Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar herkese günaydın, dün işten 16 da çıktım, 18,30 da eve vardım, vaktimde çıksaydım ancak 21 de evde olurdum o da yürüyerek :) şükür dünü atlattık darısı bugüne.

canım, nasılsın ? ama dolabınz büyükmüş, iyikide alışveriş çok yapmamışsın, zaten çocuklar hemen büyüyyo, doğru dürüst kullanılmadan eskirdi herhalde.güle güle büyüsün inş yatağında mutlu mesut yatsın :) Allah en kolay doğumlardan nasip etsin inş.Çok öpüyorum.

:) inş uğurlu gelir yeni okulun, öğrencilerin sana alışamadan doğum iznine ayrılırsın dilerim ki :)
canım 7 marttan önce duasını yapamam, yetiştiremezseniz 10-11 marta kadar beklerim ben.öğretmene bak küpeyide es geçmemiş :) maşallah ne güzel :)
çok teşekkürler canım düşünceniz için, chnb abla için haklısın, sonra ceza olur herhalde, kıdemimiz aynı çünkü.ardından yine sıralama.
mrb arkadaşlar ben pek yazmıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum birbiriniz için dua okumanız çok güzel eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim.
çok sağol canım, nasılsın ?
ayyy yerim ben onun miinik burnunu, vay bee :) maşallah Esat beye, senden korkamayan kafirdir allahım diyesim geldi :) mucize işte bu !

canım dua için çok teşekkürler, öğrencilerini ve seni tebrik ediyroum, her daim başarılar diliyorum.Anklara kar altında unutmazsam işyerinden fot çekcem, tam anıtkabrinde karşısındayım.cuma güüde mersine gitcektik nasıl olcak bilmiyorum, eşim akşam yola çıkacak.inş herkes sağ ssalim yerine yurduna kavuşur.Arabalar sokaklara gömülmüş, çıkamıyor sizin ora nasıl, evet artık havalar düzelsin ve sonra moraller :)
saol canım, hormon testi vercetim adetin 3. günü veremedim, 3 e kadar aç kaldım hastanelerde sıra bulamadım ona sıkıldım işte birde.sen nasılsın.
topiğimizin duası olsun.allah kabul etsin inş çok sol.

aTLASCIM NAPIYOSUN CANIM, GÖRDÜM SENİ ALTTAN, KAR VAR MI ORDA ?

canım hemen yazdım senide ...görmemişim valla...bu arada yeni eve çıkacaz heyecanlıyım kızlarrrr...:)

bunuda yazayım ben Allah razı olsun....

eşim araştırma hastanesine gitti ürolojide muayene oldu ya genç bi asistandı dedi, personel olduğumu demedim temelli adım çıkacak , bide onlar öğrenci yaa kimliğim belli olmasın demişti.. kızlarrr okulumda bi arkadaşın eşi araştırma has. de ürolojide asistanmış hahahaah sordum adı ne felan..aboo dedim eşimi muayene eden dedim ki kız eşim geldi böyle böyle kimliği çıkmasın diye personel olduğunu dememiş..yağmurdan kaçarken doluya tutulduk..şimdi ille bu insanlarla görüşcez ,eşime dedim böyle böyle kıpkırmızı oldu nasıl yaaa dedi dedim sen kaçıyordun ama adam nerden çıktı karşımıza.. ay nerde görcem ben onu bidaha diyo valla dedim yemek olur eğlence olur hep birlik ille görüşülür.. kaçarı yok..evleride çok yakın şimdi taşınacağımız eve hiç görüşmesen sahile inerken karşılaşırız zavallı kuzucummmsenin yüzünden rezil oldum diyo..

günadyın bacılar
bursa bembeyaz allahım karlarda yuvarlanasım var bi o kadarda soğuk tabi pamuk gibi yağıyo çok gğsell cancanıma dua okuyomuşuz bende okucam bende
:) rabbim kabul etsin dualarımızı inşallahhhhhhhhh

canım ya adam kaçtıkça, millet üstüne geliyor şansa bak, artık kaçış yok :) aman yeterki bebeğiniz gelsinde o rezilliğe razı kalınır herhalde, geçen okuyamamıştım, temizlikçi kadınlar kazık atmış, bırak ya haram ediyolarmış madem temizlememişler onlarada helal olmaz ki ? hem önce öyle anlaşıyosun sonra dönüyolra oh ne ala.

günaydın canım, kar çok güzel aslında da eziyeti çok ya teşekkür ederim canım dua için, geçen gün çok daralmıştım ama kendinden başkasının duasının uğruna bende inanırım, mucizeleri olacak inş hepimiz için.Sayenizde bana da çok fazla dua kalmayacak.kalanı eşimle anneme veririm okurlar.sen nasılsın ?

miinicikumut nerelerde ? peppe, rolle nerelerdesiniz ?

chnb nin duasını ek olarak şu var, yine Hz. zekeriyanın duası.Arkasından okunabiliri.

