ablacım ilk başta göremedim de aralığı şimdi fark ettim.hepsi normal aralıklarda. ama 1 tanesini anlayamadım, 1 taneside değerden yüksek çok az.lonelinese sorayım ben birde.iyi galiba anladığım kadarıyla.
İnş sen yeter ki sağlıcakla hamile kalda, 3 ay boyunca kullanama razısındır eminim.allah güzel gönlüne göre versin, biz dualarımızı edelimde gerisi allahtan.
chnb cok tesekkurler canim.Bende yaptiriyim kanda bakiliyor degil mi bu degerler?
Insallah iyidir sonuclarin, sonucun ne anlama geliyormus ogrenebildinmi peki?
rolle canım çok geçmiş olsun.Arkadaslar nasilsiniz gecmisi cok genel okuyabildim.
Hatirimi soran herkese cok tesekkur ederim sagolun iyi olmaya calisiyorum.
Orhan Pamuk diyorya bir kitap okudum hayatım değişti diye aynen bir hamile kaldim hayatim değişti.
Dun doktora gittim rahim icine kan dolmus.Regli oldummu simdi bilmiyorum cunku kan toplanmis doktor bir operasyonla bosaltti.
Canim cok yandi.Umarim onumuzdeki aya hersey duzelir.Duzelmezse sanirim rahim agzini acmak icin
ameliyat olacagim.Kuratjdan kaynakli bir komplikasyon sanirim.Lutfen dua edin bana.
Su pihtilasma icin ne testi yaptirmak gerekiyor bilen varsa yazabilirmi birde onu yaptiriyim diyorum.Doktorum soylemiyor cunku.Siz diyiverin bakem
renkliatlas gozun aydın canim cok sveindim :)
chnb cok gecmis olsun canim.Senin cocugun var degilmi?
Peki ilk cocuktan sonra mi cikti bu sikintilar?
Loneliness evet nadiren olurmus biraz sanssiz bir donemdeyim sanirim.Sen nasilsin canim?
Allah hepimize sifa versin insallah.
saol canım , ama morfoloji bölümünde yazanları anlamaya çalışıyoruz,
baş anomalisi %100 diyo kuyruk % 28 boyun %23 diyo , ama rapora normal dediklerne göre demekki çok önemli değil bu anomaliler??? tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Evet oğlum var canım ondan önce düşüğüm vardı ardından 25 haftalık bir erken doğum sonra yine düşük. Oğlumu da çok zor zahmet dünyaya getirdim...Amin...
Canım her ilişkide boşalan spermlerin hepsi normal değil ki dediğin özellikte olanlar var, çift baş, kuyruksuz filan. Normalse normaldir...
chnb olsun yine olacak hayırlısıyla inşallh.Allah ogluna uzun omurler versin sizi hic ayirmasin.
Rekliatlas ben hiç anlamıyorum anlasam yardımcı olmayı çok isterdim.
Jinekolog yada esin urologa soracak en net sonucu onlar soyler canim.
canım baş anomalisi %100 diyo çok kafama takıldı...eşim de diyo etkilemez dyo döllenmeyi..ama benim kafama takıldı yani hiç mi normal başta olan sperm yok hepsi anormal kafalıymış tövbe yarabbianlamadım yanii
chnb olsun yine olacak hayırlısıyla inşallh.Allah ogluna uzun omurler versin sizi hic ayirmasin.
Rekliatlas ben hiç anlamıyorum anlasam yardımcı olmayı çok isterdim.
Jinekolog yada esin urologa soracak en net sonucu onlar soyler canim.
Çok sorun olsa yazmazlar mıydı ileri tetkik filan... Siz burda yaptırın canım Türkçe okur anlarsınız:))İnşallah yedikleri de işe yaramıştır. Bu ay samimiyeti 2 günde bir deneyin bakalım öyle sabah akşam yok...
