- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.761
mrb arkadaşlar ben pek yazmıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum birbiriniz için dua okumanız çok güzel eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim.
tabiki katılabilirsin cnaım ne kadar okuyabilirsin?
400 okuyabilirim canım kar nedeniyle okulumuz tatil vaktim var birkaç güne bitirir haber veririm kimin niyetine okunuyorsa allah kabul etsin inşallah..
chnbcim, daha çıkmaz onda varsa da. ama yine de adet olursan candaştan sonra sana okuyalım.
senin durumun en kritik. yumurta rezervin azdı çünkü. hem ablamızsın hepimizin.
sonra tek tek hamile kalmaya çalışanlara okuyalım. sonra da hamilelere önce doğum sırasına göre. ben en son olurum bu duurma göre.
candaşa dua ederken bebek ve eşlerin bir araya gelmesi diyelim. onda da 2 faktör var.
günlükçüm, sevindim temiz çıkmış herşey.
benim de dün kasılmam çok oldu bacağımda. sabahtan özellikle zor yürüdüm.
doktorumu aradım. ciddi biişey olabilir mi geleyim mi okul çıkışı, yoksa magnezyum eksikliği mi, ne ilaç verirsiniz dedim. o da magnezyum değil, kalsiyum eksikliği dedi. cal d 3 kullanabilirisn dedi. öyle diyince zaten elimde olan kalsiyum tablet şeklind eolandan 2 içtim dün. normalde 1 içiyodum. bugün olmadı çok şükür.gelmene gerek yok dedi.
tafçım, güle güle kullan herşeyini inşallah.
mrb arkadaşlar ben pek yazmıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum birbiriniz için dua okumanız çok güzel eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim.
chnb ablacim hayirlisi olsun diyelim ama belli olmaz. testlere guven olmuyo pek. Sen gunun gecerse tekrar yaparsin ablacim
hellom eminim isin basindan askindir. Allah kolaylik versin insallah bizede yasamak nasip olacak o yogunlugu. bizim bebis baya hareketli teyzesi.tekmeliyor masallah karnimin disindanda belli oluyor.
tafcim iyigunlerde kulllan esyalarini hayirli olsun. Resimlerini koyda gorelim. bizede fikir olsun. BEnde bakiyorum bikac bisi. sifonyerle alt acma masasi var onu dusunuyorum. yatagimiz var zaten.
kizlar bizde bugun doktora gitttik. detayliya girdim 20 dk kadar surdu. Minik erkekimiz 620 gram olmus. Doktorum yoktu. Teknisyen bi adam bakti. 2 hafta sonra gidince doktorum anlatacakmis. YAni herseye bakti. Kalbine, bobreklere, cigere kafaya falan. Ama aciklamasi iki hafta sonra. 2 hafta beklicez(( Bu arada oglusumun fotusunu eklicem. 3 boyutlu degil. oyle makinalari yokmus. Sinir oldum ..Eki Görüntüle 357100 Eki Görüntüle 357100
Minikler, nasıl geçti okuma bayramınız?
ablacım çok güzel geçti harikaydı çocuklarım beni çok duygulandırdılar öyle heyecan yaptımki gözümün önünü göremiyordum :) sizin de yapılacaktı sanırım kendi çocuğunu izlemek de bambaşka olsa gerek eşimde geldi izlemeye onunla da bu sohbeti yaptık.. senin test tek çizgide kalmış belki geç döllenme olmuştur ablacım yine de hayırlısı olsun gücendirmeden gelsin de biz heyecanla bekleriz değil mi
üstünden büyük bir yük kalktı değil mi:)benim de haftaya perşembe o yük kalkacak..öğrencimi yarışmaya göndereceğim..çok heyecanlı.
Sağ ol canım bir an önce olsun yeni ayı bekleyeyim modundayım şu an...
Senin delikanlıya maşallah kocaman olmuş. Erkekler hareketli oluyor erkek anneleri doğumdan sonra kiloları hemen veriyor...Aman pek kafiyeli olmuş... Ben doğunca albümün ilk sayfalarına ultrason resimlerini koymuştum oğlumun...Sen de koyarsın...
ablacım çok güzel geçti harikaydı çocuklarım beni çok duygulandırdılar öyle heyecan yaptımki gözümün önünü göremiyordum :) sizin de yapılacaktı sanırım kendi çocuğunu izlemek de bambaşka olsa gerek eşimde geldi izlemeye onunla da bu sohbeti yaptık.. senin test tek çizgide kalmış belki geç döllenme olmuştur ablacım yine de hayırlısı olsun gücendirmeden gelsin de biz heyecanla bekleriz değil mi
üstünden büyük bir yük kalktı değil mi:)benim de haftaya perşembe o yük kalkacak..öğrencimi yarışmaya göndereceğim..çok heyecanlı.
