Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın ablacım ya. evet çalışmalar başladı bizim. bakalım yeni ay yeni umut. ben de heyecanlanıyorum ancak çok da korkuyorum. az önce denk geldi kimyasal gebelik, dış gebeliğe falan baktım. başka riskleri düşündüm. ya dedim olur da yine bir sıkıntı olursa. korku insanı mahvediyor.dediğin gibi ben de üzülürüm olmazsa ancak hayırlısını diliyorum. sağlıklı olacaksa olsun gerçekten. allahım hakkımızda hayırlısını versin.

tamam canım yarın yaparım duamı.. zaten halim kalmadı.. uzanacam birazdan..yarın hazirandan beri ilk dersime girecem, 8. sınıflara ilk derim..hızlı başlıyorum sezona..hayırlı olur inşallah..ilçenin en başarılı öğrencileri o okuldan çıkıyormuş.halkı çocuklarını okutmaya çok meraklı ve hevesi bide maddi olarakda geneli çok varlıklı insanlar..benim lisede arkadaşlarım hep mahmudiyeden geliyordu,hepsinin cüzdanı tomarla para dolu olurdu..benim cüzdanım bile yoktu sadece cebim vardı ondada 1 tl olurdu en fazla 2 tl

saol canım herkes bi toparlansın kim kaçtane okuyacak belli olsun ,hepsi paylaşılınca gün belirleriz..

renkliatlas.500
chnb 300
nuray :400
yarın olsun belirlenir inşallah..

kızlar tekrar kış geldi off ya sevinmeyecem artık bişey için hep sevinçlerim yarım kalıyor.. zaten hava güzel olsa eşimin yollama planı yokmuş öyle söyledi ama dayanacak gücüm kalmadı kayganamın eşimi bana karşı doldurduğunu düşünüyorum.. hoş bundan sonra ne yaparsa yapsın oğlu benim artık :) o da farkında bunun son çırpınışlarını yapıyor sanırım :))

günlükçüm allah bizlere de nasip etsin o günleri çok heyecan verici bişey olmalı her yerini görebilmek..

candas kuzum sen en güzelini demişsin aslında dua bize ferahlık verir yine herşeyin bir zamanı var kendini yıpratma cnm en iyi zamanı da allah bilir. kalbimizden geçen tez zamanda yüzümüzün gülmesi

nazlım cnm hoşgeldin temizlik için ben de kayganaların gitmesini bekliyorum evin hali almış başını gidiyor evimden soğudum inan bana
chnb ablacım yarın test yapacakmışsın allahım yüzünü güldürsün sağlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin

renkli ev temizliği işinde başınızdan geçenlere üzüldüm cnm allah her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın ama mesleğini üstünkörü yapanlara deli oluyorum kul hakkı denen bişey var o parayı nasıl rahat tüketecekler acaba

nuraycım geçen de yazdım silinince unutmuşum ne yaptın temizlik işini halletnmi cnm eşin ne kadar yaparsa onunla yetin zaten anladığım kadarıyla temizliğe pekdüşkün bir yr değil yaşadığın yer ben şu çamaşır makinesine kullanılan toplardan aldım ama o mis yumuşatıcı kokusunu almadan içime sinmedi :):):) hele beyazlar hiç yıkanmamış gibi hissettim herkes memnunmuş dedim ben alıştığım deterjan kokusunu arıyorum :):) ilerde bebeişim olursa artık onun kıyafetleri yıkarım onu kimyasaldan uzak tutmaya çalışırım :)

ceza minicikumut hello hilal nabersiniz kızlar

dua için haftasonu 250 tane de ben alayım haftaiçi hiç zamanım olmuyo bu hafta da çok yoğun yarın okuma bayramım var akşam. çarşamba okul çıkışı genel veli toplantısı yapılacak derken hafta bitiyo zaten ..
kızlar buarada bende bu ayı heyecanla bekliyorum sabahları gaz sancım başladı birde sık idrara çıkıyorum iştahımda buara arttı psikolojikdir tahminimce daha adet günüme 8 gün var haftasonu dayanamayıp bi test yaparım sanırım şimdiden içim içimi yiyor bir taraftan da korkular sardı yine hiç akıllanmam ben :):):)

Hayırlısı olsun mİNİKLER BU SEFER ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN CANIM. Hava soğudu evet malesef(

hafta sonu pazar gününe dersneiz ben de 400 alabilirim.
chnb, duygular nasıl?yarın test günüymüş.çok okuyamadım geçmişi. okuyup tekrar yazcam.

chnb, duygular nasıl?yarın test günüymüş.çok okuyamadım geçmişi. okuyup tekrar yazcam.

