Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pc de sorun var sanırım yazıyorum ama gönderirken üyelik girişi istiyor ve siliniyor
pileo cnm gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
renkli atlas yeni okulun hayırlı uğurlu olsun inşallah kaygananda sorun çıkarmaz da artık güzel günler başlar
chnb abla geçmiş olsun dilerim bir iki haftaya sevindiğimiz bulantılar başlar ve kızın ben geliyorum yapar
ceza ve candas kızlar tahliller temiz çıkmış tez zamanda göbüşlerinizin dolması dileğim
loneliness cnm sana da geçmiş olsun dikkat et cnm ilaç içinde nasıl olsa geçici birdönem ihmal etme cnm
günlük cnm naber nasılsın
hello cnm saçları kestirmişsin yenilik herzaman iyidir bende dün yüzüme ağda yaptırıyım dedim ama rezil oldum resmen kızarıklar hala devam ediyor oğluşunu öpüyorum
nazlım nasılsın cnm nerelerdesin
hilal cnm yeni sisteme göre bize boş dersli günler hiç gelmeyecek gibi duruyor salı günü okuma bayramım var ve çok yoruldumm
minicik umut naber cnm
kızlar ben bugün mutluyum kayganalar gitme planı yapıyor haftaya hava güzel olursa gidecekler küçük kaynımla telde görüştüler ona söylediler o da 1 ay oldumu kalın biraz daha demiş bize anlatıyor ne eşim ne de ben kalın felan demedik duymazdan geldik :) bir de seneye kaynıma ev tutacaklar eşim ev tutup yalnız bırakmayın başını bekleyin felan die tembihliyor canım kocacım çok ezildi arada kaldı napsın

hellom saclar gitmis. Benimkilerde belime geldi inan. Ama kestiremiyorum. Bi ara istanbulda iken kestireyim dedim ama bu seferde annem engel oldu. Kaldim boyle. Sen demistin ya kezban gibi heh aynen oyleyim :))) Cinarimizda gazliymis insallah gecer annesi..

Bende bugun evdeydim kizlar. mutfakta bisiler yaparak zaman geciriyorum.
Renklicim ben okumaya devam ediyorum tefriciyeyi. Anca yarin aksama bitiririm. Bu aksam esimle disari cikicaz. Biliyosun canim oranin saatiyle buranin saati farkli oluyo. yani sizin orda aksam 9-10 gibi biter insallah canim haberin olsun. Ona gore duani yaparsin . Bu arada kaygananlada sabirlar diliyorum canim..

minikler senin kayganana gidecekmis hadi gozun aydin
hamis arkadaslarim benim kursagim felaket yaniyo, kayniyo gibi. Hani derler ya cocuk saclaniyo diye.oylemi acaba? Midem felaket. Her aksam basliyor boyle. Gecmesi icin ne yapmak lazim??
gunlukcum detayliya girmistin. Gelismeri detayli anlat bize...
ablacim ne zaman yapiyosun testi?

canım alıp denemedim. annemden biliyorum. kalsiyum hapı içiyordu calcimax. ve grip olunca verilern efervesan tabletleri de içemiyordum. midem bulanıyor onlardan benim.

canım bi de o 20lik testler çok adi oluyor. ben bu gebeliğimde denemek için aldım, ve günüm 2-3 gün geçmesine rağmen çizfi varla yok arasında çıkmıştı.oda 15-20 dakika sonra.rc diye bişeydi.

canlar günaydın. herkes iyidir umarım. renklim canım ben 300 yeni bitirdim canım haberin olsun. allah kabul etsin inşallah.öpüyorum hepinizi. görüşmek üzere.

Lone başka şansım yok. Şimdilik onunla yetineceğim. Sonunda testi yapıp negatifi görürsem 2 gün sonra adet olmam yeniden yaparım. Eczanede One Step yok. 10 hcg var mı bilmiyorum... Psikoljik değişimler yaşıyorum ama büyük olasılıkla yok diye düşünüyorum...İlaçları da çok bilemiyorum canım ben onları kullanmıştım...

