- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.801
canım inş kuşun güçlüdür ve ölmezallah kolaylık versin işlerinde.
hmm şimdi anladım :) güle güle kullan cicilerini sende :)
kızlar ben yarın 15,30 da rahim filmi çektirce, cuma günü mersine gidiyoruz.haftaya cuma işe başlıyorum haberiniz olsun.eşim vınn ı getirdiyse ve evdde net çekerse (çok zman çekmiyor) yazarım.Görüşmek üzere, kendinize ii bakın.
acısız olur inşallah ve en önemlisi de sonuç iyi çıkar inşallah.
nuraycım, maşallah oğluşuna. benimki de en son gittiğimizde göbekliydi:)16 haftalıkken. çok oldu benim de. geçen bahane bulup gideyim dedim, ama doktor gelmene gerek yok dedi. 1.5 hafta sonra benim de kontrolüm.
miniklercim, okuma bayramın için tebrik ederim. ben de ilköğretim de çalışrıken arkadaşlar çağırırsa okuma bayramlarına giderdim. gözlerim dolar benim de öyle şeylerde. çok mutlu oluyorum 23 nisan falan. kendi çocuğumu hayal edemiyorum. Allah hepimize o günleri ve daha güzel günleri de göstersin inşallah.
renkli burada evi satın aldınız sanırım, anlayamadım orasını. güle güle oturun inşallah. arkadaşların deidği giib yeni ev size bebek getirsin.
chnbcim, nerden buldun one stepi?eczaneden mi?elinde ovülasyon varsa bi de onal dene bakalım. nasreddin hoca misali, ya çıkarsa daha:)umudunu kesme.
kittycim, sen nasıl uyutuyosun bebişi. benim 2 komşum var resmen odaya çinegene beşği astılar, tavana asılanlardan bildiğimiz. en rahatı bu diyolar. gazdan uyumuyomuş bebek. eşim de internetten kampanyalı siteleri takip edelim, uygun görürsek bişeyler alalım diyo. nete de bi dalınca çıkamıyoruz. bana kalsa herşeyi beğeniyorum:) şu an eşim maxima swing diye kendi kendine otomotik sallanan bi beşik var, çok da uygun.. onu alalım diyor. böyle bildiğin bebek sallanıyor koyunca.
aksesuar kurulum.wmv - YouTube
daha erken de bakınıyoruz işte öyle. sen de bi abk tecrübeli anne olarak yorum yap, chnb ve günlükten de yorum alayım.
okuldaki bi arkadaş sallanmaya alışmasın diyor. eşimde diyor bebek ağlayınc ne yapçan, mecbur sallanacak. annem zaten sallamadan olurmuymuş diyor.
nazlımcım, şükür kavuşturana. iyisin inşallah?
ceza, sen nasılsın canım?
yok canım kiraya çıktık.. inşallah Allah nasip ederse kendi evimizide alırız... bu arada o beşiğe baktım, ama ben park yatak denilen şeyleri pek sevmiyorum, çocuğun ufkunu daraltıyormuş gibi geliyor.. düşünsenize uyanıyorsunuz her taraf haşur huşur naylon gibi bi kumaş saçma sapan vıcır vıcır renkler,,sağa baksan kumaş sola baksan kumaş.. ben ikea daki şu sadece parmaklıklı olan açık ham ahşap rengi hiç boyası olmayan yatakları seviyorum.. çocuk uyancak bakıncak içinden odayı görecek sizi görecek..oda hapisane gibi ama olsun o kadarda olacak..park yataktan iyidir..park yatağa ben yatsam uyuyamam buhran geçiririm çocuğumuda yatırmamama herkes onlardan alıyor neden bilmiyorum..evede yakışmıyor ?? valla bilen varsa söylesin bi özelliği varda ben mi bilmiyom cahal kaldım kızlar
ya canım erkekler hep böyle..sinir olmayacak gibi değil bende olsam delirirdim..sen yinede çalışma yap canım belki öyle hemen etki etmez spermlere..kızlar canım öyle sıkkın ki. kimse bizim gibi hassas, dikkatli değil. eşim bu aralar biraz grip. bilirsiniz erkekler hastayken fazlasıyla nazlılar yeni en azından benimki öyle.kaç gündür etrafında fır dönüyorum kendini hasta kötü hissetmesin diye.eşim ilaç yutmaya bayılır. biliyorsunuz 23ünden beri çalışmadayız. özellikle tembih ettim bu aralar kendine dikkat et, ilaç falan alma diye. bugün çalışma var. az önce atmış mideye kaşla göz arasında bi antibiyotiği. deli oldum yaaaaa. dün de söylenip durunca ölüyom diye ben yutturmuştum. öyle sinirliyim ki şuan, ben yüz takla atıyorum, kendime dikkat etmediğim kadar ediyorum ama o bişey olmaz bi ilaçtan, nolcak deyip sallıyor. yapmayacağım lanet olsun. olmazsa olmasın....bu ay da geçsin.
