- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.721
Çok saol canım, genciz ama vakit gidiyor işte.Bilmiyorum ki ne zmandır vuslat.Seni böyle karşılamak istemezdim.Nasılsın ?
ayy valla canım aynııı yaa..annemle banyoyu temizlemek için gittik valla mutfak dolaplarının altları silinmemiş, süpürgeliklerde boyalar badanalar aynen duruyo.. hol öyle bi kabası alınmış silmemişler.. bi camları temiz yapmışlar balkonları temiz yapmışlar ( ne edeceksem balkonun temiz olmasını bu havada :) misafir wc si var orayıda yaptık diyolardı bi açtık orasıda yapılmamış..düşünün bu kadın annemlerin yan apartmandan dublex daire aldı,hem annemlerin yerli komşusu buna rağmen böyle yaptı..100 tl diye anlaşmıştık 120 dediler hadi verdik 120 ..sonra 200 istediler..çıngar çıkardılar üstelikte yarım yapamalak yaptılar..bide utanmadan haram olsun diyolar ..soyguncu bunlar yaaa..demekki heryerde var..Kızlar günaydın.Renklciğim inşallah dualarımız kabul olur canım... Temizlikçiler öyle canım biz de yaşadık. 0 evde ne koparabilirsek anlayışı var. Biz de de wc yi bırakmışlardı. Görünen yerleri yapmışlar mesela mutfak dolaplarının içlerini hiç silmemişlerdi.
Candaş her ay aynı hüsran gerçekten ümit kırıcı.Ama nasip bu işler. Allah sağlık versin canım.
Nazlım geçmiş olsun eşine. Benim de 3 gün kaldı ama sanırım adet gelecek. Sanki karnımda hareket başladı..
Allah razı olsun canım..aminnRenklicim bende okudum dualarımı.Allah İnşallah kabul eder dualarımızı.
Kızlar ben bu sıra yoğunum biraz.Çok giremiyorum.
Görüşmek üzere
merhaba kızlar...
candaş, cancanım ne oldu sana gülüm yaa gözlerimi doldurdun...canım benim herşeyden önce eşinden ayrı olmaktır bu üzüntülerinin sebebi...ayrılığı yaşadığım için yanında olmak gibi yok eşinin sana verdiği teselli herkezin sana bişey söylemeside batıyor tabii doğal olarak canım benim inşallah bu sene olur birleşmeniz dualarımız seninle...adet dönemin ve moralin bu yüzdende bu kadar bozulmuş aslında dayanılacak gibide değil ccanım tesellilerde biliyorumki kar etmiyor ama yinede umuttan duadan beklemekten ve sabırdan başka çaremiz yok canım benim...hep dualarımdasınız rabbim sizlerede yaşatsın diye çok içten istiyorum yaşadıklarınızı yaşayan biri olarak anlıyorum sizi rahat bırak kendini odaklanma bebek olayına biliyorum demesi kolay ama sen ne güzel kitaplar okyordun sana çok özeniyorum bu konuda... ve çok iyi bir eşsin kimse senin kadar dayanıklı değildir heralde büyük bir başarıya imza attın canım sen bu şekilde evlilik yaşamak hiç kolay bişey değil çoğu gitti azı kaldı kızma ama biraz daha sabır canım benim....seni çok seviyoruz...bu arada kardeşin için gözünüz aydın allah tamamına erdirsin...
nuray canım benim yazamadım kusura bakmayın...cuma günü sabah 9da gittim akşam 6 yı geçiyordu eve geldim anneme yani sonrada eve geç geldik giremedim hafta sonuda yoğundum dün yemeğe misafirim vardı bel ağrısından bittim...neyse öyle oldu işte uzatmadan yazayım:)) normal bakılan ultrason gibi bskılıyor...bütün organlarına tek tek baktıbeyinciğine falanda omurgasına el ve ayak parmaklarına kemiklerine allaha çok şükür hepsi normal çıktı...benim kızım gerçekten bize küsmüş yüzünü yine organlarıma doğru dönmüştü dr kalbinede tam bakamadı cinsiyetinide göremedim kalk biraz dolaş tekrar gel dedi öyle yaptım çok şükür kalbide sağlıklı cinsiyetide kız dedi zaten biliyorduk:)) yüzünü dönmüştü dudaklarına bile baktı herşey noraml dedi...allahım adam saçlarıma taktı saçlarını neden boyatmıyorsun dedi bende kimyasal olduğu için zararlı diye duymuştum dedim...yok öyle bişey 3 aydan sonra boyatabilirsin falan dedi...neyse raporu verdi birde cd veriyorlar bebeği incelediği herşeyin kayıtlı olduğu tabii şainsımıza pc bozuktu daha sonra alacağım...neyse raporu aldım benim drumda karşı binada ona götürdüm sen öbür doktor yeme içme hemen benim dra yetiştir adam benim dru hocası oluyor:)) drum dediki gülerek saçlarınımı boyatmak istiyorsun ben tabii şaşırdım yoooo falan oldum:) o gün çok yoruldum hiç dinlenemedim ayaklarım şişmeye başladı...senin yarındı dimi hadi inşallah herşey normaldir korkma canım...
