- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.641
gozun aydin renklicim gercekten dualarimiz ise yaradi masallah.. Allah baska uzuntu gostermesin insallahkızlar şok şok şok haber!! sonuçlarımız ilginç birşekilde bambaşka çıktı!
1 ml de : 64 milyon sperm
toplam:320 milyon
morfoloji
normal : %90
anormal : %10
anormal baş %7
anormal boyun: %3
anormal kuyruk : %0
ileri hızlı %20
yavaş %35
yerinde hareketli %10
hareketsiz %35
x400 büyütmede her sahada immatur germ hücresi ve lökosit görüldü
aglütinasyon + pozitif orta derecede tipi :motil dimerler ....( bunu araştırcaz) tekrar yapılcak tahlil 3 ay sonra
kızlar dualarımız işe yaradı yaa çok şükür..ya keçiboynuzuda belki fayda verdi 2 aydır yiyor ..boşuna arginmax vitamin felan aldım.. yinede içiririm fayda verir belki
tatlım değerler hakkında çok bi bilgim yok ancak sanırım güzel haberler var. boşuna kendini o kadar yıprattın canım benim.dualarımız seninle.inşallah herşey daha güzel olacak.hadi gözün aydın
hilal cnm bende senin gibi bir süre giremedim topiğe valla ilaçtan mı yoksa bahar yorgunluğumu erken başladı bilemişyorum eve geliyorum sürekli halsizlik yemek yapmak masa toplamak işkence halini aldı erken uyuyorum sabah da kalkamıyorum
hello cnm kayganan gitmiş darısı bana lütfen gitsinler ve bir daha gelmesinleriyice doydum düzenim felan kalmadı bu ara çalışma zamanımızdı yalnız kalsak eşimi ayartır odaya götürürdüm ama anasının babasının yanında da olmuyo işte havalarda güneşli ama inşallah tekrar bozmaz da mart girer girmez giderler
renkli cnm 200 de ben okuyorum..
candas günlük chnb loneliness dr.alp ceza kızlar hepinizi özledim valla tekrar yazacam şimdilik hoşkalın
merhaba canım, dinlenmeye çalış diyecema yoğunlukta ne mümkün.selam kızlar. nasılsınız. kaç gündür yazamadım. yoğunum bu aralar evin işi, okul yorucu,öğrenciler, evraklar üstüne bir de bende halsizlik ve yorgunluk.şu hafta bi bitseydi.hafta sonu gelsin artık.
renklim geçmişi okuyamadım canım. nasılsın. sonuçlar mı alınacakmış bugün. bu arada bi 300 de ben istemiştim bensiz olur mu:)))
candaş,minikler, nazlım, chnb,loneliness, ceza, günlük, minicikumut, datlum, rolle(o naptı bu arada),hellom nabersiniz canlar. biri bana önemli bi gelişme olduysa özet geçer mi:)))))
canım yani, iyi mi yorumlandı ? hadi gözünaydın geçmiş olsun.Allah dermansız dert vermesin kimselere.kızlar şok şok şok haber!! sonuçlarımız ilginç birşekilde bambaşka çıktı!
morfoloji
anormal baş %7
ileri hızlı %20
yavaş %35
yerinde hareketli %10
hareketsiz %35
aglütinasyon + pozitif orta derecede tipi :motil dimerler ....( bunu araştırcaz) tekrar yapılcak tahlil 3 ay sonra
kızlar dualarımız işe yaradı yaa çok şükür..ya keçiboynuzuda belki fayda verdi 2 aydır yiyor ..boşuna arginmax vitamin felan aldım.. yinede içiririm fayda verir belki
özlettin kendini, bol bol uyu o zman, hamiş kalırsan vücut dinlenmiş olur :)hilal cnm bende senin gibi bir süre giremedim topiğe valla ilaçtan mı yoksa bahar yorgunluğumu erken başladı bilemişyorum eve geliyorum sürekli halsizlik yemek yapmak masa toplamak işkence halini aldı erken uyuyorum sabah da kalkamıyorum
hello cnm kayganan gitmiş darısı bana lütfen gitsinler ve bir daha gelmesinleriyice doydum düzenim felan kalmadı bu ara çalışma zamanımızdı yalnız kalsak eşimi ayartır odaya götürürdüm ama anasının babasının yanında da olmuyo işte havalarda güneşli ama inşallah tekrar bozmaz da mart girer girmez giderler
renkli cnm 200 de ben okuyorum..