Canım hiç bir duygum yok. Şu ana heyecan da yok olmayacak diye düşündüğüm için sanırım. Hayırlısıyla sağlıklı olacaksa diyorum canım...

canım büyük ihtimalle haftasonu yada pazartesi salı ya kadar olur..ben pazar günü taşınıyorum c.tesi yeni aldığımız eşyalar gelecek çok frsatım olmayacak..yollarda okursam okurum..

minikler canım ya valla allah yardımcn olsun kaygananla.. haftaya benim kide geliyor.. off off

Günaydın kızlar test yaptım bugün negatif malesef. Şubat benden de pas...

Günaydın kızlar test yaptım bugün negatif malesef. Şubat benden de pas...

amann abla zaten soğuk havalar şöyle bahar gelir bizimde içimize baharlar gelir belki ne dersin :)benimde adet belirtilerim başladı işler yine birikti aklıma bile gelmio :)

günaydın herkeseee

anammm bacılarım yazamıyorum sizlere bir türlü yahu

kayganam gideli yemek ütü ev misafir akşam alper :))) birde Çınarımın gazı var uyuyamıyor çocuk neler denedim ayakları sıcak tuttum, rezene çayı, karnına ılık havlu, yağlanmalar,gaz damlaları, aklıma gelen bunlar bana mısın demiyor bende yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama böyle geçecek inşallah.

bir bakim dedim sizlerden how are you nevar yu :))

sinua canım maşalah seninde bayağı olmuş allah tamamına erdirsin

nuraycım kuzuuu poğaçayı gördüm yutkundum : eline sağlık minnoşum napıyor tekmeler başladı mı

chnb canım hayırlısı olsun inş.

renkli naber

minikler[/B iyi sıhatler olsun ayrıca gözün aydın kayganalar gidiyormuş sabır sabır gider ayak saldıragan olabilrle dikkat et uyma derim ben. mUKC

hilal loneliness, minicikumut, taf naberler

canım çok saol ya, inş rahat geçer hastane tantanası seninde
Tamam ben yine 300 alayım canım. Fazla okursam derim. Bir arkadaş da 3. cüzü verdi Kurandan cumaya kadar. Onu da yetiştirmem lazım...
teşekkürler ablacım, adet oldun mu ? test negatifmiş ama onlarada güven olmuyo ki _?
sırayla okuyalım bencede, allah dualarımızı kabul eder inş.
candasım üzme canını lütfen...
günlükcüm denizliliyim...
renklim ben daha bitiremedim az kaldı..yarına bitirsem olur mu?
saol canım, sen nasılsın ?
çok saol canım, dün çok daraldım bugün iyiyim, hastane işleride canımı sıktı galiba.Allah gönlümüze göre versin cümleten sen nasılsın ?
çok saol canım, halı için aman dikkat et Esat'ı da kendinide yorma olurmu ?
hayırlı olsun ilk iş günün canım, okul nasıldı ?
canım çok saol, inş belirtiler gerçek olsun, müjde ver bize, kaygana gidememiş, benim bile sinirim bozuldu şimdi.
teşekkürler canım, benim için acelesi yok.duasını ancak 6 yada 7 martta yapabilirim.
Canım hiç bir duygum yok. Şu ana heyecan da yok olmayacak diye düşündüğüm için sanırım. Hayırlısıyla sağlıklı olacaksa diyorum canım...
inş hayırlısıyla kızın olsun, tıp bi kez daha yanılsın.
kolay gelsin canım şimdiden, okuyamadığını boşveri paslaşırız yine.

