yaşlarımız yakınmış niye sana tüp bebek yapıldı canım ya mahsuru yoksa tabi
chnb canımsın yaaa. ne güzel tarif etmişsin. aynen deiklerini yaşıyorum. inanır mısın bebeğimi mama vermemekte ısrar edip göğüs uçları yaralı halde emzirmeye çalıştığım ama buna rağmen aç kaldığı o 2 günü düşününce ölmek bile istedim( bebeğime yetemiyorum, ne biçim anneyim, nasıl ağlattım bu kadar, bakamıyacaktın niye bebek yaptın...vs. bi dolu soru sordum kendime kızdım..neyseki o günler geride kaldı. ama psikolojim çok bozulmuş farkındayım. mesela çocuğunu dünyaya getirip her ne sebep olursa olsun terkeden bi yerlere bırakan hatta çöpe atanların bunu nasıl yapabildiklerini kafaya takıp ağlıyodum hastanedeki ilk günümde:)) gerçektende uyurken bile özlüyo insan. önce biraz uyusa da ben de dinlensem diyorum. sonrada hadi uyansında seveyim diyorum. çok değişik bi duygu annelik. Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah...
kitty saol canım. daha özel msjıma bakamadım birazdan bakacam :)) evet ismi yiğit. canım benim saolasın önerin için. çok şükür yaralardan kurtuldum. şimdiki sıkıntımız gaz:)) ay kitty bende öyleyim. bebeğime yetemiyorum. karnımdayken herşey daha güzeldi. daha güzel besliyodum. gazı yoktu aç kalmıyodu diye diye helak ettim kendimi. eşim zaten bi gıcık ki hiç sorma. en basiti dün bebeiş uyumuyo ben sıkıntısının ne odluğunu çözemiyorum. sürekli kusuyo emmek istiyo. bu sabaha kadar böyle sürdü. ben üşütmüş diye düşündüm. ama sancısını da farkettim. de sırf sancıdan kustuğunu anlayamadım tabi. kucağıma almışım gazını gidermeye çalışıyorum, ama uykusıuzluktan sarhoş gibiyim. adam horluyo yanımda yaaaaaaaaaen son dayanamadım kalk ya kalk git diğer odaya orda yat dedim. ne dese iyi e ben ne yapabilirim ki şaka mısın sen ya dedim. iyi ben de bişe yapamıyorum bırakalım ağlasın dedim. ay aklıma geldikçe sinirleniyorum. bu adam benden en az 2 çocuk isteyen adam,karnımı hergün öpen, bebişinin her kontrolüne gelen adam.. şimdiki haline yuuuh diyorum başka bişe diyemiyorum. bu adam bana batmasın da kime batsın be güzelim:)) offf Allahım offff. neyse bebiş uyandı. mesaja sonra bakacam kittyyy. maraton başladı. öpüyorum. bu arada saçımı kestirmek yetmez kazıtsam ancak tatmin eder heralde beni:)) köklü bi değişiklik şart bana da ruhuma da. lohusalık pis bişeymiş yaaaaaaaaa....en güzeli hamilelik:)) bayyy
kızlar duanıza ihtiyacım var adet başlar gibi az lekenmem oldu ama devamı gelmedi ağrım da yok geçti gibi biraz şişkinlik hissediyorum benim normal döngüme göre adet günüm salı ben de salıya kadar gelmezse bi test daha yapacam içimde garip bir umut var bi hayret edici durum daha kaynanam oğlun olsun die dua edip duruyo :) ona kızıp kız istiyorum ben allah benim gönlüme göre versin diyorum ama içimden allahım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek ver diyorum hiç önemli değil cinsiyeti kalp atışını duymak istiyorum cinsiyet heyecanı kıyafet almak odasını düzenlemek.. bende kiracıyım die kendi eşyalarımı çok özenerek almadım kullanışlı olmasına bakarak almıştım ama bebişim gelirse onunkini süslü yapacam loneliness cnm bu memlekete uygun bir oda yapacambi de loneliness cnm mesajını okurken de umut yeşerdi içimde garip bi his benimle olduğunu söylüyor ama allahım hayırlısını versin sağlıkla gelecek analı babalı büyüyecekse buyursun gelsin dört gözle bekliyorum ...
