Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben yazmistim Cezacim :)) Gun icindeki kosusturmalarin hosuma gidiyo ondan. Ama illaki goreceksin tabi etrafinda insanlar. Ben bile diyorum herkes hamle mi ya falan diye. yada herkesin cocuklari var. Insallah esinde destekci zaten sana. En yakin zamanda rabbimin istegiyle bi bebisin olacak canim. Candasin duasi bitsin sanada yapicaz insallah duayi . opuyorum canim

nillde merhaba, cok gecmis olsun oncelikle. Hepimiz ayni seyi yasadik. Bende gecen sene mart 11 de kurtaj oldum. Eylulde tekrar hamile kaldim ve suan 5.5 aylik hamileyim.. insallah sende en kisa zamanda hamile kalir bebisine kavusursun canim. ben 3 ay korunmustum.. hErkesin bunyesi degisik oluyor.

iyi gecerler

bugün Çınar çok uyudu çok panik yaptım sarılığı mı yükseldi diye? yarın dr gideceğiz.

Candaşla konuşan var mı? rahim filmi çektirmiş galiba.

iyi gecerler

bugün Çınar çok uyudu çok panik yaptım sarılığı mı yükseldi diye? yarın dr gideceğiz.

iyi geceler canım. sarılığı hala devam mı ediyor. korkma önemli bir durum yoktur eminim. candaş hafta sonu sanırım mersine gidecekti haber alamadık canım.

sağol hilalcim, hee mersin ve nişan olayı vardı değil mi tamamdır o zaman.

sende iyisindir umarım, bu ay korunma yoktu değil mi canım. tablo vardı geçen gün renklim yayınlamıştı, bat yada satlarınızı yazdınız mı takip edim bende.

umaırm bişi yoktur. Şimdi gidip uyandırayım rezene içireceğim gaz için, dr gelincede misafir var cevap yazarım akşam.

hepinini öpüyorum.

yardımcı olabileceğim bir şey var mı kızlar topiği sürekli takip edemiyorum.

iyiyim canım sağol. evet korunma yok artık bakalım ayın 12si bat bekliyoruz. dua et bizim için.. tamam canım güzel haberlerle gel inşallah.öpüyorum ikinizi de

çok teşekkür ederim amin inşallah burda ki herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına burdaki ortam çok güzelmiş neden yazmadım daha önce diye kendime kızıyorum hep okuyodum ama

Nilciğim yaz sürekli buradaki dostluk iyi geliyor gerçekten...

ben 4. sınıfım canım...1. sınıf gerçekten güzel..bi başka duygu onları okutmak..

inşallah abla.....geldi mi kırmızılar...ümidini kesmişsin hemen..

Canım gelmedi ama 6tane test yaptım toplamda silik de olsa çıkardı benim genetik sorunu öğrenmeden korunmadığım 2 ay var onlarda da 5 gün geçmişti kan da bile baktırmıştım ama negatifti. Gidip negatifi duyunca sen de yaşadın kendimi kötü hissediyorum geç döllenme bile olsa ilşki günlerim belli ki zaten ovulasyon da yaptım ... Yine gecikecek beni de sinir edecek anladığım... Bugün gelse bari...

valla canım ben o kötü günleri yaşadıktan sonra burdaki arkadaşlar sayesinde kendimi daha çabuk toparladım. buradaki herkes benim kıymetlim. hepsini çok seviyoruuuuuum. iyi ki varsınız canlaaaaar:)))))

Sen de canım benim. Hepinizi kardeşim gibi seviyorum ben de...

bıktırmıyım ama:)))

Burada ne dertlerimizi paylaştık bıkmıyorlar merak etme...

iyi gecerler

Canım doğalı epey oldu bu vakite sarılık yoktur karnı tok altı temiz, gaz da azıcı rahat bırakmışsa uyumuştur...

