- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.621
eşimin adı hüseyin canım..chnbcim az kalmış, inşallah vardır bişeyler.varsa zaten one stepte kesin çıkar.senden umutluyum.
renkli, senin adını biliyorum da eşininkini bilmiyorum.
kitty, gözünaydın canım.
daha ben alışverişe başlamadım canım. çok ufak tefek aldığım bi kaç bebek giysisini saymazsak. büyük bişey almadım. hayırlısıyla bi6-7 aylık olalım.şu an sadece netten bakıp beğenme, fikir edinme aşamasındayım. bakarım dediğin yere de.
yağ tavsiyelerini karıştırdım ben de yapıyorum, günde 10 olmasa da 1 kere ancak. sabah akşam da lierac.
nuraycım, erkek çocukları öyle oluyormuş genelde. esat ismini bugünlerde hele, bir daha düşünün derim. ama tabi sizin kararınız yine de.
candaşçım, nasılsın?nedir acaba ara kanamanın nedeni?ben de yaşamıştım, çoğu doktor normal yumurtlama kanaması dedi. ama sonra polip çıktı.
Lonelines, sen umutlusun ben değilim galiba. Geç 6 gün geç. 6. gün yapacağım evde çıkar mı?
Ben 300 okurum 100 bu akşam okudum. Allah kabul etsin.pAZARA YETİŞTİRİRİM İNŞALLAH...
Hello gitti mi kayganan? Gözün aydın:))
Nuray oğlanlar hareketli oluyor galiba. Varsın olsun:))
Candaş dua organizosyonundan bakan ilan ettim seni iyi yapıyorsun bu işi...
Taf sen de iyiymişsin. Maşallah az kalmış...
Minicikumut hadi bitsin dişler, gelsin bebeişler...
Renkli, okul da iyi gelecek sana inan...
Ceza aldı mı eşin cd yi?
Hilal, sen nasılsın? Yumurtlama günleri geldi sanırım:))
Bakalım şubat fos çıktı yeni umutlar marta...
chnbcim az kalmış, inşallah vardır bişeyler.varsa zaten one stepte kesin çıkar.senden umutluyum.
kitty, gözünaydın canım.
daha ben alışverişe başlamadım canım. çok ufak tefek aldığım bi kaç bebek giysisini saymazsak. büyük bişey almadım. hayırlısıyla bi6-7 aylık olalım.şu an sadece netten bakıp beğenme, fikir edinme aşamasındayım. bakarım dediğin yere de.
yağ tavsiyelerini karıştırdım ben de yapıyorum, günde 10 olmasa da 1 kere ancak. sabah akşam da lierac.
nuraycım, erkek çocukları öyle oluyormuş genelde. esat ismini bugünlerde hele, bir daha düşünün derim. ama tabi sizin kararınız yine de.
candaşçım, nasılsın?nedir acaba ara kanamanın nedeni?ben de yaşamıştım, çoğu doktor normal yumurtlama kanaması dedi. ama sonra polip çıktı.
ablacim sen soyle akilli uslu ogrencilerinden bi iki isim yazarmisin bana. Belli olmaz valla. o ismi koyuveririrz belkim :)))
ablacim sen soyle akilli uslu ogrencilerinden bi iki isim yazarmisin bana. Belli olmaz valla. o ismi koyuveririrz belkim :)))
hasan ve hüseyinler hep uslu oluyorlar..erkeklerde can han eklenen isimleri sakın koymayın, emirhan emircan vb.... turgay tugay sercan serdar bunlarda fırlama alilerde çok fırlama oluyor... kızlarda zeynepler çok çok akıllı oluyor..öğretmen arkadaşlarda zeynep ismini çok koyan var, çünkü zeynepler çok akıllı oluyor ama biraz cadılar bilmişler yani..kızım olursa zeynep koymak istiyorum..
merhaba canım :) ekliyorum senide listeye o zman.merhaba kızlar.nasılsınız.renklim mesajını yeni gördüm canım. okurum tabi ancak bi 300 alabilirim. bu aralar okul evraklarıyla uğraşıyoruz.yeni bir dönem ve yine saçmasapan evraklar. bitiririsem daha isterim.
