Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tafcım atesin gerçekte kaçtı kaç oldu onun takibini nasıl yapıyorsun bende bu ay bir bakayımm ama benim ateş dengesiz biraz sanırsam bir gün yüksek bir gün düşük:) anlayamıyorum...

canım bende her yıl mutlaka yaparım, ok şükür genelde de dileklerim kabul oldu.Dilerim benim için ciddiyet taşıyan birkaç konu daha olur.Hepimizn içinde tabi, allah hepimizn dualarını kabul etsin inş....

Kızlar bu arada ilgilenen olursa bi link veriyorum bi bakarsınız, gerçi bu çok ciddi bıyutta sorun yaşayan bi arkadaşın konusu.Yani onu bile yenmiş hamile kalmış...Allah hepimizden esirgesin bu kadar zorlukları ama bakmak istersiniz diye paylaşayım dedim....

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim.html link bu ....

Bu arada bende adet olmadım henüz, ama çok açık yavruağzı bi lekelenme vardı sanırsam adet olcam ....

günaydın taf ateş kaçtı kaça dütü düştüğü için bebek yok öylemi

tafcım atesin gerçekte kaçtı kaç oldu onun takibini nasıl yapıyorsun bende bu ay bir bakayımm ama benim ateş dengesiz biraz sanırsam bir gün yüksek bir gün düşük:) anlayamıyorum...

ateş tablomu ekledim ordan bakınca daha iyi anlarsınız diye... kırmızı çizgilerin kesiştiği gün yumurtamın çatladığı gün. ateşim yumurtam çatladıktan sonra hep kırmızı çizginin üstünde seyretmeli eğer 14 güne kadar düşüşe geçerse adet gelir hiç düşmez öyle devam ederse hamilelik vardır. bu ateş değerleri kişiden kişiye değişir herkesin farklı çıkar. ateş ölçmede önemli olan dil altından, sabah 7 den önce ve mümkünse aynı saatlerde yarım saat oynayabilir, yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz ölçmektir...:97:
ateş ölçme yöntemini denemek isteyenlere yardımcı olurum. çok faydalı bir yöntem bence

Eklentiler

• $taf0904.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
ayy öle şey olur mu senle bizle ne alakası var. Allahın kısmet edip etmemesiyle alakalı bişi bu.. Elimizden geleni yaptık, hamile de kaldık, ama canı veren Allah kesenin içine can vermediyse bizle ne alakası var.. demekki daha vakti saati deilmiş öle düşünelim. Basit bi düşük bu Allahın izniyle tekrar özelliği taşıyan bi hastalık deil bişi deil. O an denk gelmesi gereken faktörler olması gerektiği kalitede olamıyo hepsi bu.. İşte o denk gelme işine biz kısmet, nasip, kader diyoruz. Dua edip istemekten başka çareside yok. Nolur böle düşünüp kendini üzme. Ben sadece bidahakine daha temkin ve evham yapcam. Bidaha olur mu korkusu yaşıcam hepsi bu Allah izin verirde bidaha hamile kalabilrsem

bu hafta sonu kendime derece baktım braun beğendim çok merak saldım bu ateş yöntemine :) bu hafta sonuda alırım sanırım ama dil atı değilde kulaktan ölçülen alıcam

tamam bende bu ay bu yöntemi deneyeceğim zaten sabahları 7den önce kalkıyorum dil altı ateş ölçerimde var senin engin deneyimlerinden yararlanırım ,bir tablo yapayım da önce. adet bitiminden hemen sonramı başlayım yoksa adet oluncamı??

Adet oldum ya Moralim bozuldu, çok değil ama bozuldu yani, arkadaş biz ne zaman hamile kalcaz....

Hele şu hürremi gördükçe kendimden utanıyorum yeminle :) Kadın her 3 bölümde doğuruyo ya :))

Neyse bu ay ciddi hırs yapıyorum yakalamama yardım Allahım deyip bismillahla yeni adım atıyorum :)

Preseedim kaçırma spermleri tamam mı :) eşimle oratklaşa izin alcaz (şef tabi kazık atmazsa) 10 gün filan beraber olcaz, yani 8. günden 18. güne dek...Zaten şubat anneside olmazsam sallamayacağım kendime söz veriyorum...

Gazada gelmeyeceğim Ocak ayına dek bekleyeceğim olmadı dr a gidip direk aşılam filan yaptırım artık napayım ...

Neyse çok uzattım lafı bat 4 haziran ...