günlükcüm yorucu bir gün olmuş 4+4+4 sistemi sormuşsun benim şuan okuttuklarım 2005li cnm seneye 2006lılar başlayacak ama okuma yazma yaşı 6ya alındığı için 2007lerde başlatılır sanırım tabi bu sistem seneye uygulamaya geçmeme ihtimali yüksek bir yıl ertelenebilirmiş ertelenirse kızın için sorun kalmıyor değil mi alt yapı oluşturmak için pilot uygulama yaparlar die tahmin ediyoruz anasınıfı zorunluluğu da kalkıyor cnm.. 1. sınıf öğretmeni olarak 6 yaşı uygun bulmuyorum aslında bir de anasınıfı zorunluluğu devam etseydi keşke çocuk hem uyumu hem kalem tutmayı hem de okuma yazmayı ve en önemlisi de kuralları bir arada öğrenirken çok zorlanıyor şuan sınıfımın yarısı anasınıfına gitmiş yarısı gitmemiş özellikle ilk iki ay çok fark oluyor
chnb cnm bende senin gibi ikisinde de erken tutturdumya belki de umudum o yüzdendir gerçi sağlıklı olacağı zaman gelsin adet olursam ki bunada hazırladım kendimi yinede çok üzüleceğim biliyorum ama ablacım umutsuzluk yok kimse için yok bir hedefimiz var gün gelecek topiğimizi birlikte kapatacaz
loneliness cnm en güzel kararı vermişsin eminim yeni eşyada seni mutlu edecekti ama fırsatın olup da ücretsiz izin kullanırsan daha çok mutlu olacaksın allahım o günleri göstersin bak sen mutluluğunu yazacaksın bizde mutlu olacağız
nilde cnm üzülerek hoşgeldin diyorum inşallah tez zamanda güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
nazlım cnm sen ziya beye gidip gitmediğimi sormuştun sanırım cvp verdimmi hatırlamıyorum aklıma geldikusura bakma cnm buara dalgınım ziya beye gittim yumurta tembelliği teşhisi koydu folbiol ve bir de şeker ilacı verdi adını unuttum şimdi :) bebeğim oluşuyor fakat yumurtam gelişemiyormuş vitaminle destekleyecez dedi üç ay süre verdi korunmayı bırak adetin gecikince 10. gün gel dedi eğer gebe kalamazsam 3. aydan sonra adetimin 3. günü gidecem bu ay çalışmalara göre pek umudum yok ama bi his sardı beni ama bu ilk korunmasız ayda herkeste oluyor sanırım sen nasılsın bitiremedinmi işleri gel artık yine bol bol kaynatın okurken kızayım ne çok konuşmuşlar arkadaş oku oku bitmiyo deyim ama meraktan da her bir satırı tek tek okuyayım :) o günleri özledim
candas şimdi nişanda döktürüyordur değil mi bugünmüydü nişan duayı da yarın tamamlayacam zaten çok almamıştım ama fazlasını okuyabilirsem yazarım yine
ceza cnm sen de bugün görünmedin sanırım eee alışveriş yorgunluğu vardır şimdi bir de o güzel heyecan
hilal cnm senin bugün başını iyice ağrıttım zaten ama ilaç gibi kadınsın söyleyim :) ay bugün kendimi daha hafif hissediyorum :)
hello cnm sen nasılsın çınar paşamız nasıl oldu
renklim senden nrb cnm nasılsın
chnb ablacığım nasılsın?
tatlım ne demek ne baş ağrıtması. konu pek iç açıcı olmasa da muhabbet çok güzeldi.hadi bakalım inşallah doğru hissediyorsundur. ay ne güzel olur ya dualarım seninle. sana imrenir bakarsın arkandan biz de geliriz. ben de istiyorum ben de. internette arada kendime alışveriş yapıyorum. elim bebek markalarına da gidiyor. onları almak istiyorum artık ya. bugün bebek görmeye gittim bebek isteğim iyice azdı zaten. tatlım bu arada şu 4 lük sistemi soracam. beni de yakacak o durum. 6 yaş grubuna okuma yazma eğitimi zaten saçma ki 7 yaşında bile daha kalem tutamayan öğrencilerimiz oluyor. bana da köy okulu görünecek herhalde. norm fazlası olacam(((((öğretmen gönderecek olursa kıdeme göre gönderirler dimi, son gelenleri değil. yandım ben kızlar yandım. (((
chnb ablacığım nasılsın? sana bişey soracağım. benim adete 9 gün falan var. ama acayip akıntı var.geç yumurtlama olmuş olabilir mi. az önce netten baktım. geç yumurtlama olunca adet de geç geliyormuş. benim şimdiye kadar adet hiç gecikmedi. kafam karıştı. nette hesplarıma göre 23-27 arası görünüyordu yumurtlama. bişey anlamadım.
