yakındır bebeişin zmanı :) inş tabi..yok canım niye kızayım sen tecrübelisin bu konuda fikirlerine tavsiyelerine çok önem veriyorum.. bende utanılacak bişe olmadığını düşünüyorum ama eşim farklı düşünüyor canım, bu insanlarla en az 3 sene yüz yüze bakacam iş yapacam diyor,canı sıkılıyor bu duruma , devlete git diyorum of pof demeye başladı.. şu sıra ev tuttuk ev taşıycaz eşya aldık bi ton masraf yaptık , sıfırı tükettik canım , o yüzden özele gitmedik, çünkü 10 tl bile başka bişeye harcayacak durumumuz yoknisan da anca biraz toparlanırız , daha çok eksiğimiz var halılar perdeler felan, çalışma odasına masa sandalye felan almadık,mutfak masası felanda var off off...televizyonumuzda yok oda alıncak daha..battık yanii ...araba almasaydık bu kadar sıkışmayacaktık ..eşime dedim özele git diye sağa sola kuruş harcayacak durumda değiliz dedi.. bişey demedim o yüzden canım.. birazda paniktir benim ki para konusunda çok titiz. borçtan çok korkuyor, birikmişler harcanınca temelli gerildi..
1 ay bekleyecez zaten benimde adetin 3. günü tahliller eşimin tahlilleride benden 1 hafta sonraya vermişler.. dr çok gençsin daha demiş,1 sene geçmeden gerek yok bence demiş..yinede yazmış tahlilleri..
off ablacım ya çok gideriniz olmuşRenkliatlas anladım canım. Bu arada gördün mü ilişki arası 48 saat olmalı diyor belki sizdeki sorun budur? Sık ilşkiden olmuyor olabilir.
Bu arada benim eşim de aynı para konusunda. 7 bin tl harcadık tüp bebek için. Sonuç ne transfer aşamasına bile gelemedik diyor. Ve testler için ve dr ler için ödediğimiz para da yarı tüp bebek fiyatı oldu. O da kızıyor ama ben çok kayıp yaşadığım için bir yere kadar sesini çıkarabiliyor... Çok sarsıldım gerçekten...
bendedosya yaptım ablaa..hepsini saklıyorum..evleneli4,5yıl oldu vayyyyy beee eskidik...
maşallah :) allah nice senelere nasip etsin birlikte.Maşallh ben 2000 de evlendim. Vay be... :)))
inş umutsuz anında umudun olur.chnb özellikle 48 saat yazan yeri okudum..o kuralı uygulamamız lazım.. biz gün aşırı çalışma yapıyoruz bide çifter çifter oluyor genelde..aslında yumurtlama döneminde böyle sık yapıyoruz vur diyolar öldürüyoruz tövbe yarabbiiii..bu sefer uygulayalım yaa..zaten hevesim hiç yok bu ay uumudum sıfırrrr
seni görmek ne güzel, özledik valla :)selamın hello bacılar :)
geçmişi okuyamadım son 2 sayfa bakabildim.
rahim filmi için çok şehir efsaneleri var kimi deli dehşet acı çektim diyor kimi çok kolaymış diyor. Anestezi bencede mantıklı. Ama çok paraymış açıkçası Amerikan hastanesi bizim buraların en pahlı hastanelerinden biri orada hemen hemen bu para. Gerçi iyi bir yerde yaptırmak mantıklı. Allah yolumuzu açık etsin bu konuda. Hiç bişi çıkmayacak rahim filminden sonra hamie kalan bir sürü arkadaşım var.
Kızlar iyisiniz değil mi? sizleri muhabbetinizi çok özledim
renklim eşinde haklı bence, deşifre olmak kötü utanılacak bir durum değilde maşallah milleti biliyorsun ileri geri konuşup insanın asabını bozabilir, eşinin de bunalımı çok yerinde. Herşeyi değişti aadamcağızın senin içinde zor ama erkekler bebek gibi, azıcık daha sabır ta
tlım benim için söylemesi kolay da, ayrıca bende hazırımdaki para bitse huzursuzlanırım.
Tüm çıkan zorluklar umarım hayırlara vesile olur hepimiz için.
çok bi çok öpüyorum.
herkese selam ediyorum.
Günaydın kızlar..Bugün benim doğumgünüm..
ben 3 ay once rahım fılmı cektırdım doktorun muayenesınden farksızdı dıyebılırım bı ozel hastanede yaptırın bence anestezılık hıcbırsey yok sonrasında bebegım alındı sonuc onu gosterıyordu suan 5 haftalık hamıleyım bırde bebek alınacaksa kesınlıkle vakumla aldırınkı hemen hamıle kalabılınıyor bende oldugu gıbı mıkrop kapma derdı yara derdı kanama derdı bıle yok 1 gun kanamam olmustuselamın hello bacılar :)
geçmişi okuyamadım son 2 sayfa bakabildim.
rahim filmi için çok şehir efsaneleri var kimi deli dehşet acı çektim diyor kimi çok kolaymış diyor. Anestezi bencede mantıklı. Ama çok paraymış açıkçası Amerikan hastanesi bizim buraların en pahlı hastanelerinden biri orada hemen hemen bu para. Gerçi iyi bir yerde yaptırmak mantıklı. Allah yolumuzu açık etsin bu konuda. Hiç bişi çıkmayacak rahim filminden sonra hamie kalan bir sürü arkadaşım var.