çok saol canım, bakteri için geçmiş olsun şükür şimdilik önemli değilmiş.Candascim benim icin tamamdir. Allah kabul etsin. Testler icinde insallah hersey yolunda cikar canim. opuyorum
taf, ne guzel bir bekleyis vardir simdi. Ben bile esime simdiden diyorum odayi duzenleyelim diye. tabii erken. Lonelinesin dedigi gibi fotolari paylas bizimle . Merak ederiz :))
renklicim, insallah hersey yoluna girer canim. Esinde cok uzuluyordur mutlaka. Insallah atlatirsiniz bu donemi. INsallah tedaviyle olacak bisi olur bizde bi ohh cekeriz.
kizlar benimde dun randevum vardi. bizim oglan durmuyor kipir kipir. Kesin hareketli bi cocuk olacak. Babasina cekti anlasilan.. birde doktorun benden aldigi bir kultur pozitif cikmis. yani bakteri var. Simdilik bisi vermicem ama dogum esnasinda sana antibiyotik uygulayacam dedi. korkulacak bisi yok dedi.
çok saol canım, sen iyice rayına oturt yine görüşürüz :) dua için düşünmen yeter, zaten şimdilik epeyce olduk, kısmet başka sefer olsun güzel gönüllü dost :) öptüm seni ve çınarı :)canım benim oo eşine çok sevindim, seninkilerde temiz gelecek :) sonra artık izin mi alırsın eşin mi alır bilemem ama çalışmalar başlar diye düşünüyorum.
Dua okunuyor benim ara sıra lekelenme tarzında akıntım oluyor. Bende alayım diyeceğim ama ne mümkün kusura bakmayın regl olayım bitsin bende katılırım o zaman. Bende seni ve nazlımı arıyacağım bir türlü fırsatı bulamadım.
canım benim nasılsınız nasıl gidiyor sıkıntın var mı? maşallah haftana baktım da bayağı olmuş allah sağlıkla uzun ömürle kucağına almayı naisp etsin.
Eksiklerin var mı canım yardımcı olabileceğim bir şey var mı?
Kaç günlük oldu diyince saydım maşallah 34.günümüzdeymişiz. loneliness for mini diye bir marka var bebek odasında bir ona da bak istersen büyüyen karyolaları vardı ben çok beğenmiştim :)))
yerim ben kıpırtılı esatı :) maşallah. Bakteri için madem korkulacak bişi yok demiş.
yavru ceylanlar benim kayganam gitti bir türlü yazamadım size. Babam :)))))))) olmasa yanmıştım o bakıyor ben yemek ve ev işi yapıyorum akşamda eşim gelince 1 saat hadi iyi günümüzse 2 saat uyuyorum.
Geçmişleir okuyamıyorum varsa yardımlık bişi haberim olsun. öpyorum sizleri
tamam anlaştık :)1martta adetim. şAFAK 8 KALMIŞ... Ben 28 şubatta evde yapacağım test. Evde çıkmadan gidip rezil olmak istemiyorum. Bir kere 4 gün geçti kesin hamileyim diye gittim progestan geciktirmiş. Negatifdemişti çok üzüldüm( Tek korkum pıhtılaşma yoksa bir hafta sonra giderdim...
300 tamam. Ne zamana dek... Ağırdan alın biraz...:)
ekliyorum canım.canım not aldım , benide ekle bende 600 tane okurum daha fazlada okurum yazarım zaten.. annem adetliymiş bitince okurum dedi ne kadar okursam söylerim dedi..tamamlarız inşallah nazlımada msj atarım inşallah onunda annesi okuyordu belki okur
ben bitirebi,lirm pazara dek, haber veririm sanada.hatta büyük ihtimal bu akşam bitiririm.kızlar bu pazara kadar okuyabilir miyiz tefrciyeleri, ben pazar günü duasnı yapayım diyorum..yetiştiririz inşallah gerisini..
