Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lonelines, core tst aldım 30 ovulasyon 15 gebelik eşime aldırdım sağol canım...

Günaydın Hanımlar

Sizlri takipm ediyorum ama yazamadım bir türlü.

Kafamın karışık olduğu bir dönem yaşıyorum.

Stresli ve yorucu geçiyor günler.Kendinize iyi bakın görüşmek üzere

kizlar herkese selam nasilsiniz?
topigi hic okuyamadim bu hafta. Sonunda muradima erdim yatagimizi aldik cok sukur Ikea'dan... Onu git al eve getir kur derken bi baktim saat gece 12 olmus. suan kocam sizdi yatiyor. Birde eve kitaplik aldik..Kitabimiz cok koyacak yer yoktu. Onuda aldik. bizde bebegin esyalarindan once kendi evimizi duzuyoruz. Ama cok yorgunum ev dandini. heryer batti. Yarinda temizlik yapicam. Isim cok anlayacaginiz.
Dualari bitirdimi herkes. Ben haftasonu tam okuyamadim. Yarim hala. duasi ne zaman yapilacak. Onagore bitireyim ..opuyorum yarin musait olunca okuyacam gecmisi

hünaydın kızlarrr giremedim hiç topiğe iş güç ben yine adet olcam bugün 30.günüm yaklaşık 15.günden beri gögüs ağrım var adet belirtileri hat safhada geçen sene mart ayında haimle kalmıştım düşüğümün üzerinden tam 9 ay geçti ilk bebeğe 5 ayda hamile kalmıştım hesaplarr hesaplarrr düşünemmek için neler yapıorum bilseniz ruh hastası temizlik delisi bi karıoldum çıktım örgüler dersler iş iş iş ama velet kafamda sürekli bide bu ay acaip rüyalar gördüm herkese anlatılmaz denen cinsten rüyalar hayrolsun kızlar ben yoruldum galiba gücüm kalmadı bu ay çalışmaymış falan istemiorum kafamıdinlicem hem nisan başı sınavlarım var ona odaklanmam lazım herkes iyidir umarım hepinizi öpüyom kocMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Taf maşallah güle güle byüsün içinde...

çok hoş olmuş canım. Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin inşallah.

taf, nasıl eğlenceli bir oda olmuş orası yaa.... allah güle güle yatırıp kullandırmak nasip etsin canım..süper olmuş...
herkese iyi geceler...
taf odanıza bayıldım...çok güzel olmuş...darısı bizim başımıza.
herkese iyi bir hafta diliyorum

Tesekkur ederiiim Allah hayirlisiyla yavruma kavusabilmeyi de nasip etsin insallah bir daha hicbirimize o kotu tecrubeyi yasatmasin insallah

Günaydın Hanımlar

Sizlri takipm ediyorum ama yazamadım bir türlü.

Kafamın karışık olduğu bir dönem yaşıyorum.

Stresli ve yorucu geçiyor günler.Kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Hayırdır canım? İnşallah sorun yoktur?

Canım sen bari olma ya. Bu ay Miniklerden ve senden bekliyoruz güzel haberleri... Adet olmak yasak...

Tesekkur ederiiim Allah hayirlisiyla yavruma kavusabilmeyi de nasip etsin insallah bir daha hicbirimize o kotu tecrubeyi yasatmasin insallah

Amin canım, amin...

selam kızlar. kendi kendime hamile miyim acaba diye asla düşünmeyecem diye söz vermiştim ancak yapamıyorum. hamilleik belirtileri mi psikolojim yine benmle oyun mu oynuyor hala anlayamadım.offff offff. gece yatmadan önce allaha allhım hamileysem bana bunu hissettir nolur diye dua etmiştim. rüyamda one step mi ne o testi biri bana getiriyor, kesin sonuç yapmalısın, neden bekliyorsun gibi şeyler söylüyor. yapıyorum tam sonuca bakıcam uyandım((( ağzımda iğrenç acımsı bi tat, aşırı derecede akıntı, kasık ağrıları zaten her zmanki gibi. ooooffff allahım beklemek ne zor ya. ama yine de düşünmeyecem hamileyim sanırım diye.

Hilal canım gerçekten çok sinir bozucu bir süreç. Ben adete 2 gün varken test yaptım. Çıkmadı. 2 gün de gecikti toplamda 6 tane test yapmışım. Çıkmadı ama adet gelene dek de biraz ümidim vardı. İnşallah vardır canım devamlı soruyorum adet günün ne zaman?

minicikumut hayırdır canım .inşallah önemli bi durum yoktur.

tafcım çok güzelmiş bebişin odası. gülel güle kullanın inşallah.

nazlım canım benim. buraya geldiğimden beri seni hep deli dolu biri olarak tanıdım. ne bu karamsarlık çılgın hatun. bırakmak pes etmek yok. öpüyorum bende.

ay abla sorma ya hem de ne sinir bozucu. dinlememeye çalışıyorum kendimi, inadına bişeyler belli ediyor kendini. sonra da hüsran. ama insan düşünmeden de edemiyor. 12si benim adet tarihim bir hafta var yani yine. her ay en siniri de beklemek(((

Chnb abla ve Hilal;

Çok şükür bir sorunum yok ama değişik bir psikoloji içine girdim.Herşeyi en çokta geçmişi sorgular oldum kafamda..

Yaşanmışlıkların kötü olanlarını hatırlayıp işkence ediyorum kendime.

Depresyon değil bu biliyorum sadece değişik bir süreç işte

Sizlerde iyisinizdir umarım..

evet canım ya benim mesai çok uzun birde eve git orda çalış haşatım çıkıyor. ilk defa bu ay bütün belirtiler vardı bi anda fossss canım okudum inşallah sen hamilesindir inşallahhhhhhh

hoşbulduk cnm inşallah allahım hepimize hayırlısıyla bebişler versin

Zaman zaman hepimize oluyor. Ben de bu aralar çekip gitmek istiyorum kimsenin olmadığı bir yere. Hatta daha fena bir düşünce: Zaman zaman hafızamı kaybetmek istiyorum geçmişte hiçbir şey hatırlamamak yeniden doğmuş gibi olmak...

Boşlukta gibi yaşıyorum bazen. Oğlum da olmasa kafayı yemiştim şimdiye kadar sanırım onun varlığı sorumluluklarım beni kendime getiriyor...

Nilde sorunu yanıtlamıştım tüp bebekle ilgili okudun mu?

canım çok geçmiş olsun allah sağlıklı bir bebek daha versinnn

kızlar herkese merhaba muhasebeciyim ya bu saate kadar bankalardaydım yeni geldim yemek yedim ve hemen size yazıyorum nasılsınız hepiniz

kızlar herkese merhaba muhasebeciyim ya bu saate kadar bankalardaydım yeni geldim yemek yedim ve hemen size yazıyorum nasılsınız hepiniz

Sağ olasın. Ben de okuldan geldim birazdan oğlum gelir ıspanak pişiriyorum:))

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…