Günaydın tatlım. Ben de birazdan okula gideceğim. Bakayım dedim. Biz dünü pasgeçtik. Bugün 15. günüm dün yumurtlama günümdü ama ovulasyona göre değildi. Akıntım da yok zaten. Bu akşamüstü testi yeniden yapacağım. Sanırım ben debu ay yumurtlamadım. Şu an hafif ağrım var kasıklarımda ama akıntım yumurtlama akıntısı gibi değil... Olmazsa sonraki aya inşallah:))
günaydın ablacım, hadi hayırlısı olsun inş, bence senin hamilelik olay en geç 3 aya kadar olacak.sen kendini daha iyi bilrisin, ama olmazsa tabi sağlık olsun.diğer aya nasip deriz, ama inş yılın ilk müjdeleri gelsin, hilal ve sen :)
slm canlarım kader yoldaşarım
bu zavallı kardeşiniz çok çalışıo ve piskolojisi bu aralar pek iyi değil en son perdedeki saçma sapan desenleri bebeklere benzetip ağladığım gece tamam kızım sen kafayı yedin artık dememle son buldu pek bi mutsuz durgun huysuz umutsuz takılıorum bu ara işlerin yoğunlupuda cabası üstüme üstüme gelio herşey kafam rahatlasın unutayım dedikçe beynime kazınan düşünceler fışkırıyo kendimi iyi hissetmiyorum ama geçicek biliyorum bu bi dönem gelip geçicek herkes iyidir inşallahh girip okuyorum vaktim olmadıından ve biraz dinlenmek istediimden ötürü yazamıyorum dualarım sizinle herkesten güzel haberler duymak istiyorum bu ruh halim düzelir umarım bi an önce sabırsızlık yada isyankarlık diil sadece mutsuzum hiç bişeyden mutlu olamıyorum özür dilerim bu karamsar yazım için hepinizi çok sevioırum ve kocamannnn öpüyorummm
slm canlarım kader yoldaşarım
bu zavallı kardeşiniz çok çalışıo ve piskolojisi bu aralar pek iyi değil en son perdedeki saçma sapan desenleri bebeklere benzetip ağladığım gece tamam kızım sen kafayı yedin artık dememle son buldu pek bi mutsuz durgun huysuz umutsuz takılıorum bu ara işlerin yoğunlupuda cabası üstüme üstüme gelio herşey kafam rahatlasın unutayım dedikçe beynime kazınan düşünceler fışkırıyo kendimi iyi hissetmiyorum ama geçicek biliyorum bu bi dönem gelip geçicek herkes iyidir inşallahh girip okuyorum vaktim olmadıından ve biraz dinlenmek istediimden ötürü yazamıyorum dualarım sizinle herkesten güzel haberler duymak istiyorum bu ruh halim düzelir umarım bi an önce sabırsızlık yada isyankarlık diil sadece mutsuzum hiç bişeyden mutlu olamıyorum özür dilerim bu karamsar yazım için hepinizi çok sevioırum ve kocamannnn öpüyorummm
Merhabalar herkese
Nasılsınız hanımlar?
Bu arada kaç gündür nazlımdan haber yok.Bilgisi olan varsa paylaşabir mi?Merak ettim Nazlımı:18:
morfoloji yani spermin yapı şekli önemli. bizim de sadece %1 normaldi en son testte. 0la da hamile kalan oluyor. ama sınır %4.canım baş anomalisi %100 diyo çok kafama takıldı...eşim de diyo etkilemez dyo döllenmeyi..ama benim kafama takıldı yani hiç mi normal başta olan sperm yok hepsi anormal kafalıymış tövbe yarabbianlamadım yanii
çok geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda hamile kalırsın.arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ben:) ekim sonunda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum 3 aylik bebegime veda ettimcok uzuntuler yasadim ama kurtaj olduktan hemen sonra yeniden bi bebegimiz olmasina karar verdik 4 ay oldu her turlu seyi denedim olmuyor bu ay ovulasyon testi aldim 'core' marka o da ay boyunca silik cizgi cikti yumurtlama gunumu belli edemedi yumurtlamadimmi acaba diye derde dustum bu aydan umidimi kestim ondan dun sogan kurune basladim bugun 2. gunum basladi cok zorlaniorum icerken ama napalim bebis icin deger 15 gun kullanicam reglim 25 subat gozukuyor o zamana kadar kullaniyim diyorum sonrada 15 gunde incir kuru receli bebegimiz olsun istiyoruz artik dua edin kizlar sizde
gelmedi canım mesajınn.mesaj atmıştım gelmedi mi ki acaba ?
