Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bu progestan ve coraspin tedavisi dr den dr ye değişiyor onaylayan da var onaylamayan da. Mesela coraspini Hellonun dr si Kaan Kocatepe gereksiz buluyor tam hastalık teşhis edilmemeişse.Progestan için de öyle. Hadi hayırlısı... Şeker hapı mı ne demiştin onu mu kullanıyorsun?

mrb chnb minikler
hamilelik olup olmadığını bilmiyorum ama ilaç kullanırsam vicdan azabı çekicem kesin.bundan 4 ay önce yine sistit olmuştum suda eriyen tek kullanımlıklardan ve antibiyotik kullanmıştım ardından hamileliğimi öğrendim.ben şu soda olayını deneyim canım çok sağol.

Canım bir de karbonat bir çay kaşığı suya koymuştum içmiştim ama o hamilelik varsa zararlı mı bilemiyorum limon sıkıp soda iç en iyisi... Bol su yoksa feci bir şey şu sistit ayklarını da sıcak tut...

çok sağol canım

minikler, canımm anladım anaokulu eskisi gibi olacak harbi şaşırdılar bunlar yaa zorunluluk geleli ne olduki? sevindim en azından kalkmadığınada inşallah 2006 gider bu sene daha oyun çocuğu yaa bunlar düşünsene kızım bir harfi bir söylediğimde 10 defa tekrar ediyorum unutuyor...yazı yazdırıyorum hemen yoruluyor elleri boyamayı çok yapamıyor elleri yorulduğu için...babasına çekmiş bide tombiş elleri var kalem tutmayı yeni yeni güzel yapıyorda artık....inşallah şanslıdır kızım babasıyla bana çekmemiştir umarım...bende genelde dinliyorum çocuğum olduğu içinden ziyade benimde çok ilgimi çeküyor bu konular...sabiha paktuna keskin var onu takip ediyorum çok güzel bilgiler veriyor ve dediğin gibi oda diyorki eğer iki çocuğa bişey verecekseniz ya şundadır ya bunda yapın kime çıkarsa önce ona verin ve suçlu siz olmayın ben karar vermedim sayıştık sonucu bu deyin al sen say kime çıkarsa ona verirsin sen ver gibi anneye diyorki sen hep dışarda kal kardeş ilişkisinde yada arkadaşta yaa konuşmanın dışında uygulamak çok zor canım karşındakide bir birey olduğu için verdiği karşılığa cevap veremiyorsun bazen:)) grip olmuşsun geçmiş olsun canım hemen nane limon, ıhlamur gibi şeylere başlada çok ilerlemesin...

datluumm, canım galiba suyu az tüketiyorsun...bende sadece suyu çoğaltmalısın diye biliyorum...

loneliness, gerçekten o bendede var alacağım şeyi dünya gözüyle görüp dokunmak yoksa alışverişinde pek tadı olmuyor...

pileo, canım berkonun zinko olan gaz damlasınımı verdi dr benim kızıma çok iyi gelmişti...aslında ben kızımda gaz sıkıntısı yaşamadım desem daha doğru olur belkide ilaçtan kaynaklanıyordur hiç öyle geceleri uyumadığımız falan olmadı...bir defa uyanırdı oda acıktığı için...o gaz damlası bitkisel canım bence ver bir sakıncası yok...herşey keşke bizim istediğimiz gibi olsa ne güzel olurdu...benim kızım küçükken çok antibiyotik kullandık dr her antibiyotik verdiğinde ben ağlardım...ahh tecrübesizlik işte...3 yaşındaydı ıhlamur denemek istedim içmez diye korkarak ilk başta çok az az içiyordu hiç vazgeçmedim içsede içmesede onu çnüne hep dolu bardak koydum sonra alıştı her kahvaltıda bir bardak veriyorum...şeytan kulağına kurşun o günden sonra bir tek dr yüzünü ben kürtaj için yatınca gördü oda üzüntüden(

selam kızlar. ya chnb abla ya bu kitapta da kürtaj meselesi var. off offf:))))her yerde hamile(((

günlük canım sevindim barıştığınıza. dert etme veririsin güzel kızımız geldikten sonra. nasıl gidiyor, iyisin değil mi.

minikler, datlum geçmiş olsun ya dikkat edin kendinize.

Evet canım Elif Şafak'ın çoğu kitabında var Pinhan'da hangi günlerde ilişki olursa çocuğun mizacı nasıl olur o bile anlatılıyor mesela. Siyah Süt, Bitpalas, Araf, Aşkta da hamilelik kürtaj gibi konular hep var... Ahmet mitte de vardı ne hikmetse. Belki de her kitapta vardı da biz mi farketmiyorduk canım. Yalnız Baba ve Piç beni öyle bir sallamıştı ki uzun süre kendime gelememiştim. He bir de cinler ElifŞafak'ın vazgeçemediği konulardan... Bunda da göreceksin...

aman bre deryalar :)))

ben geldim

günlük canım bakıköyde aynı odada kalmak için elimizden geleni yaparız. Şaka bir yana allah düşürmesin.

