Bugünde ben bunalımdayımöyle tabii bayan sınıfçılar daha anacıl..ama erkek sınıfçılar sınıfa daha hakim..sağol canım..dün bunalımdaydım..anneler günü için etkinlik araştrırken ağlamaktan harap olmuştum..bugün iyiyim..senin doktor muayenen iyi geçmiş.bir sorun yokmuşya çok sevindim.vay be ne zaman 12.hafta oldunuz..1 haftalık açığıda kapatmışsınız aferim size.
ya ne kadar çok 4 haziran var.3 kişi olduk galiba..büyük gün olacak
Kızlaaaaar! Ben geldim doktordan. Uykularım kaçtı dünden beri ama çok şükür şimdilik her şey yolunda. İkili test sonuçlarımı haftaya alıcam ancak. Ense kalınlığı 1,8mm çıktı. 3mm'den fazla olduğunuda riskmiş. Bizimki iyi görünüyor. Tabi kan değerleri falan da mühim. Aaaaa bu arada geç döllenmeden dolayı bir hafta geriydik ya, kapatmış arayı sıpaAn itibariyle 12 haftamızı doldurmuş olduk. Sağolsun doktorum cinsiyetini görmek için çok çabaladı ama pozisyonu uygun değildi. Merakınız ve desteğiniz için çok teşekkürler. Umarım bu topik daha da güzel haberlere tanık olur hepimiz adına.
Amin
biz yakın zmanlarda kürtaj olmuşuz ozman..sen niçin kürtaj olmuştn canım
bebegimin kalbi 9. haftada durdu, kürtaj oldum,4 gün oluyor çok kötüyüm. yazılarını okuyunca cok sevindim Allah hepimize nasip etsin. BULANTILARIN çok iyi.benimde çoktu. bebeğimi kaybettiğim an bulantım hemen kesildi( midemin kötü olmasını o kadar özledim ki ( bir daha hamile kalırsam her midem bulandığında sevinçten havalara uçucam..
5 ay denemiştim bebeği 6. ayda bıraktım umursamadım geldi. erken hamilelik belirtileri hiiiç yaşamadım sadece malum ilişkiden bir kaç gün sonra göğüslerimde HAFİF bir hassasiyet vardı.bastırınca acıyo acımıyo arası gidip geliyordu.. belki bekleyen arkadaşlara yardımcı olur diye bu bilgiyide vereyim dedim
Sağol Canım. Ben de ilk hamilelikte hiç yaşamamıştım bulantı. Şimdi ise midem bulandığında Allahıma şükürler olsun diyorum içimden. İnşallah Allah en yakın, en güzel zamanda tekrar nasip eder.bebegimin kalbi 9. haftada durdu, kürtaj oldum,4 gün oluyor çok kötüyüm. yazılarını okuyunca cok sevindim Allah hepimize nasip etsin. BULANTILARIN çok iyi.benimde çoktu. bebeğimi kaybettiğim an bulantım hemen kesildi( midemin kötü olmasını o kadar özledim ki ( bir daha hamile kalırsam her midem bulandığında sevinçten havalara uçucam..
5 ay denemiştim bebeği 6. ayda bıraktım umursamadım geldi. erken hamilelik belirtileri hiiiç yaşamadım sadece malum ilişkiden bir kaç gün sonra göğüslerimde HAFİF bir hassasiyet vardı.bastırınca acıyo acımıyo arası gidip geliyordu.. belki bekleyen arkadaşlara yardımcı olur diye bu bilgiyide vereyim dedim
günaydınn herkese iyi haftasonları.uzun zmandır giremedim nette sıkıntı vardı.ama sizleri çok merak ettim.şimdi geçmişe bi baktım oooo neler olmuş neler.ama üzüldüğüm bi nokta bi hamiş haberi göremedimdemekki herkes mayısta patlatacak bu haberi .inşallah hayırlısıyla....
senemcim 12. hafta olmuş maşallah size.testlerinde sonucunu aldıktan sonra dahada rahatlayacaksın inşallah.
candas seni biraz gergin gördüm.ama böyle yapmak yoktu hani.moraller hep yüksek olacak.izin işinide çözersen daha güzel olcak herşy emin ol. birazda akışına bırak germe kendini o kadar..
mavisss bebişin kalp atışlarını görmüşsüngözün aydın
aramıza yeni katılanlar arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...hepinizi öpüyorum özlemişim topiğimizi yaaa..
Sağol Canım. Ben de ilk hamilelikte hiç yaşamamıştım bulantı. Şimdi ise midem bulandığında Allahıma şükürler olsun diyorum içimden. İnşallah Allah en yakın, en güzel zamanda tekrar nasip eder.
