Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepinize kocaman bir günaydın.

günlükcüm teşekkür ederim tatlım ben de seni ve o güzel kızını yerim:))) dediğin gibi stres yok, bekleyeceğiz sadece. olmazsa üzüleceğim biraz tabi ama olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:))))

renkliatlas duramadım canım bi umut.neyse bekleyeceğim artık adet geçene kadar.inşallah canım.

minikler tatlım ortamın biraz düzelmesine sevindim. eşine pahalıya patlamış dediğin gibi:))))boşver güzel olmuş. oturma grubunu ve hediyelerini güle güle kullan. inşallah canım zor ama paylaşabilirim umarım.

loneliness kendini yorma canım dikkat et inerken çıkarken. allahım ikinizi de korusun.allah yardımcın olsun.bana gelince zor be canım bu ay ama bakıcaz:)))

kızlar hepinizi öpüyorum. hilal kaçar:))))okula tabi.

Kızlar günaydın, nasılsınız ?

Nazlım nerelerdesin ?

Ceza, evet seçenek çok aslında hem güzel hem kötü, çünkü her yorum doğru olmuyor

Atlas, canım allah yardımcımız olsun, işimiz zor ya.ümitlerin tükenmemesi mümkün mü ? heves meves kalmadı bende de, önceden ay heabı yaprdım, şu zman hamle kalsam bu zman doğr diye, ama artık elim gitmediği gibi, gönlümde buruldu.

kıtty, canım saol bende öyle düşünüyorum, şimdilik galia ortalama bi dr a gitcem sıkıntı olursa bunlara döncem, masraf ne olursa olsun.

günlük, canım hatırlamam mı, maalesef benim o zman bile aklımda bebek var, hırs yaptım resmen.ve artık hayatımı etkilemeye başladı, açık olcak ama yok yani zevk filan da, eşim gelincesini düşünemyorum.bencede talihsizlik yaşıyoruz sıkıntı yok ama çok uzun oldu.her ay denk gelmedi tamam ama bu ayda olmazsa 16. deneme.

chnb, ablam yolun uğurlu olsun inş.tıbbı 1 kere daha şaşırtman ümidiyle.

hilal, adet ne zman canım ? ya bende yaşlanmışlıktan ziyade hayatı kaçırıyorum diye çok üzülüyorum.yorgun hissediyorum (burdaki arkadaşlarımda öykle sanırım, özellikle demirbaşlarımız) .. şu bebek olayı gerçekleşse artık demeden edemiyorum, eşimin gelmesi vardı önceden beni sarsan şimdi bebek 1 numara

minikler, hayırlı olsun koltukların.bebeğinizle eskitin inş.oh iiyi olmuş sabahki atışma, sen karlı çıkmışsın :)) benim eşimde mum almış, napcaksa artık :)

lonelines,canım hacettepe gazi ankara üniv. hepsi yakın bana ama hani eşim burda değil ya, yalnız kalırım hep, ona ihtiyacım olursa yanımda olamaz.o yüzden şimdilik özel tercihimiz, oralardan sıra almakta zor.benim de ilk düşüncem hacettepeydi, maalesefki eşimin yokluğu önmde bir engel.

taf, özledik seni çık dışarı ..

senem, unuttun bizi ...

yamateke, pile, sinua, minicik umut, pappe, rolle, adını unuttuğum arkadaşlarım (özür dilerim) nasılsınız ?

Son düzenleme:
Candaş canım ne diyeyim her olumsuz sonuçlanan ayın seni üzmesi doğal. İnşallah tesadüfen olmamıştır. Ama en doğrusu senin de yapacağın gibi tedbir almak. Hellonun dediği gibi ortalama bir dr de de testlerini yaptır. Eşin de hemen yaptırsın. Önününzü bir görün. Açıkçası Ceza Sen Renkli ardından Nazlım hemen hamile olmasını istediğim ilk arkadaşlar. Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın bu bekleyiş sürenizle ilgili bir istem. Onların da isterim tabi.

Biz dün gece denedik. 13. günümüzdü. Eşimde sorun var ya hız sorunu. Anca giderler yerlerine diye düşündüm. Bu gece öldürsem de olmaz. Yarın sabah olsun diyorum pek mümkün değil belki yarın akşam diyor. Bizim bir de bu sorun var. Yaşlandık yaşlandık:))

birşey paylaşma istiyorum sizinle, dr ararken rastladım, belki bilirsiniz ama bilmeyenlerde vardır ben gibi.

