arkadaşlar günaydınnnn!!! bugün gece saat tam 12 olunca mutlaka bir gül ağacı bulup ne diliyorsanız resim çizip birde demir para gömün yarın hıdır elles!!!! ben inanın her yıl hiç üşenmeden saat tam 12 olunca yaparım ve o yıl ne dilediysem genelde olur melekler ve hızır aleüsselam yanımıza gelir ve dileklerimiz için çaba gösterirler....bu yılda herkes için sağlıklı bebişler dileyeceğim ve sitedeki tüm arkadaşlarımında adını söyleyeceğim sizde isteyin....bollll sansssss
günaydın taf ateş kaçtı kaça dütü düştüğü için bebek yok öylemi
tafcım atesin gerçekte kaçtı kaç oldu onun takibini nasıl yapıyorsun bende bu ay bir bakayımm ama benim ateş dengesiz biraz sanırsam bir gün yüksek bir gün düşük:) anlayamıyorum...
ayy öle şey olur mu senle bizle ne alakası var. Allahın kısmet edip etmemesiyle alakalı bişi bu.. Elimizden geleni yaptık, hamile de kaldık, ama canı veren Allah kesenin içine can vermediyse bizle ne alakası var.. demekki daha vakti saati deilmiş öle düşünelim. Basit bi düşük bu Allahın izniyle tekrar özelliği taşıyan bi hastalık deil bişi deil. O an denk gelmesi gereken faktörler olması gerektiği kalitede olamıyo hepsi bu.. İşte o denk gelme işine biz kısmet, nasip, kader diyoruz. Dua edip istemekten başka çareside yok. Nolur böle düşünüp kendini üzme. Ben sadece bidahakine daha temkin ve evham yapcam. Bidaha olur mu korkusu yaşıcam hepsi bu Allah izin verirde bidaha hamile kalabilrsemevet cnm Allah a çok şükür yapışıklık riskimiz artık yok gibi...adet zamanında gelirse ve miktarında bi değişiklik olmazsa yapışıklık düşünülmüyor pek...evt maalesef benim ki de boş gebelikti bende 29 martta kürtaj olmuştum((hemen hemen aynı zamanlarda olmuşuz.O psikolojiyi atlatamadım kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen
ateş tablomu ekledim ordan bakınca daha iyi anlarsınız diye... kırmızı çizgilerin kesiştiği gün yumurtamın çatladığı gün. ateşim yumurtam çatladıktan sonra hep kırmızı çizginin üstünde seyretmeli eğer 14 güne kadar düşüşe geçerse adet gelir hiç düşmez öyle devam ederse hamilelik vardır. bu ateş değerleri kişiden kişiye değişir herkesin farklı çıkar. ateş ölçmede önemli olan dil altından, sabah 7 den önce ve mümkünse aynı saatlerde yarım saat oynayabilir, yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz ölçmektir...:97:
ateş ölçme yöntemini denemek isteyenlere yardımcı olurum. çok faydalı bir yöntem bence
bu hafta sonu kendime derece baktım braun beğendim çok merak saldım bu ateş yöntemine :) bu hafta sonuda alırım sanırım ama dil atı değilde kulaktan ölçülen alıcam
tamam bende bu ay bu yöntemi deneyeceğim zaten sabahları 7den önce kalkıyorum dil altı ateş ölçerimde var senin engin deneyimlerinden yararlanırım ,bir tablo yapayım da önce. adet bitiminden hemen sonramı başlayım yoksa adet oluncamı??
Adet oldum yaMoralim bozuldu, çok değil ama bozuldu yani, arkadaş biz ne zaman hamile kalcaz....
Hele şu hürremi gördükçe kendimden utanıyorum yeminle :) Kadın her 3 bölümde doğuruyo ya :))
Neyse bu ay ciddi hırs yapıyorum yakalamama yardım Allahım deyip bismillahla yeni adım atıyorum :)
Preseedim kaçırma spermleri tamam mı :) eşimle oratklaşa izin alcaz (şef tabi kazık atmazsa) 10 gün filan beraber olcaz, yani 8. günden 18. güne dek...Zaten şubat anneside olmazsam sallamayacağım kendime söz veriyorum...
Gazada gelmeyeceğim Ocak ayına dek bekleyeceğim olmadı dr a gidip direk aşılam filan yaptırım artık napayım ...
Neyse çok uzattım lafı bat 4 haziran ...
Ya son bi soru size? Bizim burda izin almak bi mesele, benden önce herkes sıraya geçiyo 4 yıllık çömezim hala..Şeften izin almam şart 20 mayıs için, hem eşimin doğum günü hemde spremleri yakalamm lazım.Şefe ne deyipte izin alsam nasıl ikna etsem? Fikir verir misiniz ? Eşim direk sevk al uğraşma dedi ama şef yemez, eşimin yanına gideceğimi bunuda dalavereyle yapacağımı anlar, bundan sonrada benim önüme yol su elektrik olarak döner...Güzel fikri oan varsa bekliyorum..Benim aklımdaki en net şey, izin almam lazım sebebi açıklayamam özel ama hayati önemi var diye.Artık birkaç ay sonra anlarlar sebebi tabi kısmet olursa o ay hamile kalrısam...( bizde izni neden istediğinde soruluyor maalesef, açıklamak zorundayız)
Senemcim iyimisin? 2 gündür hiç görünmüyosun merak ettim seni ...