renkliciğim, hareketli bir dönem geçiriyorsun ev için gelen bayanlar maşallah yani..millet kılıfını herşeye uyduruyor yaa bak görüyormusun sen en zor yeri temizleme sonrada fazla para iste yok yaa bu insanlar da ne vicdan ne haysiyet ne gurur kalmış...atölyen için yazdığın fikifrler süper çok hoşuma gitti bitince paylaş bizimle şaheserini canım...
hellom, naber gazlı bebeişimiz nasıl....
pileooo, canım yaaa allah analı babalı büyütsün...sende kavuştun sıra tafa geldi...inanıyorumki topikte er yada geç kimse kalmayacak...canım sıkıntı yapma yaşadıklarını herkez yaşıyor sakin olursan daha çabuk atlatırsın canım benim...ayyy ne güzel kokuyordur şimdi yiğit bey...mama ver ama kaşıkla ver canım biberon kullanma sakın göğsünü bırakır...sana kolay gelsin soracakların olursa bizler burdayız...erkeğimizide göremedik bu arada foto yokmu
loneliness, canım sağol...herşey normal çok şükür...aşı hala olamadım...gelmemiş bugün aradım ebem yoktu yarın tekrar arayacağım...senin ebenin kullandığı magnezyum bendekide...şimdilik kullanmıyorum ama son ayda falan benim kızımda kramp olayı çok olmuştu...bakalım bundada olmaya başladı o zamanlar içiyorum...şekerimde 3 saat süren bir uygulamadan sonra normal çıktı ama yinede dikkat dedi dr ekmeği kestim tatlıdan da uzak durmaya çalışıyorum:)
nazlım, hoşgeldin...
ceza, sende hoşgeldin canım sen izmirlimisin?aydında oturuyorsun onu biliyorumda:)
chnb, şafak birmiş...hayırlısı olsun canım...
hilal, güzel gözlü hatun nasılsın?
miniklerim canım ben iyiyim senide iyi gördüm kaynanaların güzel haberlerini alınca yüzünde güller açmış:))
minicikumut selam....
adetin etkisi büyük galiba, hepinizin yazdıklarını okurken ağlıyorum, nedense seninkinde daha kötü oldum.çok saol canım arkadaşım, evet herkesin lafı batıyor, eşiminde zaman zman, ona da üzülüyorum elinden bişey gelmiyor, bu ay ilk kez onun da hayal kırıklığına uğradığını sesinden hissettim, çaremiz yok ki. o na en çok şunun için kızıyorum, çocuğu bile parayla almaya çalışıyorsun diyor, şaka belki ama kırıllıyroum.kitapta okuyamıyorum hiç, 2 aydır hiç elim gitmiyor, sadece dua okuyabiliyoum.kitap okumak istesemde içimden gelmiyor.zor gerçekten dayanmak, kızmıyorum çünkü sabretmesem napcam ki mecburum.kardeşim için teşekkürler.merhaba kızlar...
candaş, cancanım ne oldu sana gülüm yaa gözlerimi doldurdun...canım benim herşeyden önce eşinden ayrı olmaktır bu üzüntülerinin sebebi...ayrılığı yaşadığım için yanında olmak gibi yok eşinin sana verdiği teselli herkezin sana bişey söylemeside batıyor tabii doğal olarak canım benim inşallah bu sene olur birleşmeniz dualarımız seninle...adet dönemin ve moralin bu yüzdende bu kadar bozulmuş aslında dayanılacak gibide değil ccanım tesellilerde biliyorumki kar etmiyor ama yinede umuttan duadan beklemekten ve sabırdan başka çaremiz yok canım benim...hep dualarımdasınız rabbim sizlerede yaşatsın diye çok içten istiyorum yaşadıklarınızı yaşayan biri olarak anlıyorum sizi rahat bırak kendini odaklanma bebek olayına biliyorum demesi kolay ama sen ne güzel kitaplar okyordun sana çok özeniyorum bu konuda... ve çok iyi bir eşsin kimse senin kadar dayanıklı değildir heralde büyük bir başarıya imza attın canım sen bu şekilde evlilik yaşamak hiç kolay bişey değil çoğu gitti azı kaldı kızma ama biraz daha sabır canım benim....seni çok seviyoruz...bu arada kardeşin için gözünüz aydın allah tamamına erdirsin...
