Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız yaa...

giremiyorum son günlerde aklımda burda...bugün ne soğuk ne soğuk kar dolayısıyla eşim işe gitmedi hepimiz sabah çok erken kalktık eşim işe gidecek diye haber gelince kaldı...şimdi babalı kızlı uyuyorlar...bende küçük prensesimle ayaktayım...biz iyiyiz çok şükür...kış günü wc ye gitmek biraz sinir bozucu suyu çok içince mecburen gidiyorum:))

candaş, yaa ben kaçırdım gülüm ne ara aldın randevu gittin inşallah sonuşlarda iyi olacak canım..hayırlı yolculuklar yarın kız istemeye gidiyorsunuz...allahım kazadan beladan saklasın...

loneliness, canım hep kızımı şöyle yatağa koyup uyusun kendi kendine diye hayal ettim...ama hiç olmadı zaten doğduktan sonra senin istediğin değil heriey onun istediği gibi oluyor...ilk zamanlar dene kendi kendine uyuyorsa hiç sallama canım...sallamak iyi değil zaten beynine zarar demişti dr ama mecbur kalınca drun dediği vızz geliyor:)) ben hep ayakta salladım kızım çok huysuzdu:) hiç uyumak istemezdi hala öylee mutlu bebekler uyumak istemez derler ama bizimkini sabaha kadar uyutma uyumaz halada öyle...allahın izniyle bir doğsun canım şu anda düşündüğün herşeyden farklı şeyler yaşayacaksın düşündüğüm hiçbirşeyi yaşayamadım şimdiden takma bunları...ayrıca renkliye katılıyorum bende hiç sevemedim o park yatakları...bendekide parmaklıklı mobilya yine onu kullanacağım...yatak odamdan çıkarmadım kızımı ayırdım 3,5 yaşındayken çokda kolay oldu ayırmak korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı...çok kullanışlılar...ve geniş çocuk rahat yatıyor...çok fazla bu tür eşya alma bence bende nurayın paylaştığı şeydende var en fazla 6 aya kadar yatıyor sonra sığmıyor zaten bir beşik olayı bitir bence...

nurayım, maşallah vallahi bu paşa gibi yatmış annesiyle babasına bişeyler anlatmış...geliyorum ayağınızı denk alın der gibi...oyyy paşam yaa maşallah canım...bir sorun yoktur canım olsa onlar dra hemen haber verirler...hamileyiz ama hep sabırlı işlerimiz var...sağlık olsun canım geç olsun...

ceza, canım öğrencin için bende çok duygulandım...orda olsam kesin ağlardım:)) inşallah iyi bir dereceyle dönersiniz...ayy oda nasıl heyecanlıdır yaa...

chnb, ne oldu canım son durum ne?

hello, çınar paşa kusmaya devam hee kilo almışmı ne dedi dr?

minikler, kar yollarını kapattı galiba nasılsın canım kayganalar kaldı sanırım....

hilal, yaa alem hatunsun hee kız bişeycik olmaz canım adamın üzerine gitme bu kadar...stres yapma hayırlısı olsun...dur bebiş gelsin sen yapacağını bilirsin...

datluum, olurmu öyle şey canım...sen sürekli yazsan aramızdaki dostluk pekişecek öyle şeyler düşünme belki senin yazdığında atlamış olabiliriz ama hiç bir zaman aramıza almadığımız olmamıştır...sende korunmuyorsun dimi hadi rastgelsin canım...

nazlımmm, hoşgeldin neşeli nazlım...neşemizi kaybetmeyelim gitme ne olur...gidersen yıkılır bu kent:)) canım gerçekten samimiyetindeki o neşeyi nasıl özledim anlatamam...öpüyorum...kuşunada inşallah bişey olmaz canım...

taff, çok yorucu geçiyor sanırım ve sona az kaldı...hayırlısıyla doğsun 3. paşamız...şaka maka 5. bebeğimiz geliyor yaa ne mutlu topiğimize...

Günlük adetimi bekliyorum canım toplam 4 test yaptım negatif. Adet olacağım inşallah bekletmez beni şuna dikkat ettim ben o ay korunmuyorsam adetim stresten gecikiyor 33-34 günü buluyor umarım bu sefer o kadar uzamaz da yeni ay için ümitler erken başlar.

Evet bebekler seni yönlendiriyor biz az mı salladık battaniyelerde oğlanı yeterki sussun dedik... Eşim de eee fişt fişt fişt derdi sallarken... Zordu ama güzeldi. Uykusuz, aç geceler...

Beşiği ben büyüyyen aldım ama sonrası için kullanışlı değildi canım... Elimden gelse eski köy beşiği alıp sallayacağım...

Loneliness sen demiştin değil mi coraspin kullanınca tutunmayı geciktiriyor diye bu ay kullanmayacağım coraspin bunca yıl kullanmadan yaşadım bir şey olmaz her halde...

