Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim allah razı olsun, rabbim ggüzel gönlüne göre versin..
Valla dün hıdırellezdi ya annem yaptırdı bizede, tabiki ilk dileği biliyosunuz.Hepimize diye diledim valla.
Altada resim çizdiriyo, yapıştıtdım hemen bir kız bir erkek çocuk , yani ikiz :)
Zaten kolaylıkla olmuyo olmuşken iki tane olsun dedim :) töbe ya sanki pazarlık yapıorum...

İnş çok bişey istemiyoruzdurda rabbim hepimizin yüzüne bakar...

Kendimi çok kaptırmak istmiyorumda aslında, elimden geleni yapmak istiyorum.Sanırım preseedle de yakalayamayacağım diye düşünüyorum.Çünkü bugüne kadar bişeyi çok istediysem o an olacak umutluyum dediysem olmadı, hele ki tayin işimiz.Bunuda tayinimize kolaylık olsun diye istiyoruz ya o da olmaz allah bilri.

Neyse ben uğraşayaımda geriisi allaha kalmış....

Şefte çok ısrar ederse kürtajla ilgili derim onu biliyolardı zaten...
teşekkür ederim tafcım bilgilerin için daha henüz adet olmadım eli kulağında yarın sabahtan başlayım umarımm hazirana bu topikte patlama olurrr insallahhh....
aminnnnnn

İşte bunu okuyupta evlatlarına çok afedersin it gibi davrananların vicdanlarına yuh diyorum, sızlananlara şikayet edenelre yuh.....

Bu süreçtee kendim içinde şöyle bi tahlilde bulundum hamileliğim devam etseydi, kıymetini bilmeyebilirdim anneliğin.Şimdi arıyoruz kıymetini yokken bile anladım.....Kürtaj derslerimden birisi ....

Son düzenleme:
Öyle canım ya demekki vaktimiz dolmamış daha, hayırlısı bakalım...

İnş canım inş öncelikle bugün meleğini görür rahatlarsın sağlıklıdır herşey yolundadır inanıyorum ben...
Ardından da inş normal doğumların en kolayını yapar bebeğine kavuşursun allahın izniyel...
Canım dualarımız senle olsun, inş ikili testte çok iyi çıkar sonucun, sonuçlar çıkana dek sana bol sabır ve şans dilyorum...
Ama müjdeyle geleceksin buraya eminim ben :))

merhaba kızlar bişi sormam lazım.ben 1 nisanda kürtaj oldum.sizce hemen hamile kalma ihtimalim vardmıdır adet görmeden.çevrenizde böyle bişi yaşayan varmı yani adet görmeden hamile kalan

merhaba kızlar bişi sormam lazım.ben 1 nisanda kürtaj oldum.sizce hemen hamile kalma ihtimalim vardmıdır adet görmeden.çevrenizde böyle bişi yaşayan varmı yani adet görmeden hamile kalan

Var Canım ama bu konuda biraz sabırlı olmak gerekiyor. Buradaki pek çok kişi de düşükten sonra uzun süreler korunmadı ama genel kanı, bir adet beklemek yönünde. Adet düzenini belirlemek açısından, kürtajdan sonra rahimin kendi kendini tenizlemesine izin vermek açısından, en azından bir adet beklenmeli diye düşünüyorum. Aynı sıkıntıyı bir daha yaşamamak için içimizin de rahat olması lazım. Ama zaten şu anda şüpheli bir durum varsa, bebiş tutunabildiğine göre rahim toparlanmış diye umarak sağlıklı bir gebelik dileyeceğiz

olsa tabiki çok sevinirim ama yok ya olmamıştır bence dediğin gibi 2-3 ay sonra olur heralde.kafamı şey karıştırdı baş dönmelerim falan var kasık ağrılarım bel ağrım ama belkide ilk adetim gelicek ya ondan da olabilir bu zamanlrda normalde doktorum kürtaj sonrası ilk adetin gelir demişti.valla düzene girsede artk yeniden başlasak.şimdi anne olmayı eskisinden daha çok istiyorum,azcık ucundan tattım ya harbiden çok güzel bi duyguymuşş,allah kimseye yokluğunu aratmasınn yaa

canım benim sana tavsiyem hatta eğer yaş vs ileri değilse sabret 3 adet dönemin geçsin regl tarihin netleşşin ondan sonra denemelere başla o dediğin ağrılar ilk adetini olmadın sanırsam ondan kaynaklanıyor bende ilk adetim 38 gün sonra oldu kürtajdan resmen sancılı idi ki bende çok sancı olmazdı adet zamanlarımda azzz sabret hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin allah inş.

sağol canım ya,30 yaşındayım bu arada valla bir an önce olsam da artık düzene girse herşeyde yeniden başlasak,hem korkoyorum hem tekrar olsun istiyorum iyice sıyırdım valla,bide bi yandan işe girmek istiyorum ,bi yandan yaşımda geçmeden çocuk yapmakda istiyorum neyi nasıl yapsam artık kafam iyice karıştı.hiçbirini ertelemek istemiyorum offff

Kızlaaaaar! Ben geldim doktordan. Uykularım kaçtı dünden beri ama çok şükür şimdilik her şey yolunda. İkili test sonuçlarımı haftaya alıcam ancak. Ense kalınlığı 1,8mm çıktı. 3mm'den fazla olduğunuda riskmiş. Bizimki iyi görünüyor. Tabi kan değerleri falan da mühim. Aaaaa bu arada geç döllenmeden dolayı bir hafta geriydik ya, kapatmış arayı sıpa An itibariyle 12 haftamızı doldurmuş olduk. Sağolsun doktorum cinsiyetini görmek için çok çabaladı ama pozisyonu uygun değildi. Merakınız ve desteğiniz için çok teşekkürler. Umarım bu topik daha da güzel haberlere tanık olur hepimiz adına.