candas günlük chnb loneliness dr.alp ceza kızlar hepinizi özledim valla tekrar yazacam şimdilik hoşkalın
ay sorma bacım yaa ömrümden ömür gitti allahtan siz varsınız yoksa varya temelli yataktan çıkamaz haldeydim.. haftasonu halimi görseydiniz oturur ağlardınız..çok kötüydüm kızlar.. rabbim dualarımızı kabul etti..valla resmen ömrümden 1 yıl gitti üzüntüdenn..bizim sonuçlar iyi olduğuna göre tefriciyelerimizi genel olarak okuyup herkesin ismini zikredelim kızlar.. olur mu?? duayı ben yaparım herkesin ismini okur dileklerimiz aynı zaten sesli bi şekilde dile getiririm ne diyorsunuz??
ay sorma bacım yaa ömrümden ömür gitti allahtan siz varsınız yoksa varya temelli yataktan çıkamaz haldeydim.. haftasonu halimi görseydiniz oturur ağlardınız..çok kötüydüm kızlar.. rabbim dualarımızı kabul etti..valla resmen ömrümden 1 yıl gitti üzüntüdenn..bizim sonuçlar iyi olduğuna göre tefriciyelerimizi genel olarak okuyup herkesin ismini zikredelim kızlar.. olur mu?? duayı ben yaparım herkesin ismini okur dileklerimiz aynı zaten sesli bi şekilde dile getiririm ne diyorsunuz??
Allahım sen ne büyüksün yarabbim. öyle sevindim ki canım. o kötü hallerin ömründe yaşayacağın en son haller olsun inşallah.
merhaba canım, dinlenmeye çalış diyecema yoğunlukta ne mümkün.
canım yani, iyi mi yorumlandı ? hadi gözünaydın geçmiş olsun.Allah dermansız dert vermesin kimselere.
özlettin kendini, bol bol uyu o zman, hamiş kalırsan vücut dinlenmiş olur :)
benim için uygundur, kalanlar annenle anneannene fazla gelir mi ?
gozun aydin renklicim gercekten dualarimiz ise yaradi masallah.. Allah baska uzuntu gostermesin insallah
Renkliiiiiiii, çok sevindim canım çok... İnşallah sende de sorun çıkmayacak. İnşallah sık ilişkiyle ilgilidir sorun da gün aşırı kuralıyla halledersiniz:))
Dua için sen bilirsin ama sana niyet ederek okuduk istersen bu sefer kalsın sonra bir ara topluca okuruz... Ben sizin isminizi zikrederek okuyorum....
Diğer kızlar da iyi sanırım Ceza yazmamış galiba...
Bu aralar Segemy de yazmıyor prenses çok yoruyor galiba:))Benim de şafak 7 ama bana göre 5 2 gün varken yapacağım ama hiç belirti yok bu ay pas... Çok üzülür müyüm bilmiyorum ama birkaç ay üzülmek istemiyorum:))
kızlar şok şok şok haber!! sonuçlarımız ilginç birşekilde bambaşka çıktı!
morfoloji
anormal baş %7
ileri hızlı %20
yavaş %35
yerinde hareketli %10
hareketsiz %35
saol canım allah razı olsun... zaten hamile kalmayı bekleyen az kişiyiz..sıra sıra herkese okuruz inşallah..valla bakalım bende ne var ne yok..inşallah sorun çıkmaz..dediğin gibi sık ilişki ile ilgili olabilir bende yara vardı ya ondan da şüpheleniyorum..enfeksiyonda olabilir bakalım ne olcak..
ins sendede sorun cikmayacak renkli, bu arada okuldaki mesafelerdede ne guzel bolbol cekersin tesbihi ,zaman cabucak gecer boylece :)
kendi adima iyiyim ablacim , ins uzulmezsin ablacim bekliyoruz bizde sabirsizlikla. Bende bugun evde olmayacam . Geldigimden beri evdeyim temizlik yapiyorum. Bi camlarim kaldi onada esim izin vermiyor. bide halim var.
