Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım faceden attım eltime msj.. nasıl hallediyon halıları diye sordum senin durumu anlattım belki bildiği bişe vardır bakalım ne yapıyormuşş belki dediğim gibi şu köpürtüyon halıya sürüyon bi kaç dk sonra yukarı çıkarıyo ya kirleri ? öyle bişe vardır ,türkiyede bile var canım yaa..

Son düzenleme:
tetanoz aşısı canım. burda hamileyken iki kere yapıyolar. şeker yüklemesine de 2 hafta sonra gidicem Allah kısmete derse. 22-23 hafta dedi doktorum.

renkli hayırlı olsun okulun.

candaş, siizn de sözünüz varmış, görümce oluyosun ha.

nazlım, ya hakkaten özledik seni. sen yazmayınca sayfalar ilerlemiyor.

günlükçüm, inşallah iyi çıkar herşeyin. beni bugün aşımı vurundum. acıtmadı hiç. el dopleriyle kalp atışlarını da dinletti ebe. ebem de hamile, bir dahaki aya yokum dedi.

pileocum Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.yolu hayırlısıyla geçtin. tabi şimdi işin daha zordur ama daha keyiflidir. öpüyorum bebeği.

nuraycım sordum canım , orda marketlerde halı yıkama makineleri oluyormuş 24 saatliğine onlardan kiralıyormuş, çokta temiz yıkıyomuş o makineler ..hemen bi sorsun eşin halletsin..

renklicim simdi gordum mesaji , hemen bi arastirayim cok sagol taaa oradan yardim ettin valla :)) cok tsk ederim opuyourum canim

loneliness bende bi doktora sorayim bakayim . hic oyle bisiden bahsetmedi. Ben evlenmeden olmustum bu asiyi. Bi soralim ne dicek ?

saol canım

bişey deil canım inşallah bulursunuz kiralık bi makine

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorun. tüm güzel dilekleriniz için saolun. şu anda sütümü sağıyorum bi yandan size bakayım fırsat bu fırsat diyip. hamile arkadaşlara benden bi tavsiye. doğuma 1 ay kala meme uçlarına krem sürsünler. bunu bana bi ebe söyledi. hiç sürmedinmi dedi. ben meme ucu uyarılması erken doğuma sebep ouyo diye biliyodum dedim. yok öyle bişe dedi. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. ben yine de söyliyeyim de sizlede öncesinde bi araştırın. benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamayın. ha bide kocama acayip sarmış durumdayım adam ne yapsa batıyo bana onun da sabrını zorluyorum artık. bişe söyleyince hemen ağlıyorum sütüm keslirse senin yüzünden diyorum.anlayacağınız hormonlar altüst etti sinirlerimi.. aman lohusayım o da üzmesin beni yaa. puuffff. öptüm hepinizi yazarım yine

Günaydın kızlar...

Hareketli bir gece geçirdik.Oğlan dün çok erken yatmıştı babası geç geliyor ya gelince kaldır anne beni dedi. Bbabsı geldi geç geldi kaldırırsak da daha uyumaz diye kaldırmadık. Gece 3 te dikildi ayağa. Oram ağrıyor buram ağrıyor filan. Başta zannettik ki numara yapıyor uyumasın diye:)) Bu arada ben de uyuyorum ama midem bulanıyor diyorum ki sen psikolojik yapıyorsun kendime. Oğlan çıkardı,sonra biraz sonra da ben. Üşüttük mü anlayamadım. Eşim bir seviniyor benim çıkardığımı görünce... Yok dedim bak oğlan da çıkardı. Bir şey dokundu anlamadık...

ben senin dediğini de ebenin dediğini de duydum. hangisi doğru ki?:)
ne yapıyor ufaklık?bu arada adı neydi ya, bebekler çoğalınca unuttum adını.
inşallah daha da çoğalır. herkesin olur. süt sağma makinası mı aldın canım?ben de bakıyorum da hangi amrkalara iyi falan diye, fiyatları uçuk ya.
uyku işini napıyosunuz?uyuyomu bebek geceleri?sallıyo musun, kendi uyuyor mu? ben de çok soru sordum yaw.

