- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.901
sınıfçılar dosyalarını paylaşsın burda:))
renklim ateşin çok güzelllllll..Allahım inşallah böyle devam eder.. şu tablo değişsin artık..
miniklere havalar ısınsın diye dua edelim bana da yarışmayı kazanalım diye
biri hızına yetişemiyorum demişti.unuttum kimin yazdığınıkafamı böyle dağıtıyorum artık bebek odaklı yaşamak istemiyorum..ama genede olmuyor.dün akşam okuldan bi arkadaşımın kızının 2. yaşını kutladık..okuldan herkes çocuğunu getirmiş..bi bizim yok..eve gelince eşim boynuma sarılıyo..bizim de bi bebeğimiz olsun diye ben ne kadar kafayı dağıtmak istesemde illa beni buluyooo..
çok sevindim buna bu arada ben hala iş yerindeyim 19:30 gibi çıkıyorum sen öğretmensin galiba
iyi gecerler
bugün Çınar çok uyudu çok panik yaptım sarılığı mı yükseldi diye? yarın dr gideceğiz.
Candaşla konuşan var mı? rahim filmi çektirmiş galiba.
sağol hilalcim, hee mersin ve nişan olayı vardı değil mi tamamdır o zaman.
sende iyisindir umarım, bu ay korunma yoktu değil mi canım. tablo vardı geçen gün renklim yayınlamıştı, bat yada satlarınızı yazdınız mı takip edim bende.
umaırm bişi yoktur. Şimdi gidip uyandırayım rezene içireceğim gaz için, dr gelincede misafir var cevap yazarım akşam.
hepinini öpüyorum.
yardımcı olabileceğim bir şey var mı kızlar topiği sürekli takip edemiyorum.
çok teşekkür ederim amin inşallah burda ki herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına burdaki ortam çok güzelmiş neden yazmadım daha önce diye kendime kızıyorum hep okuyodum ama
ben 4. sınıfım canım...1. sınıf gerçekten güzel..bi başka duygu onları okutmak..
inşallah abla.....geldi mi kırmızılar...ümidini kesmişsin hemen..
valla canım ben o kötü günleri yaşadıktan sonra burdaki arkadaşlar sayesinde kendimi daha çabuk toparladım. buradaki herkes benim kıymetlim. hepsini çok seviyoruuuuuum. iyi ki varsınız canlaaaaar:)))))
bıktırmıyım ama:)))
iyi gecerler
bugün Çınar çok uyudu çok panik yaptım sarılığı mı yükseldi diye? yarın dr gideceğiz.
Candaşla konuşan var mı? rahim filmi çektirmiş galiba.
günaydın kızlar.. ateşim düştü 38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com.. bugün ve yarın taşınma derdiye uğraşıcam.. sıkıntılıyım çok..baya gerginim kim ne dese bağırıp çağırıyorum.. bunaldım..
günaydın kızlar
renklim cnm bende aynı dertteyim kasıklarım çok ağrıyor dün ovulasyon testinden kalmış bi tane yapayım dedim pozitif çıktı umutlandım sabah gebelik testi yaptım negatif silik de olsa bişeyler çıkardı sanırım çok umutlu değildim çünkü geç yumurtluyorum ve net hesaplamasına göre ilişki oldu sonrasında eşimi pek ikna edemedim aslında ikna etmek kolayda malum evekiler yüzünden kocama ilişemiyorum ayy gitsinler bugün daha bi sinirliyim akşam misafirliğe gittim bayan bayana toplandık hamişle ilgileniliyor sohbet dönüp dolaşıp ona geliyor ağlamamak için zor tuttum kendimi bir de eve geldim eşim ailesine yalan söylemiş başka arkadaşa gittiğimi söylemiş sen de öyle söyle dedi iyice çıldırdım olamaz ya pesss bu kadarı pesss....... aptal kocam ya bi kez olsun tersleyemiyor ailesini o yapmayınca da ben yapıyorum ama benden alınan kim yine kocayı doldurup gönderiyorlar evimde misaifr olmaktan sıkıldım.. çok geziyrmuşum alınıyorlarmış suratım asık olunca alınıyorlarmış yanlarında oturmayınca alınıyorlarmış nasıl alınmadır bilemedimki
kızlar bu konuda başınızı ağrıtıp duruyorum hakkınızı helal edin
günaydın fıstığım hayırdır niye sıkıldın. ev temizlendi bildiğim kadarıyla, eşyalar da taşınacak, yavaştan yavaştan yaparsın. geçen sene biz ev değiştirdik. inan sadece eşim ve ben.kimse yoktu. öyle gözümde büyümüştü ki. ama bir hafta sonra o mis gibi yeni evde koltuğa ayaklarımı uzatıp yattığımda ya yorulduğuma değdi demiştim. kendini yormadan yavaş yavaş yaparsın. yeni ev yeni umutlar, yeni ortam her zman güzeldir. kendini kasma hepsi gelir geçer. inan aynı şehirde olsaydık gelirdim yardıma. eğer ateşin düşmesini taktıysan kafana ona bişey diyemeyeceğim, hayırlısı olsun ama pes etme dur bakalım kırmızıları görene kadar. ama eminim taşınma telaşıyla bir süreliğine unutursun. kolay gelsin canım. sen yine de bebiş olma ihtimaline göre dikkatli ol.