ben de yarın adet olacağım :97: üzülme candascığım bir kere kaldıkya bir daha kelabiliriz elbet örneklerimiz var önümüzdeyeterki sabırlı olalım allah en hayırlı zamanı bekliyor bize bu duyguları yaşatmak için ... izin konusunda sebebini açıklama olayı kötüymüş yau çok fena ama bu konuda ben de çok becerikli değilim yardımcı olamayacağım sana yani:26:
Sevgili arkadaşlarım size bir soru daha :)
Bir linkte diyorki (dr yazmış) ; ilişkiden 2 saat önce eşinize sert bir kahve içirin, spermlerin kalitesi artsın diyor.
Bunu anladım tamam ama nescafe mi ? Türk kahvesi mi?
Valla kürtajdan sonra ilkkez bu kadar hırs yaptım şubat anneside olamazsam asıl en büyük hüsranımı o zman yaşayacağım, Allahım ya duy sesimizide mucize yarat, topyekun hamile kalalım mayıs haziran aylarında....
türk kahvesiymiş sanırım o :) ay bu ay ben de deneyeyim şu tük kahvesinihırs yapma ama o zaman olmayınca çok üzülürsün önemli günleri değerlendir sonra hiçbirşey beklemiyormuş gibi normal hayatına devam et:26:
adetin ilk gününden itibaren başlanır ama senin elinde termometre varsa hemn yarın sabah başla adetin kaçıncı günündeysen o şekilde yanına not düş mesela 25. günündesin diyelim
....
25. gün 36,6
26. gün 36,4
....
gibi ...
ne kadar erken başlarsan vücudunun tepkilerini o kadar çabuk öğrenirsin hem kaç dereceyle adet olduğunu inşallah adetin gelmez hamile olursun ama gelirse de kaç derece ile geldiğini görürüz.. ateşi ölçüm saatinden 3-4 saat önce yataktan kalkmaman gerekiyor WC için ve su vs. birşey yiyip içmemen gerekiyor uyku hali şart ki bazal bir ölçüm söz konusu olsun. çünkü bu gibi şeyler ateşimi etkiler bazal olmaz:97:
Adet oldum yaMoralim bozuldu, çok değil ama bozuldu yani, arkadaş biz ne zaman hamile kalcaz....
Hele şu hürremi gördükçe kendimden utanıyorum yeminle :) Kadın her 3 bölümde doğuruyo ya :))
Neyse bu ay ciddi hırs yapıyorum yakalamama yardım Allahım deyip bismillahla yeni adım atıyorum :)
Preseedim kaçırma spermleri tamam mı :) eşimle oratklaşa izin alcaz (şef tabi kazık atmazsa) 10 gün filan beraber olcaz, yani 8. günden 18. güne dek...Zaten şubat anneside olmazsam sallamayacağım kendime söz veriyorum...
Gazada gelmeyeceğim Ocak ayına dek bekleyeceğim olmadı dr a gidip direk aşılam filan yaptırım artık napayım ...
Neyse çok uzattım lafı bat 4 haziran ...
Ya son bi soru size? Bizim burda izin almak bi mesele, benden önce herkes sıraya geçiyo 4 yıllık çömezim hala..Şeften izin almam şart 20 mayıs için, hem eşimin doğum günü hemde spremleri yakalamm lazım.Şefe ne deyipte izin alsam nasıl ikna etsem? Fikir verir misiniz ? Eşim direk sevk al uğraşma dedi ama şef yemez, eşimin yanına gideceğimi bunuda dalavereyle yapacağımı anlar, bundan sonrada benim önüme yol su elektrik olarak döner...Güzel fikri oan varsa bekliyorum..Benim aklımdaki en net şey, izin almam lazım sebebi açıklayamam özel ama hayati önemi var diye.Artık birkaç ay sonra anlarlar sebebi tabi kısmet olursa o ay hamile kalrısam...( bizde izni neden istediğinde soruluyor maalesef, açıklamak zorundayız)
Senemcim iyimisin? 2 gündür hiç görünmüyosun merak ettim seni ...
Canım ne tatlısınız ya. Bayıldım valla. Ne şanslı anneleri çocukların. Senin gibi öğretmenleri var. Ben ilköğretim birinci kademede hep bayan öğretmenden yanayım. Anne çocuğu daha bunlar çünkü. Daha iyi anlıyorsundur onları.az önce eklediğim çalışmanın yazısı okunmoyor..ekleyeyim arkadaşlar.el izleri öğrencilere ait.sulu boya ile yaptık
Canım Anneciğim,
İşte sana evin her köşesinde, mobilyalarda, duvarlarda, aynada, camda sehpada, her gün temizlemekten bıktığın parmak izlerim. Şimdi 9 yaşındayım ve gün geçtikçe büyüyorum. Etrafa bıraktığım izler azalıyor. Onun için sana büyüdüğüm zaman özleyeceğin, küçücük sevimli ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Anneler Günün Kutlu Olsun
Seni Seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?