Pileoyu okudum gülmekten yarıldım yemi ediyorum eşime okudum sallama diyor sen yazdın bunu :))) aynı şeyler hep bende bebeğini bırakanlara tecavüz edenlere söylenip 2 hafta boyunca ağladım durdum. Eş durumuna gelince baktım ben ev kalabalık eşimde uyuz :) kitap aldım kitap okudum müzik dinledim baba olmakta zordur sanırım. herkesin zamana ihtiyacı olduğu bir dönem sabır diliyorum. Zİnco işe yarıyor ama düzenli kullanmak gerekli ben ağrı kesici gibi kullanıyordum ayrıca rezene bize çok iyi geldi. Tamamen hareketsizlikten gazı oluyor chnb dediği gibi yapabilirsin oda işe yarıyor.

kızlar cancanlar ne dicem teyzemin kızı bize kitap armağan etti anahtar dualar diye orada ki 2 duayı denedim ben çok faydasını gördüm. Orda hamilelik doğum hamile kalmak için de okunacak dualar falan var yazım mi size ne dersiniz.

hala sarılık devam ediyor kilo almış ama az Çınarı kendi haline bıraktım

taf, nasıl eğlenceli bir oda olmuş orası yaa.... allah güle güle yatırıp kullandırmak nasip etsin canım..süper olmuş...

hello, yatar çıkarız bebeleride verirler yanımıza:)) yani allah korusun tabii canım... eşlerin hepsi aynı durumda oluyorlar sanırım ne yapacaklarını bilmedikleri için malak gibi dolanıyorlar:)) özledik senide bebiş yaa...demekki çınarın sarılığı önemli aşama değil canım sıkıntı yapma zaten kilo alması iyi bişey emziriyorsun şimdi dimi? nasıl gidiyor?

hilal, canım sağol iyiyiz biz çok şükür...bencede chnb nin dediği gibi kürtaj olayı belki kitaplarda vardı okuyorduk ama başımıza gelince dikkat eder olduk:) merak ettim şimdi kitabı:)

Ah canım yaz tabi okuyalım o duaları da:))

chnb, allah razı olsun ne muradın varsa versin..biraz dilenci duası gibi oldu ama:) soda limon bol su sıkıntıyı büyük ölçüde atlattım sağol.
günlük, hilal siz de sağolun kızlar.günlükçüm dediğin gibi suyu az tüketiyorum hava soğukken 1 hafta içmesem aklıma gelmez biraz okulda arıyorum o kadar sanırım o yüzden bide kağan kocatepe nin videosunu izledim ilişkiden sonra hemen tuvalete gidilmeli diyo biz bu ara çalışmadaydık bebeler kaçmasın die bir süre bekliyodum meğersem bakteri ürüyomuş o şekildede.kızın ne tatlıdır senin şimdi ya. ben kız çocuklarını çok severim.çok nazlı çok tatlı oluyolar.ikinci erkek olmadı die biraz sorun oldu galiba boşverr senin dediğin gibi biz kız oldukta kimin ocağını yaktık.ben çok kişiden duydum keşke bi kızım daha olsaydı erkek olacağına kız olsaydı falan..ne güzel iki kız arkadaş gibi olurlar ben de istemişimdir bi kız kardeş ama maalesef .abim var onuda çok seviyorum ama kız kardeş farklı paylaşımlar farklı .o eksikliği kuzenlerle dolduruyoruz artık.büyükleri de anlamak güç benim sevgili kayınvalidem! bana ne hayırlı olsun nede geçmiş olsun dedi oturuyoruz ısrarla eşime cinsiyetini soruyo eşim geçiştirdi baktım ters ters sustu.eltimle kıyaslayacak beni aptal kadın olsaydı da keşke kız olsaydı..
lonelines haklısın canım olur yine belki zamanla da unuturum annelik farklı bi duygu diyolar ya hamilelikte öyle gerçekten yaşamayınca anlayamıyo insan hamilelik öncesi bi 4 ay bekleme sürem var hiç sıkıntı etmemiştim o zaman ama şimdi nerdeyse her an aklımda. allah size sağlık sıhhat bizede bebiş versin inşallah canım.

herkese iyi geceler...
taf odanıza bayıldım...çok güzel olmuş...darısı bizim başımıza.
ne çok konuşmuşsunuz maşallah...renklim adet olmuşsun..yeni evin sana mutluluk huzur sağlık bi de bebek getirsin..
hellom dua nedir?
chnb abla bende leyla yı okuyorum çok eykileyici..okumayan varsa tavsiye ederim kızlar..
herkese iyi bir hafta diliyorum

Lone canım elimde 4 tane ovulasyon kaldı internetten baktım one step bulamadım ben mi bulamadım. Başka hangi markalar iyidir acaba? Hangileri kötü?

Datlum rica ederim bol suya devam...

Leyla kimin Ceza?

Lone canım elimde 4 tane ovulasyon kaldı internetten baktım one step bulamadım ben mi bulamadım. Başka hangi markalar iyidir acaba? Hangileri kötü?

Datlum rica ederim bol suya devam...

Leyla kimin Ceza?
canım baktım o ürünün satışı kapanmış. başka sitelerde de bulamadım. coretest diye bi marka ovülasyon testi kullanmıştım. aynı günler onda da koyu oluyodu. ama hamilelik için bilemiycem. one step bana yurt dışından preseedle beraber geliyodu. bu core testi ilk başlarda preseedle tanışmadan önce kullanmıştım. yurtdışından nerden alıyodun dersen ebayden alıyodum. preseedin yanında geliyodu.
Türkiye nin Ovulasyon Testi .. Başarı Hikayeleri İle Dolu 4 üncü Yıllımız
şöyle bi bak istersen.

candaşçım, Allah kabul estin duanı bitirdim. 400 tane.

datlum, geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Sağolasın canım bakayım en iyisi.4 tane az çünkü... Bu ay onla idare edeyim sonraki aya alırım diyorum 12,13,14,15 te yaparım test. Ama bu ay bazı günler akıntım oldu o zaman da yaptım hariçten o zaman kafam rahattı yok değilmiş diyordum. Alayım olmazsa...

Canım 300 tefriciye ve birtane de yasin okudum. Allah kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…