Evet Canım birden boy attı benimkiGeride hesaplarken öne geçti sıpacık. Bakalım hafta içi çıkar sonuçlar. Ama o bitince başka testler var. İnşallah sizlere de nasip olur bu tatlı telaşlar
alincim hoş geldin aramıza daha çok yeniymişsin çokk geçmiş olsun burada hepimiz ilk bebişlerini kaybetti ama zaman herşeyin ilacı şimdi sen yeni olduğu için aklının ucundan gitmiyordur bende öyleydim ama hepsi geççiyor tek dileğimiz şimdi sağlıklı bir adet döngüsü oldu çünki yumurtlama zamanı tutturmak biraz problem kürtajdan sonra en az 2 adet geçir anca düzene oturur döngün diye düşünüyorum bende çünki öyle oldu yeni yeni düzeliyor bide ben kime sorsam ilk bebşlerini kaybetmişler 2.leri allahın izniyle daha sağlıklı geliyorumuş hiç üzülme seninde en yakın sürede bebişin olur burada dertleşerek rahatlayacağız,sonra bebişlerimizi anlatacağız insallah..öpüorum kendine iyi bakkk..Tutamadım ellerin yağmurun olsun
Sarıpta doyamadım öpemedim
Gül tenin baharın olsun
Sevipte kanamadım
Ördü kader ağlarını
Kırdı yine kollarımı
Bir canım var al senin olsun
canım benim çokk teşekkür ederim bilgilerin için insallah o günler bir gelsinde bakalım neler yapcaz:)Olmaz mı hiç Canım. Eşim akşam işten geldiğinde kötü haber verir gibi verdim hatta. Hayatta en çok istediğimiz şey bu olmasına rağmen o da büyük bir sevinçle karşılamadı. Temkinli yaklaştık. Ama Allahıma şükürler olsun, bugün 3. ayımızı doldurdukDüşük riski büyük oranda kalktı ama şimdi de ikili test, üçlü test kabusu başladı. Doktor bugün ense kalınlığını ölçerken 3mm den fazla olmaması lazım dedi, ölçüm sonucunun 1,8mm olduğunu söyleyene kadar kalbim yerinden fırlayacaktı.
Tatlım ben evde gebelik testi yaptım. İdrar testi ikinci hamileliğimde yaptırmadım. Bebeğim benimle kalırsa bilirim zaten gerek yok dedim ve 6. haftada doktora gittim. İstedim ki sorun olacaksa o haftaya kadar olsun, yoksa da gider gitmez ultrasonda göreyim. Öyle de oldu. Zaten bi 6. haftada bi de şimdi, 12. haftada gittim doktora. Doktorum sürekli dürtmenin anlamı yok dedi. Sana da aynısını tavsiye ederim hamile kaldığında. Evde testini yap, akıntı, kanama,ağrı,sızı olmazsa çok, 6. haftaya kadar kapa gözünü. Sonrası kolay
alincim hoş geldin aramıza daha çok yeniymişsin çokk geçmiş olsun burada hepimiz ilk bebişlerini kaybetti ama zaman herşeyin ilacı şimdi sen yeni olduğu için aklının ucundan gitmiyordur bende öyleydim ama hepsi geççiyor tek dileğimiz şimdi sağlıklı bir adet döngüsü oldu çünki yumurtlama zamanı tutturmak biraz problem kürtajdan sonra en az 2 adet geçir anca düzene oturur döngün diye düşünüyorum bende çünki öyle oldu yeni yeni düzeliyor bide ben kime sorsam ilk bebşlerini kaybetmişler 2.leri allahın izniyle daha sağlıklı geliyorumuş hiç üzülme seninde en yakın sürede bebişin olur burada dertleşerek rahatlayacağız,sonra bebişlerimizi anlatacağız insallah..öpüorum kendine iyi bakkk..
Bugünde ben bunalımdayımPreseedde işime yaramayacak kesin, dün ki umutlarım yok oldu gitti....
Biraz önce eski topiğe uğradım sen sakın uğrama, üzülüyo insan yabizde bu telaşlarda olabilirdik diye ....
3 ay içinde hamile kalırsam eşimle tayinimiz adınada işimize yarar, ondan sonrası saçma sapan bişey olcak.Eşimin tayinine 4 ay kalacak.Gitcem annem yanımda 2 ay kalacak, 2 ay sonra da toplan gel ankaraya ...
neye elimi atsam kurutuyorum çok şükür ....
evet bayağı kalabalık olduk 4 haziran için.Rastgelsin uğurlu olsun inş...
Sabah aklıma sen geldin, demiştin ya ilk gebeliğimi 10. ayda elde ettim diye, ne zorluklar çekmişsindir kimbilir neler düşünnmüşsündür.Bu kezde zor ama yine bir artımız var bi kere hamile kaldık, sorun varmı derdimiz kalktı.Dilerim ki bu sefer 6. ay da bebeğin senle olsun.
bu ay 6. dneme ayın olacak değil mi canım ?
öncelikle senemin daha sonra tüm melek annlerinin anneler gününü kutluoyorum..bu sevgiyi tekrar en kısa sürede tatmak dileğiyle hepinizi öpüyorum ve bugün hiç gözyaşı dökmemenizi diliyorum....
