- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.361
merhaba canım. bulantılar falan gitti biraz ağrılar var sadece. olmadı sanırım bu ay((( hayırlısı olsun ne diyelim.
Hayırlısı ne ise olsun canım. Bakalım adet gününe var daha değil mi?
inşallah ablacım. evet daha 4-5 gün var bakalım.
Süre hiç geçmez şimdi, ben daha yumurtlama günüm gelmeden heyecan yaptım bakalım hayırlısı inşallah...
selam kızlar.
hellom hoşgeldin tatlım. nasıl gidiyor annelik.çınarımız nasıl?
günlüğüm canım bneim
chnb heycan dorukta yumurtlama ne zaman
kızlar mafeles yemek yapıcam görşz.
sorma zaman durdu sanki((kasmayacam kendimi bi hafta demiştim 2-3 gün önce ama beklemeden yapamıyorum.
canım hoşbuldum azıcık kalabiliyorum evin işi gücü bitmiyor canına yandığımın :)
Çınar hala sarı hilalcim facede arkadaşım geldi fotosu var bir baksan anlarsın sende cuma günü dr var bakalım :) Annelik uykusuz yorucu lohusalık bunaltıcı dikiş mikiş :) çok şükür
hayırlısı olsun senin içinde kırmızı gelmeden umut kesilmez.
Canım dün ovulasyon 2.çizgi silik ötesi bugün 13. günüm daha yapmadım test ama akıntım ovulasyon akıntısı değil. Günaşırı kuralına göre bugün olmalı:)) Ama yarın 14. gün o zaman yarın olamaz. Bu gece pas yarına mı ertelesem samimiyeti diye düşünmekteyim:))
Evet duruveriyor zaman... Şimdi test yapsan belki çıkar ama bekle derim ben...
sorma abla. adetten önce çok küçük ihtimal de olsa çıkacağını düşünerek çoktaaaan evde test yaptım duramadım:))))bişey çıkmadı bakalım.kan testi yapsam belli olur zor da tutuyorum kendimi ama hayal kırıklığına uğramak isemiyorum. bekleyip de testin sonucu negatif deyince tuhaf oluyor insan. kırmızılar gelse öyle olmaz.olmadı der öbür aya kısmet derim. senin de başlıyor maraton. allahım gönlündekini versin inşallah.
Amin tatlım. Evet biz yaşlandık artık. Samiyet zorluyor vallahi. Kara kara düşünüyorum nasıl olacak:))
Adet gelmeden belli olmaz. Hadi bakalım bekliyoruz şubat pas geçmesin(
Hello anne sütü sarılığa en faydalı şey. Yorgunluk uykusuzluk stres azaltır sütü. Bir dr bana anne sütünü artıran en iyi şey mutluluk demişti:))
ne yaşlanması ablacığım olur mu öyle şey.size kolay gelsin ne diyim:))) dediğin gibi adeti bekleyeceğiz. inşallah geçmesin tabi.
kızlar iyi akşamlar...
ceza, canım hayırlısı olsun film sonucunda güzel olsun inşallah...insanın morali çok bozuluyor biliyorum bebek neden olmuyor diye ama umudunuzu hiç kaybetmeyin kızlar birgün allahın izniyle olacak deyin vee birşeyde kararlı olursunuzya bundada olacak kararınızdan hiç vazgeçmeyin pes etmeyin ben hep onu yaptım moral herşey bence hep güzel hayaller kurun hamile kalınca , bebek olunca gibi....