günaydın fıstığım hayırdır niye sıkıldın. ev temizlendi bildiğim kadarıyla, eşyalar da taşınacak, yavaştan yavaştan yaparsın. geçen sene biz ev değiştirdik. inan sadece eşim ve ben.kimse yoktu. öyle gözümde büyümüştü ki. ama bir hafta sonra o mis gibi yeni evde koltuğa ayaklarımı uzatıp yattığımda ya yorulduğuma değdi demiştim. kendini yormadan yavaş yavaş yaparsın. yeni ev yeni umutlar, yeni ortam her zman güzeldir. kendini kasma hepsi gelir geçer. inan aynı şehirde olsaydık gelirdim yardıma. eğer ateşin düşmesini taktıysan kafana ona bişey diyemeyeceğim, hayırlısı olsun ama pes etme dur bakalım kırmızıları görene kadar. ama eminim taşınma telaşıyla bir süreliğine unutursun. kolay gelsin canım. sen yine de bebiş olma ihtimaline göre dikkatli ol.

günaydın kızlar
renklim cnm bende aynı dertteyim kasıklarım çok ağrıyor dün ovulasyon testinden kalmış bi tane yapayım dedim pozitif çıktı umutlandım sabah gebelik testi yaptım negatif silik de olsa bişeyler çıkardı sanırım çok umutlu değildim çünkü geç yumurtluyorum ve net hesaplamasına göre ilişki oldu sonrasında eşimi pek ikna edemedim aslında ikna etmek kolayda malum evekiler yüzünden kocama ilişemiyorum ayy gitsinler bugün daha bi sinirliyim akşam misafirliğe gittim bayan bayana toplandık hamişle ilgileniliyor sohbet dönüp dolaşıp ona geliyor ağlamamak için zor tuttum kendimi bir de eve geldim eşim ailesine yalan söylemiş başka arkadaşa gittiğimi söylemiş sen de öyle söyle dedi iyice çıldırdım olamaz ya pesss bu kadarı pesss....... aptal kocam ya bi kez olsun tersleyemiyor ailesini o yapmayınca da ben yapıyorum ama benden alınan kim yine kocayı doldurup gönderiyorlar evimde misaifr olmaktan sıkıldım.. çok geziyrmuşum alınıyorlarmış suratım asık olunca alınıyorlarmış yanlarında oturmayınca alınıyorlarmış nasıl alınmadır bilemedimki
kızlar bu konuda başınızı ağrıtıp duruyorum hakkınızı helal edin

canım yaa kıyamam..varya bende çok doluyum şu aralar...bi rahat edemedik diyorum.. sende öylesin.. sonra kendi kendime bu dünya rahat etme yeri deil diyorum,herkesin bi sıkıntısı var canım Rabbim sağlık versin.. inşallah tez zamanda giderler bir dahada gelmezler canım.hem senin evinde kalıp hem seni eleştiriyolar insan utanır yaa. ama dayan kuzum, inşallah giderler yakında havalar düzeliyor.. bunların yaptığı çok ayıp günah eşini sana karşı doldurup ne yapmaya çalışıyolar ki? dinimizdede yeri yok gelin kaynanasına ve kayınpederine bakmak zorunda değil, hatta kendi çocuğuna bile bakma zorunluluğu yok kadının ,dinen..ama tabi kadın kendi fedakarlığından zaten bunları yapar, sevabını alır..inşallah canım sende sıkıntının karşılığını alırsın öteki tarafta.. isyan etme dua edelim canım inşallah ikimizde tez zamanda ferahlığa kavuşuruz.. bebelerimizde gelir.. bende dün test yaptım negativ ateşimde düştü canım..umutlar sıfırlandı

