Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugünde ben bunalımdayım Preseedde işime yaramayacak kesin, dün ki umutlarım yok oldu gitti....
Biraz önce eski topiğe uğradım sen sakın uğrama, üzülüyo insan ya bizde bu telaşlarda olabilirdik diye ....
3 ay içinde hamile kalırsam eşimle tayinimiz adınada işimize yarar, ondan sonrası saçma sapan bişey olcak.Eşimin tayinine 4 ay kalacak.Gitcem annem yanımda 2 ay kalacak, 2 ay sonra da toplan gel ankaraya ...
neye elimi atsam kurutuyorum çok şükür ....

ya ne kadar çok 4 haziran var.3 kişi olduk galiba..büyük gün olacak

evet bayağı kalabalık olduk 4 haziran için.Rastgelsin uğurlu olsun inş...

Sabah aklıma sen geldin, demiştin ya ilk gebeliğimi 10. ayda elde ettim diye, ne zorluklar çekmişsindir kimbilir neler düşünnmüşsündür.Bu kezde zor ama yine bir artımız var bi kere hamile kaldık, sorun varmı derdimiz kalktı.Dilerim ki bu sefer 6. ay da bebeğin senle olsun.

bu ay 6. dneme ayın olacak değil mi canım ?

Son düzenleme:
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

passifloraa..........................................................................1 HAZİRAN 2011
Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN 2011
_CandaS_............................................................................4 HAZİRAN 2011
citaknuray...........................................................................1 HAZİRAN
taf......................................................................................6 MAYIS 2011
pren....................................................................................6 MAYIS 2011
destina0409........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01........................................................................8 MAYIS 2011
ceza83.................................................................................4 HAZİRAN 2011

Umutlar bitmez, ertelenir ancak Herşeyin hayırlısı, en hayırlı zamanda gelsin, bulsun bizi

masallaaaaah cok guzel bir haber Senemcim Allah nazardan korusun insallah :))) ikili testlerde iyi cikacak insallah cok sevindim yuregimiz ferahladi bu haberle Rabbim en kisa zamanda bizlerede nasip etsin

bebegimin kalbi 9. haftada durdu, kürtaj oldum,4 gün oluyor çok kötüyüm. yazılarını okuyunca cok sevindim Allah hepimize nasip etsin. BULANTILARIN çok iyi.benimde çoktu. bebeğimi kaybettiğim an bulantım hemen kesildi ( midemin kötü olmasını o kadar özledim ki ( bir daha hamile kalırsam her midem bulandığında sevinçten havalara uçucam..

5 ay denemiştim bebeği 6. ayda bıraktım umursamadım geldi. erken hamilelik belirtileri hiiiç yaşamadım sadece malum ilişkiden bir kaç gün sonra göğüslerimde HAFİF bir hassasiyet vardı.bastırınca acıyo acımıyo arası gidip geliyordu.. belki bekleyen arkadaşlara yardımcı olur diye bu bilgiyide vereyim dedim

günaydınn herkese iyi haftasonları.uzun zmandır giremedim nette sıkıntı vardı.ama sizleri çok merak ettim.şimdi geçmişe bi baktım oooo neler olmuş neler.ama üzüldüğüm bi nokta bi hamiş haberi göremedim demekki herkes mayısta patlatacak bu haberi .inşallah hayırlısıyla....
senemcim 12. hafta olmuş maşallah size. testlerinde sonucunu aldıktan sonra dahada rahatlayacaksın inşallah.
candas seni biraz gergin gördüm.ama böyle yapmak yoktu hani.moraller hep yüksek olacak.izin işinide çözersen daha güzel olcak herşy emin ol. birazda akışına bırak germe kendini o kadar..
mavisss bebişin kalp atışlarını görmüşsün gözün aydın
aramıza yeni katılanlar arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...hepinizi öpüyorum özlemişim topiğimizi yaaa..

canım çok geçmiş olsun.senin daha çok yeni. neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.ama verende Allah alanda....hayırlısı buymuş diyoruz başkada bişey gelmiyo elden..zaman herşeyin ilacı....hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim....

Sağol Canım. Ben de ilk hamilelikte hiç yaşamamıştım bulantı. Şimdi ise midem bulandığında Allahıma şükürler olsun diyorum içimden. İnşallah Allah en yakın, en güzel zamanda tekrar nasip eder.

Evet Canım birden boy attı benimki Geride hesaplarken öne geçti sıpacık. Bakalım hafta içi çıkar sonuçlar. Ama o bitince başka testler var. İnşallah sizlere de nasip olur bu tatlı telaşlar

ay senemcim sen bizim umudumuz oldun hep güzel haberlerini alalım inşallah hayırlısıyla herşey güzel olacak

ben dün akşama doğru adet oldum bu ay da olmadı hayırlısı:97: muhtemel yeni tarihim benim de 4 haziran olabilir hele bir yumurtlamamı testip edeyim kesin söylerim o zaman

Son düzenleme:
Tutamadım ellerin yağmurun olsun
Sarıpta doyamadım öpemedim
Gül tenin baharın olsun
Sevipte kanamadım

Ördü kader ağlarını
Kırdı yine kollarımı
Bir canım var al senin olsun

Tutamadım ellerin yağmurun olsun
Sarıpta doyamadım öpemedim
Gül tenin baharın olsun
Sevipte kanamadım

