Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimin adı hüseyin canım..

okul iyi gelirde canım varya hevesim kalmadı soğudum gittim.. yarın ilçeye gidip görev başlatcam, öbürgünde okula giderim.haftaya ders programı ayarlanmış olur başlarım.. benim hep evime yakın yürüme mesafesindeydi okullarım bu sefer farklı gözümde büyüdü resmen.. herkes gidiyo geliyo ama ben tedirginim valla.. ne bilim otobüsü kaçırırım felan geç kalırım poff gözümde büyüyor gerçekten..

haklisin galiba loneliness. Bizim burdada var bi esat cocuk baya yaramaz. Selim mi koysam acaba? soyle halim selim bi cocuk olsun :)) valla dedigim gibi son dakkaya kadar ne olur bilmiyorum. Simdilik esat diyoruz ama hayirlisi olsun..
bende senin gibi ayniyim. yalnizca kayinvalidem bisiler yapmis onlari getirdim buraya . bikactane orgu. Ne yalan soyliyim hicbirini begenmedim ama ugrasmis yinede Allah razi olsun. ins annemi buraya getirmeyi dusunuyoruz. dogumda yanimda olsun diye.

renklicim ins bitiririz dualari Allah kabul etsin

chnb ablacim umudumuzu kaybetmeyelim. ins hayirlisi olsun ablacim. ins mart ayi guzel gelir.. bebislerle gelir :)

Nuraycığım benim oğlumun bir adı da Buğra. Buğra isimli bir sürü öğrencim oldu hiç akıllı uslu olan yok.Hepsi fırlama... Ne yapayım canı sağ olsun diyorum. Ama artık dikkat ederim uslu öğrencilerimi gözleyeyim de onların isimlerini koyayım bari:))

ablacim sen soyle akilli uslu ogrencilerinden bi iki isim yazarmisin bana. Belli olmaz valla. o ismi koyuveririrz belkim :)))

ablacim sen soyle akilli uslu ogrencilerinden bi iki isim yazarmisin bana. Belli olmaz valla. o ismi koyuveririrz belkim :)))

hasan ve hüseyinler hep uslu oluyorlar..erkeklerde can han eklenen isimleri sakın koymayın, emirhan emircan vb.... turgay tugay sercan serdar bunlarda fırlama alilerde çok fırlama oluyor... kızlarda zeynepler çok çok akıllı oluyor..öğretmen arkadaşlarda zeynep ismini çok koyan var, çünkü zeynepler çok akıllı oluyor ama biraz cadılar bilmişler yani..kızım olursa zeynep koymak istiyorum..

Canım can, hana katılıyorum. Sercan,Serdara da. Hep bu öğrencilerim dediğin gibiydi. Hep uslu olan sabit bir isim dikkatimi çekmedi. Genelde erkek öğrencilerim çok düzenli değil. Ama ismini yazdıklarım çok yaramazlar:))

Enesler de yaramaz bu arada...

Renkli gerçekten okula yürüyerek gitmek çok rahat. Ben de ilk kez yürüme mesafesinde çalıştım Antakya da. Eski okulum 7-8 dakikaydı şimdiki 20 dakika yürüyerek ulaşılıyor. Buna da şükür...

Olsun alışırsın zamanla...

merhaba canım :) ekliyorum senide listeye o zman.
çok saol canım, bakteri için geçmiş olsun şükür şimdilik önemli değilmiş.
çok saol canım, sen iyice rayına oturt yine görüşürüz :) dua için düşünmen yeter, zaten şimdilik epeyce olduk, kısmet başka sefer olsun güzel gönüllü dost :) öptüm seni ve çınarı :)
tamam anlaştık :)
ekliyorum canım.
ben bitirebi,lirm pazara dek, haber veririm sanada.hatta büyük ihtimal bu akşam bitiririm.
canım konular karıştı galiba, bende kanama yok ama ?
teşekkür ederim ablam saol :)

mart dedin de :)) dün sabah dairenin önünde 2 kedi gördüm, biri diğerine atlamış.Bildiğin i,nsani sevişme, bi o boynunu yalıyo bi dğer :)) video ya ya çekcektim de herhalde dişi korktu kaçtı masanın altına saklandı :))
zeynep, taşıdığı insanın yolundan gidebilseer keşke layığına uyabilseler ama bir tanıdığım sayesinde bu isimden nefret ediyorum, zerre nasibini almamış isim sahibinden.eşimin kuzeni, yani can düşmanım.ismi duymaya bile tahammülüm olamayo maalesef, canım senle ilgisi yok.yorum yapmadan geçemedim.birde o kadar çok bu isimden var ki konuşmalar karışıyor, bence bu isme yani bu taraz çok konulan bi isme yönelmeyi sevmiyroum ben.hangi zeynep oluyo sonra ? ve türkiyede en çok konan kız ismiymiş.senin için özel severim o ayrı, yeterki olsnda.

