Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşlarımız yakınmış niye sana tüp bebek yapıldı canım ya mahsuru yoksa tabi

Canım benim işler karışık biraz. Ben 4 gebelik yaşadım. 1. ve 4. olan 8 haftalık düşük.(İlki kendiliğinden 4. kürtajla)2. de zor da olsa dünyaya getirdiğim oğlum var. 7.5 yaşında. 3. de malesef 6 aylık erken doğdu ve 4 gün yaşayabildi malesef. 4. den sonra eşimde genetik sorun ortaya çıktı bu yüzden pgt denlen genetik açıdan sağlıklı embriyo seçildi 2 tane bulundu ama transfer günü gelişimleri durdu ve transfer olamadı malesef...

Pileo evet gaz sorunu zor bir süreç ama o zinco iyi gelecekse ver bebeğe de sana dayazık. Bir de gazını çıkarmadan yatırma. Uçak pozisyonunu tarif etmiştim Helloya kısa vadede iyi gelir. Bbeğin yüzü yere dönük şekilde sol kolunu bebeğin kolaltlarından geçir. Sağ kolunu da bebeğin bacak arasından geçir.Sağ elin açık şekilde bebeğin karnını sarsın. Aşağ yukarı ritmik hafifsalla... Çok zorlanınca battaiyede sallardık. Bir de onu yüzüstü göğsüne yatar yanağı yana. Sen de koltukta kaykılarak otur. Sağ sola hafifsalla.

Oğlum doğduğunda hastaneden çıktığımız ilk gün eşim bizimle aynı odada yattı.Tabi yanında yatacağım ben onun babasıyım dedi. 2. gün yorganını aldı içeri gitti....

Minikler korunmasız ilk ayda nedense hemen olacak hissi oluyor.İlaçlarını unutma:))

tatlım ne demek ne baş ağrıtması. konu pek iç açıcı olmasa da muhabbet çok güzeldi.hadi bakalım inşallah doğru hissediyorsundur. ay ne güzel olur ya dualarım seninle. sana imrenir bakarsın arkandan biz de geliriz. ben de istiyorum ben de. internette arada kendime alışveriş yapıyorum. elim bebek markalarına da gidiyor. onları almak istiyorum artık ya. bugün bebek görmeye gittim bebek isteğim iyice azdı zaten. tatlım bu arada şu 4 lük sistemi soracam. beni de yakacak o durum. 6 yaş grubuna okuma yazma eğitimi zaten saçma ki 7 yaşında bile daha kalem tutamayan öğrencilerimiz oluyor. bana da köy okulu görünecek herhalde. norm fazlası olacam(((((öğretmen gönderecek olursa kıdeme göre gönderirler dimi, son gelenleri değil. yandım ben kızlar yandım.(((

chnb ablacığım nasılsın? sana bişey soracağım. benim adete 9 gün falan var. ama acayip akıntı var.geç yumurtlama olmuş olabilir mi. az önce netten baktım. geç yumurtlama olunca adet de geç geliyormuş. benim şimdiye kadar adet hiç gecikmedi. kafam karıştı. nette hesplarıma göre 23-27 arası görünüyordu yumurtlama. bişey anlamadım.

Son düzenleme:
chnb ablacığım nasılsın?

İyiyim canım Candaş'ın tefriciyesini okudum 200 oldu 100 kaldı adetken okunuyormuş. Adet olmadan yasin de okumuştum. Şimdi de biraz İskender'i okuyup yatayım diyorum. Son gelene değil kıdeme bakarlar canım daha doğrusu hizmet puanına.Ben geçen sene norm fazlası oldum bir puan vardı diğer arkadaşla ylım ondan fazlaydı ama ben merkezde çalıştım diye puanım azdı. Şükür yine iyi bir okul oldu...