Amin canım... Sen de sorunsuz atlatırsın inşallah...
arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ben:) ekim sonunda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum 3 aylik bebegime veda ettimcok uzuntuler yasadim ama kurtaj olduktan hemen sonra yeniden bi bebegimiz olmasina karar verdik 4 ay oldu her turlu seyi denedim olmuyor bu ay ovulasyon testi aldim 'core' marka o da ay boyunca silik cizgi cikti yumurtlama gunumu belli edemedi yumurtlamadimmi acaba diye derde dustum bu aydan umidimi kestim ondan dun sogan kurune basladim bugun 2. gunum basladi cok zorlaniorum icerken ama napalim bebis icin deger 15 gun kullanicam reglim 25 subat gozukuyor o zamana kadar kullaniyim diyorum sonrada 15 gunde incir kuru receli bebegimiz olsun istiyoruz artik dua edin kizlar sizde
mesaj atmıştım gelmedi mi ki acaba ?rolle canım çok geçmiş olsun.
komplikasyon yaşayan çok az oluyor kürtajdan sonra. senin gebelik haftanda azdı hatırladığım kadarıyla. inşallah çabuk düzelirsin canım. yine de moralini bozma.
candaş, test mi yaptırdı eşin?ama ben yazdığını göremdim sonuçları. özelden at, ben sana yorum yaparım.
nazlım yok kızlar ya, haberi olana var mı?
chnb, nasılsın?sigortan iyi olmuş, hayırlı olsun. büyük şehirde yaşasam ben de yaptırırdım muhakkak. gerekli gerçekten. çünkü zaten dünyanın parası harcanıyor hamilelikte. yeterki bebişler sağlıkla gelsin ne yapalım.
canım, bende bilmediğim için yardımcı olamıyorum.bahçeci klinikte sorsan mı diyeceğim ama isveçce yazıyosa onlarda anlamaz, burda da yaptıracaktı eşin değil mi ? inş herşey normaldir ki yorumlardan öyle olduğunu düşündüm bende.kızlar eşimin spermiogramı geldi isveçten,en sonunda... normalmiş ,mililitrede 36 milyonmuş.. diğer bişeyler daha var anlamıyorum ama raporunda normal olduğu yazıyormuş,ileri bi tetkike gerek yok yazıyor
canım geçmiş olsun önce, hamile kalma olayı kişiye göre değişken, kimi ilk aydan kimi aylardan sonra hamile kalıyor.umarım o kürlerde işine yarar, test koyu çizgi olunca yumurtlama oluyor, aslında yumurtlama öncesi hamie kalma şansı daha çokmuş.allah yardımcın olsun.arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ben:) ekim sonunda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum 3 aylik bebegime veda ettimcok uzuntuler yasadim ama kurtaj olduktan hemen sonra yeniden bi bebegimiz olmasina karar verdik 4 ay oldu her turlu seyi denedim olmuyor bu ay ovulasyon testi aldim 'core' marka o da ay boyunca silik cizgi cikti yumurtlama gunumu belli edemedi yumurtlamadimmi acaba diye derde dustum bu aydan umidimi kestim ondan dun sogan kurune basladim bugun 2. gunum basladi cok zorlaniorum icerken ama napalim bebis icin deger 15 gun kullanicam reglim 25 subat gozukuyor o zamana kadar kullaniyim diyorum sonrada 15 gunde incir kuru receli bebegimiz olsun istiyoruz artik dua edin kizlar sizde
kurtajdan sonra belli bir korunma donemi vermedi acaba doktorunuz? hemen denemeye basladik demissiniz de merak ettim. ben bir hafta once kurtaj oldum ve doktorum uc ay korunmami soyledi. halbuki hemen denemeye baslamak istiyordum
arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ben:) ekim sonunda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum 3 aylik bebegime veda ettimcok uzuntuler yasadim ama kurtaj olduktan hemen sonra yeniden bi bebegimiz olmasina karar verdik 4 ay oldu her turlu seyi denedim olmuyor bu ay ovulasyon testi aldim 'core' marka o da ay boyunca silik cizgi cikti yumurtlama gunumu belli edemedi yumurtlamadimmi acaba diye derde dustum bu aydan umidimi kestim ondan dun sogan kurune basladim bugun 2. gunum basladi cok zorlaniorum icerken ama napalim bebis icin deger 15 gun kullanicam reglim 25 subat gozukuyor o zamana kadar kullaniyim diyorum sonrada 15 gunde incir kuru receli bebegimiz olsun istiyoruz artik dua edin kizlar sizde
saol canım..biz burdada yaptıralım bi... samimiyet konusunda da haklısın... öyle yapalım artık bi gün boşluk bırakırız sonraki akşam yaparız.. yaklaşık 2 gün oluyor
mesaj atmıştım gelmedi mi ki acaba ?
Herkese günaydın arkadaşlar, nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?