renkliatlas, ne güzeldir şimdi herşey yeni kokuyor...ohhh süper güle güle oturun canım bebeşinizle inşallah...yakın olsaydıkda ev görmesine gelirdik ne güzel olurdu hepberaber sende güzel güzel yemekler yapardın her zamanki gibi:)) ne kötüyüm dimi yemek düşünüyprum her zamanki halim:))
chnb, yumurtlama günlerine gelinmiş rast gele şöyle annesi gibi güzeller güzeli bir kıza...yine sana benzesinde eş tarafı çatlasın:))
hellom, canım sarılık bebeğin dışkısıyla atılır...kızımda olmuştu...meraklanma sütün yetmiyorsa mamayı şimdilik artır kaşıkla tabii annesini bırakmasın tosuncuk diyee...geçer canım bunlar alışma evreleri rahata erdiğinde hepsini unutacaksın inan geriye dönüp aaa böylemiydi diceksin:)) çınar bunun dışında iyidir inşallah...bizde seni çok özledik sesin neşe veriyor insana çınarda eminim annesinin oo mükemmel sesini duyunca rahtlıyordur...öpüyorum sizi...
candaş, sıkıntı yapma canım benim bende hiçbirinizde bir problem yoktur diye düşünüyorum...insan çevreden ne kadar etkileniyor dimi bu tür konular açıldığında mekan değiştirmek en iyisi canım bebek olayında bence en büyük etken moral ve ilişkide bebek düşünmemek eşinle o anların zevkine varmak biraz açık oldu ama:)) hatırlarsın benim ateşli gecelerimi eşimle doğum sonrasını dörtgözle bekliyoruz:)) özledik o günleri canım...şu anda pek faliyetli değiliz ama erkeklerin malum ihtiyacı eşim işini kendi başına hallettiği zaman diyorumki küstüm sana oda diyorki bebeğimize ve sana zarar vermekten korkuyorum sabredicez:)) yani o derece kıskanıyorum boş boş yapmasını bile...sizlerde eşlerinizi seven sayan arkadaşlarımsınız birlikte olurken çıkarın aklınızdan bebek fikrini canlarım ben o kadar istiyorumki sizlerinde göbüşleri dolsun bizler bu konulardada tecrübelerimizi paylaşalım sizinle...inşallah inanıyorum olacak en yakın zamanda...
minicikumut, doğumgünün kutlu olsun canım...
hilal, sende stres yapma canım inşallah bebeğin seninledir...değilse bile yola devam üzülmek yok...hepiniz çıtır çıtırsınız vallahi yerim sizi ben:)) hepinize annelik öyle yakışıcakki sabredeceğiz sizdende güzel haberleri alacağız canım...bende testle hiç uğraşma derim her ay hayal kırıklığıyla geri döndüm acilden çok yıkılıyorsun...adetinin geçmesini bekle derim...
loneliness, çok yoruluyorsun aslında bişey yapmamak bile insanı yoruyor canım kolay gelsin sana...
nazlım, nerdesin kızlar merak ettim nazlım yazmıyor hiçç kaçırdımmı yoksa ben?
minikler, canım durumlar feci sanırım...üzüle üzüle hep kendimize yapıyoruz canım( yıpratma kendini fazla yüz göz olma onları öyle kabullenmek gerek boşver o gidince zaten eski düzeninede kavuşacaksın...
unuttuğum yoktur inşallah...hepinizi seviyorum kızlar...sizler taze anne adaylarısınız kendinize dikkat edin...öpüyorum...
Ah benim pozitif arkadaşım evet aylardan sonra yine denemeye başladık. Rastgele. 2.çizginin yarısı olmuş kırmızılık. Bakalım belki gün aşırı kuralını bozmayız canım:)) Hayırlısı diyelim artık sağlıkla gelecekse olsun diyorum.