Pileo ilk zaman öyle oluyor canım herkesin dediği batıyor, bebeğe yetememe gibi de ilginç bir psikoloji almıştı beni. Geçiyor geçiyor. Bir süre bebeğin sizinle hep kalıcı bir birey olduğunu bile kabullenemiyorsun misafir gibi geliyor sonra alışıyorsun uyurken bile özlüyorsun...

Loneliness, nasılsın? Nasıl gidiyor hayat? Sen niye homozigot mutasyon okuyorsun? Asıl benim okumam lazım. Aklıma şu geliyor adet günüme 5 gün var. Ama kanda baktırmak istemiyorum baktırsam varsa belliolur iğneye başlarım. Şu an coraspin kullanıyorum. Bu şimdilik yeterli mi varsa diyorum. Ama diyorum ben bilmeden ileri haftalara iğnesiz taşıdım, boş ver bekle diyorum söz verdim kendime bekleme hususunda...

iyiyim çok şükür canım. öyle denk geldi bakayım dedim. fazla okumadım zaten. bu aralar hafif kramplarım var. yürürken falan okulda oldu 2-3 kez. bi önceki gece de 2-3 kez uyandım. bazen kasığımdan giriyor, benzen de dizimin altından. dün iğne vurunmaya gititğimde ebeye sordum, normal dedi. magnezyum başlandığını biliyorum. ama benim suda eriyen ilçalarla problemim var içemiyorum normalde de. şu an hiç içemem. o da hamile, magvital kullanıyorum dedi, oda öyle suda eriyen bişeymiş.
osteocare diye bi vitamin buldum, onu aldım. yalnız içinde d vitamini preparatalrıyla kullanmayın yazıyır, fazlası zararlı diye sanırım. elevitte de d var. onadan bir gün onu diğeri gün eleviti içtim. ama galiba eleviti bırakıp sırf bunu iççem. şimdi doktorumu aarsam bana vereceği eritme hapı olacak. araştırıdm hep o tür şeyler veriliyomuş.

yaptırma canım test. zaten varsa çıkıyor one stepte. bekle az kaldı. inşallah vardır. gerçekten bu ay senden umutluyum ben.
oğlun nasıl?

renklim canım full ek ders var ama huzur yok be bacım. şöyle arada dinlenmek isterdim.2.sınıf bir de benimkiler. burda kar tatili falan derken bizim tatlı veletler çığrından çıktı bu aralar.öyle yoruyorlar beni. ders programın biraz tuhaf olmuş ancak güzel olur senin için yeni atölyeni gönlünce yaparsın o boş derslerinde. düşüncelerini hayal edince şimdiden çok güzel geldi canım. eminim çok güzel olacaktır. kolay gelsin:)))

chnb ablacığım çok geçmiş olsun oğluna.inşallah önemli bi durum yoktur.ne yalan söyleyim senin mide bulantına ben de çok sevindim:)))hadi hayırlara inşallah. az kaldı ben de sabırsızlanıyorum senin için.

lonelines geçmiş olsun canım ağrıların varmış.dikkat et kendine.

kızlar herkese selam. iyi hafta sonları:)))))))

selamlar

pileom gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün ismi yiğit mi oldu. Ayrıca sen okuyamadın tabii ben söylüyorum herkese ama sonra farkettim ki millet soru sormadan ben niye söylüyorum diye. şimdi sorana yardımcı oluyorum. Bepantane plus ile medikasol karıştır sür meme uçlarına sonra her meme vermeden önce sil derim beni o kurtardı hoş hala acıyor ama offf o ne fena bir acıydı ya. Aynılarını ben yaşadım ahahaha eşim batıyordu çocuğa bakamıyorum çocuğa bişi olacak diye 3 gün ağladım. Sonra dışarı çıkıp saçımı kestirdim sonrada normale döndüm. Kolay gelsin.

Renklim maşallah bak gördün mü yavaş yavaş herşey yoluna girece

candaşım hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin.