Kızlar iyisiniz değil mi? sizleri muhabbetinizi çok özledim
renklim eşinde haklı bence, deşifre olmak kötü utanılacak bir durum değilde maşallah milleti biliyorsun ileri geri konuşup insanın asabını bozabilir, eşinin de bunalımı çok yerinde. Herşeyi değişti aadamcağızın senin içinde zor ama erkekler bebek gibi, azıcık daha sabır ta
tlım benim için söylemesi kolay da, ayrıca bende hazırımdaki para bitse huzursuzlanırım.
Tüm çıkan zorluklar umarım hayırlara vesile olur hepimiz için.
çok bi çok öpüyorum.
herkese selam ediyorum.
canım çdk duygulandım. daha dün gibiydi, testin çok koyu çıkmıştı net hatırlıyorum. başkasına kolay geçiyor tabi, Allah hayırlı doğum nasip etsin. darısı hepimizin başına. tüm arkadaşların.kızlaarr nmasılsınız? var mı yeni bi haber, gelişme, bebiş....uzun zamandır bebek haberi alamıyoruz 1 ay içinde aldığımız 3-4 bebek haberlerinden istiyorum artıkkk..
bize gelince dr kontrolümüz vardı ve sezeryana karar verdik. tarih 24 şubaatt:)) normal doğum tarihinden 2 hafta öncesi. niye sezeryan? hem biraz normal doğumdan korkuyorum hem de drum öyle uygun gördü benimde işime geldi doğrusu. tabi bu arada drum 24 ünden öncede gelebilir bebek dedi. nst de sancım çıktı çünkü. hayırlısı bakalım artık. zaman azaldıkça paniklemeye başladım. nasıl yıkayacam, nasıl yatıracam, sırtüstü mü yan mı yastıklı mı yastıksız mı emzik vermeli miyim.. vs gibi detaylara takıldım. biri kundak yaparız biri olmaz kundak diyo her kafadan bi ses bense hiç bişe bilmiyorum( neyse bi sağsalim kucağıma alayım da sonrası tecrübeyleşerek doğruyu bulurum heralde..
bu arada kızlar hamilelik gerçekten de mucizevi güzel bişe. evet korka korka bu aşamaya geldim ama başından beri içimden bi ses de hep bu güzel olacak diyodu ve ben o sese kulak vermeye çalıştım hep. çok şükür bi kaç kanama dışında başka sıkıntım olmadı. ama o kanamalar zaten ömrümden ömür aldı.. kürtaj olduğum ilk zamanlar buraya yazdığım günleri düşünüyorum, nasıl bi çaresizlik üzüntü depresyon hali,inanamama, şok... şimdiye bakıyorum karnımda bi mucize... hep şükrediyorum hep dua ediyorum kimseyi bununla sınama diye... sizler benim ayrı dualarımdasınız zaten. hepinizin yeri bende bambaşka. şu doğuma gitmeden özellikle 3-4 arkadaşdan artık haber almayı isterdim. evet hamileyiz demenizi ama inanıyorum ki kısmet nasip...hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacaktır. özellikle doğuma girerken topikteki isimlerinizlede olsa dualarımda olacaksınız hem de en içten dualarımda... hepinizi çok seviyorum. kürtaj olduğum zamandan bu zamana kadar verdiğiniz tüm bilgiler için, kocaman yüreğinizi açtığınız için sonsuz desteğiniz için umutsuzluğa düştüğümde hemen toparladığınız için.... herşey içinn çok çok teşekkür ederim...
doğuma gitmeden yine yazarım sizlere.. tabi erken doğurmazsam:)) benimde sizlerin dualarınıza ihtiyacım var.
eklemezsem çatlarım hadi candassss hadi cezaaaaa güzel bi haber 24 şubattan önce verin artık lütfeeennnnnn:)) minikler canım seninde martta belli olacakmış hakkında hayırlısı olsun inşallah yüzünü güldürecek haberler alman dileğimle öpüyorum hepinizi
canım çdk duygulandım. daha dün gibiydi, testin çok koyu çıkmıştı net hatırlıyorum. başkasına kolay geçiyor tabi, Allah hayırlı doğum nasip etsin. darısı hepimizin başına. tüm arkadaşların.
akşam uyumuşum yine tavuklarla,
miniçik, doğum günün kutlu olsuk.
ceza, bu ay da sağlık olsun.
off yadr u hala ayarlayamadım, 2. seçenek dr için görüştüm, onda da sgk geçmiyomuş.offff ( bi prof. var, ama çok fazla vakit ayıramadan bakıyormuş tecrübeli ve bilgii dr imiş, şimdi sadece test yaptıracaksam sıkıntı çıkmayacaksa inş, bu benim işimi görebilir diye düşündüm ? sıkıntı varsa zaten sgk geçmesede bu dr lara gitmek zorundayım.napcam ben yaaa ((
Teşekkür ederim kızlar.Sizlerinde sevgililer günü kutlu olsun
ben 3 ay once rahım fılmı cektırdım doktorun muayenesınden farksızdı dıyebılırım bı ozel hastanede yaptırın bence anestezılık hıcbırsey yok sonrasında bebegım alındı sonuc onu gosterıyordu suan 5 haftalık hamıleyım bırde bebek alınacaksa kesınlıkle vakumla aldırınkı hemen hamıle kalabılınıyor bende oldugu gıbı mıkrop kapma derdı yara derdı kanama derdı bıle yok 1 gun kanamam olmustu
Teşekkür ederim kızlar.Sizlerinde sevgililer günü kutlu olsun
sağol canım...umudumuz hilal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?