- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.741
Hilalciğim sağ olasın. Ben 2012 mayısta kürtaj oldum. 2 ay korunmadım olmadı sonra testlerde sorun olunca korundum bunca ay. O yüzden heyecanlıyım ama olmazsa aslında üzülürüm ama hayırlısını diledim sağlıklı olup sağlıkla doğacaksa diyorum çünkü diğer ihtimaller çok yıpratıcı. Senin maraton şimdi başlıyor demek. Çok tuhaf şimdiden olmazsa yeni günleri bile düşünüyorum:))
canım 150 kaldı..bugün boş derste okuyacaktım ama istiklal marşı nı en güzel okuyan öğrenciyi seçtik yarışmaya gidecekler..yarın boş dersim var o zman okurum.ben aldım ve ben bitireyim...yarına yapsan duanı olur mu?
renklicim bende bitirdim 400 tane. Allah kabul etsin insallah... Candas icinde 400 alabilirim..Birde ne zamanna kadar okuyacaz duayi?
gunlukcum evet canim yarin benim randevu. Insallah hersey yolunda cikar. Seninde kizinin iyi olduguna cok sevindim. yazdigin icin cok sagol. demekki gercekten bu kizlar utangac, nazli oluyorlar yaa. Bizimki alin size der gibi bi aciyo sorma. Kapat oglum diyesim geliyor valla :))) Saclar icinde bi sorun yok diolarsa bilmiyorum ama bende batil inanc oldugunu bile bile kestiremiyorum. Belime kadar geldi. Bekliyecem dogurana kadar.
nazlim hosgeldin gule gule kirlet evini :))
Senemcim ne guzel masallah kizimiza memeye alismis. Bende o durumdan simdiden korkuyorum ya emziremezsem diye. Demekki sonradan da olabiliyor. Masallah nazar degmesin :))
Candascim yipratma kendini uzme canim. Sabir insallah..
hafta sonu pazar gününe dersneiz ben de 400 alabilirim.
chnb, duygular nasıl?yarın test günüymüş.çok okuyamadım geçmişi. okuyup tekrar yazcam.
nuraycım geçen de yazdım silinince unutmuşum ne yaptın temizlik işini halletnmi cnm eşin ne kadar yaparsa onunla yetin zaten anladığım kadarıyla temizliğe pekdüşkün bir yr değil yaşadığın yer ben şu çamaşır makinesine kullanılan toplardan aldım ama o mis yumuşatıcı kokusunu almadan içime sinmedi :):):) hele beyazlar hiç yıkanmamış gibi hissettim herkes memnunmuş dedim ben alıştığım deterjan kokusunu arıyorum :):) ilerde bebeişim olursa artık onun kıyafetleri yıkarım onu kimyasaldan uzak tutmaya çalışırım :)miniklercim daha halledemedim malesef. Burdaki bayanlardan da fikir aliyorum. Ama renkli demisti makina kiralama var diye. benim sadece 1 mutfakta halim var. Bide kucuk odada. makina kiralamada 50 dolarmis. esim iki hali icin bu kadar vermeyelim dedi. zaten halilarimiz oyle turk halisi degil. yani cok kalin degil. Dun bi temizlik kiti aldik. yarin onla yapicam insallah. iyi biseye benziyor. bakalim nasil olcak. Ama camlarimi biraktim oyle. pis icinde ama cikamiyorumda zaten pencereye. kalsin dedim. insallah annem gelince esimle birlikte yaparlar. ayy dedigin gibi cnm burda yabancilar temizlik nedir pek bilmiyolar. kimi camlarini yillardir silmemis. ugrasmiyolarki. halilar desen ev geneli halifleks doseli. hic sevmiyorum. ayy cok uzattim sanada 8 gun varmis hadi bakalim insallah diyelim cnm. Once chnb abladan sonrada senden hayirli haberler alalim.
kaygananin ne zamna gidecegi belli degilmi? sizin eve demir attilar anlasilan. ins giderler en yakin zamandada kocanla daha rahat olursun cnm optum
hafta sonu pazar gününe dersneiz ben de 400 alabilirim.
chnb, duygular nasıl?yarın test günüymüş.çok okuyamadım geçmişi. okuyup tekrar yazcam.