Günaydın arkadaşlargününüz çoooook güzel geçer inşallah
Serapcım peki dr un sana bişey soyledimi 2.ayda hamile kaldın dıye.bende aynı senin gibi düşüniyorum rabbim vaktini zamanını bilir onun içinde korunmanın da anlamı yok inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Saol canım, sıkılıyorum işte.Hani başımdaki dert 1 tane değil.Mutlaka hepimiz içinde öyle ama saolsun allah heryerden bişey veriyor ... İlkkez isyan ediyorum etmek istemesemde ....günaydınn herkese iyi haftasonları.uzun zmandır giremedim nette sıkıntı vardı.ama sizleri çok merak ettim.şimdi geçmişe bi baktım oooo neler olmuş neler.ama üzüldüğüm bi nokta bi hamiş haberi göremedimdemekki herkes mayısta patlatacak bu haberi .inşallah hayırlısıyla....
senemcim 12. hafta olmuş maşallah size.testlerinde sonucunu aldıktan sonra dahada rahatlayacaksın inşallah.
candas seni biraz gergin gördüm.ama böyle yapmak yoktu hani.moraller hep yüksek olacak.izin işinide çözersen daha güzel olcak herşy emin ol. birazda akışına bırak germe kendini o kadar..
mavisss bebişin kalp atışlarını görmüşsüngözün aydın
aramıza yeni katılanlar arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...hepinizi öpüyorum özlemişim topiğimizi yaaa..
Canım allah yeniden meleğine kavuşmayı nasip etsin ....bebegimin kalbi 9. haftada durdu, kürtaj oldum,4 gün oluyor çok kötüyüm. yazılarını okuyunca cok sevindim Allah hepimize nasip etsin. BULANTILARIN çok iyi.benimde çoktu. bebeğimi kaybettiğim an bulantım hemen kesildi( midemin kötü olmasını o kadar özledim ki ( bir daha hamile kalırsam her midem bulandığında sevinçten havalara uçucam..
Öyle canım, eşime de kızgınım.Anlmamak için direniyo sanki....günaydın canım...üzme tatlı canını herşey yoluna girecek mutlaka..eski topiğe bende ister istemez giriyorum..aldıkları kıyafetlere ,fotoğraflarına falan bakıyorum üzülüp geri çıkıyorum.tayin işini takma kafaya boşver..düşünme olumsuz şeler.sen eşinle mutlu ol gerisi yavaş yavaş gelir.bu arada benim 2.denemem di ilk 60 gün kanamam oldu zaten.zaten 37-38 günde bir oluyorum.bu ay 3. denemem olacak.inşallah tutar.evet önceden o 10 ay içinde hep tüp bebek ya da kısırlık ile ilgili konuları araştırıyordum şimdi ise ovulsyon preseed,ateş ölçme vb. şeyleri araştırıyorum:)
bu arada anneler günün kutlu olsun canım...
Sen göz yaşı döktün mü ? yalan söylemicem ben çok ağladım, eşim anlamadıkça daha çok ağladım, k.validemin bu konudaki yaptığı aklıma geldikçe dahada ağladım.Saolsun hayatımdakiler .....öncelikle senemin daha sonra tüm melek annlerinin anneler gününü kutluoyorum..bu sevgiyi tekrar en kısa sürede tatmak dileğiyle hepinizi öpüyorum ve bugün hiç gözyaşı dökmemenizi diliyorum....
selamlar herkese iyi pazarlar,
senem mavis destina anneler gününüz kutlu olsun cicoşlar,
kıslar bizede anne olmak nasip olsun hayırlısıyla
kaç gündür giremedim nete teyzemin yanındaydım bebeklerin bakımına yardımcı oldum ama perişan oldum :))) 2 tane bir acıkıyor biri ağlıyor biri bezleniyor biri yıkanıyor offfama günlerdir aklımda olan 2 şey ard birincisi SENEM VE NAR TANESİ ikincisi ise CANDAŞ
Senemcim gözümüz aydın maşallah allah tamamına erdirsin canım inşallah 2 li testlerdet igüzel gelir sonuçları, :) çok öpüyorum kızımızı göremeidn mi(umaırm kızmıyorsundur)
candaş regl olmuşsun hayırlısı olsun, pressed denemeye davam et,izin konusuna gelince çarpık doğruyu söylersin, kürtajdan sonra yapılması gereken tahliller vardı eşimle benim onun için izin kullanmam gerekiyor falan desen olmaz mı? eğer hamile kalırsanda anlar ki senin söylediğinle doğru olur :)
nisan ayında herkes karavanamayıs uğurlu gelsin valla önemli olan hamile kalmak deil sağlıklıca bebeğini kucağımıza almak anne olmak ve sağlıkla uzun ömürle yavrularımızı büyütmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?