Canım benim allah razı olsun, rabbim ggüzel gönlüne göre versin..canım benim daha yeni açtım pcyi ve senin yazdıklarını okudum yemin ederim burnum sızladı ya biz cidden çok güzelll dilekler istyoruz çokmu???? ama şunuda unutma hepimiz aynıyız hepimiz beklenti içindeyiz sana desemde üzülme nafile sanki ben senden beter oluyorum:)
iş yerine gelince sefe elbette denmez ama aklıma fikir gelirse bu hafta söylerim sana(şu bebek olayını biliyorlarsa şayet deki bu ay kontrollerim var kürtajdan 5ay sonra yapmam gereken tahliller varmış diyebilirsin kadınsal sorunlar der gülersin:::::): olmamı????
ben bu gece senin için inan yürekten öyle bir bebek isticemki sen kalbini ferah tutt
hadi şimdilik çok uzatmayım gene konuşuruz....
bu arada bende daha bişey yokkk ama tutmadı sanırsam içime doğmuyorrr
aminnnnnnteşekkür ederim tafcım bilgilerin için daha henüz adet olmadım eli kulağında yarın sabahtan başlayım umarımm hazirana bu topikte patlama olurrr insallahhh....
az önce eklediğim çalışmanın yazısı okunmoyor..ekleyeyim arkadaşlar.el izleri öğrencilere ait.sulu boya ile yaptık
Canım Anneciğim,
İşte sana evin her köşesinde, mobilyalarda, duvarlarda, aynada, camda sehpada, her gün temizlemekten bıktığın parmak izlerim. Şimdi 9 yaşındayım ve gün geçtikçe büyüyorum. Etrafa bıraktığım izler azalıyor. Onun için sana büyüdüğüm zaman özleyeceğin, küçücük sevimli ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Anneler Günün Kutlu Olsun…
Seni Seviyorum
Öyle canım ya demekki vaktimiz dolmamış daha, hayırlısı bakalım...Kuşum hayırlısı olsu ya. Hep ne diyoruz, hayırlı zamanda olsun. Demek ki böyle olması gerekiyormuş. Allah o minik kuzuları daha çok sevip daha çok bağrımıza basalım diye bekletiyor belkiHürrem'i hiç sorma! Ben de normal doğum istiyorum o günlere gelebilirsek de onu görünce tüylerim diken diken oluyor Bizde de bugün büyük gün. 6 hafta sonra bebişi görcez, inşallah sıkınt yoktur. Bu 6 hafta içinde lekelenme, kanam vs olmadı. Sırf blantım çoktu, onun dışında sorunsuz geçti ama belki bugün ikili test yapılacak, stresliyim azıcık. Dua edin, şans dileyin bana olur mu.
Canım ne tatlısınız ya. Bayıldım valla. Ne şanslı anneleri çocukların. Senin gibi öğretmenleri var. Ben ilköğretim birinci kademede hep bayan öğretmenden yanayım. Anne çocuğu daha bunlar çünkü. Daha iyi anlıyorsundur onları.
merhaba kızlar bişi sormam lazım.ben 1 nisanda kürtaj oldum.sizce hemen hamile kalma ihtimalim vardmıdır adet görmeden.çevrenizde böyle bişi yaşayan varmı yani adet görmeden hamile kalan
canım benim sana tavsiyem hatta eğer yaş vs ileri değilse sabret 3 adet dönemin geçsin regl tarihin netleşşin ondan sonra denemelere başla o dediğin ağrılar ilk adetini olmadın sanırsam ondan kaynaklanıyor bende ilk adetim 38 gün sonra oldu kürtajdan resmen sancılı idi ki bende çok sancı olmazdı adet zamanlarımda azzz sabret hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin allah inş.olsa tabiki çok sevinirim ama yok ya olmamıştır bence dediğin gibi 2-3 ay sonra olur heralde.kafamı şey karıştırdı baş dönmelerim falan var kasık ağrılarım bel ağrım ama belkide ilk adetim gelicek ya ondan da olabilir bu zamanlrda normalde doktorum kürtaj sonrası ilk adetin gelir demişti.valla düzene girsede artk yeniden başlasak.şimdi anne olmayı eskisinden daha çok istiyorum,azcık ucundan tattım ya harbiden çok güzel bi duyguymuşş,allah kimseye yokluğunu aratmasınn yaa
canım benim sana tavsiyem hatta eğer yaş vs ileri değilse sabret 3 adet dönemin geçsin regl tarihin netleşşin ondan sonra denemelere başla o dediğin ağrılar ilk adetini olmadın sanırsam ondan kaynaklanıyor bende ilk adetim 38 gün sonra oldu kürtajdan resmen sancılı idi ki bende çok sancı olmazdı adet zamanlarımda azzz sabret hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin allah inş.