sagol ablacim insallah veririz kilolari. resimleride koyarim iyi fikir :)) boyle ultrasondan da ne cirkin gozukuyolar dimi :) insallah arkadaslar niye koymus demezler. kimseye gosteremiyorum ne nette nede burdaki arkadaslara. sizinle paylasmak sevinclerimide uzuntulerimide iyi geliyor bana( biliyorum sizlerde oyle) opuyorum herkesi..
cok sagol miniklercim :)
minikler canım iyiyim ben teşekkür ederim .inşallah gerçekten bebiş vardır.hadi geçsin günler:))))okuma bayramı güzel geçmiş ne mutlu sana. insan emeklerinin karşılığını alınca ne mutlu oluyor. öğrenciler gerçekten bizim canlarımız. emeğine sağlık canım. öğrencilerin senin gibi öğretmenleri olduğu için şanslılar.
renkli yeni evine taşınıyormuşsun.hadi kolay gelsin canım. güle güle oturun. bu arada ben de bi 400 istemiştim ancak görmedin sanırım:)))) ilk günün güzel geçmiş. hayırlı ve güzel bir dönem geçirirsin inşallah örtmenim:))))
chnb test sonucu negatif çıkmış üzüldüm ancak adet olmadan pes yok ablacım, o bile olsa hayırlısı demiştik.
hellom güzel annem gazlı bebişimiz de yoruyor sanırım:)))))kolay gelsin.düzelir inşallah.
ceza canım nasılsın.pek karşılaşamıyoruz. okul yoğun sanırım. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.
loneliness günler geçtikçe rahatsızlık durumları oluyor sanırım. geçmiş olsun canım. dikkat et.
datlum nerelerdesin yazsana tatlım. nasıl gidiyor çalışmalar.
nuraycım merhaba bebeğin kocaman olmuş maşallah.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
candaş daralma canım ya.hastane işleri derken kaçırdım orayı sanırım((
Sağ olasın canım. Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum okul çıkışı gidip başka aldım one step ama çubuk değil diğerinden üzerinde yazmıyordu kaça duyarlı. Ben son düşüğümde adete 4 gün varken yaptım çıkmamıştı adet günü çıkmıştı çıkmalıydı diye düşündün bunda da çıkmadı. Tek çizgi silik gçlge bile yok.(Gece sıkıştım 4 e geliyordu yaptım negatifti sabah kalktım silik 2. çizgi varaynı markadan yaptım tekrar bu sefer negatif okuldan gelince baktım. 3. one step yaptım ona güveniyorum ben tamamen tek çizgi canım.)
İlaçlarını ihmal etme. Süt içiyor musun? Yoğurt, ayran iç bol bol...
Duaya da sağ olun kızlar...
Adetliyken okunur di mi olursam okuyabilirim kuran cüzü var onu bitirmeye çalışıyorum...
Niye yazmıyorsun? Buradagüzel bir dostluk var biliyorsun...
minikler canım iyiyim ben teşekkür ederim .inşallah gerçekten bebiş vardır.hadi geçsin günler:))))okuma bayramı güzel geçmiş ne mutlu sana. insan emeklerinin karşılığını alınca ne mutlu oluyor. öğrenciler gerçekten bizim canlarımız. emeğine sağlık canım. öğrencilerin senin gibi öğretmenleri olduğu için şanslılar.
renkli yeni evine taşınıyormuşsun.hadi kolay gelsin canım. güle güle oturun. bu arada ben de bi 400 istemiştim ancak görmedin sanırım:)))) ilk günün güzel geçmiş. hayırlı ve güzel bir dönem geçirirsin inşallah örtmenim:))))
chnb test sonucu negatif çıkmış üzüldüm ancak adet olmadan pes yok ablacım, o bile olsa hayırlısı demiştik.
hellom güzel annem gazlı bebişimiz de yoruyor sanırım:)))))kolay gelsin.düzelir inşallah.
ceza canım nasılsın.pek karşılaşamıyoruz. okul yoğun sanırım. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.
loneliness günler geçtikçe rahatsızlık durumları oluyor sanırım. geçmiş olsun canım. dikkat et.
datlum nerelerdesin yazsana tatlım. nasıl gidiyor çalışmalar.
nuraycım merhaba bebeğin kocaman olmuş maşallah.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
candaş daralma canım ya.hastane işleri derken kaçırdım orayı sanırım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?