Canım uzayan akıntın mı var.Yani iki parmak arasında uzuayan akıntı mı? Önceki günler oldu mu bu gibi akıntın? Belki 2 kere de yumurtlamış olabilirsin bazı aylar olurmuş. Bir de cinsel yönden çok istekli olunca da şeffaf akıntı olur öyle bir durum var mı şu an?
evet iki gündür uzayan akıntı. öncesinde bunun gibi değildi. bi farklı ve çok. desene şansım iki kere arttı:)))) isteğe gelince o kadar da değildi yani:)))))
cnm anasınıfı zorunluluğu kaldırılıyor okuma yazma yaşı 6ya iniyor diye açıklama yapıldı facede de 7 yaş çok geç die anasınıfçılar video paylaşıyor :) şaşırıyorum oysaki onlarda farkında olmalı 6 yaş oyun yaşı ve küçük kaslar henüz gelişimini tamamlamamış oluyor 7 yaşında bile avuçlayarak kalem tutan öğrenci oluyor.. norm fazlasına gelince her okuldan en az bir tane norm fazlası oluşacak geçen sene ben norm fazlası olarak tayin istedim daha iyi bi okula geçtim :) norm fazlası hizmet yılına göre oluyormuş sözleşmeliden kadroya geçenler var bizde sözleşmeli çalıştıkları sayılmadığı için son gelen benim ama ben tehlikede değilim.. o kadar norm fazlasını ne yapacaklar hadi doğuda açık yerler vardır dağıtır ama batıdakileri ne yapacaklar merak konusu bir de norm fazlası olduğunda il içi tayin hakkı doğuyor
ben artık önüme gelen bebeği sevemiyorum onu farkettim bugün bizde komşulara gittik 6 aylık bebek vardı ama nezaketen kucağıma aldımbir de diğer kızlarda yaşamıştı bu sorunu sanki engelli hastalıklıymış gibi davranıldığı ya da acıyarak yaklaşıldığını hissettiğimde hiç sevesim gelmiyor acı dersen zaten her hamişte her bebişte yakıyo içimizi eee bu durumda yananı görür allah diyorum :) inşallah görsün bizleri de
günaydın kızlar taşınıyoruz bugün tamamen.. dün gece yeni evimizde yattık yatağımız felan gitti, bugünde mutfak ıvırı zıvırı beyaz eşyalar gitcek.. adet oldum bu aradaherkesi öpüyorum.. chnb cim tahliller için 4. gün gitsem olur mu? yarın 2. gün 2. gün mü 4. gün mü gideyim??
Canım benim dr m 2. ya da 2. gün gel diyor bana. 4. gün bilmiyorum canım...
tamam canım saol yaa.. yarın boş günüm ama çok işim vardı 4. gün gideyim diyordum..yarın gitmem lazım o zaman..bugün bi ara dru aramam lazm yarın gelicem diye.. salı günüde dersim var daha yeniyim okulda ,hemen izin almak istemiyorum yaa..
günaydın kızlar taşınıyoruz bugün tamamen.. dün gece yeni evimizde yattık yatağımız felan gitti, bugünde mutfak ıvırı zıvırı beyaz eşyalar gitcek.. adet oldum bu aradaherkesi öpüyorum.. chnb cim tahliller için 4. gün gitsem olur mu? yarın 2. gün 2. gün mü 4. gün mü gideyim??
Canım bence git yarın 2.ya da 3. gün en doğru sonuç çıkıyoermuş bence de izin alma şimdiden. İşleri de yavaş yavaş yaparsın. Körler sağırlar birbirini ağırlar oynuyoruz resmen. Adet geene kadarateş de düşse, testler negatif de olsa ümitleniyoruz sonra üzülüyoruz sonra da teselli etmeye çalışıyoruz birbirimizi... Bugün eşimle yaza kadar olmazsa belki yeniden tüp bebek mi denesek diye konuşmaya başladık... ONDA HIZ SORUNU BEN DE REZERV AZLIĞI + SORUNLAR....
aynen öyle ablacım ya. her ay yeni umut, yine hüsran. ne kadar sürecek böyle(((( bu arada iskenderi bitirdim az önce:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?