- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.601
canım ben de okurum yazmıştım, 400 alabilirim canım ben de.
evet varikosel varsa ameliyatla düzeliyor canım. biz de hafif derece vardı, elle muayenede çıkmıyordu, dopplerde çıkıyordu, çoğu doktor ameliyat önermedi. ama ameliyat diyen de oluyor. ama varikosele teşhis koymada elle muayene şart diyolar, bilgin olsun canım. yani çok belirgin bir şekilde doktorun gözle baktığında görmesi lazım. derece derece sonuç çıkıyor. bizim 1di. 3ü falan ameliyat yapıyolar. hormon testi de yaptırın.
kittycim, maşallah çocuk kaç günlük oldu?
tafçım, hadi az kalmış. hayırlısıyla geçsin günlerin, zamanında gelsin inşallah bebiş. canım hazırladığın odayı paylaşırsan çok sevinirim. linkini falan atarsan koyduğun fotoların?ne renk aldın oda takımını?
günlük, aşını oldun mu?korkuyorum ben. ne zamandır aşı oldğum yok. hergün iğne yapan ben aşı diyince tırsıyorum. nasipse cuma gidicem ben de.
minikler, candaş,minicik, hilal,rolle,nuray nasılsınız?
nazlım geçmiş olsun eşine.
chnb, şafak kaç?
evet canım o ilacı da duydum.saol canım...
dopplere göre sol tarafta reflü var diyo , dr bi baksın tam anlamıyoruz biz...yarın spermiograma gidecek.. inşallah sonuç hemen çıkarsa dra gidecek.. dr muayenesine göre elle biraz hissediliyormuş..bende okudum bi yazıda elle muayenede görülmesi şartmış,sadece dopplerde olması önemli değilmiş..bilmiyoruz artık ne yapacaz..dr ne derse onu yaparız..
eşime senin dediğin proxeed i alacaktım tafda arginmax man dye bişe önerdi, içerikleri aynı, proxeed çok pahalı ve az var içinde..arginmax aldım 90 tane varmış içinde 83 liraydı.. 1 ay kullansın sonra biraz maddi durum düzelince sonraki ay proxeed alırım.. bide marankinin erkek kısırlığı için önerdiği bi macun var onu yaptım bakalım onuda yesin..belki faydası olur..
canım ya :) hoşgeldin, sona yaklaştık demi ? şükür allaha, inş darısı doğumuna sağlıcakla.ben iyiyim, inş bende dr a gidersem herşey süper olacak.Merhava arkadaslar yazamadim uzun zamandir cok giremiyorum topige girsem bile denk geldigim sayfayi okuyup cikiyorum. Renkli ile faceden konustuk azcik bilgim var durumundan candas canim sanirim senin esin de test yaptirmis sen de yaptiracakmissin :26: insallah hakkinizda hayirlisi olurbenim artik son haftalarim oldugu icin doktor kontrollerim ayda bir degil iki haftada bire dustu. En son dun kontrolum vardi hersey yokunda gorunuyor dedi doktorum cok sukur az zaman kaldikca heyecan artiyor.bebegimin yatak odasini duzenlemeye calisiyoruz o yuzden mesguliyetim oldugundan topige pek giremiyorum kusuruma bakmayin olur mu her namazimda oglum beni her tekmelediginde Allah sizlere de bu guzel duygulari yasatsin diye dua ediyorum
Topige yeni bakan arkadaslar icin kendimi tanitayim umut olmasi acisindan. Benim ekim 2010 da bir gebeligim olmustu gebeligimin 10. Haftasinda bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alinmisti. Kurtajdan 7 ay sonra temmuz 2011 de yeniden hamile kalabildim suan 8.ayimin dolmasina 1 hafta kaldi insallah oglumu hayirkisiyla kucagima almayi nasip eder
tamam canım, ne demek ya inş dualarımız kabul olsunda.saol canımm bende annemle okuruz ..hilal e ve miniklerede msj atayım onlarda okursa tamamlarız inşallah..eşim dopplerden geldi ama yarın göstercek dr a, okuduğumuza göre varikosel değil gibi.
