Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hiç düşünme canım beynini sakın etkileme olmaz diye birşey yok bünye ile alakalı birşey bu ben evlendiğimde spral taktırdım. banada olmaz dediler.2 tane çocuğum var.inanma böyle şeylere hem denemeden bunları düşünmek yorar insanı

chnb anlattıklarına çok güldüm yaw. eşime anlatıyorum, o da diyo ben de kaçarım:)gülüyoruz.
dün akşam yine uyudum kaldım. giremeidm. bi geçmişi okuyayım.

ben beğendim kitabı. ilk sayfalarında zorlanmıştım ama. oku bakalım neler olacak.

Öyle canım bu sene ömrümden ömür gitti hala okulda zorlanıyor zorluklar hiç bitmiyor, bir de devamlı şu bebek işinde sıkıntılar çıkıyor bakalım ne olacak halim...

Kayınvalidenle tek başınayken güzelce anlatsan anne bak iyi diyelim benim kızım şöyle güzel davranıyor böyle güzel davranıyor kardeşlerini de oynatır filan... Ya daeşin dese...

chnb anlattıklarına çok güldüm yaw. eşime anlatıyorum, o da diyo ben de kaçarım:)gülüyoruz.
dün akşam yine uyudum kaldım. giremeidm. bi geçmişi okuyayım.

Öyle canım ya kusuruma bkma yarın işe gideceğim deyip mahçup mahçup kaçmıştı. Bir de beraber çok salladık battaniyelerde. Şöyle derdi sallarken "eee, fişt fişt fişt." Bir de sallardık yarım saat ellerimiz ağrırdı uyumazdı da ağlamazdı da yalnızca sallardık. Eşim şunu keşfetti lambanın altına getirip sallayınca ışıktan rahatsız olurdu kapardı gözünü uyrdu....

Macera çok bizde duyduğumuz her şeyiyapardık sussun ağlamasın diye. Ne gözyaşları dökmüştüm...

ben beğendim kitabı. ilk sayfalarında zorlanmıştım ama. oku bakalım neler olacak.

Hilal ben Elif Şafak'ı severim.Romanlarından Mahrem dışında hepsini okudum... Bakalım ne olacak?

Hilal ben Elif Şafak'ı severim.Romanlarından Mahrem dışında hepsini okudum... Bakalım ne olacak?

ben aşkı okumuştum sadece onu da beğendim .şimdi de baba ve piç var elimde onu da çok övdüler ona başlayacağım:)))

ben aşkı okumuştum sadece onu da beğendim .şimdi de baba ve piç var elimde onu da çok övdüler ona başlayacağım:)))

Başla canım benim ilk okuduğum romanıydı ve sarsıldım resmen, oku konuşuruz... Bitireyim iSKENDERİ DE KONUŞURUZ ÜSTTEN OKUYACAKLAR VARDIR..

chnb, inşallah yaza kadar gelecek senin sıpa, bak gör. o uykusuz gecelere geri döneceksin.
benim ahdım var, öyle millete dert yanmıycam çocuğum olunca dedim. şöyle uyumuyo, böyle şımarıyor falan diyenlere çok kızardım. biz ne uğraşıyoruz falan diye. yani dert yanmadan da olmaz yine ama buraya yazarım ya da ev içinde. öğretmenler odasında elaleme anlatmıycam, büyük söylemiyeyim tabi. annem de çok zor diyor ilk 1 sene için. zorlanınca bebek hasretinden yandığım günleri hatırlarım diyorum. belki de bu bir imtihandı. çünkü eşim de ben de uykuya çok düşkünüz. şikayet etmemek için böyle bir süreçten geçmemiz gerekiyormuş diye düşünüyorum.

miniklercim, inşallah vardır bebiş. bu sefer adet günün geçsin, hiç oyalanma canım. hemen kan testi ver, doktora git.
ben bunda ertesi güne bir prof bulup gitmiştim hemen. gitmenin bi anlamı olmuyor, bişey gözükmüyor ama geçmişini anlatıp tedbir alırsın. progestan vesaire falan hemen başlarsın inşallah.

günlükçüm tavsiyelerin için teşekkür ederim. tecrübeli anne. daha aldığımzı yok da araştırma telaşımız var. özellikle eşim netten yorum falan çok okuyor.

pileocum, maşallah oğlan iyi uyuyomuş başta. inşallah geçici bi durumdur ve yien o günlerine döner.

kitty, nasılsın canım?oğlan nasıl oldu?doktora götürecektiniz.

İnşallah gelir yaza kadar sağlıkla gelsin ama üzmesin bizi...Eşine maşallah internetten bebek eşyası yorumları okuyor sanırım...

Lonelines, 3 litresu içiyorsun değil mi? Kontrol ne zaman? Enfeksiyon ve rahim ağzı uzunluğu takibi yaptırmayı unutma ...