Chnb, 300

Minicik umut, 300

Hilal, 300

Ceza, 400

Nuray, 400

lonelines, 400

Candaş, 500

Renkli atlas, 600

Toplam = 3200

allah kabul etsin.

Bu arada herkese günaydın.

Biraz önce Çalgı Çengideki (adı Ahmet Kural imiş) çocuğu gördük dışarda, hakikaten yakışıklıymış ya . Maşallah valla ..

candaşacım ben toplam 2144 tane okuycam annemle paylaştık..sanırım tamam oluyor? pazar günüde duasını yapıcam inşallah..tabi biterse bitmezse p.tesi yaparm duayı canımız saolsun..

okuyan herkesden Allah razı olsun ..rabbim dualarınızı kabul etsin...kızlar eşim 2.30 da spermiogram sonucunu almaya gidecek inşallah sonuçlar daha iyi gelir.. inşallah varikoseldir de sebebi ondan deriz en azından ameliyat olur düzelir..bugün görev başlaymaya gittim, ama ilçeye gittim meğer okuluma gidecekmişim poff.. normalde ilk önce ilçeye gidilir ben anlamadım, karıştırdım mı yoksa onlar mı bilmiyor anlamadım.. anadolu lisesi sınavına başvurmuştum okulum değiştiğinden reddedilcekmiş, red dilekçesi verecekmişim..sonra okuldan tekrar onaylancakmış pofff resmi işlerim neden hep ters gidiyor benim

candaşcım zeynep isminde çok kişi var haklısın.. ben ilk isim olarak koymayı istiyorum 2. isim başka olur.. zeynep i eşimde sevmiyor herkesde var diyor..aman çocuğumuz olsunda zeynep meynep farketmez kız... eylül ismini çok seviyorum bide..ama bi arkadaşım eylül isimli ve eylülde doğan bebeklerin bi gözü yaşlı olur demişti..çok ağlak olurlarmış neden bilmiyorum ..eylülün anlamı üzüm demekmiş.farsçaymış..onun dışında türkçe olan anlaşılır günlük kullanımda olan isimleride çok seviyorum yağmur damla defne doğa iklim bilge ...vs...
chnbcim valla bende alışcam uzaklara gitmeye, bu sabah yarım saat otobüs bekledim meğer kaçırmışım dondum soğukta sonra 1 saat sonra sefer varmış, eve gelip tekrar çıktım..ben böyle nasıl gidecem okula , servisler varmış ama çok zor olacak..

canım pay ettiklerimiz toplam 2600 ediyordu, sizde 2144 okuyacaksanız sayıyı geçirirz.Bizdekileerden mi düşürelim sizdekilerden mi ? başlamayan varsa ona göre ayar yapalım.bende isimlerinizle niyet ettim dünden, eşinin ismide aklıma geldi :) inş sonuçlar iyi çıkar hatta varikoselde çıkmaz inş.anadolu lisesi olayı biraz uzun olmuş hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın diyelim.haklısın isimler için olsunda isim çözülr :) eylülü bende çok severim, anlamınn öyle olduğunu bilmiyodum, eşimde hep derdi eylül doğumlusun, başak burcusun annenler eylül koyabilrlerdi yada başak ama en çok eylül.yakışırmış diye.çok yaygınlaşmamış olsa aslında bende koymak isterim belli olmaz belki eser yine koyarım :) ama anlamı öyleyse yakışmaz dğil mi ? isimlerin süper bende günlük kullanım isimlerine bayılıyorum.Birde erkeklerden Utku yu çok severim, kulağıma çok hoş gelir.Utkular hakkında yorumlarınız nedir sayın hocam ? hocalarım ?