Günaydın kızlar test yaptım bugün negatif malesef. Şubat benden de pas...
canım çok saol ya, inş rahat geçer hastane tantanası senindechnbcim canoya okuyak bu hafta... ben 500 alırım olur mu?yollarda gider gelirken okurum ...
candaşcım ya valla benimde bu tip işlerim hiç rast gitmez..anlıyorum seni.. bakalım bende adetin 3. günü ne edecem maceralarımı gözleyin bacılar...
teşekkürler ablacım, adet oldun mu ? test negatifmiş ama onlarada güven olmuyo ki _?Tamam ben yine 300 alayım canım. Fazla okursam derim. Bir arkadaş da 3. cüzü verdi Kurandan cumaya kadar. Onu da yetiştirmem lazım...
sırayla okuyalım bencede, allah dualarımızı kabul eder inş.tamam
renkliatlas :500
chnb :300 bekliyoruz okuyanları..herkesi bitirene kadar sıra sıra okuyalım... canodan sonra ceza olsun sonra nazlım sonra minikler sonra chnb sonra miniciumut hilal ...vs. vs okuyalım kimsenin hakkı kalmasın sıra sıra her hafta inşallah bitirelim..ben annemede verirsem eklerim..
saol canım, sen nasılsın ?candasım üzme canını lütfen...
günlükcüm denizliliyim...
renklim ben daha bitiremedim az kaldı..yarına bitirsem olur mu?
çok saol canım, dün çok daraldım bugün iyiyim, hastane işleride canımı sıktı galiba.Allah gönlümüze göre versin cümleten sen nasılsın ?selam kızlar nasılsınız.
candaşım canım benim üzme kendini böyle lütfen, sabredecez canım.benim için çalışmalar daha yeni ancak, her ay acaba çok mu bekleyeceğim demekten korkmadan yapamıyorum. benim de canım yanıyor. seni çok iyi anlıyoruz. belki geç olacak ama olacak be güzelim. bak geçen hafta renkli nasıl yıprattı kendini ama çok şükür temiz çıktı. sen de yapma canım bunu kendine. üzülmeni istemiyoruz. bir gün biz de anne olacağız ve bu topik kapanacak inanmak istiyorum.
minikler sorma canım boş dersi düşünmek bile hayal oldu:)))
chnb abla hayırlara olsun inşallah, güzel haberini sabırsızlıkla bekliyoruz.
günlükcüm iltifatın için teşekkür ederim canım. gözün aydın ultrasyon sonuçları güzel çıkmış çok sevindim.
nazlım hoşgeldin canım. seni görmek ne güzel.ohh misler gibi olmuş evin.güle güle kirlet:)))))
renkliatlas nasılsın.bütün dualarda varım canım. candaş için okuyalım bence de.bi 400de ben alayım.
çok saol canım, halı için aman dikkat et Esat'ı da kendinide yorma olurmu ?renklicim bende bitirdim 400 tane. Allah kabul etsin insallah... Candas icinde 400 alabilirim..Birde ne zamanna kadar okuyacaz duayi?
gunlukcum evet canim yarin benim randevu. Insallah hersey yolunda cikar. Seninde kizinin iyi olduguna cok sevindim. yazdigin icin cok sagol. demekki gercekten bu kizlar utangac, nazli oluyorlar yaa. Bizimki alin size der gibi bi aciyo sorma. Kapat oglum diyesim geliyor valla :))) Saclar icinde bi sorun yok diolarsa bilmiyorum ama bende batil inanc oldugunu bile bile kestiremiyorum. Belime kadar geldi. Bekliyecem dogurana kadar.
nazlim hosgeldin gule gule kirlet evini :))
Senemcim ne guzel masallah kizimiza memeye alismis. Bende o durumdan simdiden korkuyorum ya emziremezsem diye. Demekki sonradan da olabiliyor. Masallah nazar degmesin :))
Candascim yipratma kendini uzme canim. Sabir insallah..