2300 sizinkiler toplam
annem ve ben 2114 tane okuyacaz.. yasin fetih rahman tebareke nebe kısa sureler okunacakmış duasında ben yapacam duasını..bilmiyordum bunları sordum öyle dediler.. okuyan diğer kişilerde ismen dua etsin dediler..kızlar eşimin ve benim ismimizi bilmeyenler varsa özelden msj atarım
canım konular karıştı galiba, bende kanama yok ama ?chnbcim az kalmış, inşallah vardır bişeyler.varsa zaten one stepte kesin çıkar.senden umutluyum.
kitty, gözünaydın canım.
teşekkür ederim ablam saol :)Lonelines, sen umutlusun ben değilim galiba. Geç 6 gün geç. 6. gün yapacağım evde çıkar mı?
Ben 300 okurum 100 bu akşam okudum. Allah kabul etsin.pAZARA YETİŞTİRİRİM İNŞALLAH...
Hello gitti mi kayganan? Gözün aydın:))
Nuray oğlanlar hareketli oluyor galiba. Varsın olsun:))
Candaş dua organizosyonundan bakan ilan ettim seni iyi yapıyorsun bu işi...
Taf sen de iyiymişsin. Maşallah az kalmış...
Minicikumut hadi bitsin dişler, gelsin bebeişler...
Renkli, okul da iyi gelecek sana inan...
Ceza aldı mı eşin cd yi?
Hilal, sen nasılsın? Yumurtlama günleri geldi sanırım:))
Bakalım şubat fos çıktı yeni umutlar marta...
mart dedin de :)) dün sabah dairenin önünde 2 kedi gördüm, biri diğerine atlamış.Bildiğin i,nsani sevişme, bi o boynunu yalıyo bi dğer :)) video ya ya çekcektim de herhalde dişi korktu kaçtı masanın altına saklandı :))haklisin galiba loneliness. Bizim burdada var bi esat cocuk baya yaramaz. Selim mi koysam acaba? soyle halim selim bi cocuk olsun :)) valla dedigim gibi son dakkaya kadar ne olur bilmiyorum. Simdilik esat diyoruz ama hayirlisi olsun..
bende senin gibi ayniyim. yalnizca kayinvalidem bisiler yapmis onlari getirdim buraya . bikactane orgu. Ne yalan soyliyim hicbirini begenmedim ama ugrasmis yinede Allah razi olsun. ins annemi buraya getirmeyi dusunuyoruz. dogumda yanimda olsun diye.
renklicim ins bitiririz dualari Allah kabul etsin
chnb ablacim umudumuzu kaybetmeyelim. ins hayirlisi olsun ablacim. ins mart ayi guzel gelir.. bebislerle gelir :)
zeynep, taşıdığı insanın yolundan gidebilseer keşke layığına uyabilseler ama bir tanıdığım sayesinde bu isimden nefret ediyorum, zerre nasibini almamış isim sahibinden.eşimin kuzeni, yani can düşmanım.ismi duymaya bile tahammülüm olamayo maalesef, canım senle ilgisi yok.yorum yapmadan geçemedim.birde o kadar çok bu isimden var ki konuşmalar karışıyor, bence bu isme yani bu taraz çok konulan bi isme yönelmeyi sevmiyroum ben.hangi zeynep oluyo sonra ? ve türkiyede en çok konan kız ismiymiş.senin için özel severim o ayrı, yeterki olsnda.hasan ve hüseyinler hep uslu oluyorlar..erkeklerde can han eklenen isimleri sakın koymayın, emirhan emircan vb.... turgay tugay sercan serdar bunlarda fırlama alilerde çok fırlama oluyor... kızlarda zeynepler çok çok akıllı oluyor..öğretmen arkadaşlarda zeynep ismini çok koyan var, çünkü zeynepler çok akıllı oluyor ama biraz cadılar bilmişler yani..kızım olursa zeynep koymak istiyorum..
candaşacım ben toplam 2144 tane okuycam annemle paylaştık..sanırım tamam oluyor? pazar günüde duasını yapıcam inşallah..tabi biterse bitmezse p.tesi yaparm duayı canımız saolsun..
