- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.821
selam kızlar. sağolun canlarım ya içimi rahatlattınız. eşim dün o kadar kötü oldu ki tepki alınca. yavrum öyle dolandı peşimde özürler diledi hasta haliyle. sabak kalktığımızda kötüydü. hadi doktora git bi iğne falan vurur, serum verir belki dedim.gitmiş, sırf ben üzüldüm diye ne aşı vurulmuş, ne serum yemiş. doktora bikaç ilaç yazdırmış. şimdi de çalışma yapalım sonra yutarım tamam mı aşkım diyor, gözümün içine bakıyor eşek ya. ben de üzüldüm ona bu kadar kızdım diye. günlük canım dediğin gibi alemim. napayım kızlar bu bebek işi paranoyak etti beni:)))))eee napayım bi ay beklemek kolay mı?:)))))) herkes iyidir umarım. öpüyorum hepinizi.
bak gördün mü nasıl düzelmiş aranız maşallahhh....bazen kızdırıyolar bizi sonrada masum masum bişeyler yapıyorlar bizde çok yufka yürekliyizhemen seleyi suya veriyoruz.. iyi ki varlar valla..
öyle oldu valla canım. dediğin gibi çabuk affediyoruz, napalım çocuk gibiler küs kalınmıyor ki:)))) az önce de diyor ki aşkım bana tatlı bişyler getir de yiyeyim akşam için:)))))))gerçekten onsuz hayat düşünemem. allahım onları bize bağışlasın.
selam....alışverişten geliyorum:)öğrencime kırmızı elbise, beyaz hırka almıştım yarışma için ama onu geri verdim..gittim beyaz kot,kırmızı beyaz puanlı kemer(kumaş) beyaz gömlek,kırmızı bolero,boleronun üstünde kırmızı beyaz puanlı fiyonk var..o fiyonkun aynısından saç tokasıda aldım:)o kadar güzel şeyler var ki:)bi an çocuğum olsa ben alışveriş manyağı olurdum dedim:)
renklim ateşin nasıl oldu?
öptm kızlar yemeğe gidiyorum ordanda doğum gününe gideceğim öpüldünüz........
cezacim hizina yetisemiyom valla.. supersin :)) iyi eglencelerselam....alışverişten geliyorum:)öğrencime kırmızı elbise, beyaz hırka almıştım yarışma için ama onu geri verdim..gittim beyaz kot,kırmızı beyaz puanlı kemer(kumaş) beyaz gömlek,kırmızı bolero,boleronun üstünde kırmızı beyaz puanlı fiyonk var..o fiyonkun aynısından saç tokasıda aldım:)o kadar güzel şeyler var ki:)bi an çocuğum olsa ben alışveriş manyağı olurdum dedim:)
renklim ateşin nasıl oldu?
öptm kızlar yemeğe gidiyorum ordanda doğum gününe gideceğim öpüldünüz........
elcin2 tabiki boyle bisi soz konusu degil. Bizlerde bebegimizi aldirdik ama cok sukur hamile olanlarimiz var, dogum yapanlarimiz var.. Ama senin gibi bekleyenlerimizde var. insallah herkes cocuk sahibi olacak. yeterki zamani gelsin .. en kisa zamanda sende hamile kalirsin insallah.. ne kadar oldu bebegini aldirali?arkadaslar ben ilk hemileliğimde bebeğimi aldırmak zorunda kaldım cevremdeki arkadaşlar ilk bebek oldugu için bidaha hamile kalman cok zor diyolar.Bidaha hamile kalabilirmiyım sizce bu konu benım cok psikolojımı bozdu . Bana yardımcı olurmusunuzzzz..
amin canım yaa hele ben 4 sene ayrı kaldım çok hasret çektim , hiç kıyamam kuzuma..Rabbim bir daha ayırmasın...
ablacım söylemeyi unuttum sabah haberlerinde kadınlarda yumurta problemine son diyordu her kadın istediği yaşta anne olabilir die bi haberdi netten de bir bakayım bulursam paylaşırım ilk aklıma sen geldin..
kızlar havalara baktıkça moralim bozuluyor daha bir ay daha bu işkence devam ederçok bunaldım çoookkkkkk buara kocişim gaza da gelmeye başladı ben yokken dolduruyorlar anlaşılan yok şunu yapma alınıyorlar yok bunu yapma alınıyorlar ay ben de alınıyorum kimsenin umrunda mı evime yabancılaştım inanın evimi özlüyorum çocuk gbi oturup ağlayasım var kasık ağrılarım başladı kabızlık tersine döndü adet geliyorum dedi kısacası hadi bu ay eşim pek önemsemedi ama gelecek ay da böyle geçerse ben sararım herkese.....
candasım hayırlı yolculuk cnm nişan hayırlı uğurlu olsun.. inşallah sonuçlarda güzel çıkar yüzün güler
ceza cnm ne gurur verici bişey.. kıyafet ise beyaz ve kırmızı günün anlam ve önemine uygun bir bütün olarak çok hoş olur eminim
günlükcüm bu karlar hiç bitmeyecek ben anladım her sene kar yağsın tatil olsun derdik bu sene ben hep güneş açsın herkes evine gitsin dedim ama nafilene tatil var ne de giden
renkli cnm sen çok yaşa :) dua sırası bana geldiğinde hala kar olursa ben de havalar güzel olsun kayganalar yurduna dönsün die niyet ettirmeyi düşünüyorum :):):)
hello cnm geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır paşamız bu durumu
hilalcim enişteye geçmiş olsun ilaç konusunda ben de eşime söz geçiremiyorum inan grip oldum kafayı kaldıramıyordum nane limon bal atlattım ama erkekler bu konuda bizim kadar fedakar olamıyor zaten bilirsin hastalıkları da pek nazlı geçer :)
nuraycım kiloyu dert etme sağlıklı olunda kilo dediğin verilir
chnb ablacım sen bu ay yumurtlama gününe kadar çalıştın sanırım yumurtlama gününde gecikmiş anladığım kadarıyla bu ay duamızı yapalım kız olunca şans yüksek evet ama belki oğlun gibi bi mucizen daha gelir
loneliness nabersin cnm
Hilal şafak kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?