merhaba ablacım. şafak 11:))))çalışmalara devam daha.nasılsın, senin de gecikmiş sanırım. testlerde çıkmamış sanırım ancak evdeki testler pek güvenilir olmuyorlar bildiğim kadarıyla.herhangi belirti var mı. ya bişey soracam sen bilirsin. benim adetim 25 günde bir oluyor. şu nette falan yumurtlama hesaplama siteleri, programları falan var ya. ordan hesapladığımda 23 ile 27 diyordu biz de çalıştık o günler ancak adet biter bitmez yumurtlama olur mu. bu ay da olmazsa ateş ölçme yöntemiyle ya da şu hazır kitlerle ölçecem bakalım.
o kitabı bende okuyorum. hatta okurken dedim ki. ya bu kadar algıda seçicilik olur. elimi neye atsam bebek meselesi demiştim okurken:)))
25-14 yani 11. gün yumurtluyor olabilirsin. Yumurta akı gibi sıvı gelir benim kasık ağrım da olur. Dikkat bunlara...
o kitabı bende okuyorum. hatta okurken dedim ki. ya bu kadar algıda seçicilik olur. elimi neye atsam bebek meselesi demiştim okurken:)))
iki gündür kasıklarımda ağrı ve akıntı var. yumurtlama günü doğru o zaman 27si görünüyordu. son adetim 16sıydı. yeni yumurtluyorum o zaman. çalışmalara devam edeyim ben bari:))))
canım valla sen öyle yazınca direk aklıma geldi.. kaygananla ilgili bişey yazamayacağıma göre öyle yazdım sen msjı almışsınkızlar havalara baktıkça moralim bozuluyor daha bir ay daha bu işkence devam ederçok bunaldım çoookkkkkk buara kocişim gaza da gelmeye başladı ben yokken dolduruyorlar anlaşılan yok şunu yapma alınıyorlar yok bunu yapma alınıyorlar ay ben de alınıyorum kimsenin umrunda mı evime yabancılaştım inanın evimi özlüyorum çocuk gbi oturup ağlayasım var kasık ağrılarım başladı kabızlık tersine döndü adet geliyorum dedi kısacası hadi bu ay eşim pek önemsemedi ama gelecek ay da böyle geçerse ben sararım herkese.....
candasım hayırlı yolculuk cnm nişan hayırlı uğurlu olsun.. inşallah sonuçlarda güzel çıkar yüzün güler
ceza cnm ne gurur verici bişey.. kıyafet ise beyaz ve kırmızı günün anlam ve önemine uygun bir bütün olarak çok hoş olur eminim
günlükcüm bu karlar hiç bitmeyecek ben anladım her sene kar yağsın tatil olsun derdik bu sene ben hep güneş açsın herkes evine gitsin dedim ama nafilene tatil var ne de giden
renkli cnm sen çok yaşa :) dua sırası bana geldiğinde hala kar olursa ben de havalar güzel olsun kayganalar yurduna dönsün die niyet ettirmeyi düşünüyorum :):):)
hello cnm geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır paşamız bu durumu
hilalcim enişteye geçmiş olsun ilaç konusunda ben de eşime söz geçiremiyorum inan grip oldum kafayı kaldıramıyordum nane limon bal atlattım ama erkekler bu konuda bizim kadar fedakar olamıyor zaten bilirsin hastalıkları da pek nazlı geçer :)
nuraycım kiloyu dert etme sağlıklı olunda kilo dediğin verilir
chnb ablacım sen bu ay yumurtlama gününe kadar çalıştın sanırım yumurtlama gününde gecikmiş anladığım kadarıyla bu ay duamızı yapalım kız olunca şans yüksek evet ama belki oğlun gibi bi mucizen daha gelir
loneliness nabersin cnm
Elif Şafak'ın İskender'ini okuyorum. Naze diye bir kahraman var. 8 tane kızı var. Hiç oğlu yok işin ilginci eşi de dert etmiyor aslında ama kadın takmış. Son olarak 49 yaşında yeniden hamile kalıyor ebeler doğuma yakın bebek iri ve ters diyor dr ye git. Kadın nasıl diğerlerini evde doğurduysam bunu da evde doğuracağım diyor. Oğlum olacak diyor. Ebe doğum zamanı bebeği çevirmeye çalışıyor o an ya annenin hayatı ya bebeğinki. Ebe anneyi seçiyor ama Naze hayır oğlumu kurtar diyor kes beni... Ebe anneyi feda ediyor bebeği kurtarıyor ama bebek doğunca yaşamıyor hem de kız bebek yine...
