Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar,
günlük, renkli, ve chnb tavssiyeler için sağolun.

candaştan haber yok galiba, rahim filmi nasıl geçti?

miniklercim, bunlar sana kök saldı galiba. hakikaten de misafirliğin de bir süresi olur ya, hastalık falan yoksa işin içinde. bari kayınvaliden mutfağa falan giriyor mu?

datlum, hilal nasılsınız kızlar?
yeni gelen arkadaşa da geçmiş olsun diyorum.

rolleden de uzun süredir haber yok. peppe ve dr alb den de.

cezacım, tebrfik ederim ben de seni ve öğrencini.

kittycim, çok şükür iyiyim ne olsun. gidip geliyoruz okula. akşamalrı erkenden uyuyorum.7-8 gibi. bu akıllı tahta eğitimleri söylentisi dolanıyor, mart nisan ayları, okul dışı diyolar. akşama koyarlarsa benim halim harap olur herhalde. senin oğlan napıyo?

tafçım, maşallah ne güzel telaşlar bunlar. Allah hepimize nasip etsin. sen de tecrübelerini paylaşırsın artık burdan.

sınıfçılar dosyalarını paylaşsın burda:))
renklim ateşin çok güzelllllll..Allahım inşallah böyle devam eder.. şu tablo değişsin artık..
miniklere havalar ısınsın diye dua edelim bana da yarışmayı kazanalım diye
biri hızına yetişemiyorum demişti.unuttum kimin yazdığını kafamı böyle dağıtıyorum artık bebek odaklı yaşamak istemiyorum..ama genede olmuyor.dün akşam okuldan bi arkadaşımın kızının 2. yaşını kutladık..okuldan herkes çocuğunu getirmiş..bi bizim yok..eve gelince eşim boynuma sarılıyo..bizim de bi bebeğimiz olsun diye ben ne kadar kafayı dağıtmak istesemde illa beni buluyooo..

sağol canım...ben çok severim böyle yarışmaları.inşallah iyi bir derece elde ederiz..akıllı tahta bi yana bu 4+4+4 benim kafamı karıştırıyo..öyle olursa ben norm fazlası oluyorumokulumuda çok seviyorum öğrencilerimide..başka bir yere gitmek istemiyorum...sana katılıyorum misafirliğinde bi süresi var..en fazla 10 gün..o bile çok.ben evimde bir başkası varken rahat edemiyorum..

merhaba loneliness iyiyim canım sen nasılsın paşan nasıl.bende kaybetmeseydim bebişimi senin gibi temmuz annesi olacaktım yazılarını gördükçe ticker ına gözüm kayıyo ben seni 2 hafta geriden takip ediyodum kısmet hayırlısı böyleymiş.allah seni ve bebeğini korusun inşallah canım.

çok teşekkür ederim

paylaşalım güzel fikir:))
senin kaçıncı sınıf canım. bu arada öğrencine başarılar bende 23 nisan da istiklal marşı ile ilgili bi etkinlik yaptırmıştım 1 sınıf öğrencileri bıcır bıcır insanın gözleri doluyo gerçekten.bizde arkadaş toplantılarına gittiğimizde içim bi buruk herkesin çocuğu var dediğin gibi.allah bize de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım.

Nilde arkadaşım geçmiş olsun öncelikle.İnşallah bir daha yaşamazsın, en kısa zamandasağlıkla alırsın kucağına bebeğini.
Datlum, Hilal hadi görelim sizleri bu ay:))

Lone canım benim biz de de var tablet mi nedir öyle bir şey varmış bakalım hayırlısı... Oğlanı ne yaparım diye düşünüyorum ama annemleri çağıracağım o zaman...

Cezacığım biz de önümüzdeki ay veririz güze haberleri inşallah...

Nazlım benim yoğunmuşsun. Hadi gel artık...

Candaşı ben de merak ettim nasıl geçti acaba?

sağol canım. evet buralarda sorun bitmiyor. herşeye rağmen ben de öğrencilerimi çok seviyorum. çok masumlar sıpalar:))))

loneliness teşekkür ederim canım iyiyim. sen nasılsın.

ceza sorma canım bende 4+4++e takmış durumdayım. okula en son gelen mi, kıdem olarak en az olan mı gidecek öyle bi durumda. eğer kıdem alınırsa ben kıdemsiz:)))) olarak yol görünecek bana. düşünsenize burda hangi köye verirlerse artık beni. öğrencilerimi bırakmayı ben de hiç istemem. bu haksızlık ya. ben iki senedir sınıfımı canla başla çalışıp bi düzeye getireyim sonra beni atsınlar başka yerlere, başkaları da benim sınıfı alsınlar.dosya paylaşmaya gelince iyi fikir:)))

chnb ablacım inşallah bakalım hayırlısı olsun.

candaşın numarası yok mu .birimiz haber alsak ben de merak ettim.

çok teşekkür ederim amin inşallah burda ki herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına burdaki ortam çok güzelmiş neden yazmadım daha önce diye kendime kızıyorum hep okuyodum ama

ben 4. sınıfım canım...1. sınıf gerçekten güzel..bi başka duygu onları okutmak..

inşallah abla.....geldi mi kırmızılar...ümidini kesmişsin hemen..

çok teşekkür ederim amin inşallah burda ki herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına burdaki ortam çok güzelmiş neden yazmadım daha önce diye kendime kızıyorum hep okuyodum ama

valla canım ben o kötü günleri yaşadıktan sonra burdaki arkadaşlar sayesinde kendimi daha çabuk toparladım. buradaki herkes benim kıymetlim. hepsini çok seviyoruuuuuum. iyi ki varsınız canlaaaaar:)))))

valla canım ben o kötü günleri yaşadıktan sonra burdaki arkadaşlar sayesinde kendimi daha çabuk toparladım. buradaki herkes benim kıymetlim. hepsini çok seviyoruuuuuum. iyi ki varsınız canlaaaaar:)))))

gerçekten öyle bugün çok kötüydüm ama şimdi kendimi iyi hissediyorum hepinize çok teşekkür ederim

bıktırmıyım ama:))

ben de ilk geldiğim zamanlar kendimi kötü hissettiğimden dolayı karamsardım, sürekli dert yanıyordum. ama sağolsunlar hep dinlediler ve desteklerini esirgemediler. bizim burada sonsuz dertleşme var. kimse kimseden bıkmaz merak etme:))))

çok sevindim buna bu arada ben hala iş yerindeyim 19:30 gibi çıkıyorum sen öğretmensin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…