Evet sen de özlemişsindir eşini. Eşin anlayışlı maşallah...
canım büyük şehirdesin avantajını kullan. fakülte hastanesine git derim. hacettepe size yakın mı ki?bir fakülteye başlayınca herşeye bakılıyor. hem eşe hem de sana herşeye bakarlar. hem de ücretsiz olur, tüm tetkiklerin yapılır. sadece biraz yavaş ilerler sonuçların çıkması.off yadr u hala ayarlayamadım, 2. seçenek dr için görüştüm, onda da sgk geçmiyomuş.offff ( bi prof. var, ama çok fazla vakit ayıramadan bakıyormuş tecrübeli ve bilgii dr imiş, şimdi sadece test yaptıracaksam sıkıntı çıkmayacaksa inş, bu benim işimi görebilir diye düşündüm ? sıkıntı varsa zaten sgk geçmesede bu dr lara gitmek zorundayım.napcam ben yaaa ((
cezaya katılıyorum.ne güzel seçecek doktor var..burda infertilite uzmanı yoooook
hadi canım rast gele inşallah. hayırlısı olsun. heyecanlı geçecek bu ay.Süre hiç geçmez şimdi, ben daha yumurtlama günüm gelmeden heyecan yaptım bakalım hayırlısı inşallah...
dediğin gibi canım bişey yapmadan bile yoruluyor insan. okulda resmen masama yapışıyorum ya, kalkmıyorum yerimden. sadece çenem çalışıyo:)tabi yolum var biraz. bir de lavaboya gitmek için 2 kat iniyorum. çok sık su içtiğim için. bel ağrım var bi de, araştırdım normalmiş. bele binen yük artınca bel ağrısı artıyomuş. egzersizler falan var ama yapamam. ben hala bişey olcak diye yavaş adım atıyorum, bi de uğraşamam öyle pilates falan. sabredicez, ne yapalım.kızlar iyi akşamlar...
ceza, canım hayırlısı olsun film sonucunda güzel olsun inşallah...insanın morali çok bozuluyor biliyorum bebek neden olmuyor diye ama umudunuzu hiç kaybetmeyin kızlar birgün allahın izniyle olacak deyin vee birşeyde kararlı olursunuzya bundada olacak kararınızdan hiç vazgeçmeyin pes etmeyin ben hep onu yaptım moral herşey bence hep güzel hayaller kurun hamile kalınca , bebek olunca gibi....
renkliatlas, ne güzeldir şimdi herşey yeni kokuyor...ohhh süper güle güle oturun canım bebeşinizle inşallah...yakın olsaydıkda ev görmesine gelirdik ne güzel olurdu hepberaber sende güzel güzel yemekler yapardın her zamanki gibi:)) ne kötüyüm dimi yemek düşünüyprum her zamanki halim:))
chnb, yumurtlama günlerine gelinmiş rast gele şöyle annesi gibi güzeller güzeli bir kıza...yine sana benzesinde eş tarafı çatlasın:))
hellom, canım sarılık bebeğin dışkısıyla atılır...kızımda olmuştu...meraklanma sütün yetmiyorsa mamayı şimdilik artır kaşıkla tabii annesini bırakmasın tosuncuk diyee...geçer canım bunlar alışma evreleri rahata erdiğinde hepsini unutacaksın inan geriye dönüp aaa böylemiydi diceksin:)) çınar bunun dışında iyidir inşallah...bizde seni çok özledik sesin neşe veriyor insana çınarda eminim annesinin oo mükemmel sesini duyunca rahtlıyordur...öpüyorum sizi...
candaş, sıkıntı yapma canım benim bende hiçbirinizde bir problem yoktur diye düşünüyorum...insan çevreden ne kadar etkileniyor dimi bu tür konular açıldığında mekan değiştirmek en iyisi canım bebek olayında bence en büyük etken moral ve ilişkide bebek düşünmemek eşinle o anların zevkine varmak biraz açık oldu ama:)) hatırlarsın benim ateşli gecelerimi eşimle doğum sonrasını dörtgözle bekliyoruz:)) özledik o günleri canım...şu anda pek faliyetli değiliz ama erkeklerin malum ihtiyacı eşim işini kendi başına hallettiği zaman diyorumki küstüm sana oda diyorki bebeğimize ve sana zarar vermekten korkuyorum sabredicez:)) yani o derece kıskanıyorum boş boş yapmasını bile...sizlerde eşlerinizi seven sayan arkadaşlarımsınız birlikte olurken çıkarın aklınızdan bebek fikrini canlarım ben o kadar istiyorumki sizlerinde göbüşleri dolsun bizler bu konulardada tecrübelerimizi paylaşalım sizinle...inşallah inanıyorum olacak en yakın zamanda...
