- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.661
cezacım tamamlayamazsan bende devam ederim seninkilere..haberleşiriz ..sonuçlarının iyi çıkmasına sevndim bu rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor bakalım inşallah sende kalırsınrenklim çok sevindim...tüp bebek planları bile yapılmıştı:)Allah büyük..şimdi tüm duamız bir an önce hamile kalmak...ben pazartesiye kadar okurum duayı(bir sorun çıkmazsa) haftasonu memlekete gideceğim..pazartesi boş derste okurum..yolda falanda okurum..sırayla okuyalım sonra..
kızlar ben sonuçları salı aldım rapordada herşey normal yazıyo...şükür..
nuraycım çok yorma kendini..ver eşinin eline bi bez koy kovanın içine deterjanı temizlesin:)hem erkek kuvveti bi başka oluyo:)
canım ateşten o kadar düşük çıkmıştır o zaman o test. sen kafanı takma. üniversitede hiç yaptırmadık canım bilmiyorum. infertilite bölümü varsa ayrıntılı yapılır bence.evet bu değerlerlerle ameliyat gereksiz. süper ötesi çünkü.canım bi de ben senin eşinin adını bilmiyorum. bu akşam başlıycam. özelden atar mısın?
cezacım, senin adına da sevindim. inşallah bu sefer korkmuştur da, hemen gelir bebiş.
hilal cnm bende senin gibi bir süre giremedim topiğe valla ilaçtan mı yoksa bahar yorgunluğumu erken başladı bilemişyorum eve geliyorum sürekli halsizlik yemek yapmak masa toplamak işkence halini aldı erken uyuyorum sabah da kalkamıyorum
hello cnm kayganan gitmiş darısı bana lütfen gitsinler ve bir daha gelmesinleriyice doydum düzenim felan kalmadı bu ara çalışma zamanımızdı yalnız kalsak eşimi ayartır odaya götürürdüm ama anasının babasının yanında da olmuyo işte havalarda güneşli ama inşallah tekrar bozmaz da mart girer girmez giderler
renkli cnm 200 de ben okuyorum..
candas günlük chnb loneliness dr.alp ceza kızlar hepinizi özledim valla tekrar yazacam şimdilik hoşkalın
chnby ye katılıyorum canım. benim bir komşumda iyiyim diye halı silmiş ve kanamsı olmuş, hiç olmadığı halde. iyiyim diye her işe saldırma. kolla kendini. bugünlere kolay gelmedik. sen aşı oldun mu nuray?orda var mı aşı uygulması?ya da türkiye de oldun mu?
yok canim ben asi olmadim hic. ne asisi yapiliyo bu donemde haberim bile yok valla.. haftaya detayli ultrasona giricem. bi sonrakindede seker yuklemesi yapilacakmis. Bu kadar biliyorum.
kizlar sagolun galiba dediklerinize uyacam. En iyisi cezanin dedigi gibi kocamin eline vereyim o yapsin.
Burda oyle kadin falan tutmakta yok ablacim kendi isimizi kendimiz goruyoz herzaman. Memleketimin gozunu seveyim. Ablami bi cagirsam 1 gunde evi purpak yapardi.Ahh ahh!!!!
Hellom sende hosgeldin. Sende yavas yavas evini eski duzene getirirsin.
cezacim sonuclar iyiymis hadi gozun aydin.. simdi bekleme sirasi geldi bakalim. hersey normal olduguna gore sanada safak saymaya baslayalim insallah
Şükür canım bugüne, hangi dua ? inne rabbeke hüvel hallakul alim mi ? o geceleri okunmalı diye yazılmış ama anlamı güzel her vakit olur herhalde ? allah cümlesinin dualarının kabul etsin.rahatladık valla senle beraber.kızlar varya inanın ki sizin dualarınızı rabbim duydu..başkası için edilen dua daha makbuldür kesinlikle inanıyorum..geri kalan fazla gelmez canım okuruz inşallah..
candaşım senin verdiğin bi dua vardı onuda çekiyorum dijital tesbihim var bugün otobüsle ilçeye giderken çektimde çektim.. dua kapıları açıktı sanırım çok şükür Allahıma..inanın varya eşim bu sıkıntıdan kurtuldu yaa yeter.. dr demiş ki spermde antikor olabilir ona bakılsın demiş. ama eşimde antikor olursa hız çok düşer diyo, yinede emin olmak için tekrar test yapılcak.. dr bide eşin gitsin dr a belki onda sorun vardır demiş..:26: inşallah çıkmaz bi problem..
