Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

25-14 yani 11. gün yumurtluyor olabilirsin. Yumurta akı gibi sıvı gelir benim kasık ağrım da olur. Dikkat bunlara...

o kitabı bende okuyorum. hatta okurken dedim ki. ya bu kadar algıda seçicilik olur. elimi neye atsam bebek meselesi demiştim okurken:)))

Evet canım benim de ayrıca bizim pgt deki embriyoların biri down sendromlu idi.Elias'ın da kız kardeşi down muş hemen dikkatimi çekti. Pembe'nin doğum maceraları da...

25-14 yani 11. gün yumurtluyor olabilirsin. Yumurta akı gibi sıvı gelir benim kasık ağrım da olur. Dikkat bunlara...

iki gündür kasıklarımda ağrı ve akıntı var. yumurtlama günü doğru o zaman 27si görünüyordu. son adetim 16sıydı. yeni yumurtluyorum o zaman. çalışmalara devam edeyim ben bari:))))

Son düzenleme:
o kitabı bende okuyorum. hatta okurken dedim ki. ya bu kadar algıda seçicilik olur. elimi neye atsam bebek meselesi demiştim okurken:)))

iki gündür kasıklarımda ağrı ve akıntı var. yumurtlama günü doğru o zaman 27si görünüyordu. son adetim 16sıydı. yeni yumurtluyorum o zaman. çalışmalara devam edeyim ben bari:))))

Et et canım...:))

canım valla sen öyle yazınca direk aklıma geldi.. kaygananla ilgili bişey yazamayacağıma göre öyle yazdım sen msjı almışsın inşallah havalar düzelir kayganalar evine döner... ama benim ki gelecek dönmeyecek

bende merak ettim şimdi o kitabı alıp okıyım barii.. uzun süredir savsakladım kitaplarımı..
hilalcim akıntı varsa devaaamm

Kızlar benim riskli gebelik dr m...

iyi geceler

renkim ateş ne druda

candaş nişana sen katıldın mı katıldıysan ne giydin.

nazlım nerelerde

chnb videoları izlemek istedim lakin o kadar vaktim yok mart bereket ve uğur getirsin hepimize

cezam ağrı sızı var mı nasılsın görşmeyeli

nurayımmm meleğimi öp benim için karnından da olsa :)

günlük detaylı nasıl geçti ne dedi dr.

minikler canım sabır sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama ben kayganama laf söylesem saldırganlığından uftıacıcık laf dev olur sonra alperin suratı hiç çekilmez. Kayınvalidem bende olduğu sürece sşim bana zerre hak vermez oda annesini koruyucu oluyor onlar gittikden sonra eşine azar azar tatlı dille anlatırsın yanlışlıklarını yanlış anlama ben öyle başa çıkabiliyorm belki sende de işe yarar. Kayınvalidem gittikten ancak 1 hafta sonra kahve fincanlarımı bulabildim hatta onu arayıp sordum
kitap oku .

kızlar bu arada ben zülfünün serenad kitabını bitirdim. Meme verme bebeğin memede olma süreci gaz çıkartma seanslarında bitti.

minicikumut yeğenin nasıl
hilalcim nasılsın

sinua peppecim nasılsınız

loneliness keyifler nasıl

dr alp hamileydi değil mi?

tafcım çanta hazırmış hadi bakalım paşamı öp benim için.

günülablacımm ne güsel şeyler yazmışsın benle ilgili saol ablammmmmmmm ama eski neşem kalmadı kız valla zaman ilerledikçe insan daha bi umutsuzlaşıomuş hakkımızda hayırlısı inşallahhhh

cezacım öğrencine aldıklarını yazarken gözümde canlandırdım nasılda yakışcak kimbilir nasıl mutlu olmuştur

minikler kuzummm atla gel kız bana cumartesi ben seni gezdiririm valla :)için açılır biraz kokuşsun onlarda evde sabır kuzummm ziya beye gittinmi bida naptın ay patron yokta rahat girebiliom bugün

hilalcim istenmeyen beklenmeyen adet tarihleirmiz aynı sanırım umarım gelmez o kırmızısılar :)güsel haberlerini bekliorum canım

chnb ablacım sen nasılsın yakışıklı oğlun nasıl iyidir umarım yazını okudum da benim halam kocasından çok çekmiş derki dünya yüzünde ne kadar erkek varsa köküne kibrit suyu erkek erkek diye tutturan ne akadr aile varsa onlarında :)küfür eder durur dua etmiş torunlarım hep kız olsun 3 evlatı var halamın hepsinin çocukları kız:)gelinler arka arkaya kız doğurdukça halamda dört köşe oluyo:)kocası vefat etti düşünsene abla gece eve ark geti,rip içip içip halama hizmet ettirirmiş eniştem uyur halam o adamlarla yanlız kalır hizmet edermiş ay allahım korusunnnn

hellommmmmmmmmmm bebeğim ben çokkk çalışıom kuzum işler öyle yoğunki hiç bişeye vakit bulamıorum özledim sizleri hemen gleip yazayım dedim patronlar yokken oğlun nasıl sen nasılsın kuzum büyümüştür birazcık :)

semaaaa senin ateşini yerim ben yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi hayırlısı inşallahhhhh

günaydın canlarımm

candaşı mnerak ettim haber alan varmı

canim atesin cok guzel masallah
18 degil de 16. Gun catlatmis olabilirsin bu durumda yumurtlama sonrasi 14. Gunde oluyorsun ay heyecan yaptim
Bana yarin faceden veya burdan ozelden gonderirsin ates tablonun linkini olur mu merak ederim