Ya son bi soru size? Bizim burda izin almak bi mesele, benden önce herkes sıraya geçiyo 4 yıllık çömezim hala..Şeften izin almam şart 20 mayıs için, hem eşimin doğum günü hemde spremleri yakalamm lazım.Şefe ne deyipte izin alsam nasıl ikna etsem? Fikir verir misiniz ? Eşim direk sevk al uğraşma dedi ama şef yemez, eşimin yanına gideceğimi bunuda dalavereyle yapacağımı anlar, bundan sonrada benim önüme yol su elektrik olarak döner...Güzel fikri oan varsa bekliyorum..Benim aklımdaki en net şey, izin almam lazım sebebi açıklayamam özel ama hayati önemi var diye.Artık birkaç ay sonra anlarlar sebebi tabi kısmet olursa o ay hamile kalrısam...( bizde izni neden istediğinde soruluyor maalesef, açıklamak zorundayız)

Senemcim iyimisin? 2 gündür hiç görünmüyosun merak ettim seni ...

bu hafta sonu kendime derece baktım braun beğendim çok merak saldım bu ateş yöntemine :) bu hafta sonuda alırım sanırım ama dil atı değilde kulaktan ölçülen alıcam

kulaktan ölçülenden alma dil altı en ideali bazal vücut ısını ölçmek için hem de öyle iyi marka olması gerekmiyor 5-10 liralık çubuk şeklinde dijital termometre olması yeterli

adetin ilk gününden itibaren başlanır ama senin elinde termometre varsa hemn yarın sabah başla adetin kaçıncı günündeysen o şekilde yanına not düş mesela 25. günündesin diyelim
....
25. gün 36,6
26. gün 36,4
....
gibi ...
ne kadar erken başlarsan vücudunun tepkilerini o kadar çabuk öğrenirsin hem kaç dereceyle adet olduğunu inşallah adetin gelmez hamile olursun ama gelirse de kaç derece ile geldiğini görürüz.. ateşi ölçüm saatinden 3-4 saat önce yataktan kalkmaman gerekiyor WC için ve su vs. birşey yiyip içmemen gerekiyor uyku hali şart ki bazal bir ölçüm söz konusu olsun. çünkü bu gibi şeyler ateşimi etkiler bazal olmaz:97:

Sevgili arkadaşlarım size bir soru daha :)

Bir linkte diyorki (dr yazmış) ; ilişkiden 2 saat önce eşinize sert bir kahve içirin, spermlerin kalitesi artsın diyor.

Bunu anladım tamam ama nescafe mi ? Türk kahvesi mi?

Valla kürtajdan sonra ilkkez bu kadar hırs yaptım şubat anneside olamazsam asıl en büyük hüsranımı o zman yaşayacağım, Allahım ya duy sesimizide mucize yarat, topyekun hamile kalalım mayıs haziran aylarında....

ben de yarın adet olacağım :97: üzülme candascığım bir kere kaldıkya bir daha kelabiliriz elbet örneklerimiz var önümüzde yeterki sabırlı olalım allah en hayırlı zamanı bekliyor bize bu duyguları yaşatmak için... izin konusunda sebebini açıklama olayı kötüymüş yau çok fena ama bu konuda ben de çok becerikli değilim yardımcı olamayacağım sana yani:26:

Canım ya saol yinede :) evet sinir oluyorum açıklama şartına.Adama da denmez ki şefim çocuk yapacam da diye :)) zaten olmazda olsa bile dalga geçerler be, daha kocaya kavuşamadan çocuk yapılır mı be kızım derler ....

Evet ya çok şükür en azından 1 kere hamile kaldık, 2. de olur.Demekki vaktimiz dolmamış.Ama inş sen olmazsın be arkadaşım... Bu ay lütfen bi hamiş sesi alalım .... Senle başı çekelim mesela :))

Birde şimdi aklıma birşey takıldı.Adet düzenim genelde kürtajdan sonra 28-31 arası oldu.Son 2 aydırda 30 günde oluyorum.Kürtajdan sonra gebelik için bir sıkıntı oluşmuş olsaydı adetle anlardım değil mi? kürtajdan sonra dr rahim temizlenmiş dedi, tekrar geleyim mi dedim gerek yok ama ön hazırlık için olabilri demişti.Şimdi korktum ya acaba bi dr. agörünsem mi? ama ovulasyon testi yapmıştım geçen ay, yumurtladığımı görüdüm onda...Dr a gitmeliyim ? bu ayı kaçırmak istemiyorum açıkçası ....