***** ben ilk gittiğimde 254 liraydı muayene şimdi ne bilmiyorum. benim de özel sağlık sigortam yoktu. cemil beye söyledik. devam etmek istiyoruz ama bu şatlar bize ağır diye. bize bireysel emeklilik önerdi. benim zaten vardı. hemen hastanenin anlaşmalı olduğu firmaya geçirdik hesabımı 94 liraya düştü muayene ücreti. bu arada param da bireysel emeklilikte birikmeye devam ediyor.
canım bu bireysel ememklilik nasıl muayene ücretini düşürdü? yani hastanenin anlaşmalı olduğu bankada bireysel emeklilik hesabımı açtırmamız gerekiyor? tam olarak anlamadım. eşimin de var bireysel emekliliği onu kullanarak muayene olabilirmiyiz yani???

****** peki tahliller için falan ne kadar ödüyorsun?yine bireysel emeklilik mi karşılıyor??
bir de eğer yasaka değilse hastanenin anlaşmalı olduğu firma hangisi yazabilir misin???
çok soru sordum biliyorum kusuruma bakma.ama bende tobb hastanesine gitmek istiyorum.
özel sağlık sigortam olmadığı için gidemiyorum.eğer böyle bir imkan varsa çok sevinirim.
her şey için teşekkür ederim....

emekliliği bilmiyorum ama ben özel sağlık sigortası yaptırdım 2 ay olacak neredeyse. Gerçi hiç kullanamadım. Şayet hamile kalırsam Memeorialde Arada Bey 300 tl idi 123 ödeyeceğim muayeneye. 5 ay hamlile kalmama şartı var. 5 ay sonra kalırsam da benim yatarak sigorta o yüzden ameliyat ücretsiz doğum da. Yalnızca doçent farkı ya da prof farkı vereceğim. Ama şu an hamile kalırsam yalnız muayene indiririm olacak ve ameliyatta indirim...

slm arkadaşlar
ben dün 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.ben 2 defa tüp bebek denedim ama başarısız oldu malesef sonra hiç beklemediğim anda normal yolla hamile kaldım.mucizemiz geliyo diye o kadar sevindik ki eşimle sanki bulutların üzerindeydik ama malesf kalbi durdu şu an moralim çok bozuk tekrar normal yolla hamile kalabilirmiyim acaba(

abla sorsam ayıp olur mu? ne kadara yaptırdın özel sağlık sigortana ? bende düşündüm birkaç kez ama girişimim olmadı.seninki de iyiymiş.

geçmiş olsun allah sabırlar versin, tek güzel yanı, evet 1 kere hamile kalmışsın doğal olarak yine kalırsın.umarım çok bekletmez bebeğin seni

Kızlar eşim sperm testini vermiş, şükür onu atlattık akşama mail atacaklarmış.

teşekkür ederim canım eve t benimde tek tesellim o hamile kalabilmiş olmak umarım tekrar olur benimde eşimin sperm problemi var kesinlikle olmaz demişlerdi ama oldu

teşekkür ederim canım eve t benimde tek tesellim o hamile kalabilmiş olmak umarım tekrar olur benimde eşimin sperm problemi var kesinlikle olmaz demişlerdi ama oldu

allah yardımcımız olsun cümleten rast gitsin inş işlerimiz, bizde 15 aydır uğraşıyoruz, ilkinde korunmasız hamile kalmıştım ama 2. de olmadı bu vakte kadar, bizde tüm testleri yaptıralım dedik, bakalım sonuç ne çıkacak.ben çok duyuyorum sperm sayısı az asla doğal yolla çocuğunuz olmaz denmesine karşılık hamile kalanları, inş 2. de olacak.biz elimizden gelenlerle beraber dualarımzııda edelimde allah eninde sonunda mükafatımızı gönderecektir diye düşünüyroum.maalesef ki aramıza hoşgeldin, burda güzel dostluklar var, hamile kalanlarımızda bırakmadı bizleri, destek oluyoruz birbirimize.

candaş canım merhaba.adetim 18-19 gibi olması gerekiyor.
kızlar bugün zümre toplantısı vardı.midem berbat. her an boğazımda bişeyler.toplantıdan çıktım.otobüse bineceğim elim ayağım boşaldı,hala titriyor ellerim. açlıktan herhalde dedim yedim bişeyler.hala devam ediyor.nezle olmuştum ondan mı acaba.yoksa adet mi görecem,yoksa...)))))dua edin kızlar.