hayırlı olsun ilk iş günün canım, okul nasıldı ?tamam canım yarın yaparım duamı.. zaten halim kalmadı.. uzanacam birazdan..yarın hazirandan beri ilk dersime girecem, 8. sınıflara ilk derim..hızlı başlıyorum sezona..hayırlı olur inşallah..ilçenin en başarılı öğrencileri o okuldan çıkıyormuş.halkı çocuklarını okutmaya çok meraklı ve hevesi bide maddi olarakda geneli çok varlıklı insanlar..benim lisede arkadaşlarım hep mahmudiyeden geliyordu,hepsinin cüzdanı tomarla para dolu olurdu..benim cüzdanım bile yoktu sadece cebim vardı ondada 1 tl olurdu en fazla 2 tl
canım çok saol, inş belirtiler gerçek olsun, müjde ver bize, kaygana gidememiş, benim bile sinirim bozuldu şimdi.kızlar tekrar kış geldioff ya sevinmeyecem artık bişey için hep sevinçlerim yarım kalıyor.. zaten hava güzel olsa eşimin yollama planı yokmuş öyle söyledi ama dayanacak gücüm kalmadı kayganamın eşimi bana karşı doldurduğunu düşünüyorum.. hoş bundan sonra ne yaparsa yapsın oğlu benim artık :) o da farkında bunun son çırpınışlarını yapıyor sanırım :))
günlükçüm allah bizlere de nasip etsin o günleri çok heyecan verici bişey olmalı her yerini görebilmek..
candas kuzum sen en güzelini demişsin aslında dua bize ferahlık verir yine herşeyin bir zamanı var kendini yıpratma cnm en iyi zamanı da allah bilir. kalbimizden geçen tez zamanda yüzümüzün gülmesi
nazlım cnm hoşgeldin temizlik için ben de kayganaların gitmesini bekliyorum evin hali almış başını gidiyor evimden soğudum inan bana
chnb ablacım yarın test yapacakmışsın allahım yüzünü güldürsün sağlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin
renkli ev temizliği işinde başınızdan geçenlere üzüldüm cnm allah her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın ama mesleğini üstünkörü yapanlara deli oluyorum kul hakkı denen bişey var o parayı nasıl rahat tüketecekler acaba
nuraycım geçen de yazdım silinince unutmuşum ne yaptın temizlik işini halletnmi cnm eşin ne kadar yaparsa onunla yetin zaten anladığım kadarıyla temizliğe pekdüşkün bir yr değil yaşadığın yer ben şu çamaşır makinesine kullanılan toplardan aldım ama o mis yumuşatıcı kokusunu almadan içime sinmedi :):):) hele beyazlar hiç yıkanmamış gibi hissettim herkes memnunmuş dedim ben alıştığım deterjan kokusunu arıyorum :):) ilerde bebeişim olursa artık onun kıyafetleri yıkarım onu kimyasaldan uzak tutmaya çalışırım :)
ceza minicikumut hello hilal nabersiniz kızlar
dua için haftasonu 250 tane de ben alayım haftaiçi hiç zamanım olmuyo bu hafta da çok yoğun yarın okuma bayramım var akşam. çarşamba okul çıkışı genel veli toplantısı yapılacak derken hafta bitiyo zaten ..
kızlar buarada bende bu ayı heyecanla bekliyorum sabahları gaz sancım başladı birde sık idrara çıkıyorum iştahımda buara arttı psikolojikdir tahminimce daha adet günüme 8 gün var haftasonu dayanamayıp bi test yaparım sanırım şimdiden içim içimi yiyor bir taraftan da korkular sardı yine hiç akıllanmam ben :):):)
teşekkürler canım, benim için acelesi yok.duasını ancak 6 yada 7 martta yapabilirim.hafta sonu pazar gününe dersneiz ben de 400 alabilirim.
inş hayırlısıyla kızın olsun, tıp bi kez daha yanılsın.Canım hiç bir duygum yok. Şu ana heyecan da yok olmayacak diye düşündüğüm için sanırım. Hayırlısıyla sağlıklı olacaksa diyorum canım...
kolay gelsin canım şimdiden, okuyamadığını boşveri paslaşırız yine.canım büyük ihtimalle haftasonu yada pazartesi salı ya kadar olur..ben pazar günü taşınıyorum c.tesi yeni aldığımız eşyalar gelecek çok frsatım olmayacak..yollarda okursam okurum..