cnm anasınıfı zorunluluğu kaldırılıyor okuma yazma yaşı 6ya iniyor diye açıklama yapıldı facede de 7 yaş çok geç die anasınıfçılar video paylaşıyor :) şaşırıyorum oysaki onlarda farkında olmalı 6 yaş oyun yaşı ve küçük kaslar henüz gelişimini tamamlamamış oluyor 7 yaşında bile avuçlayarak kalem tutan öğrenci oluyor.. norm fazlasına gelince her okuldan en az bir tane norm fazlası oluşacak geçen sene ben norm fazlası olarak tayin istedim daha iyi bi okula geçtim :) norm fazlası hizmet yılına göre oluyormuş sözleşmeliden kadroya geçenler var bizde sözleşmeli çalıştıkları sayılmadığı için son gelen benim ama ben tehlikede değilim.. o kadar norm fazlasını ne yapacaklar hadi doğuda açık yerler vardır dağıtır ama batıdakileri ne yapacaklar merak konusu bir de norm fazlası olduğunda il içi tayin hakkı doğuyor

ben artık önüme gelen bebeği sevemiyorum onu farkettim bugün bizde komşulara gittik 6 aylık bebek vardı ama nezaketen kucağıma aldım bir de diğer kızlarda yaşamıştı bu sorunu sanki engelli hastalıklıymış gibi davranıldığı ya da acıyarak yaklaşıldığını hissettiğimde hiç sevesim gelmiyor acı dersen zaten her hamişte her bebişte yakıyo içimizi eee bu durumda yananı görür allah diyorum :) inşallah görsün bizleri de

Canım uzayan akıntın mı var.Yani iki parmak arasında uzuayan akıntı mı? Önceki günler oldu mu bu gibi akıntın? Belki 2 kere de yumurtlamış olabilirsin bazı aylar olurmuş. Bir de cinsel yönden çok istekli olunca da şeffaf akıntı olur öyle bir durum var mı şu an?

evet iki gündür uzayan akıntı. öncesinde bunun gibi değildi. bi farklı ve çok. desene şansım iki kere arttı:)))) isteğe gelince o kadar da değildi yani:)))))

evet iki gündür uzayan akıntı. öncesinde bunun gibi değildi. bi farklı ve çok. desene şansım iki kere arttı:)))) isteğe gelince o kadar da değildi yani:)))))

Belki geç yumurtladın canım değerlendir sen yine de...

4+4+4 olursa yazık 1.sınıflara. El yazısı zor zaten...Br de çok açık olur gerçekten...

desene ben gidecem dağıtırlarsa. bu ne saçmalık ya. benim verişmiş hakkımı elimden nasıl alırlar. iyice batırdılar bu eğitimi. seneye bi de çocuk doğarsa birlikte gideriz artık köye tövbe tövbe((( inşallah canım hadi bakalım umutlandım ben de senin için. diğer hamileliğin de hemen olmuştu.

Kızlar ben kaçıyorum...

günaydın kızlar taşınıyoruz bugün tamamen.. dün gece yeni evimizde yattık yatağımız felan gitti, bugünde mutfak ıvırı zıvırı beyaz eşyalar gitcek.. adet oldum bu arada herkesi öpüyorum.. chnb cim tahliller için 4. gün gitsem olur mu? yarın 2. gün 2. gün mü 4. gün mü gideyim??

Canım benim dr m 2. ya da 2. gün gel diyor bana. 4. gün bilmiyorum canım...

Canım benim dr m 2. ya da 2. gün gel diyor bana. 4. gün bilmiyorum canım...

tamam canım saol yaa.. yarın boş günüm ama çok işim vardı 4. gün gideyim diyordum..yarın gitmem lazım o zaman..bugün bi ara dru aramam lazm yarın gelicem diye.. salı günüde dersim var daha yeniyim okulda ,hemen izin almak istemiyorum yaa..

