Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne yazık ki aramıza hoşgeldin canım. bu sebeple burda olmandan ötürü söylüyorum. ilk olarak çok geçmiş olsun. burada hepimiz aynı şeyleri yaşadık. bende 28 kasımda kürtaj oldum ne yazık ki. doktorum bana 3 ay korunma vermişti. yeni başladım sayılır çalışmalara. rahmin toparlanması biraz zaman alıyor diyor doktorlar o yüzden korunma veriyorlar. burda hepimiz hala hamile olmayı bekliyoruz ve çok istiyoruz. ne zaman olur bilmem ancak normal yoldan bi kere hamile kalabildiysek tekrar kalabileceğimizi düşünüyorum. allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin. bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok yaşamış birileri olarak. dışarıdan herkese davulun sesi hoş ancak içimizde neler koptuğunu anlayamıyor çevremizdekiler maalesef. biz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk ve biliyoruz ki hiçbirimiz yalnız değiliz. eminim buradaki herkes sana elinden geldiğince yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.doktorumda kürtaj olduğumda aynı şeyi söyledi bu durumda sevineceiğimiz bir şey varki sen normal yolla hamile kalıyosun dedi.ama sende biliyorsunki çok zor bide benim adet düzenim çok değişti ilk adet 33.günde oldu 2.adet 28.gün 3.adet 24.gün bugünde 30.gün bide kanama miktarım biraz azaldı gibi ama doktorum normal dedi ne biliyim sıkıntı işte tekrar tekrar sana çok teşekkür ediyorum

bende iyiyim canım sağol. bırakırmıyım yapıştım bizimkinin yakasına. eeeee bi ay öyle kolay gelmiyor. gelsin bebeler artık ya((((
aman aman çok değerli bu vakitler kaybetmemek lazım:) bizde tatilden istifade çalışıyoruz ama kendimizi mart kedileri gibi hissediyorum gerçekten.birde bu ay 12. günde yumurtladım sanırım akıntı bunu gösteriyo.baharla birlikte gelse bebeler bizde şenlensek keşke.

çok geçmiş olsun allah bir daha böyle bi acıyı sana ve hiçkimseye yaşatmasın inşallah.bende aralıkta kürtaj olmuştum canım.kürtaj sonrası düzensizlikler olabiliyor.bende günlerde bi aksama olmadı ama her zamankinden fazla oldu kanamalarım yani kişiden kişiye değişiyo sanırım.herşeye rağmen yeniden deneyip umutla bekliyoruz.sende stres yapma stres hem adet düzensizliğine hemde bebişin geç gelmesine neden olabilir.

yaklaşık aynı zamanlarda bu kötü olayı yaşamışız. tabi ki çok zor benim de hala içim acıyor, korkularım, tereddütlerim hep var. sağ salim tekrar bebeğimi kucağıma alana kadar da geçmeyecek. adetin zamanla normale döndüğünü biliyorum. benim de adet kanaması azaldı. sonuçta bir operasyon geçirdi vücut toparlanması gerekiyor. inşallah tez zamanda bebişlerimiz gelir de acımız biraz da olsa hafifler.

Son düzenleme:

kolay gelsin canım. doğru söylüyorsun mart da geldi zaten:))))inşallah canım gelseler de nazlı bebekler ağaçlarla birlikte biz de çiçek açsak:)))) canım sen nerede görev yapıyordun bu arada?

kolay gelsin canım. doğru söylüyorsun mart da geldi zaten:))))inşallah canım gelseler de nazlı bebekler ağaçlarla birlikte biz de çiçek açsak:)))) canım sen nerede görev yapıyordun bu arada?

ben zonguldaktayım canım.sınıf öğr yim 2 leri okutuyorum sende sınıf öğr sin sanırım kaçları okutuyosun?

:)))) öyle oldu valla. nasıl gidiyor okul zümrem:)))

iyi gidiyordu canım yine bi ara verdik. kürtaj için 1 hafta raporluydum, sonra 15 tatil ve kar nedeniyle biz bir hafta önce başlamıştık tatile şimdi yine 1 hafta ara verdik tatil sonrası bide toparlamak için uğraşıyorum sağolsun velilerimin büyük bir kısmı ilgisiz.senin nasıl gidiyo okul mevcut ne kadar.

canım çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil allahım hepimize sağlıklı birer evlat versin

yalnız olmadığımı görmek sevindiriyor ama yaşadıklarımız zor şeyler inşallah hepimiz birer birer hamileyimmmm haberi veririz

bizimde aynıydı canım. yarıyıl tatili öncesi ve sonrası birer hafta kar tatili. benim okul taşımalı. geçen hafta bu hafta da ara ara tatiller oldu biz de bir türlü toparlanamadık. ben velileri göremiyorum bile. benim sınıf her konuda sıkıntılı yani. çok yoruluyorum. allahtan mevcudum az 30 kişiyiz ancak 50 kişiye bedeller benim yumurcaklar:))))

benimle aynı zamanlarda hamile kalan arkadaşlarım var onların karnı büyüdü iyice onları görünce çok kötü oluyorum sonra kendime kızıyorum ama elimde değil

canım tahmin edebiliyorum yaşadığın sorunları bende o bölgede çalıştığım için ders dışında daha ne problemlerle uğraşıyosundur sen şimdi allah yardımcın olsun.benim sınıfımın yarısı da taşımalı ama yaramazlıkta yapsalar çok tatlılar ya.bide küçük oldukları için daha çok seviyorum sanırım.büyüdükçe tatları kaçıyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…