Rabbenâ vec'alnâ muslimeyni leke ve min zurriyyetinâ ummeten muslimeten leke ve erinâ menâsikenâ ve tub aleynâ, inneke entet tevvâbur rahîm.

Ey bizim Rabbimiz, hem bizim ikimizi yalnız senin için boyun eğen müslümanlar kıl, hem de soyumuzdan yalnız senin için boyun eğen müslüman bir ümmet meydana getir ve bize ibadetimizin yollarını göster, tevbemize rahmetle bakıver. Hiç şüphesiz Tevvâb sensin, Rahîm sensin. (Bakara, 2/128)

Son düzenleme:
aTLASCIM NAPIYOSUN CANIM, GÖRDÜM SENİ ALTTAN, KAR VAR MI ORDA ?

iyiyim canım bugün boş günüm
evde bişeler yapayım diyorum biraz toplanayım diyorum..sandalyeleri öteki eve götürdük temizlik vs için..burdada sandalye kalmayınca dolabın üstünü boşaltamıyorum.. oturdum kaldım.. perdeleri taktırcam dikilmiş perdelerim.. ona gidecem.. yaa tahlilleri yaptıramadın mı? ben ne yapacam acaba hastanelerde çok sıra oluyor üff yaa...ne yapcaz canım?
kız tefriciyelerin süresini uzatrız olmasa ,

ve bu ...

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn.

Ey Rabbim! Beni çocuksuz bırakma! Fakat beni varissiz bıraksan bile biliyorum ki, herkes göçüp gittikten sonra kalıcı olan biricik varlık Sensin. (Enbiya, 21/89)

canım yaa :)) ateşin ne kadar güzel :)) allahım inş düşmez de bebeğin gelir, duanın mucizesini bir kez daha görürüz, benim buna şuan ihtiyacım var çünkü.maalesef isyana giderken buluyorum bazen kendimi.inş düşmez :)

İşler çokmuş, ama yorma yine kendini belki süpriz yumurtan vardır :)) inş senin hast işi çok olaylı olmaz hatta inş gerek kalmaz ultrasonda bebeği görmeye gidersin belki, :) dua için hiç önemli değil siz nasıl derseniz ben uyarım, kimseyi telaşa vermeyelim.ne zman bitirdim derseniz duasını o zman yaparım ben.

canım ne kadar güzel bir ayet bu gözlerim doldu...bunuda yazıcam hemen...favorim bu olduu...!

inşallah canım düşmez ama adet belirtilerim var bide çalışma yapamadık biliyorsun morallerimiz sıfırdı.. yumurtlamadan 3 gün önce oldu çalışma..sonra tahliller geldi hayatımız karardı.. umudum düşük ama ateşim yüksek..inşallah canım bi dahaki aya sende bende ultrasona gideriz bebeklere bakmaya.. nazlım ceza chnb hilal minicik minikler hep birlik gideriz burdan resimmleri koyarız çok duygulandım ayete...

canım ayete bende ürperdim resmen, birkaç dua daha var ilgini çeken olursa bakarsın.Allah sesismiz duyar inş.ve inş diğer ay hep bereber gideriz bebeklerimiz görmeye.yamatekenin de öyle olmuştu 2 gün önceki ilişkiden hamile kalmıştı, inş sende o yoldasındır ...

http://www.cevaplar.org/index.php?content_view=4820&ctgr_id=51

Son düzenleme:
iyyim kuzum nasıl olayım ya bi hafta yoktum iş işi iş yığılmış kalmış bi oda var kartlea kumaş odası ana bi geldim tertemiz herşey bende kumaşları toparladılar sandım meğer tolaplara tıkmışlar danalar herşeyi iş çok yavaş yavaş hallediyorum canım bizim veletler baya inatçı çıktı hayırlı ve sağlıklı zamanda gelsinler inşallah şimdi ben boncuumun derdindeyim candaş ya kuşum hasta yavrum keyfi yok aklım hep onda dün biraz daha iyiydi umarım ölmez çok üzülüürm ama muhabbet kuşları hastalığa dayanıksızmış herkes ölür diyo

3-4 gün daha böyle yüksek giderse bacım ya ateşin çokkk güsel içim kaynadı valla

valla bakalım canım cumaya kadar düşmezse test alırım.. kısmet bakalım...dualarımızı okuyalım tesbihlerimiz çoğaldı..