İnşallah gelir yaza kadar sağlıkla gelsin ama üzmesin bizi...Eşine maşallah internetten bebek eşyası yorumları okuyor sanırım...
evet canım çok hevesli maşallah. bıraksam hemen alcak. ben frenliyorum daha erken diye. biraz daha zaman geçsin. senin 25. hafta olayın takıntı yaptı galiba ben de. sen demiştin ya o hafta yaşaması için sınır diye. 26 demiştin galiba. gerçi risk her zaman var doğuma kadar ama yine de biraz daha zaman geçsin istiyorum. bir de burda çok çeşit yok. mecbur internetten alcaz. ama görmeden almak istemiyorum ben de. bakalım şu ayrıntılı ultrasonu falan atlatırsak hayırlısıyla istanbula gitmek istiyoruz.orda bakarım herşeye. almasam da dokunurum falan:) böyle resimden anlaşılmıyor fazla. ayrıntılıya yine edirneyi düşünüyoruz. gitmeden sana yer sorarım alışveriş için:)

kızlar merhaba duam bitti 250 okuyabildim grip oldum tıkanıyorum ilaç da almak istemiyorum bakalım hayırlısı olsun salıya az kaldı loneliness cnm dr. adetin 10 gün gecikince gel dedi acele davranmayacam sitrese giriyorum çünkü aklım karnımda oluyo uyku bile uyuyamıyorum bu defa rahat davranacam insanlar hiç umursamıyor fosur fosur sigara çay kahve götürüyorlar bişeycik olmuyo dua edip gönlümü ferah tutmaya bakacam tabi varsa çok umutlandım ama iki gün içinde büyük hüsran yaşamam inşallah bu umut umutsuzluk olayı gerçekten çok garip çok umutsuzken kendine bi umut yolu buluyosun sımsıkı sarılıyosun sonra ...

günlükçüm senin kızın büyük değil tam tersi diğerlerinin aklı ermez ama senin kızın yapılan her davranışı inceler sorgular taklit eder çocuğum yok ama çocuk üzerine yapıaln programlar çok dikkatimi çeker mesela bir programda ilgimi çeken bişeyi paylaşayım iki kardeşe çikolata aldınız büyüğe büyük küçüğe de küçük aldınız. eve geldiniz önce küçüğe verip sonra büyüğe verdiniz hem dediniz ki bak sana daha büyüğünü aldım çocuk büyüklük küçüklük kavramını henüz bilmediği için öncelik sırasına bakar ve sizin onu daha az sevdiğiniz duygusuna kapılır diyor ya aynı anda vermek lazım ya da aklı erene önceik vermek lazımmış.

loneliness cnm bende sevmiyorum çocuklarından şikayetçi olanları... illaki sorunları olacak bebek yapan da bunları göze almalı

chnb, çok zorda kaldığımızda eşim söylüyor ama yok cahillik yaa hiç anlamıyorlar canım sanki kızım 18 yaşındaymış gibi kouşmalarıda beni üzüyor sürekli sen büyüksün sen büyüksün...eşim söylüyor ben karşılık pek veremiyorum...geçmişte yaşadığımız dargınlıklar var tekrar etmesin diye konuşamıyorum...dediğin gibi eşim konuşuyor ama nafile bakalım kızımda sen büyüksün dedikçe dahada kıskanıyor çocuklara zarar verme peşine düşüyor...oda çocuk ama anlamıyorlar...bir çıkar yol bulmaya çalışıyorum daha fazla ilgilenip aşağa çok göndermemeye çalışıcam artık...

minikler, canım inşallah dediğin gibidirbu sene olmazda 2006lar gider yani benim kızım 2007 eylül bu sene tam 5 oluyor...çok karıştırdılar işi yaa anaokulu hiç olmayacak yani dimi ben çevremdekilere söylüyorum yok onu kaldıramazlar diyorlar yaa haberlerde kaldırılıyor dediler diyorum zaten zorunluluğu yeni getirdiler kaldıramazlar diyorlar görücez bakalım dedim...ben ana okulu dergisi seti aldım onlara başlamıştım eğer okula başlayacaksa hızlandırmam lazımki bişeyler bilerek gitsin bide kızımda hırs var bişeyi yapamayınca sinirleniyor kızıyor ağlıyor...oyun oynarken eşim yada ben kazanırsam ağlıyor bize kızıyor:) canım ,lekelenme inşallah bebeğe işarettir...kaynananada hiçç aldırma yazmıştım etrafımdakilerin benim kızım olacağını duyduklarında verdikleri tepkiyi...biz kız değilmiyiz hangimiz eşimizin ocağını batırmışız:)) allah korusun...allah sağlıklısını versin...çocuklarımızı hayırlı kaynanalarla karşılaştırsın:)) boşver istediği kadar desin erkek desin dursun...geçen kaynanamda bir misafire diyorki erkek olsa daha iyi olurdu kadın kurtulurdu...hiç cevap vermedim...eşime dedimki annen bizden 3. yüde bekliyor hemde erkek garanti erkek olaccakya eşimde güldü düşünsün dedi:)) bak eşler hiç takmıyorlar eskiden olsa sorun haline getirirdim bende ama alıştım artık 8 senedir neyse olar işte eşim gibi bende gülüp geçiyorum ilk evlendiğimde kaynanamın söylediği herşey tartışma konumuzdu canım...boşver sende gül geç canım...hayatı zehir etme kendine mutlu bir evliliğe kısa sürede olsa gölge düşürme şimdi diyorum ne deliymişim bu yüzden eşimle çoookkk zaman küs yatağa girmişimdir boşunaymış hepsi:))

