- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.921
Allah sabır evrsin gerçekten canım ya. durum sandığımdan da betermiş.günaydın kızlar
renklim cnm bende aynı dertteyim kasıklarım çok ağrıyor dün ovulasyon testinden kalmış bi tane yapayım dedim pozitif çıktı umutlandım sabah gebelik testi yaptım negatif silik de olsa bişeyler çıkardı sanırım çok umutlu değildim çünkü geç yumurtluyorum ve net hesaplamasına göre ilişki oldu sonrasında eşimi pek ikna edemedim aslında ikna etmek kolayda malum evekiler yüzünden kocama ilişemiyorum ayy gitsinler bugün daha bi sinirliyim akşam misafirliğe gittim bayan bayana toplandık hamişle ilgileniliyor sohbet dönüp dolaşıp ona geliyor ağlamamak için zor tuttum kendimi bir de eve geldim eşim ailesine yalan söylemiş başka arkadaşa gittiğimi söylemiş sen de öyle söyle dedi iyice çıldırdım olamaz ya pesss bu kadarı pesss....... aptal kocam ya bi kez olsun tersleyemiyor ailesini o yapmayınca da ben yapıyorum ama benden alınan kim yine kocayı doldurup gönderiyorlar evimde misaifr olmaktan sıkıldım.. çok geziyrmuşum alınıyorlarmış suratım asık olunca alınıyorlarmış yanlarında oturmayınca alınıyorlarmış nasıl alınmadır bilemedimki
kızlar bu konuda başınızı ağrıtıp duruyorum hakkınızı helal edin
merhaba loneliness iyiyim canım sen nasılsın paşan nasıl.bende kaybetmeseydim bebişimi senin gibi temmuz annesi olacaktım yazılarını gördükçe ticker ına gözüm kayıyo ben seni 2 hafta geriden takip ediyodum kısmet hayırlısı böyleymiş.allah seni ve bebeğini korusun inşallah canım.
canım hem ev derdi hem ateşim düştü ona taktım.. anama da çok kızdım...dün perde aldım pazardan 2 boş odam var ya oraya çekeyim diye,dandik perdelerden aldım bi ton söylendi ne biçim perde almışsın diye söktüm haftaya geri verecem,param olsa iyisinden almasnı bilirim.. salona mutfaga yatak odasına brilanttan diktirdim 1.250 tuttu.. neyse inşallah pazardaki adam geri alır..80 tl verdim o dandik şeylere..poff..annemde yok mutfak masası yok niye dandik şeyler aldın, şurdan alsaydın iyisinden olsaydı..canım sıkıldı kızlar diyom anne para olsa alıcam ,verdim eline perdeleri sen getir pazara ben okuldan gelir direk seni ararım birlikte değiştiririz yada geri veririz dedim.halıları almadık daha yarın taşıncaksınız ee halı yok nasıl kalacaksınız bu evde diyo, lan sanki halının üstünde yatıcaz..ayy kaynanadan beter oldu annem yaaa
bi taşınsak canım yerleşme felan vız geliyor bunaldım yaa..bide kaygana belası var p.tesi o lanette gelecek..onu yerleştircez bide bela tam bela
Günaydın canım gerçekten bunalmışsın canım inşallah giderler de yalnız kalırsınız eşinle...
Ah canım annen niye öyle yapmış. Boş ver şayet yenisini uzun süre alamayacaksanız verme geri.Bence para koy köşeye. Ne kadar sigorta olsa da ekstra masrafları oluyor hamilelğin, tedavinin vs. O fiyata iyi marka zaten alamazsın. Takma bence...
nillde merhaba, cok gecmis olsun oncelikle. Hepimiz ayni seyi yasadik. Bende gecen sene mart 11 de kurtaj oldum. Eylulde tekrar hamile kaldim ve suan 5.5 aylik hamileyim.. insallah sende en kisa zamanda hamile kalir bebisine kavusursun canim. ben 3 ay korunmustum.. hErkesin bunyesi degisik oluyor.
hadi ya bayağı geç çıkıyormuşsun. allah kolaylık versin.görev neydi. evet ben sınıf öğretmeniyim.
Nilciğim yaz sürekli buradaki dostluk iyi geliyor gerçekten...
