tşkr ederim ablacım progestana burdaki dr başlatmamıştı ikincide bursaya gittiğimde de kullanmana gerek yok demişti ecopirin kullandım ikincide ama bursadaki yerinde olsam kullanmzdım gibi bişeyler demişti allah büyük zaten 10 gün gecikince ancak kese oluşur duruma göre de tedavi başlatır sonuçta tahlillerimle gittim hikayemi anlattım önlem alıncak bişey olsaydı öğrenir öğrenmez gel derdi allah büyük içimde olumsuzluk yok bu defa
Canım bol su iç ama hamilelik yoksa bence ilaç kullan. Hamilelik ihtimali bile olsa kullanılan ilaçlar var. Ben ramazanda oldum monural kullandım tek kullanımlık korunmamıştık dr vermişti. Bir de sodaya yarım limon sıkıp içmiştim internetten buldum bunu...
mrb chnb minikler
hamilelik olup olmadığını bilmiyorum ama ilaç kullanırsam vicdan azabı çekicem kesin.bundan 4 ay önce yine sistit olmuştum suda eriyen tek kullanımlıklardan ve antibiyotik kullanmıştım ardından hamileliğimi öğrendim.ben şu soda olayını deneyim canım çok sağol.
çok sağol canımCanım bir de karbonat bir çay kaşığı suya koymuştum içmiştim ama o hamilelik varsa zararlı mı bilemiyorum limon sıkıp soda iç en iyisi... Bol su yoksa feci bir şey şu sistit ayklarını da sıcak tut...
çok sağol canım
selam kızlar. ya chnb abla ya bu kitapta da kürtaj meselesi var. off offf:))))her yerde hamile(((
günlük canım sevindim barıştığınıza. dert etme veririsin güzel kızımız geldikten sonra. nasıl gidiyor, iyisin değil mi.
minikler, datlum geçmiş olsun ya dikkat edin kendinize.
Taf maşallah güle güle byüsün içinde...http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-56.html#post23421028
oglumun odasini temizledik yerlestirdik işte linkini verdim
Allah sizlere de nasip etsin insallah hayirlisiyla
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-56.html#post23421028
oglumun odasini temizledik yerlestirdik işte linkini verdim
Allah sizlere de nasip etsin insallah hayirlisiyla
aman bre deryalar :)))
ben geldim
günlük canım bakıköyde aynı odada kalmak için elimizden geleni yaparız. Şaka bir yana allah düşürmesin.
Pileoyu okudum gülmekten yarıldım yemi ediyorum eşime okudum sallama diyor sen yazdın bunu :))) aynı şeyler hep bende bebeğini bırakanlara tecavüz edenlere söylenip 2 hafta boyunca ağladım durdum. Eş durumuna gelince baktım ben ev kalabalık eşimde uyuz :) kitap aldım kitap okudum müzik dinledim baba olmakta zordur sanırım. herkesin zamana ihtiyacı olduğu bir dönem sabır diliyorum. Zİnco işe yarıyor ama düzenli kullanmak gerekli ben ağrı kesici gibi kullanıyordum ayrıca rezene bize çok iyi geldi. Tamamen hareketsizlikten gazı oluyor chnb dediği gibi yapabilirsin oda işe yarıyor.
kızlar cancanlar ne dicem teyzemin kızı bize kitap armağan etti anahtar dualar diye orada ki 2 duayı denedim ben çok faydasını gördüm. Orda hamilelik doğum hamile kalmak için de okunacak dualar falan var yazım mi size ne dersiniz.
hala sarılık devam ediyor kilo almış ama az Çınarı kendi haline bıraktım
canım baktım o ürünün satışı kapanmış. başka sitelerde de bulamadım. coretest diye bi marka ovülasyon testi kullanmıştım. aynı günler onda da koyu oluyodu. ama hamilelik için bilemiycem. one step bana yurt dışından preseedle beraber geliyodu. bu core testi ilk başlarda preseedle tanışmadan önce kullanmıştım. yurtdışından nerden alıyodun dersen ebayden alıyodum. preseedin yanında geliyodu.Lone canım elimde 4 tane ovulasyon kaldı internetten baktım one step bulamadım ben mi bulamadım. Başka hangi markalar iyidir acaba? Hangileri kötü?
Datlum rica ederim bol suya devam...
Leyla kimin Ceza?
canım baktım o ürünün satışı kapanmış. başka sitelerde de bulamadım. coretest diye bi marka ovülasyon testi kullanmıştım. aynı günler onda da koyu oluyodu. ama hamilelik için bilemiycem. one step bana yurt dışından preseedle beraber geliyodu. bu core testi ilk başlarda preseedle tanışmadan önce kullanmıştım. yurtdışından nerden alıyodun dersen ebayden alıyodum. preseedin yanında geliyodu.
Türkiye nin Ovulasyon Testi .. Başarı Hikayeleri İle Dolu 4 üncü Yıllımız
şöyle bi bak istersen.
candaşçım, Allah kabul estin duanı bitirdim. 400 tane.
datlum, geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?