loneliness, bende eşin gibiyim çok araştırırım...evle ilgili hiç birşey eşimin kararı değildir önce ben araştırırım bulurum eşime sunarım beraber karar veririz...bu konuda çok pasif araştırmacı ruhu yoktur eşimin çok sıkılır bu konularda:))7 aylık olunca artık karar verip almaya başlayabilirsiniz canım....güzel telaşlar bunlar...daha hastane parasıda var bizde bu aydan sonra kısmetse atıcaz kenara bakalım...

hilal, canım eşimle barıştık hem ne barışmaydı yatak odasında son buldu:)) kilo içinde dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım...doğumdan sonra kararlıyım zaten köklü bir değişim gerek bana...evlenirken 52 kiloydum şimdi 80 lerdeyim( bir ara elma sirkesi falan kullanmıştım çok güzel vermiştim neyse önce bebeğimi sağlıkla alayımda kucağıma gerisine bakarız sonra:)

renkli, canım ohh miss gibide kokuyordur yeni evin canım...hayırlı olsun tekrardan...

Canım herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir şey yok yalnızca bol su iç enfeksiyona dikkat et. Yaşam sınır 28. hafta canım ama daha erken doğup yaşayan daha geç doğup yaşamayan da var. Takma kafana. Bence atlattın sen ama dikkati elden bırakmamk lazım...

Ben İstanbul'da herhangi bir yerden almıştım puseti bizim pazar arabamız gibi oldu. Oğlanı koyardık pazardan aldıklarımızı da kenara. Ama çabuk eskittik.3 sene dolu dolu bindi. Zatan bazen sıkılıp iniyorlar araba büyük ve yorucu oluyor o yüzden. Eşinin de hevesine maşallah...

Cahille uğraşmak zor canım anaokulu kalkmaz bence onca öğretmene ne olacak anaokulu öğretmenine o zaman.Olmaz bence ya da aileye bırakabilirler anaokuluı mu 1. sınıf mı? Zaten eylül ayı küçük olacak bence gönderilmez canım...

Minikler geçmiş olsun canım ama hamileysen de progestan filan başlamaz mı dr n?

Ayrıca birçok dr tekrarlayan düşüklerde coraspin başlatıyor... Tartışmalı gerçi bu konu...

günlükçüm anasınıfı kalkmıyor ama zorunluluğu kaldırılıyor isteyen yollayacak yani eskisi gibi olacak tabi yaş grubu sadece 5 olur sanırım 4 yaşı da anasınıfına almayacaklarına göre öğrenci sayılırı düşen köy okullarında kapanmalar olabilir ama merkez okullarda anasınıfı devam eder üstelik sırf anaokulları var 4-5-6 yaş grubuna hitap eden sınıfları oluyo tam donanımlı onlar yine devam..

selam kızlar nasılsınız
ben sistit olmuşum çok kötüyüm ilaç kullanmak istemiyorum ilaç kullanmadan geçermi bildiğiniz doğal bişeyler var mı?

selam kızlar nasılsınız
ben sistit olmuşum çok kötüyüm ilaç kullanmak istemiyorum ilaç kullanmadan geçermi bildiğiniz doğal bişeyler var mı?

canm teşekkürler iyiiym ilaç kullanamnı tavsiyederim çabuk geçer doğal bişey duymadım sistit içn neden ilaç kullanak istemiyorsun kii

Minikler geçmiş olsun canım ama hamileysen de progestan filan başlamaz mı dr n?

Ayrıca birçok dr tekrarlayan düşüklerde coraspin başlatıyor... Tartışmalı gerçi bu konu...

tşkr ederim ablacım progestana burdaki dr başlatmamıştı ikincide bursaya gittiğimde de kullanmana gerek yok demişti ecopirin kullandım ikincide ama bursadaki yerinde olsam kullanmzdım gibi bişeyler demişti allah büyük zaten 10 gün gecikince ancak kese oluşur duruma göre de tedavi başlatır sonuçta tahlillerimle gittim hikayemi anlattım önlem alıncak bişey olsaydı öğrenir öğrenmez gel derdi allah büyük içimde olumsuzluk yok bu defa

selam kızlar nasılsınız

Canım bol su iç ama hamilelik yoksa bence ilaç kullan. Hamilelik ihtimali bile olsa kullanılan ilaçlar var. Ben ramazanda oldum monural kullandım tek kullanımlık korunmamıştık dr vermişti. Bir de sodaya yarım limon sıkıp içmiştim internetten buldum bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…