Renkli 300 tane okudum canım. Allah kabul etsin...

Günlük doğum günün kutlu olsun canım...

olsa gönderirdim canım bende de kalmadı. inşallah adet olmazsın.
günlük yazmadın canım doktordan gelince. doğum günün kutlu olsun.

iyi akşamlar kızlarrrrrr.....az önce geldim memlekettem.hemen bakayım dedim neler olmuş...candas seni gördüm nasılsın?
chnb abla bende gittim 1453 e hemde 2 kez cuma eşimle gittim cumartesi annemi ve babamı götürdüm.güzeldiii tavsiye ederim.manevi duygulsrınız kabarıyor...
öptm kızlarrr

olsa gönderirdim canım bende de kalmadı. inşallah adet olmazsın.
günlük yazmadın canım doktordan gelince. doğum günün kutlu olsun.

Canım olsa da gelene kadar kaç gün geçerdi. Sağ olasın.Benim pakette 5 tane vardı 2 ay korunmamıştık ya bitti o zaman. Şu an pek de hevesim yok test yapmaya. Şu gün beklemeyi bile özlemişim. Olmazsa da hayırlısı. Buradaki dr m hız meselesi yüzünden hemen olmayabilirdemişti 2-3 ay önce...

Sen ne zaman dr ye gidecektin?

Evet güzeldi... Ama 2 kere seyredemezdim herhalde ben savaş sahnelerine bakamadım çoğuna...

canlar günaydın. herkes iyidir umarım. renklim canım ben 300 yeni bitirdim canım haberin olsun. allah kabul etsin inşallah.öpüyorum hepinizi. görüşmek üzere.

kızlar Allah hepinizden razı olsun... Rabbim benim için ettiğiniz iyi duların iki katını sizlere versin.. bana 1 bebiş dediyseniz rabbim size 2 tane versin.. dualarımız kabul olsun...
duasını yarın yapacam kızlar..bitirmeyenler varsa yarın tamamlar... benimde biraz kaldı.. bugün temizlik için gittik 2 kadın tuttuk başta 100 tl alırız boş ev için dediler..sonra eve geldiler baktılar evde inşaat artıkları var 120 dedler tamam dedim.. öğlen geldik annemle 200 dediler , sonra ben dedim 3 kere fiyat değişmez , ev sahibi vericek dedim durmadan fiyat mı değişir ? başta ne dediyseniz o..hadi evi görmediniz 100 dediniz, sonra 120 dediniz tamam dedim.. şimdide 200 , neyse akşam geldik bitirdik diye aradılar. gittik banyoyu yapmamışlar en leş berbat yer banyo zatenn! benim en çok temizlikçi istemem banyodan dolayı..onuda bırakmışlar bide hala 200 vereceksin dediler..biz sabah 9 akşam 5 çalışıyoruz saat 6 oldu ..dediler.. dedim ki siz memur musunuz? iş alırsınız onu bitirene kadar yaparsınız işçilik böyledir dedim. sanki ben hayatımda kadın çağırmadım eve beni kandırcaklar.. eşim geldi size 100 bile çok dedi banyoyu yapmamışsınız ..diyolar ki haram olsun felan eşim verdi 120 lira sizle muhatap olamam dedi.. hala diretiyolar 200 vereceksiniz.. babam da geldi kızdı..kardeşim dedi akşama kadar canım çıkıyo fayans yapıyorum ben yövmiyem 60 lira anca geliyo sırtımda harç taşıyorum , o zaman bende temizlik iişine gireyim dedi..! bende dedim ben öğretmenim günde 100 lira almıyorum boşuna okumuşum dedim.. kim alıyor günde 100 lira ? üsteliktee işi yarım bırakmışlar en berbat yer banyo.. çattık yaa manyaklara..dedim biz vermiyoruz parayı ev sahbine başta 100 dedik , sonra dediniz 120 hadi adamı aradık 120 ye razı ettik şimdide 200 lira..işi kapmak için başta 100 diyolar , sonra yükseltiyolar..varya sinirden karnıma kramplar girdi çok sancılandım ya.. yarın bide gidip banyo temizliycem..düşünsenize...banyonun heryeri toz berbat.. asıl iş olan yeri temizlememiş salaklar..