öyle tabii merkezde olmak bu açıdan güzel..evet benim öğrencim okul birincisi oldu:)onu ilçeye göndereceğiz...

evet korunuyoruz abla..inşallah diğer aya..evet önce okulda yapılıyor yarışmalar okul birincileri ilçede yarışıyor..

ne guzel okuma bayrami.. bizim zamanimizda yoktu boyle seyler galiba.. cezacim bu ogrenciler nerde yarisiyo? tum okullar arasindan secilenler var sanirsam

ilçede yapılcak canım ilçe birincileri ile gidecek il birincileri kendi aralarında yarışacaklar..

candas dün gittim kırmızı elbise beyaz hırka kırmızı toka aldık bugünde beyaz ayakkabı aldık...dün aldıklarımı küpeyi ayakkabıyı kendime aldım:)

renklim ateşin yüksek maşallahhhhhh..bence taşınmadan bi test yap ne olur ne olmaz önlem alırsın canım...

selam hatunlar.nasılsınız.

datlum sağol canım iyiyim.hadi bakalım kolay gelsin. hayırlısıyla gelsin bebişler...

candaşım kıyamam sana.veremdin mi yani((((bu arada ben de iyiyim sağol. allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

nazlım hoşgeldin tatlım. özledik ya gitme bi daha biyerlere. nasılsın, keyifler nasıl. kuşun hastaymıi iyileşir inşallah senin o şefkatli ellerinle.

renkli ateşten anlamıyorum ancak inşallah bebiş vardır. arkadaşların dediği gibi dikkat et kendine belki beklediğimiz gelmiştir. ev, iş derken çok yorma kendini.yeni ev, yeni insanlar sana çok iyi gelecek. ultrasyon işine gelince ayyyyyy ne güzel olur ya.fasulye tanelerimizi göstersek burda.içim kıpır kıpır oldu düşününce.renklim müsait olduğun bi zamanda şu tabloyu yeniden görsek de şevkimiz artsa be tatlım:)))

ceza, minikler, minicikumut, nuray,chnb, hello, günlük sizler nasılsınız.

canım inş kuşun güçlüdür ve ölmez allah kolaylık versin işlerinde.
hmm şimdi anladım :) güle güle kullan cicilerini sende :)

kızlar ben yarın 15,30 da rahim filmi çektirce, cuma günü mersine gidiyoruz.haftaya cuma işe başlıyorum haberiniz olsun.eşim vınn ı getirdiyse ve evdde net çekerse (çok zman çekmiyor) yazarım.Görüşmek üzere, kendinize ii bakın.

renklim ateşin yüksek maşallahhhhhh..bence taşınmadan bi test yap ne olur ne olmaz önlem alırsın canım...
bencede, hem umutluyum ben bu ateşinden :)

veremedim canım ya, napalım diğer aya kısmet artık :) zaten bildiğim kadarıyla hormonlar normal.öptüm canım grşrz.

bencede, hem umutluyum ben bu ateşinden :)

veremedim canım ya, napalım diğer aya kısmet artık :) zaten bildiğim kadarıyla hormonlar normal.öptüm canım grşrz.

anladım canım. yarın rahim filmi çektirecekmişsin.allah kolaylık versin canım. güzel haberlerle dön inşallah. iyi yolculuklar sana şimdiden.özleyecez seni öpüyorum bende.

canlar ya ateş yüksekte umutlar düşük

içimden bi ses test al diyo ama çok erken daha , test alıyoruz alıyoruz sonuç negatif.. valla çok umutlu değlim ben..
cezacım tebrik ederim cnaım yaaa ne güzel öğrencin 1. olmuş senin için çok gurur verici..
minikler senide ekledim listeye..valla sorma canım bu kayganalar la ne etcez biz böyle öff.. varya keşke ölse diye içimden geçirirken kendimi yakalıyorum..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…