Hala var ille de erkek olsun diyen zihniyet... Sinir oldum okuyunca...
canim atesin cok guzel masallah
18 degil de 16. Gun catlatmis olabilirsin bu durumda yumurtlama sonrasi 14. Gunde oluyorsun ay heyecan yaptim
Bana yarin faceden veya burdan ozelden gonderirsin ates tablonun linkini olur mu merak ederim
canim hosbuldumkuzummmmmmm hoşgeldin ne güzel geldin semnın yerine ben sevineyim bari o derstedir şimdi:)ayy mutlu haber veririz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh nasılsın canım
ben onun o minik kıyafetlerini yerim görcen kuzum inşallahhhhhhh bak sıra sıra hepsi geliolar ceza ben chnb abla sema candaşım biz 5li olarak uzun zamandır bekleme aşamasındayız hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallahh bu ay ateş ölçmedim kuzum rahatlamak istedim sınavlarım var işler çok yoğun inan kafam rahattı bebek aaklıma gelmedi çok doğumuna az kaldı son ayın biraz zorlanırsın bu ay taşıma açısından iyiki işten çıktın :)süper oldu tam zamanında oldu rabbimyardımcın olsun canımm önümüzdeki ay ölçcem yine ateş bu ay bi dinlenmek istedim 11-14-17-20-22-24.günler çalışma oldu şuan 28.günümdeyim yine her ay oldupu gibi gögüslerim acımaya başladı adet belirtisi olaraktan hayırlısı inşallahhhcanim hosbuldumbiz iyiyiz oglumla cok sukur gunlerimizi dolduruyoruz hastane cantami hazirladim oglumun minik esyalarini yikadim onlari asarken bir heveslendim bir an once dogsa da uzerinde gorsem diye butun ev dalin koktu allah sizlere de nasip edecek insallah en hayirli zamani bekliyor Ben de hayirlisiyla kavusurum yavruma insallah.
Pileo dogum yapmis gorunce heyecanlandim yaa allah bagislasin yavrusunu hayirli ugurlu olsun
Sen de cok giremiyorsun topige galiba benim gibi :26: calismalar ne alemde ates olcmeyi birakma ben msb yukleyemedigim icin sana yardimci olamiyorum facein olsaydi onu gun icerisinde aciyorum surekli ordan yardimci olurdum... Ama burdan da ozelden yazarsan mutlaka cevaplarim kacirmam yani
18 degil de 16. Gun catlatmis olabilirsin bu durumda yumurtlama sonrasi 14. Gunde oluyorsun ay heyecan yaptim
Bana yarin faceden veya burdan ozelden gonderirsin ates tablonun linkini olur mu merak ederim
günülablacımm ne güsel şeyler yazmışsın benle ilgili saol ablammmmmmmm ama eski neşem kalmadı kız valla zaman ilerledikçe insan daha bi umutsuzlaşıomuş hakkımızda hayırlısı inşallahhhh
cezacım öğrencine aldıklarını yazarken gözümde canlandırdım nasılda yakışcak kimbilir nasıl mutlu olmuştur
minikler kuzummm atla gel kız bana cumartesi ben seni gezdiririm valla :)için açılır biraz kokuşsun onlarda evde sabır kuzummm ziya beye gittinmi bida naptın ay patron yokta rahat girebiliom bugün
hilalcim istenmeyen beklenmeyen adet tarihleirmiz aynı sanırım umarım gelmez o kırmızısılar :)güsel haberlerini bekliorum canım
chnb ablacım sen nasılsın yakışıklı oğlun nasıl iyidir umarım yazını okudum da benim halam kocasından çok çekmiş derki dünya yüzünde ne kadar erkek varsa köküne kibrit suyu erkek erkek diye tutturan ne akadr aile varsa onlarında :)küfür eder durur dua etmiş torunlarım hep kız olsun 3 evlatı var halamın hepsinin çocukları kız:)gelinler arka arkaya kız doğurdukça halamda dört köşe oluyo:)kocası vefat etti düşünsene abla gece eve ark geti,rip içip içip halama hizmet ettirirmiş eniştem uyur halam o adamlarla yanlız kalır hizmet edermiş ay allahım korusunnnn
hellommmmmmmmmmm bebeğim ben çokkk çalışıom kuzum işler öyle yoğunki hiç bişeye vakit bulamıorum özledim sizleri hemen gleip yazayım dedim patronlar yokken oğlun nasıl sen nasılsın kuzum büyümüştür birazcık :)
semaaaa senin ateşini yerim ben yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi hayırlısı inşallahhhhh
günaydın canlarımm
candaşı mnerak ettim haber alan varmı
kuzummmmmmm hoşgeldin ne güzel geldin semnın yerine ben sevineyim bari o derstedir şimdi:)ayy mutlu haber veririz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?