- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.781
Kızlar herkese günaydın, dün işten 16 da çıktım, 18,30 da eve vardım, vaktimde çıksaydım ancak 21 de evde olurdum o da yürüyerek :) şükür dünü atlattık darısı bugüne.
sizin ora nasıl, evet artık havalar düzelsin ve sonra moraller :)
canım, nasılsın ? ama dolabınz büyükmüş, iyikide alışveriş çok yapmamışsın, zaten çocuklar hemen büyüyyo, doğru dürüst kullanılmadan eskirdi herhalde.güle güle büyüsün inş yatağında mutlu mesut yatsın :) Allah en kolay doğumlardan nasip etsin inş.Çok öpüyorum.Bi merhaba diyim dedimgecmisi okuyamadim. Su gunlerde kasigima iyice yuk bindigini hissetmeye basladim ayakta duramiyorum 35. Haftamiza basladik hastane cantami hazirladim eklenecek iki uc parca birsey disinda acil durumlar icin hersey hazir doktorumuz erken dogum riskin yok gibi gorunuyor demisti ama belli mi olur diye hazirlamak gerekiyormus:18: oglumun odasinin eksikleri tamamlandi ama hicbirsey yerlestirilmedi hala boya koktugu icin havalandirma olayini devam ettiriyoruz. Oglumun kiyafetlerini yikadim soyle bir baktim da o kadar da cok sey almamisim annem de gelirken birsuru sey getirecek diye :26: yani mobilyasinin icini dolduracak kadar cok esyasi yok simdilik cunku gardolabi 4 kapili ayriyetten sifonyeri var 4 cekmeceli bu arada mobilyalarini 1900 liraya aldik bu nakit fiyatiydi taksitli fiyati 2300 liraydi
:) inş uğurlu gelir yeni okulun, öğrencilerin sana alışamadan doğum iznine ayrılırsın dilerim ki :)hellocum iyilik ne olsun senden naber? nasıl gidiyo çınarın gaz meselesi?
nazlım özledik seni anacııımm
candaşcm ilk okul günüm çok iyiydi.. 3 saatim boştu 3 saat dersim vardı sıkıldım oturmaktan..ama güzel yaa şimdilik..
bu tefriciyelerden başka almak isteyen yok mu arkadaşlar ?
canım 7 marttan önce duasını yapamam, yetiştiremezseniz 10-11 marta kadar beklerim ben.öğretmene bak küpeyide es geçmemiş :) maşallah ne güzel :)renklim okudum canım duanı..ben 400 alırım gene ne zman bitcek:)
chnb abla negatif çıkmış hayırlısı olsun...
hellom öp gazmanı benim yerime...
kızlar nasılsınız..ben çarşıdan geliyorum bi öğrencim istiklal marşı yarışmasına katılacak ona kıyafet baktım..bittim..çocuğa kıyafet haricinde herşeyi aaldım...ayakkabı,küpe,şemsiye,çanta..:)yemek yapcam kızlar görüşürüz öptm...
çok teşekkürler canım düşünceniz için, chnb abla için haklısın, sonra ceza olur herhalde, kıdemimiz aynı çünkü.ardından yine sıralama.chnbcim, daha çıkmaz onda varsa da. ama yine de adet olursan candaştan sonra sana okuyalım.
senin durumun en kritik. yumurta rezervin azdı çünkü. hem ablamızsın hepimizin.
sonra tek tek hamile kalmaya çalışanlara okuyalım. sonra da hamilelere önce doğum sırasına göre. ben en son olurum bu duurma göre.
candaşa dua ederken bebek ve eşlerin bir araya gelmesi diyelim. onda da 2 faktör var.
günlükçüm, sevindim temiz çıkmış herşey.
benim de dün kasılmam çok oldu bacağımda. sabahtan özellikle zor yürüdüm.
doktorumu aradım. ciddi biişey olabilir mi geleyim mi okul çıkışı, yoksa magnezyum eksikliği mi, ne ilaç verirsiniz dedim. o da magnezyum değil, kalsiyum eksikliği dedi. cal d 3 kullanabilirisn dedi. öyle diyince zaten elimde olan kalsiyum tablet şeklind eolandan 2 içtim dün. normalde 1 içiyodum. bugün olmadı çok şükür.gelmene gerek yok dedi.
tafçım, güle güle kullan herşeyini inşallah.