günaydın kızlar
renklim cnm bende aynı dertteyim kasıklarım çok ağrıyor dün ovulasyon testinden kalmış bi tane yapayım dedim pozitif çıktı umutlandım sabah gebelik testi yaptım negatif silik de olsa bişeyler çıkardı sanırım çok umutlu değildim çünkü geç yumurtluyorum ve net hesaplamasına göre ilişki oldu sonrasında eşimi pek ikna edemedim aslında ikna etmek kolayda malum evekiler yüzünden kocama ilişemiyorum ayy gitsinler bugün daha bi sinirliyim akşam misafirliğe gittim bayan bayana toplandık hamişle ilgileniliyor sohbet dönüp dolaşıp ona geliyor ağlamamak için zor tuttum kendimi bir de eve geldim eşim ailesine yalan söylemiş başka arkadaşa gittiğimi söylemiş sen de öyle söyle dedi iyice çıldırdım olamaz ya pesss bu kadarı pesss....... aptal kocam ya bi kez olsun tersleyemiyor ailesini o yapmayınca da ben yapıyorum ama benden alınan kim yine kocayı doldurup gönderiyorlar evimde misaifr olmaktan sıkıldım.. çok geziyrmuşum alınıyorlarmış suratım asık olunca alınıyorlarmış yanlarında oturmayınca alınıyorlarmış nasıl alınmadır bilemedimki
kızlar bu konuda başınızı ağrıtıp duruyorum hakkınızı helal edin
canım hem ev derdi hem ateşim düştü ona taktım.. anama da çok kızdım...dün perde aldım pazardan 2 boş odam var ya oraya çekeyim diye,dandik perdelerden aldım bi ton söylendi ne biçim perde almışsın diye söktüm haftaya geri verecem,param olsa iyisinden almasnı bilirim.. salona mutfaga yatak odasına brilanttan diktirdim 1.250 tuttu.. neyse inşallah pazardaki adam geri alır..80 tl verdim o dandik şeylere..poff..annemde yok mutfak masası yok niye dandik şeyler aldın, şurdan alsaydın iyisinden olsaydı..canım sıkıldı kızlar diyom anne para olsa alıcam ,verdim eline perdeleri sen getir pazara ben okuldan gelir direk seni ararım birlikte değiştiririz yada geri veririz dedim.halıları almadık daha yarın taşıncaksınız ee halı yok nasıl kalacaksınız bu evde diyo, lan sanki halının üstünde yatıcaz..ayy kaynanadan beter oldu annem yaaa
bi taşınsak canım yerleşme felan vız geliyor bunaldım yaa..bide kaygana belası var p.tesi o lanette gelecek..onu yerleştircez bide bela tam bela
canım hem ev derdi hem ateşim düştü ona taktım.. anama da çok kızdım...dün perde aldım pazardan 2 boş odam var ya oraya çekeyim diye,dandik perdelerden aldım bi ton söylendi ne biçim perde almışsın diye söktüm haftaya geri verecem,param olsa iyisinden almasnı bilirim.. salona mutfaga yatak odasına brilanttan diktirdim 1.250 tuttu.. neyse inşallah pazardaki adam geri alır..80 tl verdim o dandik şeylere..poff..annemde yok mutfak masası yok niye dandik şeyler aldın, şurdan alsaydın iyisinden olsaydı..canım sıkıldı kızlar diyom anne para olsa alıcam ,verdim eline perdeleri sen getir pazara ben okuldan gelir direk seni ararım birlikte değiştiririz yada geri veririz dedim.halıları almadık daha yarın taşıncaksınız ee halı yok nasıl kalacaksınız bu evde diyo, lan sanki halının üstünde yatıcaz..ayy kaynanadan beter oldu annem yaaa
bi taşınsak canım yerleşme felan vız geliyor bunaldım yaa..bide kaygana belası var p.tesi o lanette gelecek..onu yerleştircez bide bela tam bela
Günaydın canım gerçekten bunalmışsın canım inşallah giderler de yalnız kalırsınız eşinle...
Ah canım annen niye öyle yapmış. Boş ver şayet yenisini uzun süre alamayacaksanız verme geri.Bence para koy köşeye. Ne kadar sigorta olsa da ekstra masrafları oluyor hamilelğin, tedavinin vs. O fiyata iyi marka zaten alamazsın. Takma bence...
Ben de adet oldum sonunda...
Bu arada eşimde aslında varikosel de var ama 4 gebelik yaşadım ben de anlamadım herhalde o da etkili olacak hız da yavaş...
Ben de adet oldum sonunda...
Bu arada eşimde aslında varikosel de var ama 4 gebelik yaşadım ben de anlamadım herhalde o da etkili olacak hız da yavaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?