minikler canım ya valla allah yardımcn olsun kaygananla.. haftaya benim kide geliyor.. off off
anammm bacılarım yazamıyorum sizlere bir türlü yahu
kayganam gideli yemek ütü ev misafir akşam alper :))) birde Çınarımın gazı var uyuyamıyor çocuk neler denedim ayakları sıcak tuttum, rezene çayı, karnına ılık havlu, yağlanmalar,gaz damlaları, aklıma gelen bunlar bana mısın demiyor bende yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama böyle geçecek inşallah.
bir bakim dedim sizlerden how are you nevar yu :))
sinua canım maşalah seninde bayağı olmuş allah tamamına erdirsin
nuraycım kuzuuu poğaçayı gördüm yutkundum : eline sağlık minnoşum napıyor tekmeler başladı mı
chnb canım hayırlısı olsun inş.
renkli naber
minikler[/B iyi sıhatler olsun ayrıca gözün aydın kayganalar gidiyormuş sabır sabır gider ayak saldıragan olabilrle dikkat et uyma derim ben. mUKC
hilal loneliness, minicikumut, taf naberler
amann abla zaten soğuk havalar şöyle bahar gelir bizimde içimize baharlar gelir belki ne dersin :)benimde adet belirtilerim başladı işler yine birikti aklıma bile gelmio :)
günaydın herkeseee
anammm bacılarım yazamıyorum sizlere bir türlü yahu
kayganam gideli yemek ütü ev misafir akşam alper :))) birde Çınarımın gazı var uyuyamıyor çocuk neler denedim ayakları sıcak tuttum, rezene çayı, karnına ılık havlu, yağlanmalar,gaz damlaları, aklıma gelen bunlar bana mısın demiyor bende yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama böyle geçecek inşallah.
bir bakim dedim sizlerden how are you nevar yu :))
sinua canım maşalah seninde bayağı olmuş allah tamamına erdirsin
nuraycım kuzuuu poğaçayı gördüm yutkundum : eline sağlık minnoşum napıyor tekmeler başladı mı
chnb canım hayırlısı olsun inş.
renkli naber
minikler[/B iyi sıhatler olsun ayrıca gözün aydın kayganalar gidiyormuş sabır sabır gider ayak saldıragan olabilrle dikkat et uyma derim ben. mUKC
hilal loneliness, minicikumut, taf naberler
canım çok saol ya, inş rahat geçer hastane tantanası seninde
teşekkürler ablacım, adet oldun mu ? test negatifmiş ama onlarada güven olmuyo ki _?
sırayla okuyalım bencede, allah dualarımızı kabul eder inş.
saol canım, sen nasılsın ?
çok saol canım, dün çok daraldım bugün iyiyim, hastane işleride canımı sıktı galiba.Allah gönlümüze göre versin cümleten sen nasılsın ?
çok saol canım, halı için aman dikkat et Esat'ı da kendinide yorma olurmu ?
hayırlı olsun ilk iş günün canım, okul nasıldı ?
canım çok saol, inş belirtiler gerçek olsun, müjde ver bize, kaygana gidememiş, benim bile sinirim bozuldu şimdi.
teşekkürler canım, benim için acelesi yok.duasını ancak 6 yada 7 martta yapabilirim.
inş hayırlısıyla kızın olsun, tıp bi kez daha yanılsın.
kolay gelsin canım şimdiden, okuyamadığını boşveri paslaşırız yine.
canım yaÇınar' a herşey feda olsun değil mi ? annelik işte bu demek ki.inş o sıkıntılarda biter rahatlamaya başlarsın.allah yardımcın olsun, öp bizim yerimize Çınar'ı
renklim okudum canım duanı..ben 400 alırım gene ne zman bitcek:)
chnb abla negatif çıkmış hayırlısı olsun...
hellom öp gazmanı benim yerime...
kızlar nasılsınız..ben çarşıdan geliyorum bi öğrencim istiklal marşı yarışmasına katılacak ona kıyafet baktım..bittim..çocuğa kıyafet haricinde herşeyi aaldım...ayakkabı,küpe,şemsiye,çanta..:)yemek yapcam kızlar görüşürüz öptm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?