Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cezacım tamamlayamazsan bende devam ederim seninkilere..haberleşiriz ..sonuçlarının iyi çıkmasına sevndim bu rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor bakalım inşallah sende kalırsın

valla canım nasıl o kadar çok farklı çıkıyor hala aklım ermiyor..infertilite bölümü yok ama bakalım ordaki test nasıl çıkacak... ben arginmax gelince içireyim bide marankinin erkek kısırlığı için bi macunu varmış onu yaptım 2 gündür onla uğraşıyorum.. onuda yedircem bişe varsada inşallah iyi olur... önceki test sonuçları gripden dolayı kötü olmuş olabilir,bide orda evimiz çok sıcaktı oda etkili olmuştur..sonrasında keçiboynuzuna başladık 2 aydır yiyor ya şifa oldu demekkii arttırmış sonuçta

herkese selamlar,

candaşımm bu ay kavuşma oldu mu umutlumuyuz.

renkimmmmmmm gözün aydın canım, çok sevindim.

minikler canım darısı senin başına olsun aayyy benim evimde de düzen kalmadı son hafta ben herşeyi kayganama bıraktım istediği gibi hareket etti sonra sıkıldı gitti gideceklerini düşün, ben wc girip aynada gidecekler hellom diyordum.

chnb bu ay çalışma oldu galiba

nazlım nerelerde

hilalcim nabersin

minicikumut

loneliness sana yardımcı olabileceğim bir durum var mı?

nuray ne olursun ev işi yapma çok yorma kendini ben çok pişman oldum ben söylüyorum diye kızma bana.

hepinizi öpüyorum.

loneliness umarım korkmuştur...yetti artık:)canımıza tak etti:)
renklim yetiştiririm büyük ihtimal..şimdi küçük not defterine yazdım yarın deneme sınavı var o zaman okurum..

yok canim ben asi olmadim hic. ne asisi yapiliyo bu donemde haberim bile yok valla.. haftaya detayli ultrasona giricem. bi sonrakindede seker yuklemesi yapilacakmis. Bu kadar biliyorum.
kizlar sagolun galiba dediklerinize uyacam. En iyisi cezanin dedigi gibi kocamin eline vereyim o yapsin.
Burda oyle kadin falan tutmakta yok ablacim kendi isimizi kendimiz goruyoz herzaman. Memleketimin gozunu seveyim. Ablami bi cagirsam 1 gunde evi purpak yapardi.Ahh ahh!!!!
Hellom sende hosgeldin. Sende yavas yavas evini eski duzene getirirsin.
cezacim sonuclar iyiymis hadi gozun aydin.. simdi bekleme sirasi geldi bakalim. hersey normal olduguna gore sanada safak saymaya baslayalim insallah

canım ordaki insanlar nasıl yıkıyor halılarını? ille temizliyorlardır.. istersen eltime sorayım 7 senedir orda belki bi bildiği vardır..

kızlar herkeze günaydın...

dualar okunuyormuş allah kabul etsin bende almak isterdim ama bu hafta evde oturamadım bi(

renklim, bende tahmin etmiştim kötü bişey olmayacağını benimde içime genelde doğar böyle şeyler sana yazarken hep rahttım...canım çok çok gözün aydın sendede yok bişey korkma...bu ay gelirse bebe hiç şaşma...

ceza, bir güzel haberde senden almışız...ne mutlu bize...sevinçlarimiz artıyor inşallah bebek sevinçlerine dönecek hepsi...çok sevindim canım gözün aydın....

loneliness, ara ara okudum ama yazamadım canım kusura bakma...aşı olamadım hala sağlık ocağında aşı kalmamış...bu ay sonuna kadar gelecek dediler...pazartesi arayacağım bakalım...bide akıntıyı sormuştun canım enfeksiyon yoksada akıntı oluyor hamilelikten kaynaklı bir problem değil hatta akıntı olması iyi bence bende afedersin tuvaletten kurulanıp çıkıyorum...2 dakkika sonra sanki altımı hiç kurulamamışım gibi ıslaklık oluyor...sen suya devam et boşver gerisini:))

nuray, bırak şimdi halıyı malıyı iş çıkarma başımıza:)) canım her dönem tehlikeli bizim için boşver...sen benim evi görsen evlikten çıktı:)) kızım sağolsun her yer oyun odası oldu kızamıyorumda çocuğuma ait oda olmadığı için gönlünce eğleniyor zilli...