ayy bak sen kadinlarin yaptigina yaa.. Gercekten insaat atigi nasil olur bilirim. Biz annem,ablam, ben temizlemistik oyle. Kacgunler surmustu. Hem isin hakkini vermiyolar hemde boldan para istiyolar. Sizin kadinlar baya tilki cikmis canim yaa. Iyi yine vermemissiniz iyi olmus. verdiginiz bile fazlaymis esinin dedigi gibi. neyse canim hayirlisi olsun. Kafayi cok takma. Artik ellerinden opecek desene banyo (( simdiden kolay gelsin renklicim..

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

Atlas, benim duam tee perşembe akşam bitmişti yazmayı unutmuşum.

Ceza, dün yazarken laptopun şarjı bitti.

Kıazlar pek keyfim yok uz8un uzun yazamıyorum.Adet oldum 1,5 yıldır olduğu gibi.3. günüm, dr dan randevu alamadım, sanırım bizim dairenin hastanesinde test yaptırırm rahim testinde yorum için götürürüm.Her adet sonrası aynısını demek istemiyroum ama galiba doğal yollarla olmayacak sadece zorluyoruz.Ayrılıkta bi yerde bahane, 1 tehlikede hamile kalıyor millet bizima ylardır tık yok.Ümitlerim artık gerçekten iyice tükendi, eşimi beklemeye takatim var mı ? yok. o gelince olsun bile diyemiyroum artık o kadar uzun oldu ki , tesellilerim bitti. VE maalesef ki evladına kedi köpek muamelesi yapanlar bile anneliği haketmiş,bizim gibiler ise sürünsün. Yazık bize.

Görüşürz sonra.öptüm hepinizi.

canım üzülme hayatıım.. hepimiz bak aynıyız.. tek sen değilsin ki..artık o kadar çok ki hamile kalamayan insanlar.. inan bu radyasyonlar telefonlar wrilless ler bunlar varya mahvediyor bizi.. bende sen gibiyim umutları tükendi tükenecek...
bak bana okuduk tefriciyeyi şimdi sana okuyalım..sıraya koyalım arkadaşlar.. hepimize birer birer okuyalım olur mu? okunan kişide duasını kendi yapsın? haa ne dersiniz? bende dua mı bu akşam yapacam..hepinizden Allah razı olsun canlarım..

Canımıniçi kıyamam sana ne kadar üzmüşsün kendini. Hayat herkesi ayrı sorunlarla sınıyor.Hiç böyle düşünme. Artık her şey daha kolay tıbbi olarak. Allah çözümsüz dert vermesin. Genceciksin sen daha. O güzelliği elbette yaşayacaksın, Az daha sabır nolur.

ah benim güzeller güzeli hemşerim kıyamam ben sanaaaaaaaa valla benimde memişlerim acımaya başladı adet geliyo ama yapcak bişi yok sabredip beklices kuzum sabır sabır nolur üzme kendini bizler yanındayız dualarımızdasın öptüm kocamannn

günaydın kızlarrr ben döndüm işe itira ediorum hiççççç özlememişim:)evde dinlendim bol bol yattımda yatım temizlik yaptuım perdelerimi yıkadım halılarımı camlarımı sildim misler gibi oldu
geçmişe bakamıom herkes iyidir inşallahhh

Kızlar günaydın.Renklciğim inşallah dualarımız kabul olur canım... Temizlikçiler öyle canım biz de yaşadık. 0 evde ne koparabilirsek anlayışı var. Biz de de wc yi bırakmışlardı. Görünen yerleri yapmışlar mesela mutfak dolaplarının içlerini hiç silmemişlerdi.