canım hiç belli olmaz belkide hamilesindir, ama şu bir gerçekki kürtajdan sonra denge boxuluyo adet öncesi farklı reaksiyonlar veriyor vücut.Korunmadıysan ihtimalin var.Bebeğe yoralım bebek gelsin :)

Gerçekten bu güzel duyguyu rabbim herkese nasip etsin :))

Hoşgeldiniz Canım çok sevindim gözümüz aydın hadi topikçek, nar tanemiz anneyi üzmedi :) İnş ikili test sonuçlarıda çok iyi çıkacak, belki önümüzdeki hafta kızın yada oğlun geliyo diye diyecek :))

Maşalalh topiğimizin nar tanesine :))

Şimdi 11. haftadaydın değilmi gelibe 12 ye atlatık birden :) maşallah ona :) Terfi etmiş :)

Son düzenleme:
Senemgy canım ben dün regl oldum.. benim tarihi 4 haziran olarak değiştirirmisin?
Bu arada bebişin için çok sevindim Maşallah arayı kapatmış

TAF canım ateş ölçmeye ne zaman başlanıyor.. Bugün regl 2.günüm.. Yardımcı olursan çok sevinirim.
Evde dijital termometre var ve hergün 6:45 te uyanıyoruz.

Son düzenleme:
polyanna merhaba,
bende tafa sordum istersen bana cavabı yazıyor bir oku onun deneyimlerinden yola çıkarak hemen bugün başla gerçi geçti bugün yarın başla not alacakmışşın ama mesela yarın adetinin 3.günü atuyorum 36,5 çıktı sonra ertesi gün ta ki öbür adete kadar ki insallah olmazda vücüt ısını görmüş oluyormussun...kolay gelsin...

senemcim masallah canım allah sağlıklı sıhatli eline almayı nasip etsin...darısı bu topikte her isteyenin basına...bir sorum olacak ilk duydugunda korkuların varmıydı hani ilklerimizi kötü deneyimle kaybedince insan endişeleniyor birde kan testinde beta hcg kaç çıkmıştı??

yukarda daha önce yazmıştım canım hemen yarın başla ateş ölçmeye yardımcı olurum büyük bir zevkle hayırlara vesile olur inşallah

bu arada benim bugün regl olmam lazımdı ateşim acayip düştü ama gelen giden yok:26: bu sefer test de yapmadım geçen seferki gibi ama geçen ay 16. gün gelmişti regl demekki bu ay da öyle olacak çok ilginç luteal fazım uzadı 2 aydır:44:

Son düzenleme:

Çok sağol canım.. normal döngüm 27-28 gündü bu kez 32.gün geldi. Düşük sonrası karıştı iyice bu yüzden yumurtlamayı kestiremem gibi hissediyorum bu ay. Ateş ölçümüne başlayayım bakalım. İnşallah dediğin gibi hayırlara vesile olur.

Sen 2 ay önce mi düşük yapmıştın canım.. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah

Şimdi cep tel.e hergün için uyarı koydum... Saat 7 için. Olurda 6:45 te uyanamazsam diye:)

Ayyy heyecanlandım:)))

Teşekkürler taf ve yamatake

ben aralıkta kürtaj oldum canım ilk adeti görene kadar korunduk sonrasında korunmadık. şimdi gelecek adetim 5. olduğum adet olacak bakalım hayırlısı... kürtajolduğum gebeliğime 5. korunmasız ayda kavuşmuştum :97: Allah'a şükürler olsun çok beklememiştim bu süre senelerce bekleyenlerin yanında çok çok kısa bir süre çünkü

Olmaz mı hiç Canım. Eşim akşam işten geldiğinde kötü haber verir gibi verdim hatta. Hayatta en çok istediğimiz şey bu olmasına rağmen o da büyük bir sevinçle karşılamadı. Temkinli yaklaştık. Ama Allahıma şükürler olsun, bugün 3. ayımızı doldurduk Düşük riski büyük oranda kalktı ama şimdi de ikili test, üçlü test kabusu başladı. Doktor bugün ense kalınlığını ölçerken 3mm den fazla olmaması lazım dedi, ölçüm sonucunun 1,8mm olduğunu söyleyene kadar kalbim yerinden fırlayacaktı.
Tatlım ben evde gebelik testi yaptım. İdrar testi ikinci hamileliğimde yaptırmadım. Bebeğim benimle kalırsa bilirim zaten gerek yok dedim ve 6. haftada doktora gittim. İstedim ki sorun olacaksa o haftaya kadar olsun, yoksa da gider gitmez ultrasonda göreyim. Öyle de oldu. Zaten bi 6. haftada bi de şimdi, 12. haftada gittim doktora. Doktorum sürekli dürtmenin anlamı yok dedi. Sana da aynısını tavsiye ederim hamile kaldığında. Evde testini yap, akıntı, kanama,ağrı,sızı olmazsa çok, 6. haftaya kadar kapa gözünü. Sonrası kolay

nar tanemize on pun on puan on puan

öyle tabii bayan sınıfçılar daha anacıl..ama erkek sınıfçılar sınıfa daha hakim..sağol canım..dün bunalımdaydım..anneler günü için etkinlik araştrırken ağlamaktan harap olmuştum..bugün iyiyim..senin doktor muayenen iyi geçmiş.bir sorun yokmuşya çok sevindim.vay be ne zaman 12.hafta oldunuz..1 haftalık açığıda kapatmışsınız aferim size.

ya ne kadar çok 4 haziran var.3 kişi olduk galiba..büyük gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…