canım hiç belli olmaz belkide hamilesindir, ama şu bir gerçekki kürtajdan sonra denge boxuluyo adet öncesi farklı reaksiyonlar veriyor vücut.Korunmadıysan ihtimalin var.Bebeğe yoralım bebek gelsin :)olsa tabiki çok sevinirim ama yok ya olmamıştır bence dediğin gibi 2-3 ay sonra olur heralde.kafamı şey karıştırdı baş dönmelerim falan var kasık ağrılarım bel ağrım ama belkide ilk adetim gelicek ya ondan da olabilir bu zamanlrda normalde doktorum kürtaj sonrası ilk adetin gelir demişti.valla düzene girsede artk yeniden başlasak.şimdi anne olmayı eskisinden daha çok istiyorum,azcık ucundan tattım ya harbiden çok güzel bi duyguymuşş,allah kimseye yokluğunu aratmasınn yaa
Kızlaaaaar! Ben geldim doktordan. Uykularım kaçtı dünden beri ama çok şükür şimdilik her şey yolunda. İkili test sonuçlarımı haftaya alıcam ancak. Ense kalınlığı 1,8mm çıktı. 3mm'den fazla olduğunuda riskmiş. Bizimki iyi görünüyor. Tabi kan değerleri falan da mühim. Aaaaa bu arada geç döllenmeden dolayı bir hafta geriydik ya, kapatmış arayı sıpaAn itibariyle 12 haftamızı doldurmuş olduk. Sağolsun doktorum cinsiyetini görmek için çok çabaladı ama pozisyonu uygun değildi. Merakınız ve desteğiniz için çok teşekkürler. Umarım bu topik daha da güzel haberlere tanık olur hepimiz adına.
polyanna merhaba,Senemgy canım ben dün regl oldum.. benim tarihi 4 haziran olarak değiştirirmisin?
Bu arada bebişin için çok sevindim Maşallah arayı kapatmış
TAF canım ateş ölçmeye ne zaman başlanıyor.. Bugün regl 2.günüm.. Yardımcı olursan çok sevinirim.
Evde dijital termometre var ve hergün 6:45 te uyanıyoruz.
Kızlaaaaar! Ben geldim doktordan. Uykularım kaçtı dünden beri ama çok şükür şimdilik her şey yolunda. İkili test sonuçlarımı haftaya alıcam ancak. Ense kalınlığı 1,8mm çıktı. 3mm'den fazla olduğunuda riskmiş. Bizimki iyi görünüyor. Tabi kan değerleri falan da mühim. Aaaaa bu arada geç döllenmeden dolayı bir hafta geriydik ya, kapatmış arayı sıpaAn itibariyle 12 haftamızı doldurmuş olduk. Sağolsun doktorum cinsiyetini görmek için çok çabaladı ama pozisyonu uygun değildi. Merakınız ve desteğiniz için çok teşekkürler. Umarım bu topik daha da güzel haberlere tanık olur hepimiz adına.
Senemgy canım ben dün regl oldum.. benim tarihi 4 haziran olarak değiştirirmisin?
Bu arada bebişin için çok sevindim Maşallah arayı kapatmış
TAF canım ateş ölçmeye ne zaman başlanıyor.. Bugün regl 2.günüm.. Yardımcı olursan çok sevinirim.
Evde dijital termometre var ve hergün 6:45 te uyanıyoruz.
ateş ölçme işine adetin ilk gününden itibaren başlanır ama senin elinde termometre varsa hemen yarın sabah başla adetin kaçıncı günündeysen o şekilde yanına not düş mesela 25. günündesin diyelim
....