canım halı yıkama makinesi alsan ? hem hep kullanırsın ? o da iyi kötü temizler.ins sendede sorun cikmayacak renkli, bu arada okuldaki mesafelerdede ne guzel bolbol cekersin tesbihi ,zaman cabucak gecer boylece :)
kendi adima iyiyim ablacim , ins uzulmezsin ablacim bekliyoruz bizde sabirsizlikla. Bende bugun evde olmayacam . Geldigimden beri evdeyim temizlik yapiyorum. Bi camlarim kaldi onada esim izin vermiyor. bide halim var.
kizlar cok alakasiz olacak ama bisi sorcam. Burda oyle hali yikamak yok disarda. Banyolarda musait degil. Nasil yikasam ben bu haliyi?? isin kotusu hali fircamda yok( bir yerden bulmam lazim cunku burda hali fircasi diye bisi yok.. bi akil istiyorum
canım okulun beğenmişsin içine sinmiş ne güzel, inş hep güzel şeylere vesile olur okulun.hayırlı olur.bu tefriciyeyi bana diye niyetlendik öyle devam edelim.. chnb de öyle olsun dedi.. sonrakilerde yine bi liste yaparız sıra sıra herkese okuruz inşallah..
yarın okuluma gidecem, müdür aradı az önce hayırlı olsun ne zaman başlatalım dedi, yarın gidecem.. bugün ben salak gibi ilçeye gittim ilk ama hesap no felan çıkardım en azından..ordan benim okulumun olan beldeye otobüs yokmuş yaa şaşırdımne saçma bişey..ilçeden beldesine otobüs yok.. ama ilden var acaip demi..mecbur geldim eve..bide yanıma saf gibi para almamıştım,bi dönüş param kalmış , züğürt ağa oldum resmen..arginmax bi ton ceviz bal pekmez macun için malzeme aldım.. ne olcak bilmem ..içirsem bişe olur mu? o vitaminleri?
inne rabbeke hüvel hallakul alim evet canım bu dua , ben gündüz çekicem onu geceleri..eşimle çay may içiyoruz konuşuoruz film felan izliyoruz pek bişeyler okumaya fırsatım olmuyor.. sen nasılsın ne yapıorsun?
kızlar slm. doğum yaptım. herşey yolunda çok şükür miniğim şu anda uyuyo. size bi haber veremedim. doğumdan sonra çok zor 3 gün yaşadım. daha bugün normale döndüm. bebeğimin sağlığı yerinde şükür. benim göğüs ucu yarası problemi oldu. bide sütüm doldu ama bebeğim boşaltamıyo daha. sütte hala akıcı halde değil hala sarımsı olan yağlı sütten. bende sağıp veriyorum. zaten yaralardan dolayı 3 gün feci acı çektim yinede bebeğime vermeye çalıştım.kremler yağlar hiç bişe çare olmadı. uuykusuz, aç kalınan ve acılar içinde emzirmeye çalışılan 3 gün. en son mama desteğiyle çözdüm sorunu. sütüm henüz tam gelmediği için mamaya da başladım. bebeğim 2 gün aç kaldı çok ağladı akıl edip mama vermedim.neymiş anne sütü verecekmişim. dün akşam mama da başlayınca kuzum doyup uyudu. tabi 2 gündürlü de ağla ağla ben helak oldum. yavrumu aç bıraktım diye. psikolojim çok bozuldu. herşeyi vicdan yaptım lohusalık bu olsa gerek.bu arada sezeryan dikişlerimi çok zorlamışım. iyileşmem zaman alacak gibi görünüyo. . Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. şimdi çıkıyorum. öptüüüük:))
olur herhalde nolcak ki. bende koşturuyorum bugün iişler çok, pekte keyfim yok zaten.senin moralin epeyce iyi oldu değil mi ? okula hangi günler gitcen belli oldu mu ?
selam fıstıklar.nasılsınız?
chnb abla az kaldı dimi.hadi bakalım inşallah seninle kırarız şeytanın bacağını:))))
ceza tatlım hadi gözün aydın temiz çıkmış herşey. hadi bebişler gelsin:))))
hellom ben iyiyim canım şükür. sen de çok iyisin umarım. kaynana gitmiş gözün aydın tatlım. çınarımız napıyor.