minikler, sabır canım sabır...üzme kendini elbet gidecekler...

hilal, iyi uykular canım:)) çok yormayın desekte okul yorar sizi hasta olmayında yorgunluk olsun geçer....

minicikumut, çok yazmıyorsun sanırım naber?

hellom, rahatlayıverdin ev senin istediğin gibi kullan:)) öpüyorum paşayı ve seni...

chnb, şafak sayıyoruz demek çok şükür sağlıkla gelsin kızımız:))

candaş, bacıların en güzellerinden nasılsın? buluşma varmı bu hafta?

nazlım, çok özledik seni...eşin rahatsızmış geçmiş olsun canım....

unuttuğum varsa çok çok özür kızlar....acele ediyorum çıkacağım çünkü...bu hafta hep dışardaydım...elim için dra gittim...mantar dedi...krem kullanıyorum...birazdan çıkacağım şeker testini tekrarlayacağız...3 saat sürecekmiş...öğleden sonrada saat 3de detaylı ultrason randevusu var...yani akşama kadar hastanedeyim...inşallah güzel sonuçlu bir gün olur...bu arada doğum etrafımda çoğaldı bebek görmelerine gidiyorum falan derken size yazamadım kızlar...öpüyorum sizleri dikkat edin akşam anneme geçeceğim inşallah yarın görüşürüz...

kızlar okuluma gittim..bi atölyem var çok yolda kötü değil hemencek bitiyor..yarım saatte bir araba var çok şükür..gittim hemencek geldim sürekli araba var.. okulda hep bayan öğretmenler var kadınlar koğuşu gibi okulun manzarası bi harikaa.. bomboş bi arazi hafif tepelikler var ve üstünde bir sürü rüzgar gülü , şu elektirik üreten büyük rüzgar gülleri var ya.acaip güzel yaa:) belde baya büyük, bi ton kahvehane var hepsi moruk yaşlı dolu koskocaman bi çimento fabrikası var sabancıya ait..atölyemi boyayacam çok güzel yapacam bi kaç eksikler var onun dışında iyi... 3 gün gidecekmişim okula 11 saat dersim var ama maaş karşılığını tamamlamam için mecbur 3 gün gidecekmişim ...olsun bunada şükür..

Şükür canım bugüne, hangi dua ? inne rabbeke hüvel hallakul alim mi ? o geceleri okunmalı diye yazılmış ama anlamı güzel her vakit olur herhalde ? allah cümlesinin dualarının kabul etsin.rahatladık valla senle beraber.

canım halı yıkama makinesi alsan ? hem hep kullanırsın ? o da iyi kötü temizler.
canım okulun beğenmişsin içine sinmiş ne güzel, inş hep güzel şeylere vesile olur okulun.hayırlı olur.

Günlük, canım merhaba, evet senide özledik epeydir görüşememiştik olsun sen evde olunca görüşürüz.bende idare ederim. biraz canım sıkkın dün evdekilere kızdım, sebep sorsan anlatacak sebebim yok ama gerildik.kızın nasıl ? bu hafta kavuşma yoki, haftaya inş.ben size yazdım mı unuttum, erkek kardeşime yüzük takcaz, aslında daha çok küçükte kzıın ailesinden teklif geldi.mersine gitcektik bi arkadaşıın düğününe, ailecek.kızda mersinde yaşıyor onlarada uğrarız dedik, tanıışıyoruz onlarlada, ank. ya geldi kaldılar.babası vefat etmiş kızın, dayılar teyzler laf eder belki gelirseniz yüzük mü taksak dediler,, bizimkilerde olur dedi.işte açıldık biraz, eşimde haftaya gelcek o yzüden,direk mersine gitcez.