Havalar ısınsa da biraz kendimize gelsek azıcık yürüsek filan bu depresif durumdan kurtulsak topikçek...

selam kızlar. sağolun canlarım ya içimi rahatlattınız. eşim dün o kadar kötü oldu ki tepki alınca. yavrum öyle dolandı peşimde özürler diledi hasta haliyle. sabak kalktığımızda kötüydü. hadi doktora git bi iğne falan vurur, serum verir belki dedim.gitmiş, sırf ben üzüldüm diye ne aşı vurulmuş, ne serum yemiş. doktora bikaç ilaç yazdırmış. şimdi de çalışma yapalım sonra yutarım tamam mı aşkım diyor, gözümün içine bakıyor eşek ya. ben de üzüldüm ona bu kadar kızdım diye. günlük canım dediğin gibi alemim. napayım kızlar bu bebek işi paranoyak etti beni:)))))eee napayım bi ay beklemek kolay mı?:)))))) herkes iyidir umarım. öpüyorum hepinizi.

bak gördün mü nasıl düzelmiş aranız maşallahhh....bazen kızdırıyolar bizi sonrada masum masum bişeyler yapıyorlar bizde çok yufka yürekliyiz hemen seleyi suya veriyoruz.. iyi ki varlar valla..

bak gördün mü nasıl düzelmiş aranız maşallahhh....bazen kızdırıyolar bizi sonrada masum masum bişeyler yapıyorlar bizde çok yufka yürekliyiz hemen seleyi suya veriyoruz.. iyi ki varlar valla..

öyle oldu valla canım. dediğin gibi çabuk affediyoruz, napalım çocuk gibiler küs kalınmıyor ki:)))) az önce de diyor ki aşkım bana tatlı bişyler getir de yiyeyim akşam için:)))))))gerçekten onsuz hayat düşünemem. allahım onları bize bağışlasın.

selam....alışverişten geliyorum:)öğrencime kırmızı elbise, beyaz hırka almıştım yarışma için ama onu geri verdim..gittim beyaz kot,kırmızı beyaz puanlı kemer(kumaş) beyaz gömlek,kırmızı bolero,boleronun üstünde kırmızı beyaz puanlı fiyonk var..o fiyonkun aynısından saç tokasıda aldım:)o kadar güzel şeyler var ki:)bi an çocuğum olsa ben alışveriş manyağı olurdum dedim:)

renklim ateşin nasıl oldu?
öptm kızlar yemeğe gidiyorum ordanda doğum gününe gideceğim öpüldünüz........

amin canım yaa hele ben 4 sene ayrı kaldım çok hasret çektim , hiç kıyamam kuzuma..Rabbim bir daha ayırmasın...

arkadaslar ben ilk hemileliğimde bebeğimi aldırmak zorunda kaldım cevremdeki arkadaşlar ilk bebek oldugu için bidaha hamile kalman cok zor diyolar.Bidaha hamile kalabilirmiyım sizce bu konu benım cok psikolojımı bozdu . Bana yardımcı olurmusunuzzzz..

38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim düştü canım...aldığın kıyafet gözümde canlandı çok güzel bence..

cezacim hizina yetisemiyom valla.. supersin :)) iyi eglenceler

elcin2 tabiki boyle bisi soz konusu degil. Bizlerde bebegimizi aldirdik ama cok sukur hamile olanlarimiz var, dogum yapanlarimiz var.. Ama senin gibi bekleyenlerimizde var. insallah herkes cocuk sahibi olacak. yeterki zamani gelsin .. en kisa zamanda sende hamile kalirsin insallah.. ne kadar oldu bebegini aldirali?

gunlukcumm canimm yaa gozum hep seni ariyo valla topikte. Nasilsin? HAmilelikle aran nasil canim.. bulantilarin gecti galiba. Kilolarin ne durumda? Ben gidiyom galiba yukarilara dogru :)) ins kafaya takmayalim dimi.. Seker yuklenme yapildimi sana.. Benim 2 haftasonra.ins bisi cikmaz canim. Rahat gecer bugunlerimiz

kızlar havalara baktıkça moralim bozuluyor daha bir ay daha bu işkence devam eder çok bunaldım çoookkkkkk buara kocişim gaza da gelmeye başladı ben yokken dolduruyorlar anlaşılan yok şunu yapma alınıyorlar yok bunu yapma alınıyorlar ay ben de alınıyorum kimsenin umrunda mı evime yabancılaştım inanın evimi özlüyorum çocuk gbi oturup ağlayasım var kasık ağrılarım başladı kabızlık tersine döndü adet geliyorum dedi kısacası hadi bu ay eşim pek önemsemedi ama gelecek ay da böyle geçerse ben sararım herkese.....