kuzummmmmmm hoşgeldin ne güzel geldin semnın yerine ben sevineyim bari o derstedir şimdi:)ayy mutlu haber veririz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh nasılsın canım

kuzummmmmmm hoşgeldin ne güzel geldin semnın yerine ben sevineyim bari o derstedir şimdi:)ayy mutlu haber veririz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh nasılsın canım
canim hosbuldum biz iyiyiz oglumla cok sukur gunlerimizi dolduruyoruz hastane cantami hazirladim oglumun minik esyalarini yikadim onlari asarken bir heveslendim bir an once dogsa da uzerinde gorsem diye butun ev dalin koktu allah sizlere de nasip edecek insallah en hayirli zamani bekliyor Ben de hayirlisiyla kavusurum yavruma insallah.
Pileo dogum yapmis gorunce heyecanlandim yaa allah bagislasin yavrusunu hayirli ugurlu olsun
Sen de cok giremiyorsun topige galiba benim gibi :26: calismalar ne alemde ates olcmeyi birakma ben msb yukleyemedigim icin sana yardimci olamiyorum facein olsaydi onu gun icerisinde aciyorum surekli ordan yardimci olurdum... Ama burdan da ozelden yazarsan mutlaka cevaplarim kacirmam yani

ben onun o minik kıyafetlerini yerim görcen kuzum inşallahhhhhhh bak sıra sıra hepsi geliolar ceza ben chnb abla sema candaşım biz 5li olarak uzun zamandır bekleme aşamasındayız hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallahh bu ay ateş ölçmedim kuzum rahatlamak istedim sınavlarım var işler çok yoğun inan kafam rahattı bebek aaklıma gelmedi çok doğumuna az kaldı son ayın biraz zorlanırsın bu ay taşıma açısından iyiki işten çıktın :)süper oldu tam zamanında oldu rabbimyardımcın olsun canımm önümüzdeki ay ölçcem yine ateş bu ay bi dinlenmek istedim 11-14-17-20-22-24.günler çalışma oldu şuan 28.günümdeyim yine her ay oldupu gibi gögüslerim acımaya başladı adet belirtisi olaraktan hayırlısı inşallahhh

canim atesin cok guzel masallah
18 degil de 16. Gun catlatmis olabilirsin bu durumda yumurtlama sonrasi 14. Gunde oluyorsun ay heyecan yaptim
Bana yarin faceden veya burdan ozelden gonderirsin ates tablonun linkini olur mu merak ederim

canlarr çok saolun yaa umudum hiç yok.. şuan dersteyim projeksiyon makinesi bağlandı, internet bağladı şükür.. arada boş zamanlarımda girerim.. tafcım minik erkeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah, darısı başımıza .. adet belirtilerim var o yüzden umudum yok ateşim yüksek çıkıyor ama ne bilim yaa her ay hüsran yaşadığımdan umudum yok..bu ayda çalışmalar olmadı yumurtlamadan 3 gün önce oldu

selam kızlar. renklim hadi hayırlısı canım. inşallah istediğimiz olur.

nazlım işkolik hatun özlemişiz seni. inşallah canım bende senden bekliyorum. bakarsın aynı gün iki güzel haber veririz.

tafcım az kalmış ne güzel.o kıyafetlerin içine bide bebiş girdi mi ne mis kokar, dalin kokusu halt eder yanında. sağlıcakla kucağına al inşallah.

hellom iyiyim canım teşekkür ederim. siz nasılsınız, gazlı çınarımız nasıl.öpüyorum ikinizi de.

datlum altta gördüm seni nasılsın canım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar.
biz tatili hafta sonuna bağladık bugün burda günlük güneşlik hava var ama biz kar tatili yapıyoruz:)
chnb umarım testler yanılmıştır hamilesindir.
günlükçüm teşekkür ederim canım yavaş yavaş ayak uydururum bende size inşallah.kızçelerin nasıl sen nasılsın.
hilalcim bu günler kaçmaz durmak yok çalışmaya devam hem bak ne güzel eşin hatasını anlamış gönlünü almış.
renkliatlas canım inş ateşin düşmez de yeni evinde yeni hayatına bebişinle başlarsın.
ben duayı bitirdim bu arada candaş arkadaşın ismini bilmediğim için candaş die niyetlendim allah dualarını kabul etsin inşallah.

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum konudan da belli olduğu gibi derdim kürtaj sonrası hamilelik.ben eylül ayında hamile kaldım ne yazık ki bebeğim 8 haftalıkken ben 10 haftalık idim kalbi durmuş 12 kasımda kürtaj oldum.ama 10 kasımda hafif lekelenmem olmuştu 3 gün boyunca kürtaj olamadım ilaçla rahim aşağıya indi sonra kürtaj olabildim benim sorunum doktorum 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi hala bi şey yok bu ay bütün belirtiler vardı fakat bugün kahve rengi lekelenmeler oldu şimdi az az pempe renkli kanama geliyor çok üzüldüm çok inanmıştım kimseye anlatamıyorum herkes abartma diyor ama inanki abrtmıyorum bebğim olmasını çok istiyorum 37 yaşındayım yaşım daha fazla geçmeden anne olmak istiyorum eşim bana yardımcı ama beni tam anlayamıyor.o da çok üzülüyor biliyorum.şimdilik bu kadar yalnız olmadığımı bilmek istiyorum desteğe ihtiyacım var yorumlarınız bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…