okuyan herkesden Allah razı olsun ..rabbim dualarınızı kabul etsin...kızlar eşim 2.30 da spermiogram sonucunu almaya gidecek inşallah sonuçlar daha iyi gelir.. inşallah varikoseldir de sebebi ondan deriz en azından ameliyat olur düzelir..bugün görev başlaymaya gittim, ama ilçeye gittim meğer okuluma gidecekmişim poff.. normalde ilk önce ilçeye gidilir ben anlamadım, karıştırdım mı yoksa onlar mı bilmiyor anlamadım.. anadolu lisesi sınavına başvurmuştum okulum değiştiğinden reddedilcekmiş, red dilekçesi verecekmişim..sonra okuldan tekrar onaylancakmış pofff resmi işlerim neden hep ters gidiyor benim
candaşcım zeynep isminde çok kişi var haklısın.. ben ilk isim olarak koymayı istiyorum 2. isim başka olur.. zeynep i eşimde sevmiyorherkesde var diyor..aman çocuğumuz olsunda zeynep meynep farketmez kız... eylül ismini çok seviyorum bide..ama bi arkadaşım eylül isimli ve eylülde doğan bebeklerin bi gözü yaşlı olur demişti..çok ağlak olurlarmış neden bilmiyorum ..eylülün anlamı üzüm demekmiş.farsçaymış..onun dışında türkçe olan anlaşılır günlük kullanımda olan isimleride çok seviyorum yağmur damla defne doğa iklim bilge ...vs...
chnbcim valla bende alışcam uzaklara gitmeye, bu sabah yarım saat otobüs bekledim meğer kaçırmışım dondum soğukta sonra 1 saat sonra sefer varmış, eve gelip tekrar çıktım..ben böyle nasıl gidecem okula , servisler varmış ama çok zor olacak..
canım pay ettiklerimiz toplam 2600 ediyordu, sizde 2144 okuyacaksanız sayıyı geçirirz.Bizdekileerden mi düşürelim sizdekilerden mi ? başlamayan varsa ona göre ayar yapalım.bende isimlerinizle niyet ettim dünden, eşinin ismide aklıma geldi :) inş sonuçlar iyi çıkar hatta varikoselde çıkmaz inş.anadolu lisesi olayı biraz uzun olmuş hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın diyelim.haklısın isimler için olsunda isim çözülr :) eylülü bende çok severim, anlamınn öyle olduğunu bilmiyodum, eşimde hep derdi eylül doğumlusun, başak burcusun annenler eylül koyabilrlerdi yada başak ama en çok eylül.yakışırmış diye.çok yaygınlaşmamış olsa aslında bende koymak isterim belli olmaz belki eser yine koyarım :) ama anlamı öyleyse yakışmaz dğil mi ? isimlerin süper bende günlük kullanım isimlerine bayılıyorum.Birde erkeklerden Utku yu çok severim, kulağıma çok hoş gelir.Utkular hakkında yorumlarınız nedir sayın hocam ? hocalarım ?
canım tabloya eklemeler oldu, şimdi şu şekilde.sendeki tabloda hilal eksik sanırım.
Chnb, 300
Minicik umut, 300
Hilal, 300
Ceza, 400
Nuray, 400
lonelines, 400
Candaş, 500
Anıl aklımda olsun :) can han turgay tugaylarda :) zaten tavsiye etmedikleriniz benimde pek ilgimi çekliyo :) belki tuğrul olabilir ? ya da tuğ ...
kızlar şok şok şok haber!! sonuçlarımız ilginç birşekilde bambaşka çıktı!
1 ml de : 64 milyon sperm
toplam:320 milyon
morfoloji
normal : %90
anormal : %10
anormal baş %7
anormal boyun: %3
anormal kuyruk : %0
ileri hızlı %20
yavaş %35
yerinde hareketli %10
hareketsiz %35
x400 büyütmede her sahada immatur germ hücresi ve lökosit görüldü
aglütinasyon + pozitif orta derecede tipi :motil dimerler ....( bunu araştırcaz) tekrar yapılcak tahlil 3 ay sonra
kızlar dualarımız işe yaradı yaa çok şükür..ya keçiboynuzuda belki fayda verdi 2 aydır yiyor ..boşuna arginmax vitamin felan aldım.. yinede içiririm fayda verir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?