kizlar cok alakasiz olacak ama bisi sorcam. Burda oyle hali yikamak yok disarda. Banyolarda musait degil. Nasil yikasam ben bu haliyi?? isin kotusu hali fircamda yok( bir yerden bulmam lazim cunku burda hali fircasi diye bisi yok.. bi akil istiyorum
chnby ye katılıyorum canım. benim bir komşumda iyiyim diye halı silmiş ve kanamsı olmuş, hiç olmadığı halde. iyiyim diye her işe saldırma. kolla kendini. bugünlere kolay gelmedik. sen aşı oldun mu nuray?orda var mı aşı uygulması?ya da türkiye de oldun mu?Enfeksiyon da halledilir yara da önemli olan zor problemler olmasın. Duayı da bitsin seninki Candaş ayarlar yeni bir gurup:))
Bekliyoruz hep birlikte:)) Şafak sayan askerler gibi olduk:))
Canım halı için yıkama fabrikalarıi otoyıkama yerleri gibi yerlerde yıkanmıyor mu? Bence bu haftalarda yorma kendini olmazsa bir kadın alıp sildir olmazsa. Boş ver ağır iş bunlar bir de zor bir iş ağır olur suya girince. Olmadık sıkıntılar çıkmasın... Boş ver... Cam da silme boş ver...
canım hani şu halı şampuanları var ya? köpürtüyon sürüyon siliyon güç kullanmana gerek kalmıyor adı neydi bilmiyom..kosla vanish mi neydiins sendede sorun cikmayacak renkli, bu arada okuldaki mesafelerdede ne guzel bolbol cekersin tesbihi ,zaman cabucak gecer boylece :)
kendi adima iyiyim ablacim , ins uzulmezsin ablacim bekliyoruz bizde sabirsizlikla. Bende bugun evde olmayacam . Geldigimden beri evdeyim temizlik yapiyorum. Bi camlarim kaldi onada esim izin vermiyor. bide halim var.
kizlar cok alakasiz olacak ama bisi sorcam. Burda oyle hali yikamak yok disarda. Banyolarda musait degil. Nasil yikasam ben bu haliyi?? isin kotusu hali fircamda yok( bir yerden bulmam lazim cunku burda hali fircasi diye bisi yok.. bi akil istiyorum
hadi gözünaydın canım, sevindim. zaten diğer türlü de olssa bence umut vardı, kendimden biliyorum.
sordunuz mu peki bu spermiyogram hangi kritere göre yapılmış?
Normal sperm analizi değerleri:
- Volume (hacim) 1.5-5.0 ml arasında olmalıdır
- Ph: 7.2 'den büyük
- Viskosite 2'den az
- Sperm konsantrasyonu 20 milyon/ml 'den fazla
- Total sperm sayısı 40 milyon'dan fazla
- Motilite yüzdesi (a+b) % 50'den fazla olmalı. ( a: ileri hızlı) , ( b: ileri yavaş)
- Morfoloji % 30 normal 'dan fazla normal (WHO)
%14 'den fazla normal (KRUGER STRİCT)
- Lökosit 1 milyon/ml' den az olmalı
morfolojinin referans değeri yanında 14 mü yazıyor,30 mu?14 yazıyorsa eğer gerçekten sizin değerler süper, yurtdışıda yapılan tamamen yanlış. hoş gerçi doktor söylerdi bişey olsaydı. zaten sayı ve hız her halükarda süper çıkmış maşalllah.
şimdi ben dua kısmını anlayamadım. ben bu akşam başlayacaktım, ne diye niyet ediyoruz.
canım benim sana bu testin güvenilir olup olmadığını söylemem için hangi kriter olduğunu öğrenmen lazım. istersen yarın labaratuvarı ara sor. kruger derse derin bir nefes alabilirsin.çok ayrıntılı bakılıyor ve doğru çıkıyor. ama who derse(dünya sağlık örgütü)güvenilir olmuyor. yine moralini bozmak istemem ama bizim de öyle who'ya göre yapılan bir testte morfoloji %60 çıkmıştı normal yapılı.ama sayı yine azdı.bak kruger olan test önlü arkalı 2 sayfa çok ayrıntılı oluyor. mesela baş yapısında sorun varsa kaç tanesi hangi çeşit yazıyor tek tek. mesela büyük baş, küçük baş, uzun baş, çoklu baş, seberst baş.canım hani şu halı şampuanları var ya? köpürtüyon sürüyon siliyon güç kullanmana gerek kalmıyor adı neydi bilmiyom..kosla vanish mi neydiöyle bişe bul..bulamazsan salla gitsn boşver..beben doğsun sonra silersin
%14 yazmıyor canım öteki testte de yazmıyordu..ama mesela normal ph değerleri sperm konsantrasyonu diğer normal yüzdeleri vermişler..lökosit ml miktarını yazmamış.. sence iki test arasında bu kadar fark olması normal mi?? bana çok anormal geldii..yurt dışındaki kesinlikle yanlış , sonuçta 2 ay önce verdik 2 ay sonra yolladılar sonucu , savsakladılar hiç güvenmiyorum onlara..