ama ev sıfır sonuçta dimi, temizlik aşamasından öyle anladım. kendi evinizde olur canım inşallah. artık bir araya geldiniz, gel-git masrafı fazla olmaz. para biriktirirsiniz.
ben de aslında beyaz mobilya beşik ,istiyorum. etrafı senin dediğin gibi korkuluklu. cibinlik falan istiyorum. eşimde erkek o, ne yapçan cibinliği kız şeyi gibi diyor.ama herkes dediğin gibi park yatağa takmış durumda. onların da cibinliklilerine bakıyorum hep bn.sanırım kullanışlı oldukları için. bi de avantajı odadan odaya taşınabiliyorç mesela ilk başlarda sürekli kalkmaktansa bebeği yatak odasına koymak mantıklı. biraz büyüyünce başka odaya geçirisin aynı yatağı. gün içinde de taşınıyormuş salona falan.
şu an sadece netten bakıp araştırma aşamasındayız. daha öyle bişeyler almak için erken. ama uygun görünce de insan kaçırmak istemiyor.
ya canım erkekler hep böyle..sinir olmayacak gibi değil bende olsam delirirdim..sen yinede çalışma yap canım belki öyle hemen etki etmez spermlere..
evet canım sıfır kullanılmamış bir ev...inşallah eşyalarım gelsin foto çekip koyacam buraya.. bence sen parmaklıklı istediğini al canım ilk aylarda sizin odanızda dursun sonra taşırsınız..sanki kocaman karyola değil ki..altı üstü bebek yatağı taşınır..koca çekyatları bile taşıyoruz ordan oraya bi bebek yatağını mı taşımayacaksınız..bence park yatak alma çok çirkn.. ille taşımalı bişe dersen benim halam böyle ayakları tekerlekli olan yine ahşap parmaklıklı bir beşik aldı..7 8 aylığa kadar yatabiliyormuş orda...
canım erkeklerin hap içmesinden bişey olmaz, sinirlenme o kadar. kadınlarda bile ya hep ya hiç kuralı var. yani bebek etkilenecekse tutunma olmuyor, yani ilaç zararlı bi ilaçsa. eğer tutunduysa da adet tarihin gelene kadar yuttuğun hiç bi ilacın zararı yok. bence yine kaçırma sen eşini. bir ay kolay gelmiyor. tabi eşinin hali varsa. sağlık olsun canım, olur çocuğunuz. yeterki siz sağlıklı olun.kızlar canım öyle sıkkın ki. kimse bizim gibi hassas, dikkatli değil. eşim bu aralar biraz grip. bilirsiniz erkekler hastayken fazlasıyla nazlılar yeni en azından benimki öyle.kaç gündür etrafında fır dönüyorum kendini hasta kötü hissetmesin diye.eşim ilaç yutmaya bayılır. biliyorsunuz 23ünden beri çalışmadayız. özellikle tembih ettim bu aralar kendine dikkat et, ilaç falan alma diye. bugün çalışma var. az önce atmış mideye kaşla göz arasında bi antibiyotiği. deli oldum yaaaaa. dün de söylenip durunca ölüyom diye ben yutturmuştum. öyle sinirliyim ki şuan, ben yüz takla atıyorum, kendime dikkat etmediğim kadar ediyorum ama o bişey olmaz bi ilaçtan, nolcak deyip sallıyor. yapmayacağım lanet olsun. olmazsa olmasın....bu ay da geçsin.
bu seferde geçmiş de dölllenme falan olduysa ona zararı olur diye korkuyorum canım. lanet olsun ya kafayı yiyecem.
GÜRGEN BEŞİK - 250 Çeşit Ürün
lonelines canım bu sitede bir sürü beşik var gürgen ağacından yapılıyor ,bide boyaları felan kurşun içermeyenlerden yapıyorlarmış
canım bişey olmaz o kadar..hadi sen içmiş olsan bişe olur olmaz diye tedirgin olabilirsin.ama erkeklerin o kadar etkilemez sperm sayısını felan etkiler en çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?