merhaba canım, iyiyim sen nasılın? aşıdan korkuyorum deyince aa lonelines hergün kendi urmuyo mu diyecektim, aşı kısmını önce okumuşum :)) allah kolaylık versin.canım ben de okurum yazmıştım, 400 alabilirim canım ben de.
evet varikosel varsa ameliyatla düzeliyor canım. biz de hafif derece vardı, elle muayenede çıkmıyordu, dopplerde çıkıyordu, çoğu doktor ameliyat önermedi. ama ameliyat diyen de oluyor. ama varikosele teşhis koymada elle muayene şart diyolar, bilgin olsun canım. yani çok belirgin bir şekilde doktorun gözle baktığında görmesi lazım. derece derece sonuç çıkıyor. bizim 1di. 3ü falan ameliyat yapıyolar. hormon testi de yaptırın.
tafçım, hadi az kalmış. hayırlısıyla geçsin günlerin, zamanında gelsin inşallah bebiş. canım hazırladığın odayı paylaşırsan çok sevinirim. linkini falan atarsan koyduğun fotoların?ne renk aldın oda takımını?
günlük, aşını oldun mu?korkuyorum ben. ne zamandır aşı oldğum yok. hergün iğne yapan ben aşı diyince tırsıyorum. nasipse cuma gidicem ben de.
chnb, şafak kaç?
Candaş bende 300 tane okurum
canım ya :) hoşgeldin, sona yaklaştık demi ? şükür allaha, inş darısı doğumuna sağlıcakla.ben iyiyim, inş bende dr a gidersem herşey süper olacak.
tamam canım, ne demek ya inş dualarımız kabul olsunda.
merhaba canım, iyiyim sen nasılın? aşıdan korkuyorum deyince aa lonelines hergün kendi urmuyo mu diyecektim, aşı kısmını önce okumuşum :)) allah kolaylık versin.
teşekkrler canım. o zaman bi listeyi güncelleyelim.
Minicik umut - 300 adet
Chnb - 300 adet ? ?
Lonelines - 400 adet
Ceza - 400 adet
Nuray - 400 adet
Candas - 500 adet
Atladığım biri oldu mu kızlar ? düzeltelim ?
Bende diş dr una gittim geldim, 2 dolgu yapıldı. 1 tane daha yapılcak 8 martta. iğne vurdu, kendime dudağım yamulmuş gibi geliyodu doğruymuş.Ruj sürerken farkettim , duaklarımı yapıştırdığımda sağ taraf hiç yemedi. Yani rot balansı bozulmuş araba gibiyim, sol dudağım üste çekiyor :)
ayyyy diş demegeriye kalanları renklimi okuyacak?bide hangi güne kadar okunacak?
anladım canım, hayırlısı olsun diyelim o zman.ev işini ne yaptınız ? sana duayı bşalatalım diyorum ben. zaten ortalama 2000 tanesi burda okunacak.
bir 500 de ben alırım.amin.
Bende iyiyim saol canım, inş seneye hacı babaya gidersiniz, baklava mı çekmişti canın ? keşke sipariş isteseydiniz
canım merhaba, dr işi tamam gibi.haftaya kan vercem.sanırım cuma günü adet olurum.eşimin tetsi iyi çıktı.bende seni aramak istiyroum ama yorgunsundur diye aramıyorum.
chnb, şafak kaç?
Candascim benim icin tamamdir. Allah kabul etsin. Testler icinde insallah hersey yolunda cikar canim. opuyorum
taf, ne guzel bir bekleyis vardir simdi. Ben bile esime simdiden diyorum odayi duzenleyelim diye. tabii erken. Lonelinesin dedigi gibi fotolari paylas bizimle . Merak ederiz :))
renklicim, insallah hersey yoluna girer canim. Esinde cok uzuluyordur mutlaka. Insallah atlatirsiniz bu donemi. INsallah tedaviyle olacak bisi olur bizde bi ohh cekeriz.