canım benim sana bu testin güvenilir olup olmadığını söylemem için hangi kriter olduğunu öğrenmen lazım. istersen yarın labaratuvarı ara sor. kruger derse derin bir nefes alabilirsin.çok ayrıntılı bakılıyor ve doğru çıkıyor. ama who derse(dünya sağlık örgütü)güvenilir olmuyor. yine moralini bozmak istemem ama bizim de öyle who'ya göre yapılan bir testte morfoloji %60 çıkmıştı normal yapılı.ama sayı yine azdı.bak kruger olan test önlü arkalı 2 sayfa çok ayrıntılı oluyor. mesela baş yapısında sorun varsa kaç tanesi hangi çeşit yazıyor tek tek. mesela büyük baş, küçük baş, uzun baş, çoklu baş, seberst baş.
yine aynı şekilde kuyruk sorunlarında kaç tanesi çift, kıvrık, kısa, uzun, kalın vesaire kuyruk yazıyor. bu kadar ayrıntılı olunca kruger oluyor.
who'ya göre yapılan da ise sadece yarım sayfa bişey. normal, anormal yüzdesi var sadece.
bu kız da benim moralimi bozup duruyor demeni istemem bak. amacım sadece yardımcı olmak ve senin emin olman.
tabi zaman da çok geçmiş, spermler o an geçirdiği gripten bile etkileniyor.ateş spermleri öldürüyor çünkü. belki yurtdışında verdiğinde öyle hastan falan mıydı bilmiyorum, ya da kısa bi süre önce.
ama ben krugere göre bakılıp da %90 normal hiç duymadım.
sen yapılan hastanein labaratuvarını ara sor canım ve kruger değilse muhakka ona göre yaptır.
canım benim sana bu testin güvenilir olup olmadığını söylemem için hangi kriter olduğunu öğrenmen lazım. istersen yarın labaratuvarı ara sor. kruger derse derin bir nefes alabilirsin.çok ayrıntılı bakılıyor ve doğru çıkıyor. ama who derse(dünya sağlık örgütü)güvenilir olmuyor. yine moralini bozmak istemem ama bizim de öyle who'ya göre yapılan bir testte morfoloji %60 çıkmıştı normal yapılı.ama sayı yine azdı.bak kruger olan test önlü arkalı 2 sayfa çok ayrıntılı oluyor. mesela baş yapısında sorun varsa kaç tanesi hangi çeşit yazıyor tek tek. mesela büyük baş, küçük baş, uzun baş, çoklu baş, seberst baş.
yine aynı şekilde kuyruk sorunlarında kaç tanesi çift, kıvrık, kısa, uzun, kalın vesaire kuyruk yazıyor. bu kadar ayrıntılı olunca kruger oluyor.
who'ya göre yapılan da ise sadece yarım sayfa bişey. normal, anormal yüzdesi var sadece.
bu kız da benim moralimi bozup duruyor demeni istemem bak. amacım sadece yardımcı olmak ve senin emin olman.
tabi zaman da çok geçmiş, spermler o an geçirdiği gripten bile etkileniyor.ateş spermleri öldürüyor çünkü. belki yurtdışında verdiğinde öyle hastan falan mıydı bilmiyorum, ya da kısa bi süre önce.
ama ben krugere göre bakılıp da %90 normal hiç duymadım.
sen yapılan hastanein labaratuvarını ara sor canım ve kruger değilse muhakka ona göre yaptır.
canım ateşten o kadar düşük çıkmıştır o zaman o test. sen kafanı takma. üniversitede hiç yaptırmadık canım bilmiyorum. infertilite bölümü varsa ayrıntılı yapılır bence.evet bu değerlerlerle ameliyat gereksiz. süper ötesi çünkü.canım bi de ben senin eşinin adını bilmiyorum. bu akşam başlıycam. özelden atar mısın?kruger değildir bence...çünkü 1 sayfa bişey.. yurtdışındakide kruger değildi..ama o zaman tahlilden 2 hafta önce kadar grip olmuştu eşim grip ilacları felan kullandı.. şimdi üniversitede randevumuz var martın 13 ünde ordada spermiogram yapılcak..krugere göre mi yaparlar acaba bilmiyorm ki...bu arada varikoseli varmış büyükmüş sol tarafta.. ama değerler çok iyi demiş dr ameliyata gerek yok demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?