canım geçmiş olsun, hoşgeldin, nasılsın ? senin ne kadar kaldı doğumuna? hep bunalmış zmanlarıma denk geliyosunuz ya bi neşeli karşılayamıyorum sizi.burdan uzaklaşmak çare değil ki, yine beni en iyi anlayan sizlerseniz.kızlar merhaba,nasılsınız??nasıl gidiyo hayat ??pileo'da doğurmuş gözüaydın,hellocum senin miniğinde iyiymiş çk şükür.candaşım senide bunalmış gördümm,aynen birazz uzak durmak
iyi gelicekse nasıl kendini daha iyi hissedeceksen öle davran.bende acayip grip oldum kızlarr ya,kafamı kaldıramıyorum resmen.napıcam bilmiyorum yaa,offff
ya canm sana ne oldu böyle.. 1 hafta önce ben böyleydim..hadi benim tahlil sonucuna göre bi umutsuzluktu.. senin sonuçların iyi canım yaa ..bende bu adetimin 3. günü gidecem canım sonrasında bakalım bi yola gireriz aşılama mı olur artık rahim filmimi bilmiyoruz..hep birlikte bu yolları birbirimize destek olarak yürüyelim canım yaa..bende çok umutsuzum ama geçen haftaki olayları yaşadıktan sonra beterin beteri var diyorum..%0 mrfoloji olsaydı ne yapardık ..valla canım Allah dualarımızı kabul edecek inşallah
Yoğunum ya çok. İşler güçler pek fena. Eşimin ailesi canımı sıkıyor bu aralar. Kız büyüdü sayılır, gazı ağlaması bitti çok şükür. Emmiyordu biliyosun. Şimdi de memeden alamıyoruz. Ben işteyken biberonu almıyor artık. Çok çok acıkırsa, kendini idare edecek kadar içiyor. Bak ne diycem bir de. Bi öğretmen arkadaşım doğal yolla hamile kalmayı denedi iki sene kadar. Olmadı. Sonra aşılamayı denediler ve ilk denemede başarılı oldular. Bilseydim hiç sıkmazdım canımı diyor. Benim kuzen de düşük yaptı. Senin yaşlarda o da. Aylardır denemeler falan, olmadı. Şimdi iyi bir doktor araştırıyorlar. Dediğim gibi Allah dermansız dert vermesin. Bu kadar beklemeden sonra gelen bebek de bir kıymetli olur ki, hayatınız deşiğir olumlu yönde. O yüzden toparla bakiim kendini.
Bu arada diğer arkadaşlara da merhabalar. Kocaman kocaman umutlar... Bol sürprizli haftalar
Sabahtan bu yana dr a ulaşamadım, yarın yine arıcam.az önce görüşecektim çıkmış.Rahim filmi adetin kaçıncı günü çekiliyor bilen var mı i? 10. günse ben ank da değilim[/QUcanım naber uygunsan nsn ye girsene.
6.gün alırlarsa çok iyi olur. Teşekkürlerr.günlük canım kızının iyi olmasına sevindim canım. Yarın sabah test yapacağımevde. Değişik duygulanmalar yaşıyorum bazen var mı diyorum bazen yok diyorum canım...
Candaş adetten sonraki ilk günlerde gebelik olmuyor diye yapıyorlar diye biliyorum benim 8-9. Gündü galiba...
Segemy evet 7-8 aydan sonra daha düşkün oluyorlar memeye. Bir de özlem giderme şekli sanırım...
Renkli hayır olsun rüyan dediğin gibi buradadestek olacğız birbirimize. Candaşa okuma önerine katılıyorum canım...
Diğer arkadaşlar iyidir umarım...
sabahtan bu yana dr a ulaşamadım, yarın yine arıcam.az önce görüşecektim çıkmış.rahim filmi adetin kaçıncı günü çekiliyor bilen var mı i? 10. Günse ben ank da değilim[/qucanım naber uygunsan nsn ye girsene.
chnbcim canoya okuyak bu hafta... ben 500 alırım olur mu?yollarda gider gelirken okurum ...
candaşcım ya valla benimde bu tip işlerim hiç rast gitmez..anlıyorum seni.. bakalım bende adetin 3. günü ne edecem maceralarımı gözleyin bacılar...
Tamam ben yine 300 alayım canım. Fazla okursam derim. Bir arkadaş da 3. cüzü verdi Kurandan cumaya kadar. Onu da yetiştirmem lazım...
tamam
renkliatlas :500
chnb :300 bekliyoruz okuyanları..herkesi bitirene kadar sıra sıra okuyalım... canodan sonra ceza olsun sonra nazlım sonra minikler sonra chnb sonra miniciumut hilal ...vs. vs okuyalım kimsenin hakkı kalmasın sıra sıra her hafta inşallah bitirelim..ben annemede verirsem eklerim..
candasım üzme canını lütfen...
günlükcüm denizliliyim...
renklim ben daha bitiremedim az kaldı..yarına bitirsem olur mu?
ne kadar kaldı canım? ben okurum kalanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?