Canım gelmedi ama 6tane test yaptım toplamda silik de olsa çıkardı benim genetik sorunu öğrenmeden korunmadığım 2 ay var onlarda da 5 gün geçmişti kan da bile baktırmıştım ama negatifti. Gidip negatifi duyunca sen de yaşadın kendimi kötü hissediyorum geç döllenme bile olsa ilşki günlerim belli ki zaten ovulasyon da yaptım ... Yine gecikecek beni de sinir edecek anladığım... Bugün gelse bari...
Sen de canım benim. Hepinizi kardeşim gibi seviyorum ben de...
Burada ne dertlerimizi paylaştık bıkmıyorlar merak etme...
Canım doğalı epey oldu bu vakite sarılık yoktur karnı tok altı temiz, gaz da azıcı rahat bırakmışsa uyumuştur...
kürtaj fiyatını bilen varmı
bide bebek henüz karındayken dna testi yapılabiliyor mu
nilldee, hoşgeldin aramıza canım...aslında başka bir konuda tanışsak daha çok sevinirdim...allahım tekrarını göstermesin canım...bebeğin olur hiç stress yapma yan komşum 38 yaşında ikiz doğurdu :)) sabır ve dua edeceğiz canım...kolay gelsin sana....
tşk edrim kızlar
chnb ablacım kırmızıyı görmüşsüngelecek aya inşallah çift çizgi görürsün benimde kasık ağrılarım başladı bugün yarın görürüm kırmızıyı
bu ay da kötü başladı ama güzel bitmesini diliyorum şöyle bi açılış yapan olsa gerisi gelecek inanıyorum..
canım bizde tedavi felan onlar için masraf olacak onlara ayırmak istiyruz annemde herşey en iyisi olsun havalı olsun ,derdi o..neyse yaa canımı bunlara takıp sıkmak istemiyorum.. adet olacam bende ateşim düştü.. sende adet olmuşsun bi dahaki aya bakalım kısmet.. bende adetin 3. günü gidecem ya salı günü dersime denk geliyor ,eğer yarın adet olursam.. 2. yada 4. günü gitsem olur mu???
ablacım gelmiş kırmızılar. hayırlısı olsun ne diyelim. umutlarım tükeniyor benim de herkes böyle olunca. miniklere katılıyorum şu topiği biri heyecanlandırsa gelecek devamı inanıyorum. hadi bu ay herkes sinirden strsten uzaklaşsın, sinirlerini bir aylığına aldırsın. bi de böyle deneyelim. bebişler huzur istiyor bence.bi ay boyunca hep güzel şeyler konuşmaya çalışalım tabi yapabilirsek:))))ne dersiniz:))))
renkli ce chnb, üzüldüm kızlar. renkli canım bu taşınma telaşı seni rahatlatır belki bu ay kafayı dağıtırsın.
chnbye masraf yapmama konusunda katılıyorum. biz de geçan hafta koltuk takımı baktık. şu an kullandığım oturma grubu şeklinde, evlenirken kiracıyım diye fazla özenmemiştim. kaliteli ama gösterişsiz. bunları başka bi odaya geçirip koltuk takımı alacaktık, beğendik hatta 3.300. sonra bunun halısı ve perdesi değişecek renk uyumu için. 4.5-5e çıkacak masraf. düşündük taşındık, daha tahmin edemeyeceğimiz bir sürü masraf olacak. ve de en önemlisi bu paraya en azından 3 ay da olsa ücretsiz izine çıkarım dedim, hala gidip gelmeden kurtulmazsam çok zorlanırım.zaten Allah kısmet ederse doğum temmuza geliyor. 2,2.5 aylık ancak olucak bebiş okullar açılınca.çok küçük olucak. o yüzden eşimle anlaştık, vazgeçtik. bebeğe bişeyler alırken de en pahalısından almayacağız. mesela 1milyardan başlayan arabalar var. aynı işlevi gören 500ede var. 2. çocuğu düşünerek şimdiden lükse kaçmak abartı. bakalım başka olacak mı, olursa da bu aldıklarımız eskirse de başka alırız diye düşünüyoruz.
evet çok geç çıkıyorum haftanın altı günü aynı tempoda çalışıyorum muhasebeciyim.benim annem babam emekli öğretmenler kardeşimde öğretmen yani ailemde çok öğretmen var canım
chnb, adet olmuşsun canım...hayırlısını ve sağlıklısını dilemeye devam umudumuzu kaybetmeyeceğiz canım...