canım benim notuma göre
candaş 500
ceza 400
chnb 300
nuray 400
lonelines 400
minicik umut 300 = toplam 2300 ediyor canım
geriye 2144 kalıyor bi yerde yanlış bi hesap mı yaptım ki

candaşcım isim konusuna gelince eylül güzel isim anlamı üzüm olması bişe değiştirmez..üzüm güzel bi meyvedir..yakışır bence

utkuda güzel az bi isim, pek karşılaşmadım..karşılaştımsada hatırlamıyorum.. ama benim en çok ilgimi çeken isim Anıl , her çalıştığım yerde 1 Anıl ım vardı ve hepsi süper üstü yetenekli çocuklardı, o kadar mı denk gelir bilmiyorum, ismin özelliği mi artık..resim kabiliyeti çok yüksek çocuklardı..enteresan demi ama genelde erkekler yaramaz oluyor yaa şöyle belirgin olarak diyemem ki şunlar akıllı olur diye.. chnb de onayladı can ve han lı isimler her öğretmenin onaylayacağı yaramaz öğrenciler kategorisindedir.. turgay tugay bunlarda yaramaz ama genelde spora futbola meraklı çocuklar oluyor meslekte yıllar arttıkça isimler konusundada genellemelerimiz artar sanırım.şimdilik bu kadar

canım tabloya eklemeler oldu, şimdi şu şekilde.sendeki tabloda hilal eksik sanırım.

Chnb, 300

Minicik umut, 300

Hilal, 300

Ceza, 400

Nuray, 400

lonelines, 400

Candaş, 500

Anıl aklımda olsun :) can han turgay tugaylarda :) zaten tavsiye etmedikleriniz benimde pek ilgimi çekliyo :) belki tuğrul olabilir ? ya da tuğ ...

Son düzenleme:

hımm ben hilali görmemişim.. o zaman 300 eksilteyim bizimkilerden ..

selam kızlar. nasılsınız. kaç gündür yazamadım. yoğunum bu aralar evin işi, okul yorucu,öğrenciler, evraklar üstüne bir de bende halsizlik ve yorgunluk.şu hafta bi bitseydi.hafta sonu gelsin artık.

renklim geçmişi okuyamadım canım. nasılsın. sonuçlar mı alınacakmış bugün. bu arada bi 300 de ben istemiştim bensiz olur mu:)))

candaş,minikler, nazlım, chnb,loneliness, ceza, günlük, minicikumut, datlum, rolle(o naptı bu arada),hellom nabersiniz canlar. biri bana önemli bi gelişme olduysa özet geçer mi:)))))

Son düzenleme:
kızlar şok şok şok haber!! sonuçlarımız ilginç birşekilde bambaşka çıktı!

1 ml de : 64 milyon sperm
toplam:320 milyon
morfoloji
normal : %90
anormal : %10
anormal baş %7
anormal boyun: %3
anormal kuyruk : %0

ileri hızlı %20
yavaş %35
yerinde hareketli %10
hareketsiz %35

x400 büyütmede her sahada immatur germ hücresi ve lökosit görüldü

aglütinasyon + pozitif orta derecede tipi :motil dimerler ....( bunu araştırcaz) tekrar yapılcak tahlil 3 ay sonra

kızlar dualarımız işe yaradı yaa çok şükür..ya keçiboynuzuda belki fayda verdi 2 aydır yiyor ..boşuna arginmax vitamin felan aldım.. yinede içiririm fayda verir belki

hilal cnm bende senin gibi bir süre giremedim topiğe valla ilaçtan mı yoksa bahar yorgunluğumu erken başladı bilemişyorum eve geliyorum sürekli halsizlik yemek yapmak masa toplamak işkence halini aldı erken uyuyorum sabah da kalkamıyorum

hello cnm kayganan gitmiş darısı bana lütfen gitsinler ve bir daha gelmesinler iyice doydum düzenim felan kalmadı bu ara çalışma zamanımızdı yalnız kalsak eşimi ayartır odaya götürürdüm ama anasının babasının yanında da olmuyo işte havalarda güneşli ama inşallah tekrar bozmaz da mart girer girmez giderler

renkli cnm 200 de ben okuyorum..

candas günlük chnb loneliness dr.alp ceza kızlar hepinizi özledim valla tekrar yazacam şimdilik hoşkalın

tatlım değerler hakkında çok bi bilgim yok ancak sanırım güzel haberler var. boşuna kendini o kadar yıprattın canım benim.dualarımız seninle.inşallah herşey daha güzel olacak.hadi gözün aydın

6. Hissim kuvvetli demiştim hatırlarsan renklicim

Rabbim yüzünüze baktı İnşallah.Eşininde seninde gözünüz aydın canım

Çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…