Ördü kader ağlarını
Kırdı yine kollarımı
Bir canım var al senin olsun
alincim hoş geldin aramıza daha çok yeniymişsin çokk geçmiş olsun burada hepimiz ilk bebişlerini kaybetti ama zaman herşeyin ilacı şimdi sen yeni olduğu için aklının ucundan gitmiyordur bende öyleydim ama hepsi geççiyor tek dileğimiz şimdi sağlıklı bir adet döngüsü oldu çünki yumurtlama zamanı tutturmak biraz problem kürtajdan sonra en az 2 adet geçir anca düzene oturur döngün diye düşünüyorum bende çünki öyle oldu yeni yeni düzeliyor bide ben kime sorsam ilk bebşlerini kaybetmişler 2.leri allahın izniyle daha sağlıklı geliyorumuş hiç üzülme seninde en yakın sürede bebişin olur burada dertleşerek rahatlayacağız,sonra bebişlerimizi anlatacağız insallah..öpüorum kendine iyi bakkk..

canım benim çokk teşekkür ederim bilgilerin için insallah o günler bir gelsinde bakalım neler yapcaz:)
kendine ve minik kusumuza iyi bak....

sağol canım atlatacağız inş.bugun dr uma göründüm normalde 3 ay korun demişti,baktı istiyosan korunma dedi zaten 8 ayda oldu bebişim en başa dönmek çok ızdırap veriyor.bebeğime ayrı üzülüyorum , bi de aynı seyleri yasayacak olmam yıkıyor. bir de benim sizden farklı bir kaynana problemim var ki akıllara zarar

günaydın canım...üzme tatlı canını herşey yoluna girecek mutlaka..eski topiğe bende ister istemez giriyorum..aldıkları kıyafetlere ,fotoğraflarına falan bakıyorum üzülüp geri çıkıyorum.tayin işini takma kafaya boşver..düşünme olumsuz şeler.sen eşinle mutlu ol gerisi yavaş yavaş gelir.bu arada benim 2.denemem di ilk 60 gün kanamam oldu zaten.zaten 37-38 günde bir oluyorum.bu ay 3. denemem olacak.inşallah tutar.evet önceden o 10 ay içinde hep tüp bebek ya da kısırlık ile ilgili konuları araştırıyordum şimdi ise ovulsyon preseed,ateş ölçme vb. şeyleri araştırıyorum:)
bu arada anneler günün kutlu olsun canım...

öncelikle senemin daha sonra tüm melek annlerinin anneler gününü kutluoyorum..bu sevgiyi tekrar en kısa sürede tatmak dileğiyle hepinizi öpüyorum ve bugün hiç gözyaşı dökmemenizi diliyorum....

öncelikle senemin daha sonra tüm melek annlerinin anneler gününü kutluoyorum..bu sevgiyi tekrar en kısa sürede tatmak dileğiyle hepinizi öpüyorum ve bugün hiç gözyaşı dökmemenizi diliyorum....

Canım çok sağol. Hepimiz melek annesiyiz. Hepimizinki kutlu olsun.

selamlar herkese iyi pazarlar,

senem mavis destina anneler gününüz kutlu olsun cicoşlar,

kıslar bizede anne olmak nasip olsun hayırlısıyla

kaç gündür giremedim nete teyzemin yanındaydım bebeklerin bakımına yardımcı oldum ama perişan oldum :))) 2 tane bir acıkıyor biri ağlıyor biri bezleniyor biri yıkanıyor offf ama günlerdir aklımda olan 2 şey ard birincisi SENEM VE NAR TANESİ ikincisi ise CANDAŞ

Senemcim gözümüz aydın maşallah allah tamamına erdirsin canım inşallah 2 li testlerdet igüzel gelir sonuçları, :) çok öpüyorum kızımızı göremeidn mi (umaırm kızmıyorsundur)

candaş regl olmuşsun hayırlısı olsun, pressed denemeye davam et,izin konusuna gelince çarpık doğruyu söylersin, kürtajdan sonra yapılması gereken tahliller vardı eşimle benim onun için izin kullanmam gerekiyor falan desen olmaz mı? eğer hamile kalırsanda anlar ki senin söylediğinle doğru olur :)

nisan ayında herkes karavana mayıs uğurlu gelsin valla önemli olan hamile kalmak deil sağlıklıca bebeğini kucağımıza almak anne olmak ve sağlıkla uzun ömürle yavrularımızı büyütmek

güzelim ben 3ay ara verdim.ondan sonrada 2.ayında hamile kaldım.o yüzden bişey demedi doktor.birde zaten vücut toparlandıktan sonra kendi hazırlanıo zaten.tek şey dinlenip toparlanmak.herşeyin hayırlısı.

Saol canım, sıkılıyorum işte.Hani başımdaki dert 1 tane değil.Mutlaka hepimiz içinde öyle ama saolsun allah heryerden bişey veriyor ... İlkkez isyan ediyorum etmek istemesemde ....

Canım allah yeniden meleğine kavuşmayı nasip etsin ....
Öyle canım, eşime de kızgınım.Anlmamak için direniyo sanki....

İnş canım 3. ayda tutarda bi oh dersin... Neyse ki bu kez biraz daha rahatız o konuda :)

Canım ayrıca teşekkür ederim, seninde tüm arkadaşlarında (özelliklede senemin) anneler günü kutlu olsun.Dilerim seneye bu duyguyu yaşamak nasip olur herkese ...
Sen göz yaşı döktün mü ? yalan söylemicem ben çok ağladım, eşim anlamadıkça daha çok ağladım, k.validemin bu konudaki yaptığı aklıma geldikçe dahada ağladım.Saolsun hayatımdakiler .....

Canım benim çok sağol sanırım el birliğiyle hastane izni istemeye karar verdim :) Ama sabah aslında gereksiz bir durum olduğunu düşündüm, eşime çok kızgınım.Ona kavuşmak içn her sıkıntıyı göze almama rağmen onun sabrı aşikar... belkide izin almam ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…