Candaş her ay aynı hüsran gerçekten ümit kırıcı.Ama nasip bu işler. Allah sağlık versin canım.

Nazlım geçmiş olsun eşine. Benim de 3 gün kaldı ama sanırım adet gelecek. Sanki karnımda hareket başladı..

EVET etrafımızda hamile kalamayanlar çoğaldı, ama hala rahatlıkla kalabilenleri çoğunlukta görüyroum ben.korkmak istemediğim herşey başıma geldi.geçen bir arkadaşım mail amış bir paylaşımı onuda tanıyorum.tam 50 ay üzerine hamile kalmış.o arada düşükler dış gebelikler var.korkmak istemiyroum bundan da.Dua için doğrusunu söylemek gerekirse, ben onuda hakediyorum sayılmaz, eşim bile yanımda değil ki, sürede en uzun bende olsam ceza dan chnb den nazlımdan önce bana okunması bencillik gibi geliyor.Ve maalesef ki en son demek istediğim şey buydu, duayla değişmiyor sanki birşeyler.Vakit belli, yaklaştırmıyo ki, çok okudum okuyorum okuyacağımda ama biliyorum ki vakit değiştirmeyecek, belki sabrımı artıracak.Çok teşekkür ederim canım arkadaşım, benim için okunsada olur yani, okunmasada.Karar sizin. Evle ilgili konuyu okuyamadım okudum anlayamadım yada, çok özür dilerim, kafa 1 milyon.

Çok saol canım, genciz ama vakit gidiyor işte.Bilmiyorum ki ne zmandır vuslat.Seni böyle karşılamak istemezdim.Nasılsın ?
arkamdan gelmezsen iyi olur canım.allah razı olsun.nasılsın ? eşin iyileşti mi ?

Ablam çok saol, haklısın sağlık olmadan olmaz.Dayanmak artık zor.Birde acıyan gözler yada nispet yapan sözleri kaldıramıyorum galiba.

Renklicim bende okudum dualarımı.Allah İnşallah kabul eder dualarımızı.

Kızlar ben bu sıra yoğunum biraz.Çok giremiyorum.

Görüşmek üzere

kızlar merhaba,nasılsınız??nasıl gidiyo hayat ??pileo'da doğurmuş gözüaydın,hellocum senin miniğinde iyiymiş çk şükür.candaşım senide bunalmış gördümm,aynen birazz uzak durmak
iyi gelicekse nasıl kendini daha iyi hissedeceksen öle davran.bende acayip grip oldum kızlarr ya,kafamı kaldıramıyorum resmen.napıcam bilmiyorum yaa,offff

merhaba kızlar...

candaş, cancanım ne oldu sana gülüm yaa gözlerimi doldurdun...canım benim herşeyden önce eşinden ayrı olmaktır bu üzüntülerinin sebebi...ayrılığı yaşadığım için yanında olmak gibi yok eşinin sana verdiği teselli herkezin sana bişey söylemeside batıyor tabii doğal olarak canım benim inşallah bu sene olur birleşmeniz dualarımız seninle...adet dönemin ve moralin bu yüzdende bu kadar bozulmuş aslında dayanılacak gibide değil ccanım tesellilerde biliyorumki kar etmiyor ama yinede umuttan duadan beklemekten ve sabırdan başka çaremiz yok canım benim...hep dualarımdasınız rabbim sizlerede yaşatsın diye çok içten istiyorum yaşadıklarınızı yaşayan biri olarak anlıyorum sizi rahat bırak kendini odaklanma bebek olayına biliyorum demesi kolay ama sen ne güzel kitaplar okyordun sana çok özeniyorum bu konuda... ve çok iyi bir eşsin kimse senin kadar dayanıklı değildir heralde büyük bir başarıya imza attın canım sen bu şekilde evlilik yaşamak hiç kolay bişey değil çoğu gitti azı kaldı kızma ama biraz daha sabır canım benim....seni çok seviyoruz...bu arada kardeşin için gözünüz aydın allah tamamına erdirsin...