Kıtty, geçen ay bir defalık buluşma vardı denk geldik döneme ama sanmıyroum yakaladığımızı, bu ay umudun vardı sabahtan itibaren yok oldu.adet sancılarım var.eli kulağında en geçç 3 güne dek gelir.sen nasılsın ? çınar nasıl ?

Kızlar nasılsınz ?

Son düzenleme:
inne rabbeke hüvel hallakul alim evet canım bu dua , ben gündüz çekicem onu geceleri..eşimle çay may içiyoruz konuşuoruz film felan izliyoruz pek bişeyler okumaya fırsatım olmuyor.. sen nasılsın ne yapıorsun?

olur herhalde nolcak ki. bende koşturuyorum bugün iişler çok, pekte keyfim yok zaten.senin moralin epeyce iyi oldu değil mi ? okula hangi günler gitcen belli oldu mu ?

selam fıstıklar.nasılsınız?

chnb abla az kaldı dimi.hadi bakalım inşallah seninle kırarız şeytanın bacağını:))))

ceza tatlım hadi gözün aydın temiz çıkmış herşey. hadi bebişler gelsin:))))

hellom ben iyiyim canım şükür. sen de çok iyisin umarım. kaynana gitmiş gözün aydın tatlım. çınarımız napıyor.

günlük canım nasılsın. hadi güzel haberlerle dön inşallah.

renklim canım herşey güzel gidiyor senin için. ne mutlu sana okulunu da beğenmişsin. atölyen hayırlı olsun. artık bana bir at tablosu yaparsın:))))) inşallah herşey daha güzel olacak canım senin adına yürekten inanıyorum buna. 3 gün gidecekmişsin. oh ne güzel ya. ben bırak okula gitmemeyei bir saat boş derse bile razıyım.kafam kazan gibi öyle yoruldum bu hafta. çok şükür TAAAAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLL.

candaş ben iyiyim canım sen nasılsın. biraz sıkılmışız herhalde. takma canım kafana bişey.

kızlar slm. doğum yaptım. herşey yolunda çok şükür miniğim şu anda uyuyo. size bi haber veremedim. doğumdan sonra çok zor 3 gün yaşadım. daha bugün normale döndüm. bebeğimin sağlığı yerinde şükür. benim göğüs ucu yarası problemi oldu. bide sütüm doldu ama bebeğim boşaltamıyo daha. sütte hala akıcı halde değil hala sarımsı olan yağlı sütten. bende sağıp veriyorum. zaten yaralardan dolayı 3 gün feci acı çektim yinede bebeğime vermeye çalıştım.kremler yağlar hiç bişe çare olmadı. uuykusuz, aç kalınan ve acılar içinde emzirmeye çalışılan 3 gün. en son mama desteğiyle çözdüm sorunu. sütüm henüz tam gelmediği için mamaya da başladım. bebeğim 2 gün aç kaldı çok ağladı akıl edip mama vermedim.neymiş anne sütü verecekmişim. dün akşam mama da başlayınca kuzum doyup uyudu. tabi 2 gündürlü de ağla ağla ben helak oldum. yavrumu aç bıraktım diye. psikolojim çok bozuldu. herşeyi vicdan yaptım lohusalık bu olsa gerek.bu arada sezeryan dikişlerimi çok zorlamışım. iyileşmem zaman alacak gibi görünüyo. . Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. şimdi çıkıyorum. öptüüüük:))

gözün aydın canım. çok geçmiş olsun. biraz zor zamanlar geçirmişsin ancak bundan sonra düzene girer inşallah. bebeğin kucağında ya karşında mışıl mışıl uyuyor ya o herşeye değerdir eminim. kolay gelsin sana. bebeğini öpüp kokla benim için. sezeryan olmuşsun dikkat et kendine çok zorlama.