canım ya Çınar' a herşey feda olsun değil mi ? annelik işte bu demek ki.inş o sıkıntılarda biter rahatlamaya başlarsın.allah yardımcın olsun, öp bizim yerimize Çınar'ı

Bi merhaba diyim dedim gecmisi okuyamadim. Su gunlerde kasigima iyice yuk bindigini hissetmeye basladim ayakta duramiyorum 35. Haftamiza basladik hastane cantami hazirladim eklenecek iki uc parca birsey disinda acil durumlar icin hersey hazir doktorumuz erken dogum riskin yok gibi gorunuyor demisti ama belli mi olur diye hazirlamak gerekiyormus:18: oglumun odasinin eksikleri tamamlandi ama hicbirsey yerlestirilmedi hala boya koktugu icin havalandirma olayini devam ettiriyoruz. Oglumun kiyafetlerini yikadim soyle bir baktim da o kadar da cok sey almamisim annem de gelirken birsuru sey getirecek diye :26: yani mobilyasinin icini dolduracak kadar cok esyasi yok simdilik cunku gardolabi 4 kapili ayriyetten sifonyeri var 4 cekmeceli bu arada mobilyalarini 1900 liraya aldik bu nakit fiyatiydi taksitli fiyati 2300 liraydi

Sağ olun kızlar. Yılmak yok yola devam:))

Taf güle güle kullansın oğlun....

amann abla zaten soğuk havalar şöyle bahar gelir bizimde içimize baharlar gelir belki ne dersin :)benimde adet belirtilerim başladı işler yine birikti aklıma bile gelmio :)

günaydın herkeseee

hellocum iyilik ne olsun senden naber? nasıl gidiyo çınarın gaz meselesi?

nazlım özledik seni anacııımm

candaşcm ilk okul günüm çok iyiydi.. 3 saatim boştu 3 saat dersim vardı sıkıldım oturmaktan..ama güzel yaa şimdilik..

bu tefriciyelerden başka almak isteyen yok mu arkadaşlar ?

renklim okudum canım duanı..ben 400 alırım gene ne zman bitcek:)
chnb abla negatif çıkmış hayırlısı olsun...
hellom öp gazmanı benim yerime...
kızlar nasılsınız..ben çarşıdan geliyorum bi öğrencim istiklal marşı yarışmasına katılacak ona kıyafet baktım..bittim..çocuğa kıyafet haricinde herşeyi aaldım...ayakkabı,küpe,şemsiye,çanta..:)yemek yapcam kızlar görüşürüz öptm...

chnbcim, daha çıkmaz onda varsa da. ama yine de adet olursan candaştan sonra sana okuyalım.
senin durumun en kritik. yumurta rezervin azdı çünkü. hem ablamızsın hepimizin.
sonra tek tek hamile kalmaya çalışanlara okuyalım. sonra da hamilelere önce doğum sırasına göre. ben en son olurum bu duurma göre.
candaşa dua ederken bebek ve eşlerin bir araya gelmesi diyelim. onda da 2 faktör var.

günlükçüm, sevindim temiz çıkmış herşey.
benim de dün kasılmam çok oldu bacağımda. sabahtan özellikle zor yürüdüm.
doktorumu aradım. ciddi biişey olabilir mi geleyim mi okul çıkışı, yoksa magnezyum eksikliği mi, ne ilaç verirsiniz dedim. o da magnezyum değil, kalsiyum eksikliği dedi. cal d 3 kullanabilirisn dedi. öyle diyince zaten elimde olan kalsiyum tablet şeklind eolandan 2 içtim dün. normalde 1 içiyodum. bugün olmadı çok şükür.gelmene gerek yok dedi.

tafçım, güle güle kullan herşeyini inşallah.

saol canım Allah razı olsun...

yeni tefriciyeler
renkli:500
chnb 300
nuray 400
loneliness 400
ceza 400 diğer kızlarda bastırın hacılar sizdee

tafcım güle güle kullanın mobilyaları...candaştan snra chnb ye okuma fikrine varım.. sonra zaten herkese okuruz.. haftasonu pazara kadar bitsin kızlar cano nerdesin kız sen almıyon mu

mrb arkadaşlar ben pek yazmıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum birbiriniz için dua okumanız çok güzel eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…