Taf maşallah güle güle byüsün içinde...
çok hoş olmuş canım. Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin inşallah.
taf, nasıl eğlenceli bir oda olmuş orası yaa....allah güle güle yatırıp kullandırmak nasip etsin canım..süper olmuş...
herkese iyi geceler...
taf odanıza bayıldım...çok güzel olmuş...darısı bizim başımıza.
herkese iyi bir hafta diliyorum
Günaydın Hanımlar
Sizlri takipm ediyorum ama yazamadım bir türlü.
Kafamın karışık olduğu bir dönem yaşıyorum.
Stresli ve yorucu geçiyor günler.Kendinize iyi bakın görüşmek üzere
hünaydın kızlarrr giremedim hiç topiğe iş güç ben yine adet olcam bugün 30.günüm yaklaşık 15.günden beri gögüs ağrım var adet belirtileri hat safhada geçen sene mart ayında haimle kalmıştım düşüğümün üzerinden tam 9 ay geçti ilk bebeğe 5 ayda hamile kalmıştım hesaplarr hesaplarrr düşünemmek için neler yapıorum bilseniz ruh hastası temizlik delisi bi karıoldum çıktım örgüler dersler iş iş iş ama velet kafamda sürekli bide bu ay acaip rüyalar gördüm herkese anlatılmaz denen cinsten rüyalar hayrolsun kızlar ben yoruldum galiba gücüm kalmadı bu ay çalışmaymış falan istemiorum kafamıdinlicem hem nisan başı sınavlarım var ona odaklanmam lazım herkes iyidir umarım hepinizi öpüyom kocMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Tesekkur ederiiimAllah hayirlisiyla yavruma kavusabilmeyi de nasip etsin insallah bir daha hicbirimize o kotu tecrubeyi yasatmasin insallah
Hilal canım gerçekten çok sinir bozucu bir süreç. Ben adete 2 gün varken test yaptım. Çıkmadı. 2 gün de gecikti toplamda 6 tane test yapmışım.Çıkmadı ama adet gelene dek de biraz ümidim vardı. İnşallah vardır canım devamlı soruyorum adet günün ne zaman?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız. bugün bebek görmeye gittik. benim bebek özlemim yine arttı be bacılar((ne güzel şeyler bu bebekler ya. allahım o kokuları , uyuyuşları var ya bitiriyor beni.
nilde iş için allah yardımcın olsun canım. biraz daha iyisin okudum çok sevindim. inşallah birbirimize güzel haberler verdikçe ve bebeğimzi tekrar kucağımıza alınca daha da iyi olacağız. gerçekten de psikolojik olarak yaşadıklarımız bizi hmile olduğumuza inandırıyor. olmayınca da çok üzülüyoruz. geçen ay bende aynı şeyi yaşadım çok hüsran oldu benim için. bu ay bulantıdan,ağrıdan ölsem de hamilemiyim diye düşünmeyeceğim. inşallah sürpriz olur.
günlükcüm bebişler sağlıklı gelsin de kiloları veririz. eminim sen böyle de güzelsindir ancak tabi dikkat et yine de:)))) ya o nazlı kızını yerim ben. annesi yapacak arada yaramazlıklar:)))tatlım şu4+4+4 bizide mahvedecek sorma. yanlış bilmiyorsam 5 yaşını dolduranları alacaklar o da 2006 doğum oluyor.ama emin değilim. eşler meselesine gelince kadın ruhundan her zman analmıyorlar diyelim. tatlım erkeklerin canıdır arabalar yani benimkinin öyle. canı sıkılmış demekki. anlayış göster araba konusunda:))) geçen sene ufak bi kaza geçirmiştik arabanın önü gitmişti. öyle üzüldü tatlım görsen, ağlayacaktı nerdeyse. barışın hemen boşver.
renklim inşallah taşınma işi kolay geçiyordur canım. candaştan haber alan var mı buarada napmış rahim filmini.