Canım Allah analı babalı büyütsün. O yaşadıkların birçoğumuzun başından geçiyor canım evet lohusalık psikolojisi gerçekten:))

olur herhalde nolcak ki. bende koşturuyorum bugün iişler çok, pekte keyfim yok zaten.senin moralin epeyce iyi oldu değil mi ? okula hangi günler gitcen belli oldu mu ?

belli oldu canım salı perşembe cuma günleri okula gidecem.. müdüre dedim cuma 2 saatim boş biraz geç gelebilir miyim dedim..tamam dedi...benim anadolu lisesi sınavım yine sarpa sardı başvuru yaptım onaylattım müdüre, ama meğerse çıktı alıp imzalayıp ilçeye götürmem lazım ordan ilçeye araba yok lanet olası, sanırım eşim götürcek başka çare yok..bide okul açılmazsa anadolu lisesinden boşuna girmiş olacam ona yanıyorum..bu kadar uğraşmaya telaşa değse keşke

moralimde düzeldi canım yaa çok iyiyim Allaha şşükürlerr olsuun kii..

Son düzenleme:
pileo gözün aydın canım kavuşmuşsun yavruna.. Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun.. inşallah sorunlarında düzelir bebişininde karnı doyar..

canım ya seninde full ek dersin vardır..benim ekders yok..bide yol parası ayda 120 tl..düşünsene..benim açımdanda bu kötü hele de şu zamanlar..neyse bunada şükür boş günlerim var evimde olurum işimi gücümü yaaparım..

merhaba canım, öyle biraz.şükürki yarın tatil, seninde gözün aydın dinlencen :)
canımmm allah analı babalı büyütsün, maşallah yiğit oğlumuzda artıık aramızda inş lohusalık psikolojiside meme ucu yarasıda çabucak geçerde keyifli zamanlar başlar.Allah hayırlı sağlıklı uzun ve mutlu ömürler versin sizlerle birlikte inş.çok öpüyorum bende sizi.Allaha emanet olun.

inş uğraştığına değer canım ya, allah gönlüne göre versin.

Herkese iyi akşamlar iyi haftasonları.Öpüyroum hepinizi.

hilalcim var ya ders programım delik delik salı günü ilk iki saat var 2 saat boş, 5. saat var 6 boş ..tabi okulda bekliyorum mecbur.. perşembe 4 saat var öğleden sonra boş yine bekliyorum gitmiyorum.. cuma ilk 2 saat boş 4 saat var delik deşik saçma sapan.. bende o boş saatlerde atölyemde dolaplar felan var onları boyamayı düşünüyorum..duvarlarına bişeyler çizecem çocuklara boyatacam.. sene sonuna kadar hallederim.. şok olcak herkes orayı tam bir masal dünyası yapacam.. manzaramızda rüzgar gülleri var, düşüncem rüzgar gülleri temalı o pervaneler arasında uçan kuru yapraklar...böyle bir sonbahar rüzgarı esiyor , bulutlar balonlar eklerim belki renklensin diye..belkide araya hayal dünyasında o rüzgara kapılmış atkısını paraşüt gibi kullanarak uçan havalanan yaramaz çocuklar koyarım..

pileo gozun aydin masallah Allah anali babali buyutsun insallah. Genelde butun anneleri sorunu meme acimasi. insallah tez zamanda gecerde minigimiz annesini emer bolbol

renklicim seninde gozun aydin. Ne guzel ,okuluna isindiysan zaten herzaman mutlu bi sekilde gidersin okuluna. Kendine ait atolye olmasida cok guzel. Hayirli olsun canim

gunlukcum hosgeldin evet ozlettin kendini canim. Benden once gireceksin detayliya. Gelince ne gorduysen yaz olurmu? ben cok merak ediyorumda :)) Bende sali gunu giricem insallah..Zilli kizinida opuyorum :))
hali isinide bi sekilde halletmeye calisicam. Havalr guzeldi burda ama bugun bir kar yagiyor sormayin. Havalar isinsin azcikta yoksa nasil kuruyacak. Renklicim sorman kolay oluyorsa bir sor bakalim sagolasin canim. Dun arkadasa sordumda ben kuvette yikiyorum dedi. Burdaki butun halilar halifleks. onlari zaten yonetim hallediyo. Benim sadece 2 tane halim var. Ama birazcik buyuk. insallah halledicem bakalim. sagolun kizlar.
Candascim iki hali icinde makine almiyim diyorum burda oyle seyler cok pahali. zaten esimde almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…