:))
Kaç günde adet oluyorsun. Benim yumurtlama günüme yakın yumurta akı kıvamlı uzayan akıntım oluyor, bazı aylar lekelenmem, kasık ağrım... Ovulasyn testi de iyi aslında...kızlar tekrar merhaba yorumları şöyle bir okudumda bu konuda çok bişi bilmediğimi anladım ben ovulasyon zamanımı tahmini yapıyorum adetin 10.günü başlıyorum 18.güne kadar iki günde bir ilişkiye giriyoruz 'kızardım şimdi' neyse.bana önereceğiniz başka bir şey varmı
inşallah canım ya bu arada hoş buldum gerçekten kelimenin tam anlamıyla hoş buldum herkes kızıyor bana yaşında ne var sende daha ileri yaştakiler doğum yapıyor diye allahım kim kaç yaşında bebek isterse ona nasip et diye her zaman dua ediyorum inanın ki hepinizi de artık dualarıma katcam stres yapmıyım diyorum ama olmuyo bu ay gerçekten hamile olduğumu düşünmüştüm bütün belirtiler vardı dün pat diye regl oldum mahvoldum ama sizler iyi geliyorsunuz bana
Evet canım 3. korunmasız ayım oldu kürtaj sonrası. Şimdiye kadar 4 hamileliğimin 2 sini ilk, birini 2. birini 3. denemede tutturmuştuk bu sefer dokundu bana( İnşallah bu ay çok haber veren olur uzun zamandır hamile haberi alamadık...
2. ya da 3. günü diyorlar genelde... Sıkılma boş ver... Ben de diyete başlayayım pazartesi...Kafam dağılsın...
İnşallah bu ay martın etkisiyle güzel haberler gelir... Güzel konuşalım iyi olur...
Canım bence araba yerine puset al. Araba büyük taşıması çıkarması vs. zor oluyor ben çok rahat ettim pusette...
Ben de öğretmenim canım...
Evet canım oldum malesef. Sen de zor bir gün geçirmişsin.Oluyor öyle arada. Ben de bir kapı gezdim bebek görmeye, akşama da hasta ziyareti var... 4+4+4 bilmiyorum ben canım...
Kaç günde adet oluyorsun. Benim yumurtlama günüme yakın yumurta akı kıvamlı uzayan akıntım oluyor, bazı aylar lekelenmem, kasık ağrım... Ovulasyn testi de iyi aslında...
Canım psikoloji insanı yanıltıyor malesef. Hepimiz yaşadık bunu...
hepiniz öğretmensiniz galiba ama yabancılık çekmiyorum benim etrafım hep öğretmen neredeyse
kürtajdan önce hiç aksamazdı 28 günde adet olurdum kürtajdan sonra 33.günde diğeri 28.gün bir diğeri 24.gün işte en son dün oldum oda 30.gün çok değişti benimkiler
Ben de 30.gün bugün oldum. 28 günde olurdum eskiden benim de kürtajdan sonra değişti. Ocak da başarısız bir tüp bebek denedik. O ay 26 günde oldum. Aradabazı aylar 33-34 oldu. Ben de 35 yaşındayım canım...
nilde, canım sen yeni evlimisin yada ne kadarlık? burada hamile kalmak için kim ne duysa paylaşıyor canım...sorabilirsin tabiiki bende bu tapiği keşfetmeden önce:)) hiçbişey bilmiyormuşum bunu öğrendim...hatta siteyi desem daha doğru olur... bir kızım var cinsellikle ilgili konuları öğrendikçe kızımı karambole yakaladığımızın farkına vardık korunmayışımızın 8. ayında hamile olduğumu öğrendim şimdi kızım 4,5 yaşında sonra 2010da hamile kaldım 3,5 aylıktı kalbi durdu kürtaj oldum ve sonra buradaki hikayem böylece başlamış oldu...oğlum olacaktı nasip değilmiş...yaşadığın nasipsizliğin yalnız sende olmadığını görünce rahatlıyorsun...yalnız olmadığını anlıyorsun çünkü buradakiler dışında seni eşin bile anlamıyor...çevremiz zaten anlamıyor...kürtaj sonrası 3 ay çok güzeldi adet anlamında gününde oluyordum ama adet olduğum için üzülüyordum normal olarak...3 ay sonrası adet olmadım test yaptım negatif bekle bekle ne gelen var ne giden...sonrasında adet düzensizliğim başladı bu defada adet olamadığım için üzülmeye başladım dra gittim kist çıktı...sonra adet olmak için ilaç kullandım...bunların sonunda ilk defa ovulasyon testi almaya karar verdim buradaki arkadaşlarımın çoğu kullanmıştı...ovulasyon testini kullandığım ay hamile kaldım haziran sonu temmuz başı doğum görünüyor hayırlısıyla canım ikinci kızım geliyor...umudunu hiç kaybetme hep olacak allahın izniyle dee...bu arada ilişki sonrası kalça altına ve ayaklarımın altınada yastık koyuyordum en az yarım saat...sen nerdensin canım? hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebeğin inşallah...
