Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin cANIM SAĞ OLASIN. İnşallah canım...

chnb cok tesekkurler canim.Bende yaptiriyim kanda bakiliyor degil mi bu degerler?
Insallah iyidir sonuclarin, sonucun ne anlama geliyormus ogrenebildinmi peki?

chnb cok tesekkurler canim.Bende yaptiriyim kanda bakiliyor degil mi bu degerler?
Insallah iyidir sonuclarin, sonucun ne anlama geliyormus ogrenebildinmi peki?

Canım benim pıhtılaşma ve bağışık testimde sorun var. O yüzden hamilelikte günlük iğne kullanmam gerekecek. Bu testler pahalı. 2 DÜŞÜĞÜM VAR DERSEN FAKÜLTEDE ücretsiz yapıyorlar. Ben bir kısmını fakültede yaptırdım çoğunu özelde yaptırdım. 2 düşüğüm bir erken doğumun var...

rolle canım çok geçmiş olsun.
komplikasyon yaşayan çok az oluyor kürtajdan sonra. senin gebelik haftanda azdı hatırladığım kadarıyla. inşallah çabuk düzelirsin canım. yine de moralini bozma.

candaş, test mi yaptırdı eşin?ama ben yazdığını göremdim sonuçları. özelden at, ben sana yorum yaparım.

nazlım yok kızlar ya, haberi olana var mı?

chnb, nasılsın?sigortan iyi olmuş, hayırlı olsun. büyük şehirde yaşasam ben de yaptırırdım muhakkak. gerekli gerçekten. çünkü zaten dünyanın parası harcanıyor hamilelikte. yeterki bebişler sağlıkla gelsin ne yapalım.

Sağ olasın Lonelinesçiğim.Sigortadan şimdilik faydalanamadım hemen kalırsam da pek işime yaramayacak ama dursun bakalım. Hemen hamşle kalmazsam yarar belki...

kızlar eşimin spermiogramı geldi isveçten,en sonunda... normalmiş ,mililitrede 36 milyonmuş.. diğer bişeyler daha var anlamıyorum ama raporunda normal olduğu yazıyormuş,ileri bi tetkike gerek yok yazıyor

kızlar sonuçları isveççe yazmışlar ama rapor ingilizce normal demişler ileri tetkike gerek yok yazmışlar.. ama anlamadığımız bişey tahlil sonucunda isveççe olduğu için çok anlayamıyor eşim, baş kusuru kısmında %100 yazıyor baş kusurunda %100 kusur varsa nasıl normal oluyor çözemedik hala, poff bi genetikçi bile çözemedi bu tahlili hacılarr... isveççe olduğundan google dan çeviriyoruz...adam gibi ingilizce yazmamışlar şuunu

chnb cok gecmis olsun canim.Senin cocugun var degilmi?
Peki ilk cocuktan sonra mi cikti bu sikintilar?
Loneliness evet nadiren olurmus biraz sanssiz bir donemdeyim sanirim.Sen nasilsin canim?
Allah hepimize sifa versin insallah.

Son düzenleme:
renkliatlas gozun aydın canim cok sveindim :)

saol canım , ama morfoloji bölümünde yazanları anlamaya çalışıyoruz,
baş anomalisi %100 diyo kuyruk % 28 boyun %23 diyo , ama rapora normal dediklerne göre demekki çok önemli değil bu anomaliler??? tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

chnb cok gecmis olsun canim.Senin cocugun var degilmi?
Peki ilk cocuktan sonra mi cikti bu sikintilar?
Loneliness evet nadiren olurmus biraz sanssiz bir donemdeyim sanirim.Sen nasilsin canim?
Allah hepimize sifa versin insallah.

Evet oğlum var canım ondan önce düşüğüm vardı ardından 25 haftalık bir erken doğum sonra yine düşük. Oğlumu da çok zor zahmet dünyaya getirdim...Amin...

Canım her ilişkide boşalan spermlerin hepsi normal değil ki dediğin özellikte olanlar var, çift baş, kuyruksuz filan. Normalse normaldir...

canım baş anomalisi %100 diyo çok kafama takıldı...eşim de diyo etkilemez dyo döllenmeyi..ama benim kafama takıldı yani hiç mi normal başta olan sperm yok hepsi anormal kafalıymış tövbe yarabbi anlamadım yanii

chnb olsun yine olacak hayırlısıyla inşallh.Allah ogluna uzun omurler versin sizi hic ayirmasin.
Rekliatlas ben hiç anlamıyorum anlasam yardımcı olmayı çok isterdim.
Jinekolog yada esin urologa soracak en net sonucu onlar soyler canim.