nuray canım benim yazamadım kusura bakmayın...cuma günü sabah 9da gittim akşam 6 yı geçiyordu eve geldim anneme yani sonrada eve geç geldik giremedim hafta sonuda yoğundum dün yemeğe misafirim vardı bel ağrısından bittim...neyse öyle oldu işte uzatmadan yazayım:)) normal bakılan ultrason gibi bskılıyor...bütün organlarına tek tek baktıbeyinciğine falanda omurgasına el ve ayak parmaklarına kemiklerine allaha çok şükür hepsi normal çıktı...benim kızım gerçekten bize küsmüş yüzünü yine organlarıma doğru dönmüştü dr kalbinede tam bakamadı cinsiyetinide göremedim kalk biraz dolaş tekrar gel dedi öyle yaptım çok şükür kalbide sağlıklı cinsiyetide kız dedi zaten biliyorduk:)) yüzünü dönmüştü dudaklarına bile baktı herşey noraml dedi...allahım adam saçlarıma taktı saçlarını neden boyatmıyorsun dedi bende kimyasal olduğu için zararlı diye duymuştum dedim...yok öyle bişey 3 aydan sonra boyatabilirsin falan dedi...neyse raporu verdi birde cd veriyorlar bebeği incelediği herşeyin kayıtlı olduğu tabii şainsımıza pc bozuktu daha sonra alacağım...neyse raporu aldım benim drumda karşı binada ona götürdüm sen öbür doktor yeme içme hemen benim dra yetiştir adam benim dru hocası oluyor:)) drum dediki gülerek saçlarınımı boyatmak istiyorsun ben tabii şaşırdım yoooo falan oldum:) o gün çok yoruldum hiç dinlenemedim ayaklarım şişmeye başladı...senin yarındı dimi hadi inşallah herşey normaldir korkma canım...

renkliciğim, hareketli bir dönem geçiriyorsun ev için gelen bayanlar maşallah yani..millet kılıfını herşeye uyduruyor yaa bak görüyormusun sen en zor yeri temizleme sonrada fazla para iste yok yaa bu insanlar da ne vicdan ne haysiyet ne gurur kalmış...atölyen için yazdığın fikifrler süper çok hoşuma gitti bitince paylaş bizimle şaheserini canım...

hellom, naber gazlı bebeişimiz nasıl....

pileooo, canım yaaa allah analı babalı büyütsün...sende kavuştun sıra tafa geldi...inanıyorumki topikte er yada geç kimse kalmayacak...canım sıkıntı yapma yaşadıklarını herkez yaşıyor sakin olursan daha çabuk atlatırsın canım benim...ayyy ne güzel kokuyordur şimdi yiğit bey...mama ver ama kaşıkla ver canım biberon kullanma sakın göğsünü bırakır...sana kolay gelsin soracakların olursa bizler burdayız...erkeğimizide göremedik bu arada foto yokmu

loneliness, canım sağol...herşey normal çok şükür...aşı hala olamadım...gelmemiş bugün aradım ebem yoktu yarın tekrar arayacağım...senin ebenin kullandığı magnezyum bendekide...şimdilik kullanmıyorum ama son ayda falan benim kızımda kramp olayı çok olmuştu...bakalım bundada olmaya başladı o zamanlar içiyorum...şekerimde 3 saat süren bir uygulamadan sonra normal çıktı ama yinede dikkat dedi dr ekmeği kestim tatlıdan da uzak durmaya çalışıyorum:)

nazlım, hoşgeldin...

ceza, sende hoşgeldin canım sen izmirlimisin?aydında oturuyorsun onu biliyorumda:)

chnb, şafak birmiş...hayırlısı olsun canım...

hilal, güzel gözlü hatun nasılsın?

miniklerim canım ben iyiyim senide iyi gördüm kaynanaların güzel haberlerini alınca yüzünde güller açmış:))

minicikumut selam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…