pileocum Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.yolu hayırlısıyla geçtin. tabi şimdi işin daha zordur ama daha keyiflidir. öpüyorum bebeği.
ben senin dediğini de ebenin dediğini de duydum. hangisi doğru ki?:)
ne yapıyor ufaklık?bu arada adı neydi ya, bebekler çoğalınca unuttum adını.
inşallah daha da çoğalır. herkesin olur. süt sağma makinası mı aldın canım?ben de bakıyorum da hangi amrkalara iyi falan diye, fiyatları uçuk ya.
uyku işini napıyosunuz?uyuyomu bebek geceleri?sallıyo musun, kendi uyuyor mu? ben de çok soru sordum yaw.
chnb canımsın yaaa. ne güzel tarif etmişsin. aynen deiklerini yaşıyorum. inanır mısın bebeğimi mama vermemekte ısrar edip göğüs uçları yaralı halde emzirmeye çalıştığım ama buna rağmen aç kaldığı o 2 günü düşününce ölmek bile istedimPileo ilk zaman öyle oluyor canım herkesin dediği batıyor, bebeğe yetememe gibi de ilginç bir psikoloji almıştı beni. Geçiyor geçiyor. Bir süre bebeğin sizinle hep kalıcı bir birey olduğunu bile kabullenemiyorsun misafir gibi geliyor sonra alışıyorsun uyurken bile özlüyorsun...
selamlar
pileom gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün ismi yiğit mi oldu. Ayrıca sen okuyamadın tabii ben söylüyorum herkese ama sonra farkettim ki millet soru sormadan ben niye söylüyorum diye. şimdi sorana yardımcı oluyorum. Bepantane plus ile medikasol karıştır sür meme uçlarına sonra her meme vermeden önce sil derim beni o kurtardı hoş hala acıyor ama offf o ne fena bir acıydı ya. Aynılarını ben yaşadım ahahaha eşim batıyordu çocuğa bakamıyorum çocuğa bişi olacak diye 3 gün ağladım. Sonra dışarı çıkıp saçımı kestirdim sonrada normale döndüm. Kolay gelsin.
kitty saol canım. daha özel msjıma bakamadım birazdan bakacam :)) evet ismi yiğit. canım benim saolasın önerin için. çok şükür yaralardan kurtuldum. şimdiki sıkıntımız gaz:)) ay kitty bende öyleyim. bebeğime yetemiyorum. karnımdayken herşey daha güzeldi. daha güzel besliyodum. gazı yoktu aç kalmıyodu diye diye helak ettim kendimi. eşim zaten bi gıcık ki hiç sorma. en basiti dün bebeiş uyumuyo ben sıkıntısının ne odluğunu çözemiyorum. sürekli kusuyo emmek istiyo. bu sabaha kadar böyle sürdü. ben üşütmüş diye düşündüm. ama sancısını da farkettim. de sırf sancıdan kustuğunu anlayamadım tabi. kucağıma almışım gazını gidermeye çalışıyorum, ama uykusıuzluktan sarhoş gibiyim. adam horluyo yanımda yaaaaaaaaaen son dayanamadım kalk ya kalk git diğer odaya orda yat dedim. ne dese iyi e ben ne yapabilirim ki şaka mısın sen ya dedim. iyi ben de bişe yapamıyorum bırakalım ağlasın dedim. ay aklıma geldikçe sinirleniyorum. bu adam benden en az 2 çocuk isteyen adam,karnımı hergün öpen, bebişinin her kontrolüne gelen adam.. şimdiki haline yuuuh diyorum başka bişe diyemiyorum. bu adam bana batmasın da kime batsın be güzelim:)) offf Allahım offff. neyse bebiş uyandı. mesaja sonra bakacam kittyyy. maraton başladı. öpüyorum. bu arada saçımı kestirmek yetmez kazıtsam ancak tatmin eder heralde beni:)) köklü bi değişiklik şart bana da ruhuma da. lohusalık pis bişeymiş yaaaaaaaaa....en güzeli hamilelik:)) bayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?