Son düzenleme:

türk kahvesiymiş sanırım o :) ay bu ay ben de deneyeyim şu tük kahvesini hırs yapma ama o zaman olmayınca çok üzülürsün önemli günleri değerlendir sonra hiçbirşey beklemiyormuş gibi normal hayatına devam et:26:

Dene canım, aslında çoktandır aklımdaydı ama denemedim hiç.Ya aslında hırs yapmasam iyi ama şuanda bile yaptım.Biliyorum ki olmazsa sonuca çok üzülcem ama preseedi ovulasyonuda deniycem birde izin alınca ister istemez beklentim yüksek olcak.Ama eğer bu ayda olmazsa sonraki aylar için ümidi kescem ...

birde evrene bu mesajı vereyim algılasın hamile kalayım o yüzden yani, şimdi bu mesajı verirkende beklentiye girerim kesin.Aslında dediğinde çok haklısın ama beklentisiz duramayacağım gibi geliyro.Şimdiden bile bi beklentiye girdim yani ...

Son düzenleme:
Kızlara herkese iyi akşamlar diliyorum biraz önce moralim bozuktu şimdi çok iyiyim :) İçime umut doldu, öbür aya sönmez inş...

Evren sana mesaj veriyorum mayıs haziran ayına taf, ceza, hello, pren, pileo, yamakana, ben candaş, destina, çıtanuray, polyana, pasiflora, bebeğim, unuttuğum arkadşalrım yarına ekleyecğim özür dilerim şimdi aceleden aklıma gelenleri yazdım... Biz ve diğer arkadaşlarım mayıs haziranda hamileyiz tamam mı, bizi yanıltma, valla küseriz !! Hadi yap bize bi güzelik sevgili evren :))

Son düzenleme:
canım benim daha yeni açtım pcyi ve senin yazdıklarını okudum yemin ederim burnum sızladı ya biz cidden çok güzelll dilekler istyoruz çokmu???? ama şunuda unutma hepimiz aynıyız hepimiz beklenti içindeyiz sana desemde üzülme nafile sanki ben senden beter oluyorum:)
iş yerine gelince sefe elbette denmez ama aklıma fikir gelirse bu hafta söylerim sana(şu bebek olayını biliyorlarsa şayet deki bu ay kontrollerim var kürtajdan 5ay sonra yapmam gereken tahliller varmış diyebilirsin kadınsal sorunlar der gülersin:::::): olmamı????
ben bu gece senin için inan yürekten öyle bir bebek isticemki sen kalbini ferah tutt

hadi şimdilik çok uzatmayım gene konuşuruz....
bu arada bende daha bişey yokkk ama tutmadı sanırsam içime doğmuyorrr

teşekkür ederim tafcım bilgilerin için daha henüz adet olmadım eli kulağında yarın sabahtan başlayım umarımm hazirana bu topikte patlama olurrr insallahhh....

anneler günüü gelmiş neyime....sizi üzmek için eklemedim...

az önce eklediğim çalışmanın yazısı okunmoyor..ekleyeyim arkadaşlar.el izleri öğrencilere ait.sulu boya ile yaptık

Canım Anneciğim,
İşte sana evin her köşesinde, mobilyalarda, duvarlarda, aynada, camda sehpada, her gün temizlemekten bıktığın parmak izlerim. Şimdi 9 yaşındayım ve gün geçtikçe büyüyorum. Etrafa bıraktığım izler azalıyor. Onun için sana büyüdüğüm zaman özleyeceğin, küçücük sevimli ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.

Anneler Günün Kutlu Olsun…
Seni Seviyorum

Kuşum hayırlısı olsu ya. Hep ne diyoruz, hayırlı zamanda olsun. Demek ki böyle olması gerekiyormuş. Allah o minik kuzuları daha çok sevip daha çok bağrımıza basalım diye bekletiyor belki Hürrem'i hiç sorma! Ben de normal doğum istiyorum o günlere gelebilirsek de onu görünce tüylerim diken diken oluyor Bizde de bugün büyük gün. 6 hafta sonra bebişi görcez, inşallah sıkınt yoktur. Bu 6 hafta içinde lekelenme, kanam vs olmadı. Sırf blantım çoktu, onun dışında sorunsuz geçti ama belki bugün ikili test yapılacak, stresliyim azıcık. Dua edin, şans dileyin bana olur mu.

Canım ne tatlısınız ya. Bayıldım valla. Ne şanslı anneleri çocukların. Senin gibi öğretmenleri var. Ben ilköğretim birinci kademede hep bayan öğretmenden yanayım. Anne çocuğu daha bunlar çünkü. Daha iyi anlıyorsundur onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…