eevt canım soracaz ama sorun tahlillerin isveççe olması sadece raporu ingilizce yazmışlar. normal olduğnu yazmışlar, ileri bi tetkike luzüm olmadını yazmışlar.. baş anomalilerinde döllenmede hamile kalmada sorun olmuyormuş ama sanırım yumurtayı delmesi zor oluyormuş spermlerin... daha önce hamile kaldım ama düştü belkide böyle anomalisi olduğundandır bilmiyoruz, eşim de genetikçi ama işte onun araştırma alanı olmadığından bi kadın doğum uzmanı ve ürologtan yorum almak gerekiyor, bu tip şeyleri yorumlamak için tecrübe gerekli.. sorucaz bakalım adetin 3. günü gidicem ben tahlillere, eşimin de benim tahlillerden 1 hafta sonra yine bi spermiogram tahlili yapılacak burdada bakılsın bakalım sonuç ne çıkar ... sperm anomalilerinde beslenme gıda takviyeleri pozitif etki yapıyormuş, 2 aydır pekmez yiyo herif belki iyi gelmiştir bi baktıralım

Çok sorun olsa yazmazlar mıydı ileri tetkik filan... Siz burda yaptırın canım Türkçe okur anlarsınız:)) İnşallah yedikleri de işe yaramıştır. Bu ay samimiyeti 2 günde bir deneyin bakalım öyle sabah akşam yok...

Amin canım... Sen de sorunsuz atlatırsın inşallah...

arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ben:) ekim sonunda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum 3 aylik bebegime veda ettim cok uzuntuler yasadim ama kurtaj olduktan hemen sonra yeniden bi bebegimiz olmasina karar verdik 4 ay oldu her turlu seyi denedim olmuyor bu ay ovulasyon testi aldim 'core' marka o da ay boyunca silik cizgi cikti yumurtlama gunumu belli edemedi yumurtlamadimmi acaba diye derde dustum bu aydan umidimi kestim ondan dun sogan kurune basladim bugun 2. gunum basladi cok zorlaniorum icerken ama napalim bebis icin deger 15 gun kullanicam reglim 25 subat gozukuyor o zamana kadar kullaniyim diyorum sonrada 15 gunde incir kuru receli bebegimiz olsun istiyoruz artik dua edin kizlar sizde

saol canım..biz burdada yaptıralım bi... samimiyet konusunda da haklısın... öyle yapalım artık bi gün boşluk bırakırız sonraki akşam yaparız.. yaklaşık 2 gün oluyor

kurtajdan sonra belli bir korunma donemi vermedi acaba doktorunuz? hemen denemeye basladik demissiniz de merak ettim. ben bir hafta once kurtaj oldum ve doktorum uc ay korunmami soyledi. halbuki hemen denemeye baslamak istiyordum

mesaj atmıştım gelmedi mi ki acaba ?
kızlar eşimin spermiogramı geldi isveçten,en sonunda... normalmiş ,mililitrede 36 milyonmuş.. diğer bişeyler daha var anlamıyorum ama raporunda normal olduğu yazıyormuş,ileri bi tetkike gerek yok yazıyor
canım, bende bilmediğim için yardımcı olamıyorum.bahçeci klinikte sorsan mı diyeceğim ama isveçce yazıyosa onlarda anlamaz, burda da yaptıracaktı eşin değil mi ? inş herşey normaldir ki yorumlardan öyle olduğunu düşündüm bende.
canım geçmiş olsun önce, hamile kalma olayı kişiye göre değişken, kimi ilk aydan kimi aylardan sonra hamile kalıyor.umarım o kürlerde işine yarar, test koyu çizgi olunca yumurtlama oluyor, aslında yumurtlama öncesi hamie kalma şansı daha çokmuş.allah yardımcın olsun.
kurtajdan sonra belli bir korunma donemi vermedi acaba doktorunuz? hemen denemeye basladik demissiniz de merak ettim. ben bir hafta once kurtaj oldum ve doktorum uc ay korunmami soyledi. halbuki hemen denemeye baslamak istiyordum

canım vücut toplandıysa beklemesende olur, burdaki ortak kanı 1 adet dönemi geçirmek.1 adet gördük çalışmlara başladık.bizlerede genelde 3 ay süresi verilmişti.

Herkese günaydın arkadaşlar, nasılsınız ?

Canım geçmiş olsun. Genelde biri bebeğimin kalbi durdu yazınca hemen pıhtılaşma sorunu mu vardı diye düşünürüm. Bundan dolayı bebeğe yeterli kan akımı gitmediği için bebeğin kalbi durabiliyor. Herhangi bir neden söylediler mi? Kürler işe yarara inşallah. Ben de ovulasyon testini tavsiye ederim...

saol canım..biz burdada yaptıralım bi... samimiyet konusunda da haklısın... öyle yapalım artık bi gün boşluk bırakırız sonraki akşam yaparız.. yaklaşık 2 gün oluyor

Hadi hayırlısı bakalım...

mesaj atmıştım gelmedi mi ki acaba ?

Herkese günaydın arkadaşlar, nasılsınız ?

Günaydın tatlım. Ben de birazdan okula gideceğim. Bakayım dedim. Biz dünü pasgeçtik. Bugün 15. günüm dün yumurtlama günümdü ama ovulasyona göre değildi. Akıntım da yok zaten. Bu akşamüstü testi yeniden yapacağım. Sanırım ben debu ay yumurtlamadım. Şu an hafif ağrım var kasıklarımda ama akıntım yumurtlama akıntısı gibi değil... Olmazsa sonraki aya inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…