kizlar benimde dun randevum vardi. bizim oglan durmuyor kipir kipir. Kesin hareketli bi cocuk olacak. Babasina cekti anlasilan.. birde doktorun benden aldigi bir kultur pozitif cikmis. yani bakteri var. Simdilik bisi vermicem ama dogum esnasinda sana antibiyotik uygulayacam dedi. korkulacak bisi yok dedi.
evet canım o ilacı da duydum.
anadolu lisesi sınavına girecekmişsin. kesinlikle tavsiye ederim. ilköğretime göre çok rahat. hele senin branşında öğrenciler 3 e ayrılıyor. bir sınıf resim, diğeri, müzik, diğeri beden oluyor. zaten sınıf mevcudu da az, hepten az kalıyor. sonuçta sınavla gelen öğrenci, kafan daha az ağrır. hem bak uzak okul çıkmış, okulunu değiştirme şansın olur. ben data yayınlarının kitabını alıp 1 ay kadar çalışmıştım. pegemk de tavsiye ediyolar. çalış, hem kafan dağılır, iyi olur. hoş, ben yakında açık anadolu lisesi bulamadığım için yarım saat yol geliyorum ama olsun yine de memnunum.
chnb, şafak kaç?
allah korusun ya gerçekten kötü birşey.
canım hadi inş sonuçlar güzel olur, eşin için zor olmaz mı ? sebep olduğunu düşünerek ne kadar üzülür düşünsene, ama desteğini çekme ondan.onunla sadece bebek için evlenmediini hissettir, sonuçta imkansız değil ama bunu duymaya ihtiyacı olduğunu düşünüyroum, kadınlar bunu bekler biliriz ama erkeklerde bekler bence.yine diyorum bence sonuçlar iyi çıkacak.
günaydın canım.
tamam canım o zman ayarlayalım.
Candaş - 500 adet
Ceza - 400 adet
Chnb - 300 adet
Nuray - 400 adet
bu asyılar uygun mu ?
minicik umut, vaktin olursa sende katılır mısın ? niyetimiz atlas için ...
canım ya :) hoşgeldin, sona yaklaştık demi ? şükür allaha, inş darısı doğumuna sağlıcakla.ben iyiyim, inş bende dr a gidersem herşey süper olacak.
tamam canım, ne demek ya inş dualarımız kabul olsunda.
merhaba canım, iyiyim sen nasılın? aşıdan korkuyorum deyince aa lonelines hergün kendi urmuyo mu diyecektim, aşı kısmını önce okumuşum :)) allah kolaylık versin.
teşekkrler canım. o zaman bi listeyi güncelleyelim.
Minicik umut - 300 adet
Chnb - 300 adet ? ?
Lonelines - 400 adet
Ceza - 400 adet
Nuray - 400 adet
Candas - 500 adet
Atladığım biri oldu mu kızlar ? düzeltelim ?
Bende diş dr una gittim geldim, 2 dolgu yapıldı. 1 tane daha yapılcak 8 martta. iğne vurdu, kendime dudağım yamulmuş gibi geliyodu doğruymuş.Ruj sürerken farkettim , duaklarımı yapıştırdığımda sağ taraf hiç yemedi. Yani rot balansı bozulmuş araba gibiyim, sol dudağım üste çekiyor :)
1martta adetim. şAFAK 8 KALMIŞ... Ben 28 şubatta evde yapacağım test. Evde çıkmadan gidip rezil olmak istemiyorum. Bir kere 4 gün geçti kesin hamileyim diye gittim progestan geciktirmiş. Negatifdemişti çok üzüldüm( Tek korkum pıhtılaşma yoksa bir hafta sonra giderdim...
300 tamam. Ne zamana dek... Ağırdan alın biraz...:)
chnb ablacim ben kacirdim bu konuyu. Bu ay korunmadan mi bekliyosun. yoksa tupbebek mi ? insallah Rabbim umutlarini bosa cikarmisin ablacim.
Canım tüp denedik olmadı. Bu ay korunmadık. Allah hayırlısını yazmıştır inşallah sağlıklısıyla diyorum. Bakalım şafak 8...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?