günlük canım nasılsın. hadi güzel haberlerle dön inşallah.
renklim canım herşey güzel gidiyor senin için. ne mutlu sana okulunu da beğenmişsin. atölyen hayırlı olsun. artık bana bir at tablosu yaparsın:))))) inşallah herşey daha güzel olacak canım senin adına yürekten inanıyorum buna. 3 gün gidecekmişsin. oh ne güzel ya. ben bırak okula gitmemeyei bir saat boş derse bile razıyım.kafam kazan gibi öyle yoruldum bu hafta. çok şükür TAAAAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLL.
candaş ben iyiyim canım sen nasılsın. biraz sıkılmışız herhalde. takma canım kafana bişey.
merhaba canım, öyle biraz.şükürki yarın tatil, seninde gözün aydın dinlencen :)selam fıstıklar.nasılsınız?
chnb abla az kaldı dimi.hadi bakalım inşallah seninle kırarız şeytanın bacağını:))))
ceza tatlım hadi gözün aydın temiz çıkmış herşey. hadi bebişler gelsin:))))
hellom ben iyiyim canım şükür. sen de çok iyisin umarım. kaynana gitmiş gözün aydın tatlım. çınarımız napıyor.
günlük canım nasılsın. hadi güzel haberlerle dön inşallah.
renklim canım herşey güzel gidiyor senin için. ne mutlu sana okulunu da beğenmişsin. atölyen hayırlı olsun. artık bana bir at tablosu yaparsın:))))) inşallah herşey daha güzel olacak canım senin adına yürekten inanıyorum buna. 3 gün gidecekmişsin. oh ne güzel ya. ben bırak okula gitmemeyei bir saat boş derse bile razıyım.kafam kazan gibi öyle yoruldum bu hafta. çok şükür TAAAAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLL.
candaş ben iyiyim canım sen nasılsın. biraz sıkılmışız herhalde. takma canım kafana bişey.
canımmm allah analı babalı büyütsün, maşallah yiğit oğlumuzda artıık aramızda inş lohusalık psikolojiside meme ucu yarasıda çabucak geçerde keyifli zamanlar başlar.Allah hayırlı sağlıklı uzun ve mutlu ömürler versin sizlerle birlikte inş.çok öpüyorum bende sizi.Allaha emanet olun.kızlar slm. doğum yaptım. herşey yolunda çok şükür miniğim şu anda uyuyo. size bi haber veremedim. doğumdan sonra çok zor 3 gün yaşadım. daha bugün normale döndüm. bebeğimin sağlığı yerinde şükür. benim göğüs ucu yarası problemi oldu. bide sütüm doldu ama bebeğim boşaltamıyo daha. sütte hala akıcı halde değil hala sarımsı olan yağlı sütten. bende sağıp veriyorum. zaten yaralardan dolayı 3 gün feci acı çektim yinede bebeğime vermeye çalıştım.kremler yağlar hiç bişe çare olmadı. uuykusuz, aç kalınan ve acılar içinde emzirmeye çalışılan 3 gün. en son mama desteğiyle çözdüm sorunu. sütüm henüz tam gelmediği için mamaya da başladım. bebeğim 2 gün aç kaldı çok ağladı akıl edip mama vermedim.neymiş anne sütü verecekmişim. dün akşam mama da başlayınca kuzum doyup uyudu. tabi 2 gündürlü de ağla ağla ben helak oldum. yavrumu aç bıraktım diye. psikolojim çok bozuldu. herşeyi vicdan yaptım lohusalık bu olsa gerek.bu arada sezeryan dikişlerimi çok zorlamışım. iyileşmem zaman alacak gibi görünüyo. . Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. şimdi çıkıyorum. öptüüüük:))
belli oldu canım salı perşembe cuma günleri okula gidecem.. müdüre dedim cuma 2 saatim boş biraz geç gelebilir miyim dedim..tamam dedi...benim anadolu lisesi sınavım yine sarpa sardı başvuru yaptım onaylattım müdüre, ama meğerse çıktı alıp imzalayıp ilçeye götürmem lazım ordan ilçeye araba yok lanet olası, sanırım eşim götürcek başka çare yok..bide okul açılmazsa anadolu lisesinden boşuna girmiş olacam ona yanıyorum..bu kadar uğraşmaya telaşa değse keşke
moralimde düzeldi canım yaa çok iyiyim Allaha şşükürlerr olsuun kii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?