- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.381
abla sorsam ayıp olur mu? ne kadara yaptırdın özel sağlık sigortana ? bende düşündüm birkaç kez ama girişimim olmadı.seninki de iyiymiş.emekliliği bilmiyorum ama ben özel sağlık sigortası yaptırdım 2 ay olacak neredeyse. Gerçi hiç kullanamadım. Şayet hamile kalırsam Memeorialde Arada Bey 300 tl idi 123 ödeyeceğim muayeneye. 5 ay hamlile kalmama şartı var. 5 ay sonra kalırsam da benim yatarak sigorta o yüzden ameliyat ücretsiz doğum da. Yalnızca doçent farkı ya da prof farkı vereceğim. Ama şu an hamile kalırsam yalnız muayene indiririm olacak ve ameliyatta indirim...
slm arkadaşlar
ben dün 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.ben 2 defa tüp bebek denedim ama başarısız oldu malesef sonra hiç beklemediğim anda normal yolla hamile kaldım.mucizemiz geliyo diye o kadar sevindik ki eşimle sanki bulutların üzerindeydik ama malesf kalbi durdu şu an moralim çok bozuk tekrar normal yolla hamile kalabilirmiyim acaba(
teşekkür ederim canım eve t benimde tek tesellim o hamile kalabilmiş olmak umarım tekrar olur benimde eşimin sperm problemi var kesinlikle olmaz demişlerdi ama olduabla sorsam ayıp olur mu? ne kadara yaptırdın özel sağlık sigortana ? bende düşündüm birkaç kez ama girişimim olmadı.seninki de iyiymiş.
geçmiş olsunallah sabırlar versin, tek güzel yanı, evet 1 kere hamile kalmışsın doğal olarak yine kalırsın.umarım çok bekletmez bebeğin seni
Kızlar eşim sperm testini vermiş, şükür onu atlattık akşama mail atacaklarmış.
teşekkür ederim canım eve t benimde tek tesellim o hamile kalabilmiş olmak umarım tekrar olur benimde eşimin sperm problemi var kesinlikle olmaz demişlerdi ama oldu
abla sorsam ayıp olur mu? ne kadara yaptırdın özel sağlık sigortana ? bende düşündüm birkaç kez ama girişimim olmadı.seninki de iyiymiş.
geçmiş olsunallah sabırlar versin, tek güzel yanı, evet 1 kere hamile kalmışsın doğal olarak yine kalırsın.umarım çok bekletmez bebeğin seni
Kızlar eşim sperm testini vermiş, şükür onu atlattık akşama mail atacaklarmış.
slm arkadaşlar
ben dün 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.ben 2 defa tüp bebek denedim ama başarısız oldu malesef sonra hiç beklemediğim anda normal yolla hamile kaldım.mucizemiz geliyo diye o kadar sevindik ki eşimle sanki bulutların üzerindeydik ama malesf kalbi durdu şu an moralim çok bozuk tekrar normal yolla hamile kalabilirmiyim acaba(
canım inş olmazsın ve inş bulantın sondaki yoksadan kaynaklıdır, hadi bakalım :) sanada geçmez şimdi günler ...candaş canım merhaba.adetim 18-19 gibi olması gerekiyor.
kızlar bugün zümre toplantısı vardı.midem berbat. her an boğazımda bişeyler.toplantıdan çıktım.otobüse bineceğim elim ayağım boşaldı,hala titriyor ellerim. açlıktan herhalde dedim yedim bişeyler.hala devam ediyor.nezle olmuştum ondan mı acaba.yoksa adet mi görecem,yoksa...)))))dua edin kızlar.
off çokmuş yaCanım benim sigortam Alliznz sigorta. Ben 155 tl ödüyorum her ay. Ben normal gebe olsam düşünmezdim. Gebelikte serklaj gerkli diye yaptırdım. Ama zam gelmiş hem de yüzde yüz. Şu an 3oo ün üzerindeymiş( Şu an hamile olursam yalnızca muayene de faydası olacak ve biraz indirim olacak operasyonlarda. Bir de her yerde gemiyor malesef. ArdaBey mEMORİALDE E ORADA GEÇİYOR...
Candaş yanlış yazmışım...Allianz sigorta ...
canım inş olmazsın ve inş bulantın sondaki yoksadan kaynaklıdır, hadi bakalım :) sanada geçmez şimdi günler ...
off çokmuş yahele zam olayı çok kötü olmuş, her senede yenileniyor galiba değil mi ?inş bebeğin sağlığıyla gelirde sigortanda işe yarar.
abla ya bi dua var, bilirsin gerçi ama bugün denk geldim , hergün okumaya karar verdim.bak şu. hepimiz için güzel bir dua bence.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
teşekkürler ...
chnb, eşimin sonuçları çıkmış. yorumlayabilirsin ?
sen anlıyosun az çok galiba ...
Arkadaslar nasilsiniz gecmisi cok genel okuyabildim.
Hatirimi soran herkese cok tesekkur ederim sagolun iyi olmaya calisiyorum.
Orhan Pamuk diyorya bir kitap okudum hayatım değişti diye aynen bir hamile kaldim hayatim değişti.
Dun doktora gittim rahim icine kan dolmus.Regli oldummu simdi bilmiyorum cunku kan toplanmis doktor bir operasyonla bosaltti.
Canim cok yandi.Umarim onumuzdeki aya hersey duzelir.Duzelmezse sanirim rahim agzini acmak icin
ameliyat olacagim.Kuratjdan kaynakli bir komplikasyon sanirim.Lutfen dua edin bana.
Su pihtilasma icin ne testi yaptirmak gerekiyor bilen varsa yazabilirmi birde onu yaptiriyim diyorum.Doktorum soylemiyor cunku.Siz diyiverin bakem
Canım bu işin üstadı Lonelines, dr ne demiş? Orada yaklaşık referans aralıkları yazıyordur...
Ne yazıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?