Chnb nasılsın şimdi, geçmiş olsun

Hilalcim Çınar gaz yapıyor pırt yapamıyor diye beni uyutmuyor böyle.

saolun kızlar... hellocum anamm çınar efendi gazlı bebek mi oldu..kıyamamm.. ben pek bilmiom ama birileri diyordu elma yağı mı öyle bişe varmış tamda hatırlamıyom çocuğun bezine sürüyolarmış pırtlatıyormuş sen sor araştır .. elma diye kalmış aklımda ama emin değilim... ama canım hani dışarı çıktım saçıımı kestirdim sonra normale döndüm dedin yaa yaa biz kadınlar ne zaman moralimiz bozuk olsa kuaföre gidince düzeliyoruz.. burda bana uygun iyi bi kuaför bulamadım..

bu arada bizim yarın ev temizliği olacak.. ev sahibi karşılayacam dedi temizliği (inşaat pislği var evde) ..yarın bende başlarında dururum iyi yapsınlar diye..haftaya pazar taşınmş oluruz.. bide kaygana belam var taamamen parasız kalmış 800 tl maaşı tamamen kredi borçlarına gidiyo heryere borç yapmış bakkal artık veresiye vermiyormuşş.. ona para yollayıp getirtcez..burda onda buzdolabı ocaktır eşya alıncak işte..

bir bakim canım çok teşekkür ederim. saçımı tam kestiremedim sadece kısalttım uzun haliyle başa çıkamıyordum. Ahh ahh benimde kuaförüm öldü bende kendime göre bulamadım hala. Bir iki denemeyle olur sanırım.
Allah kolaylık versin bu sıkıntında geçer inşallah canım benim. Ev temizliği için de kolay gelsin.

ah sorma benimde zonguldak taki kuaförüm süperdi yaa hergün uğruyordum sırf muhabbet için iyi geliyordu kadın bana.. şimdi kapandım ya bide her kuaförede giremem sadece kadın çalışan olmalı bakalım bulabilcem mi.. varya nerdeyse 1 senedir kuaför yüzü görmedim..düşük yaptıktan sonra gittim saçlarımı boyattm, röfleliydi çok sarıydı.. bunalıma girdim düşükten snra kap kara yaptırdım sonra kendime geldim biraz da kestirdim nerdeyse 1 buçuk seneyi geçti..şimdide maddi olarak dikkat etmem lazım ama kaş için gitmem lazım iyice bozdum şeklini..bi ara bi ayar çektircem bakalım..

kız senin kaygana belası ne alemde..yakında benim maceralarımı dinlersiniz burda..öbür haftaya gelcek, kafadan hasta kadın,aslında iyi bi terapi alması lazım..delirtti bizi artık yaa..huzur kalmadı.. bi ton derdimiz var bide bu kadının derdi off off..anlatsam roman olur..annelik içgüdüsü kadında sıfır..

giiti yavrum 1 hafta oldu son haftamız maşallah çok güzel geçmişti. İlk zamanlarda çıldırttı beni sonra ben evi tamamen ona bıraktım hiç bişine karışmadım kendi evi gibiydi Çınarla ilgili de hiç duramdı çenesi. Çok zordu şimid de benim kilolarıma taktı kafayı durup durup şişkosun artık sen diyor.Göbeğim falan çok kaldı dr gidip egzersiz için onay alsamda kurtulsam :) Benimki beni kızı olarak görüyor en büyük sıkıntımız bu. Allah kolaylık versin benimkide 2 hafta sonra gelir diye düşünüyorum.

of of yanmışız biz... kız takma kilonu felan.. benim annemle babam kilo alınca çok takıyorlar bana kızıyolar.. hiç iyi bişe deil karışmasınlar yaa..sen bebek doğurdun canım yaa verirsin şimdiden bunu takma olur mu? bebişin az kendine gelsin alır alır çıkarsın yürüyüşe hem havalar düzelir..

Canım elimde one stepinki yok. Eczaneden 4 tane almıştım tüp bebeğe giderken. Erken yaparım diye kısmet olmamıştı. 20 hcg ye duyarlı. Salı sabah yaparım... O eriyenlerin tadı mı kötü ben çok içtim kasılma için. Mağnezyum Nutrimed, bİR ARA DİASPORAL...

yOK CANIM YA ÜŞÜTTÜK SANIRIM BAŞIM ZONLUYOR...

İyi sayılırım. Fetih 1453 e gittik. Misafir vardı akşam da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…