25. gün 36,6
26. gün 36,4
....
gibi ...
ne kadar erken başlarsan vücudunun tepkilerini o kadar çabuk öğrenirsin hem kaç dereceyle adet olduğunu inşallah adetin gelmez hamile olursun ama gelirse de kaç derece ile geldiğini görürüz.. ateşi ölçüm saatinden 3-4 saat önce yataktan kalkmaman gerekiyor WC için ve su vs. birşey yiyip içmemen gerekiyor uyku hali şart ki bazal bir ölçüm söz konusu olsun. çünkü bu gibi şeyler ateşimi etkiler bazal olmaz:97:
yukarda daha önce yazmıştım canım hemen yarın başla ateş ölçmeye yardımcı olurum büyük bir zevklehayırlara vesile olur inşallah
bu arada benim bugün regl olmam lazımdı ateşim acayip düştü ama gelen giden yok:26: bu sefer test de yapmadım geçen seferki gibi ama geçen ay 16. gün gelmişti regl demekki bu ay da öyle olacak çok ilginç luteal fazım uzadı 2 aydır:44:
Çok sağol canım.. normal döngüm 27-28 gündü bu kez 32.gün geldi. Düşük sonrası karıştı iyicebu yüzden yumurtlamayı kestiremem gibi hissediyorum bu ay. Ateş ölçümüne başlayayım bakalım. İnşallah dediğin gibi hayırlara vesile olur.
Sen 2 ay önce mi düşük yapmıştın canım.. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
senemcim masallah canım allah sağlıklı sıhatli eline almayı nasip etsin...darısı bu topikte her isteyenin basına...bir sorum olacak ilk duydugunda korkuların varmıydı hani ilklerimizi kötü deneyimle kaybedince insan endişeleniyor birde kan testinde beta hcg kaç çıkmıştı??
Olmaz mı hiç Canım. Eşim akşam işten geldiğinde kötü haber verir gibi verdim hatta. Hayatta en çok istediğimiz şey bu olmasına rağmen o da büyük bir sevinçle karşılamadı. Temkinli yaklaştık. Ama Allahıma şükürler olsun, bugün 3. ayımızı doldurdukDüşük riski büyük oranda kalktı ama şimdi de ikili test, üçlü test kabusu başladı. Doktor bugün ense kalınlığını ölçerken 3mm den fazla olmaması lazım dedi, ölçüm sonucunun 1,8mm olduğunu söyleyene kadar kalbim yerinden fırlayacaktı.
Tatlım ben evde gebelik testi yaptım. İdrar testi ikinci hamileliğimde yaptırmadım. Bebeğim benimle kalırsa bilirim zaten gerek yok dedim ve 6. haftada doktora gittim. İstedim ki sorun olacaksa o haftaya kadar olsun, yoksa da gider gitmez ultrasonda göreyim. Öyle de oldu. Zaten bi 6. haftada bi de şimdi, 12. haftada gittim doktora. Doktorum sürekli dürtmenin anlamı yok dedi. Sana da aynısını tavsiye ederim hamile kaldığında. Evde testini yap, akıntı, kanama,ağrı,sızı olmazsa çok, 6. haftaya kadar kapa gözünü. Sonrası kolay
Kuşum hayırlısı olsu ya. Hep ne diyoruz, hayırlı zamanda olsun. Demek ki böyle olması gerekiyormuş. Allah o minik kuzuları daha çok sevip daha çok bağrımıza basalım diye bekletiyor belkiHürrem'i hiç sorma! Ben de normal doğum istiyorum o günlere gelebilirsek de onu görünce tüylerim diken diken oluyor Bizde de bugün büyük gün. 6 hafta sonra bebişi görcez, inşallah sıkınt yoktur. Bu 6 hafta içinde lekelenme, kanam vs olmadı. Sırf blantım çoktu, onun dışında sorunsuz geçti ama belki bugün ikili test yapılacak, stresliyim azıcık. Dua edin, şans dileyin bana olur mu.
Canım ne tatlısınız ya. Bayıldım valla. Ne şanslı anneleri çocukların. Senin gibi öğretmenleri var. Ben ilköğretim birinci kademede hep bayan öğretmenden yanayım. Anne çocuğu daha bunlar çünkü. Daha iyi anlıyorsundur onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?