Canım benim sigortam Alliznz sigorta. Ben 155 tl ödüyorum her ay. Ben normal gebe olsam düşünmezdim. Gebelikte serklaj gerkli diye yaptırdım. Ama zam gelmiş hem de yüzde yüz. Şu an 3oo ün üzerindeymiş( Şu an hamile olursam yalnızca muayene de faydası olacak ve biraz indirim olacak operasyonlarda. Bir de her yerde gemiyor malesef. ArdaBey mEMORİALDE E ORADA GEÇİYOR...

cANIM ÇOK ÜZÜLDÜM. Tüp bebek denemesi geçen ay yaptık olmadı malesef bizimkisi. Kalbi durduysa pıhtılaşma problemin vardır belki. Bu testleri yaptır. Eşin işin de doğal şeylerle keçiboynuzu gibi kürler tavsiye ederim...

Candaş yanlış yazmışım...Allianz sigorta ...

canım inş olmazsın ve inş bulantın sondaki yoksadan kaynaklıdır, hadi bakalım :) sanada geçmez şimdi günler ...
off çokmuş ya hele zam olayı çok kötü olmuş, her senede yenileniyor galiba değil mi ?inş bebeğin sağlığıyla gelirde sigortanda işe yarar.
abla ya bi dua var, bilirsin gerçi ama bugün denk geldim , hergün okumaya karar verdim.bak şu. hepimiz için güzel bir dua bence.

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Candaş yanlış yazmışım...Allianz sigorta ...

teşekkürler ...

chnb, eşimin sonuçları çıkmış. yorumlayabilirsin ?
sen anlıyosun az çok galiba ...

Canım evet her yıl yenileniyor. Zaten senin tahlillerini karşılamıyor bazı yerlerde biraz indirim var normal gebe için astarı yüzünden pahalı. Gerk yok da benim gibi operasyon olacaklara şart. Gerçi 3ay daha hamile olmamam lazım bu sigortadan gerçekten güzel faydalanmak için. Ama bunu düşünmüyorum ne yapalım sağlıkla gelsin de razıyız masrafa...

Duayı yazdım sağ ol canım....

Hilalciğim inşallah hamilesindir.Ben de bir kez 5 gün varken yaptım çıkmadı. Adet günü çıkmıştı canım belki vardır...

chnb, eşimin sonuçları çıkmış. yorumlayabilirsin ?
sen anlıyosun az çok galiba ...

Canım bu işin üstadı Lonelines, dr ne demiş? Orada yaklaşık referans aralıkları yazıyordur...

Ne yazıyor?

Arkadaslar nasilsiniz gecmisi cok genel okuyabildim.
Hatirimi soran herkese cok tesekkur ederim sagolun iyi olmaya calisiyorum.
Orhan Pamuk diyorya bir kitap okudum hayatım değişti diye aynen bir hamile kaldim hayatim değişti.
Dun doktora gittim rahim icine kan dolmus.Regli oldummu simdi bilmiyorum cunku kan toplanmis doktor bir operasyonla bosaltti.
Canim cok yandi.Umarim onumuzdeki aya hersey duzelir.Duzelmezse sanirim rahim agzini acmak icin
ameliyat olacagim.Kuratjdan kaynakli bir komplikasyon sanirim.Lutfen dua edin bana.
Su pihtilasma icin ne testi yaptirmak gerekiyor bilen varsa yazabilirmi birde onu yaptiriyim diyorum.Doktorum soylemiyor cunku.Siz diyiverin bakem

Geçmiş olsun. İnşallah sorun olmaz sonraki aya. Pıhtılaşma için ben:

FaktörV G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır.
Protrombin G20210A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Homozigot mutosyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Mutasyon saptanmamıştır.

Faktör V O.O1 (Referans aralığı 50-150)
Antikardiolipin-G Negatif: 0,78(Referans aralığı 0-1)
Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1)

Protein s ve c YAPTIRDIM.
bUNLAR DIŞINDA BAĞIŞIKLIK İÇİN LUPUS ANTİKOAGÜLAN, ANA,ANTİDNA yaptırdım.

Canım bu işin üstadı Lonelines, dr ne demiş? Orada yaklaşık referans aralıkları yazıyordur...

Ne yazıyor?

ablacım ilk başta göremedim de aralığı şimdi fark ettim.hepsi normal aralıklarda. ama 1 tanesini anlayamadım, 1 taneside değerden yüksek çok az.lonelinese sorayım ben birde.iyi galiba anladığım kadarıyla.

İnş sen yeter ki sağlıcakla hamile kalda, 3 ay boyunca kullanama razısındır eminim.allah güzel gönlüne göre versin, biz dualarımızı edelimde gerisi allahtan.

rolle, selamlar.canım hepimiz içn aynı galiba, hamile kaldık düşük yaptık hayatımız değişti, inş yeniden sağlıklı bebeklerimiz gelir ve tümden değişir hayatımız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…