canım hem ev derdi hem ateşim düştü ona taktım.. anama da çok kızdım...dün perde aldım pazardan 2 boş odam var ya oraya çekeyim diye,dandik perdelerden aldım bi ton söylendi ne biçim perde almışsın diye söktüm haftaya geri verecem,param olsa iyisinden almasnı bilirim.. salona mutfaga yatak odasına brilanttan diktirdim 1.250 tuttu.. neyse inşallah pazardaki adam geri alır..80 tl verdim o dandik şeylere..poff..annemde yok mutfak masası yok niye dandik şeyler aldın, şurdan alsaydın iyisinden olsaydı..canım sıkıldı kızlar diyom anne para olsa alıcam ,verdim eline perdeleri sen getir pazara ben okuldan gelir direk seni ararım birlikte değiştiririz yada geri veririz dedim.halıları almadık daha yarın taşıncaksınız ee halı yok nasıl kalacaksınız bu evde diyo, lan sanki halının üstünde yatıcaz..ayy kaynanadan beter oldu annem yaaa

bi taşınsak canım yerleşme felan vız geliyor bunaldım yaa..bide kaygana belası var p.tesi o lanette gelecek..onu yerleştircez bide bela tam bela

Günaydın canım gerçekten bunalmışsın canım inşallah giderler de yalnız kalırsınız eşinle...

Ah canım annen niye öyle yapmış. Boş ver şayet yenisini uzun süre alamayacaksanız verme geri.Bence para koy köşeye. Ne kadar sigorta olsa da ekstra masrafları oluyor hamilelğin, tedavinin vs. O fiyata iyi marka zaten alamazsın. Takma bence...

Ben de adet oldum sonunda...

Bu arada eşimde aslında varikosel de var ama 4 gebelik yaşadım ben de anlamadım herhalde o da etkili olacak hız da yavaş...

tşk edrim kızlar

renkli cnm ben chnb ablaya katılıyorum senin bütçeni sen bilirsin.. anneler de evlatlarına hep en iyisini yakıştırırya o psikoloji ile söylemiştir kayganan geldiğinde inşallah başınızı ağrıtmaz hem maddi hem manevi

chnb ablacım kırmızıyı görmüşsün gelecek aya inşallah çift çizgi görürsün benimde kasık ağrılarım başladı bugün yarın görürüm kırmızıyı

bu ay da kötü başladı ama güzel bitmesini diliyorum şöyle bi açılış yapan olsa gerisi gelecek inanıyorum..

anne işte canım evladı için herşyin iyisini diliyor olsa gerek. kızma boşver. bence de geri verme. benim perdeleri bi görseniz:)))) eşyaları iyi aldık perdelere para kalmayınca:))) kaygana geliyormuş. herkes o dertten muzdrip. çabucak halledersiniz umarım. ilk önemli olan bebek tabi ancak bence minikler ve sana kayganalar için dua okuyalım. stres yapıyorlar bacm sizde, bebeğe engel stres. öndeki engelleri kaldıralım:))o tatlı canlarınızı sıkmayın. herşey düzelir.

Bu arada eşimde aslında varikosel de var ama 4 gebelik yaşadım ben de anlamadım herhalde o da etkili olacak hız da yavaş...

canım bizde tedavi felan onlar için masraf olacak onlara ayırmak istiyruz annemde herşey en iyisi olsun havalı olsun ,derdi o..neyse yaa canımı bunlara takıp sıkmak istemiyorum.. adet olacam bende ateşim düştü.. sende adet olmuşsun bi dahaki aya bakalım kısmet.. bende adetin 3. günü gidecem ya salı günü dersime denk geliyor ,eğer yarın adet olursam.. 2. yada 4. günü gitsem olur mu???

ablacım gelmiş kırmızılar. hayırlısı olsun ne diyelim. umutlarım tükeniyor benim de herkes böyle olunca. miniklere katılıyorum şu topiği biri heyecanlandırsa gelecek devamı inanıyorum. hadi bu ay herkes sinirden strsten uzaklaşsın, sinirlerini bir aylığına aldırsın. bi de böyle deneyelim. bebişler huzur istiyor bence.bi ay boyunca hep güzel şeyler konuşmaya çalışalım tabi yapabilirsek:))))ne dersiniz:))))

renkli cnm 3. gün gelemezsen 2 veya 4 diyor dr. lar ama tabi daha iyi bilgisi olan varsa cevaplasın cnm yumurta takibine mi alacak ne tür tahliller yapılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…