minicikumut, doğumgünün kutlu olsun canım...
hilal, sende stres yapma canım inşallah bebeğin seninledir...değilse bile yola devam üzülmek yok...hepiniz çıtır çıtırsınız vallahi yerim sizi ben:)) hepinize annelik öyle yakışıcakki sabredeceğiz sizdende güzel haberleri alacağız canım...bende testle hiç uğraşma derim her ay hayal kırıklığıyla geri döndüm acilden çok yıkılıyorsun...adetinin geçmesini bekle derim...
loneliness, çok yoruluyorsun aslında bişey yapmamak bile insanı yoruyor canım kolay gelsin sana...
nazlım, nerdesin kızlar merak ettim nazlım yazmıyor hiçç kaçırdımmı yoksa ben?
minikler, canım durumlar feci sanırım...üzüle üzüle hep kendimize yapıyoruz canım( yıpratma kendini fazla yüz göz olma onları öyle kabullenmek gerek boşver o gidince zaten eski düzeninede kavuşacaksın...
unuttuğum yoktur inşallah...hepinizi seviyorum kızlar...sizler taze anne adaylarısınız kendinize dikkat edin...öpüyorum...
güle güle kullan cicilerinin hepsini canım.minicik umut doğum günün kutlu olsun canım güzel bir ömür geçirmeni yeni yaşında kalbinden geçen güzelliklere kavuşmanı diliyorum..
chnb ablacım inşallah sağlıklı bir bebiş tutunacak annesine nasıl güzel yazmışsın bizim haftasonu başlıyor asıl çalışma ama ben bile heyecan yaptım eşim burda olsa atacam odaya(buarada yaş kısmına katılmıyorum)
günlükcüm zor zamanlar ama alıştım sanırım aslında zorluğu tamamen sevgiyle ilgili bişey şimdilerde öfkem geçti daha iyiyim bugün sohbet de etmeye çalıştım az az olacaktabi fatura eşime pahalıya patladı :)
ceza candas ve renkli umarım bu uğraşlara artık naz yapmayı bırakır yaramaz bebişler de birer tane konuverir göbüşünüze
nazlım canım senin içinde aynısı tabi ama nerelerdesin valla özledik bak gelirsem oraya bu agresif halimle patronunu yoluveririm rahat bıraksın biraz seni de bizi neşemizden alıkoymasın öpüyorum cnm
loneliness cnm iyisindir inşallah
hilal canım bu ay güzel haberlerini duymak nasip olur inşallah
hello taze annecik çınar paşamız seni çok korkuttu hala da korkutuyo anladığım kadarıyla biran önce çınarın ve senin sağlığnıza kavuşanızı diliyorum cnm.. zaten sen iyileştiğinde herşeye yetişirsin süper annesin sen
kızlar sabah eşimle az tartışarak çıktık evden iyi de olmuş hani geçen istediğim yüzüğümü almış bir de kolye almış okul çıkışı da ben çarşıya çağırdım oturma grubu aldık :) zengin bir sevgililer günü oldu ama aşkımın eli boş kaldı :) neyse o da ses sistemi al bana dedi artık merkeze gidince die anlaştık :)
hepinizin sevgililer gününü kutluyorum allah bir dahaki seneye bebişlerimiz kucağımızda kutlamayı nasip etsin
Ah canım 35 olunca yaşlanmayı hissetmeye başlıyorsun sanırım. İnşallah geçmez adet. Ovulasyon testi al bu ay olmamışsa.
Ben yaptım test kontrol çizgisi zaten çok koyu olmuyor one step markasının.Diğer çizgide diğer çizginin yarısından az koyulukta sanırım yarın daha koyu olur ben bu akşamı pas geçeyim en iyisi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?