candasım hayırlı yolculuk cnm nişan hayırlı uğurlu olsun.. inşallah sonuçlarda güzel çıkar yüzün güler
ceza cnm ne gurur verici bişey.. kıyafet ise beyaz ve kırmızı günün anlam ve önemine uygun bir bütün olarak çok hoş olur eminim
günlükcüm bu karlar hiç bitmeyecek ben anladım her sene kar yağsın tatil olsun derdik bu sene ben hep güneş açsın herkes evine gitsin dedim ama nafile ne tatil var ne de giden
renkli cnm sen çok yaşa :) dua sırası bana geldiğinde hala kar olursa ben de havalar güzel olsun kayganalar yurduna dönsün die niyet ettirmeyi düşünüyorum :):):)
hello cnm geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır paşamız bu durumu
hilalcim enişteye geçmiş olsun ilaç konusunda ben de eşime söz geçiremiyorum inan grip oldum kafayı kaldıramıyordum nane limon bal atlattım ama erkekler bu konuda bizim kadar fedakar olamıyor zaten bilirsin hastalıkları da pek nazlı geçer :)
nuraycım kiloyu dert etme sağlıklı olunda kilo dediğin verilir
chnb ablacım sen bu ay yumurtlama gününe kadar çalıştın sanırım yumurtlama gününde gecikmiş anladığım kadarıyla bu ay duamızı yapalım kız olunca şans yüksek evet ama belki oğlun gibi bi mucizen daha gelir
loneliness nabersin cnm

ablacım söylemeyi unuttum sabah haberlerinde kadınlarda yumurta problemine son diyordu her kadın istediği yaşta anne olabilir die bi haberdi netten de bir bakayım bulursam paylaşırım ilk aklıma sen geldin..

teşekkür ederim sorma canım hem de ne naz. ben hasta olunca çekiliyorum içeri yatıyorum, ilaçtan nefret ederim dediğin gibi nane limon, bol meyve yiyerek geçiriyorum. eşim ise ilaç hastası. başı azıcık ağrımasın. bu erkekler hep aynı. havalar kötü gittikçe sen aklıma geliyorsun tatlım. bu sene kış bitmeyecek gibi. ille havaların ısınmasını beklemek zorundalar mı ya. hem insan alındığı yerde nasıl rahat rahat kalır. ben bile kızmaya başladım. insanları evlerinde bile rahat bırakmazlar. kız tarafının ailesi bunu yapamaz. benim ailem gelse uzun süre asla yanımda kalamaz, rahat edemez. ama erkek aileleri rahat oluyorlar. inşallah daha fazla canını sıkmadan giderler.

Sağ olasın Minikler... Kayganalar kışı geçirmeyi planlamışlar anlaşılan. Sen de arkadaşlarına filan takılsan eşinin gelmesine yakın gitsen eve diyeceğim ama havalar da soğuk. Geçecek bunlar deyip sabret az kalmıştır inşallah. Bilgiyi okudum. Ben 11, 13, 15, 18. gün çalışma yaptım ama dediğim gibi ümidim yok karnım gurulduyor sökülmedi de, gelsin de önümüzdeki aya bakalım diyorum...

Hilal şafak kaç?

Hilal şafak kaç?

merhaba ablacım. şafak 11:))))çalışmalara devam daha.nasılsın, senin de gecikmiş sanırım. testlerde çıkmamış sanırım ancak evdeki testler pek güvenilir olmuyorlar bildiğim kadarıyla.herhangi belirti var mı. ya bişey soracam sen bilirsin. benim adetim 25 günde bir oluyor. şu nette falan yumurtlama hesaplama siteleri, programları falan var ya. ordan hesapladığımda 23 ile 27 diyordu biz de çalıştık o günler ancak adet biter bitmez yumurtlama olur mu. bu ay da olmazsa ateş ölçme yöntemiyle ya da şu hazır kitlerle ölçecem bakalım.

Elif Şafak'ın İskender'ini okuyorum. Naze diye bir kahraman var. 8 tane kızı var. Hiç oğlu yok işin ilginci eşi de dert etmiyor aslında ama kadın takmış. Son olarak 49 yaşında yeniden hamile kalıyor ebeler doğuma yakın bebek iri ve ters diyor dr ye git. Kadın nasıl diğerlerini evde doğurduysam bunu da evde doğuracağım diyor. Oğlum olacak diyor. Ebe doğum zamanı bebeği çevirmeye çalışıyor o an ya annenin hayatı ya bebeğinki. Ebe anneyi seçiyor ama Naze hayır oğlumu kurtar diyor kes beni... Ebe anneyi feda ediyor bebeği kurtarıyor ama bebek doğunca yaşamıyor hem de kız bebek yine...

Hala var ille de erkek olsun diyen zihniyet... Sinir oldum okuyunca...

o kitabı bende okuyorum. hatta okurken dedim ki. ya bu kadar algıda seçicilik olur. elimi neye atsam bebek meselesi demiştim okurken:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…