Canım bence git yarın 2.ya da 3. gün en doğru sonuç çıkıyoermuş bence de izin alma şimdiden. İşleri de yavaş yavaş yaparsın. Körler sağırlar birbirini ağırlar oynuyoruz resmen. Adet geene kadarateş de düşse, testler negatif de olsa ümitleniyoruz sonra üzülüyoruz sonra da teselli etmeye çalışıyoruz birbirimizi... Bugün eşimle yaza kadar olmazsa belki yeniden tüp bebek mi denesek diye konuşmaya başladık... ONDA HIZ SORUNU BEN DE REZERV AZLIĞI + SORUNLAR....

adet olmuşsun canım hayırlısını dilemeye devam((( kolay gelsin.

aynen öyle ablacım ya. her ay yeni umut, yine hüsran. ne kadar sürecek böyle(((( bu arada iskenderi bitirdim az önce:)))

aynen öyle ablacım ya. her ay yeni umut, yine hüsran. ne kadar sürecek böyle(((( bu arada iskenderi bitirdim az önce:)))

Canım umut umutsuzluk ne acayip duygular. Üzülüyoruz üzülüyoruz ne tuhaf duygular... Ben de 280 deyim kafamda acaba şöyle mi böyle mi olacaklar var. Senaryolar üretiyorum mesela acaba Esma yazar olarak erkek olmak istiyor ya İskender diye Esma mı öldürdü yazdı diyorum öldürülen Pembe değil de yanlışlıkla Cemile mi diyorum:)) Bakalım ne olacak?

günaydın hatunlar....

chnb, canım sorunlar hiç bir konuda bitmiyor canımher aşamada bir sorun oluyor....hamile kalmak için yapılan çabalar, hamile kalıyorsun doğurana kadar geçen süredeki sıkıntılar nasıl nedir ne olacak soruları, doğuruyorsun niye böyle neden ağladı niye susmuyor pileo çok iyi anlatmış:) büyüdükçe yine her aşamadaki sorunlar...dün alt kata indik kızım ordaydı eşimle bizde indik ben pek yüz göz olmamak için haftada bir iki inerim...neyse herkez kızıma çullanmış durumda bir görümcem kaynanamla oturuyor 1,5 yaşında kızı var, evli diğer görümcemde geldi eşi şehir dışında oda burda kalıyor onunda 7 aylık kızı var...her gelen geçen kızıma sen büyüksün sen büyüksün oda hiç kimsenin dediğini dinlemiyor, kaynanam sağolsun her yaptığına sen büyüksün sen akıllı ol deli olma onlar küçük çok ayıp dakkada bir yaa görmen lazım kendimi çok zor tuttum korusam kızım benden yüz alır daha hırçın olur onlara karşı diye bişey demedim...görümceler keza öyle sen büyüksün halam onlar küçük anlamıyorlar sen anlıyorsun...içimden dedimki allah şahit sizinkilerde benimkinin yaşına gelsinler ben o zaman sizinle görüşürüm...ayy nasıl sinir oldum yaa...kaynanam diyoki ayıptır öğretin hiç bizi saymıyor bebek doğunca bu onu boğdurur en uyuz olduğum cümlesi bu zaten ve sürekli tekrarlıyor...eşimde bişey diyemiyor cahil oldukları için bizim dediklerimiz bir kulaklarından giriyor öbründen çıkıyor...eve geldik eşime dedim kızımız alt katta bir garip olmuştu göndermicem aşağı haberin olsun bizi bile iplemedi akşam öyle garip bir tavrı vardıki şaşırdım kaldım...eve gelince dedikya sorunlar bitmiyor, düşünmeye başladım bebek doğunca kızımla nasıl anlaşıcam ne yapmam lazım kara kara düşünüyorum...birde şu eğitim sistemi değişikliği mahvoldum yani eğer bizede vurursa hem okul hem bebek ben sizinle bakırköyden devam ederim hello beni görmeye gelirsin dimi:)))

birazdan devam edicem kızlar kızım barbi oynayacakmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…