çok sağol canım, nasılsın ?mrb arkadaşlar ben pek yazmıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum birbiriniz için dua okumanız çok güzel eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim.
ayyy yerim ben onun miinik burnunu, vay bee :) maşallah Esat beye, senden korkamayan kafirdir allahım diyesim geldi :) mucize işte bu !chnb ablacim hayirlisi olsun diyelim ama belli olmaz. testlere guven olmuyo pek. Sen gunun gecerse tekrar yaparsin ablacim
hellom eminim isin basindan askindir. Allah kolaylik versin insallah bizede yasamak nasip olacak o yogunlugu. bizim bebis baya hareketli teyzesi.tekmeliyor masallah karnimin disindanda belli oluyor.
tafcim iyigunlerde kulllan esyalarini hayirli olsun. Resimlerini koyda gorelim. bizede fikir olsun. BEnde bakiyorum bikac bisi. sifonyerle alt acma masasi var onu dusunuyorum. yatagimiz var zaten.
kizlar bizde bugun doktora gitttik. detayliya girdim 20 dk kadar surdu. Minik erkekimiz 620 gram olmus. Doktorum yoktu. Teknisyen bi adam bakti. 2 hafta sonra gidince doktorum anlatacakmis. YAni herseye bakti. Kalbine, bobreklere, cigere kafaya falan. Ama aciklamasi iki hafta sonra. 2 hafta beklicez(( Bu arada oglusumun fotusunu eklicem. 3 boyutlu degil. oyle makinalari yokmus. Sinir oldum ..Eki Görüntüle 357100 Eki Görüntüle 357100
canım dua için çok teşekkürler, öğrencilerini ve seni tebrik ediyroum, her daim başarılar diliyorum.Anklara kar altında unutmazsam işyerinden fot çekcem, tam anıtkabrinde karşısındayım.cuma güüde mersine gitcektik nasıl olcak bilmiyorum, eşim akşam yola çıkacak.inş herkes sağ ssalim yerine yurduna kavuşur.Arabalar sokaklara gömülmüş, çıkamıyorkızlar buarada bende 250 alayım da fazla okuma fırsatım olursa yazarım inanın gönlümden daha fazlası geçiyor allah dularımızı kabul etsin topiğimiz şenlensin
renkli ne güzel canım evliliğine bi coşku daha verir yeni eşya yeni ev ve inşallah sizin için hayırlı bir ev olur iki kişi girdiğiniz evde bebişlerinizle çoğalırsınız kayganaya da aman dikkat cnm yüz vermeye gelmiyor valla
nuraycım maşallah oğluşuna
taf cnm güle güle kullanın analı oğullu
ceza cnm senin öğrencin mi seçildi ne güzel fedakar arkadaşım benim merkezde çalışsak not gönderir aldırırdık değil mi köyde olunca durum değişiyor
candas cnm ankarada kar durumu nedir benim rahatlamam için bizim memleketin kardan kurtulması lazım :)
hello kuzum bişey soracam bu kadar iş mutlaka ağır geliyor ama yardımcı olması için kaygananı tekrar istermiydin şimdi ben istemiyorum ve ilerde de glmesinler die dua ediyorumya yanlış mı düşünüyorum die soruyorum :)
loneliness dikkat et cnm kendine
nazlım cnm seni iyi gördüm sevindim cnm gerçekten işler yoğun olunca insanın düşünmeye zamanı olmuyor bahara yüzümüz gülerek gireriz inşallah
saol canım, hormon testi vercetim adetin 3. günü veremedim, 3 e kadar aç kaldım hastanelerde sıra bulamadım ona sıkıldım işte birde.sen nasılsın.minikler canım iyiyim ben teşekkür ederim .inşallah gerçekten bebiş vardır.hadi geçsin günler:))))okuma bayramı güzel geçmiş ne mutlu sana. insan emeklerinin karşılığını alınca ne mutlu oluyor. öğrenciler gerçekten bizim canlarımız. emeğine sağlık canım. öğrencilerin senin gibi öğretmenleri olduğu için şanslılar.
renkli yeni evine taşınıyormuşsun.hadi kolay gelsin canım. güle güle oturun. bu arada ben de bi 400 istemiştim ancak görmedin sanırım:)))) ilk günün güzel geçmiş. hayırlı ve güzel bir dönem geçirirsin inşallah örtmenim:))))
chnb test sonucu negatif çıkmış üzüldüm ancak adet olmadan pes yok ablacım, o bile olsa hayırlısı demiştik.
hellom güzel annem gazlı bebişimiz de yoruyor sanırım:)))))kolay gelsin.düzelir inşallah.
ceza canım nasılsın.pek karşılaşamıyoruz. okul yoğun sanırım. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.
loneliness günler geçtikçe rahatsızlık durumları oluyor sanırım. geçmiş olsun canım. dikkat et.
datlum nerelerdesin yazsana tatlım. nasıl gidiyor çalışmalar.
nuraycım merhaba bebeğin kocaman olmuş maşallah.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
candaş daralma canım ya.hastane işleri derken kaçırdım orayı sanırım((
topiğimizin duası olsun.allah kabul etsin inş çok sol.ÂLİ İMRÂN-38: Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).
Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: "Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin" dedi.
Bunu az önce okudum paylaşmak istedim...Dua ederken diyebiliriz. Ki Zekeriya Peygamber yaşlı eşi de kısırmış ama Allah onlara Yahya peygamberi bağışlamış...