Herkese günaydın arkadaşlar, nasılsınız ?
nazlımcım, yapma böyle lütfen. salma kendini. inançlı birisin. ölüm zamanı belli olduğu gibi herkesin doğacağı zaman da belli.slm canlarım kader yoldaşarım
Loneliness, nasılsın tatlım?
Ben sanırım bu ay yumurtlamadım. Bal,çörek otu, tarçın karışımı da yapmıştım. Nereden anladım:
12. gün 2. çizgi çok silik. 13. gün biraz daha belirgin. 14. ve bugün 15. günüm ilk çizginin yarısından biraz fazla koyulukta. Zaten kontrol çizgileri de çok kırmızı değil pembe.
Hem de ovulasyon akıntım olmadı kasık ağrısı belli belirsiz. Biz 11, 13. gün denedik.14. gün pas... O da 11. i 12. ye bağlayan gece, 13. ü 14. e bağlayan gece. Bu gece de olur sanırım. 15. günüm. 15. i 16 ya bağlayan gece olacak. Bu ay ümidim yok yani... Hayırlı zamanda gelsin inşallah...
canım haklı yumurtlamamış olabilirsin dediğin gibi. yalnız test yaptığın saatlerde de denk gelmemiş olabilir.
geçen ay kullandığın ilaçlardan olabilir mi ki?olsun sen yine de iyi çalışmışsın, elinden geleni yapmışsın. hayırlısı olsun.
geçen sene martta hamile kalmıştık dimi. zaman bazen çabuk geçiyor. bazen de çok yavaş. okula başladığıdman beri daha çabuk geçiyor zaman. çok şükür iyiyim. 2. trimestır rahat diyolar ya inşallah sonuna kadar yaşarım rahatını.
mesaj atmıştım gelmedi mi ki acaba ?
canım vücut toplandıysa beklemesende olur, burdaki ortak kanı 1 adet dönemi geçirmek.1 adet gördük çalışmlara başladık.bizlerede genelde 3 ay süresi verilmişti.
Herkese günaydın arkadaşlar, nasılsınız ?
candas cevap icin cok tesekkur ediyorum...ben de oyle yapayim. haftaya kontrolum var, doktor rahim durumuna bakacak. ona da soracagim, ola ki ilk reglden sonra hamile kalsam dusuk ihtimali cok mu olur diye konusacagim...
Minikler ben de balığı severim ama dediğin gibi kokusu nedeniyle pek yapamıyoruz.
Bence de eşine doğrudan deme. Akışına bırak, hissettirmeden eşine o günlere denk getirebilirsin.
Bu arada pıhtılaşma testlerinde protein s, protein c, Faktör V, Trotrombin, MTHFR C ve MTHFR A yapıldı mı canım?Bunlar önemli Lonelinessin dediği gibi bunlara baktır. Bu arada baktır istersen bakılmayan varsa. Kaynana gibi karışıyorum ama...
Bit olayı can sıkıcı. Bu aradabizim oğlan o kadar uğraşmamıza rağmen tam anlamıyla okuyamıyor hala 3-4 harfte takılıyor. Öğretmenden hiç memnun değilim özel okul güya ekstra bir şey yapmıyor. Oğlan daha okuyamıyor tam verdiği ödevleri görsen. Tam bir dil bilgisi. Çocuk okuyamıyor ödev bize hangisi daima büyük yazılır, hangisinin sonuna konulan işaret yanlış gibi sorular gelmiş. Sinirlerim de tepemde. Herhalde bu çocuk okuyamayacak diyoruz. Eşim de ben de adaklar adadık vallahi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?