kızlar duanıza ihtiyacım var adet başlar gibi az lekenmem oldu ama devamı gelmedi ağrım da yok geçti gibi biraz şişkinlik hissediyorum benim normal döngüme göre adet günüm salı ben de salıya kadar gelmezse bi test daha yapacam içimde garip bir umut var bi hayret edici durum daha kaynanam oğlun olsun die dua edip duruyo :) ona kızıp kız istiyorum ben allah benim gönlüme göre versin diyorum ama içimden allahım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek ver diyorum hiç önemli değil cinsiyeti kalp atışını duymak istiyorum cinsiyet heyecanı kıyafet almak odasını düzenlemek.. bende kiracıyım die kendi eşyalarımı çok özenerek almadım kullanışlı olmasına bakarak almıştım ama bebişim gelirse onunkini süslü yapacam loneliness cnm bu memlekete uygun bir oda yapacambi de loneliness cnm mesajını okurken de umut yeşerdi içimde garip bi his benimle olduğunu söylüyor ama allahım hayırlısını versin sağlıkla gelecek analı babalı büyüyecekse buyursun gelsin dört gözle bekliyorum ...
günlükcüm yorucu bir gün olmuş 4+4+4 sistemi sormuşsun benim şuan okuttuklarım 2005li cnm seneye 2006lılar başlayacak ama okuma yazma yaşı 6ya alındığı için 2007lerde başlatılır sanırım tabi bu sistem seneye uygulamaya geçmeme ihtimali yüksek bir yıl ertelenebilirmiş ertelenirse kızın için sorun kalmıyor değil mi alt yapı oluşturmak için pilot uygulama yaparlar die tahmin ediyoruz anasınıfı zorunluluğu da kalkıyor cnm.. 1. sınıf öğretmeni olarak 6 yaşı uygun bulmuyorum aslında bir de anasınıfı zorunluluğu devam etseydi keşke çocuk hem uyumu hem kalem tutmayı hem de okuma yazmayı ve en önemlisi de kuralları bir arada öğrenirken çok zorlanıyor şuan sınıfımın yarısı anasınıfına gitmiş yarısı gitmemiş özellikle ilk iki ay çok fark oluyor
chnb cnm bende senin gibi ikisinde de erken tutturdumya belki de umudum o yüzdendir gerçi sağlıklı olacağı zaman gelsin adet olursam ki bunada hazırladım kendimi yinede çok üzüleceğim biliyorum ama ablacım umutsuzluk yok kimse için yok bir hedefimiz var gün gelecek topiğimizi birlikte kapatacaz
loneliness cnm en güzel kararı vermişsin eminim yeni eşyada seni mutlu edecekti ama fırsatın olup da ücretsiz izin kullanırsan daha çok mutlu olacaksın allahım o günleri göstersin bak sen mutluluğunu yazacaksın bizde mutlu olacağız
nilde cnm üzülerek hoşgeldin diyorum inşallah tez zamanda güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
nazlım cnm sen ziya beye gidip gitmediğimi sormuştun sanırım cvp verdimmi hatırlamıyorum aklıma geldikusura bakma cnm buara dalgınım ziya beye gittim yumurta tembelliği teşhisi koydu folbiol ve bir de şeker ilacı verdi adını unuttum şimdi :) bebeğim oluşuyor fakat yumurtam gelişemiyormuş vitaminle destekleyecez dedi üç ay süre verdi korunmayı bırak adetin gecikince 10. gün gel dedi eğer gebe kalamazsam 3. aydan sonra adetimin 3. günü gidecem bu ay çalışmalara göre pek umudum yok ama bi his sardı beni ama bu ilk korunmasız ayda herkeste oluyor sanırım sen nasılsın bitiremedinmi işleri gel artık yine bol bol kaynatın okurken kızayım ne çok konuşmuşlar arkadaş oku oku bitmiyo deyim ama meraktan da her bir satırı tek tek okuyayım :) o günleri özledim
candas şimdi nişanda döktürüyordur değil mi bugünmüydü nişan duayı da yarın tamamlayacam zaten çok almamıştım ama fazlasını okuyabilirsem yazarım yine
ceza cnm sen de bugün görünmedin sanırım eee alışveriş yorgunluğu vardır şimdi bir de o güzel heyecan
hilal cnm senin bugün başını iyice ağrıttım zaten ama ilaç gibi kadınsın söyleyim :) ay bugün kendimi daha hafif hissediyorum :)
hello cnm sen nasılsın çınar paşamız nasıl oldu
renklim senden nrb cnm nasılsın
Chnb abla ve Hilal;
Çok şükür bir sorunum yok ama değişik bir psikoloji içine girdim.Herşeyi en çokta geçmişi sorgular oldum kafamda..
Yaşanmışlıkların kötü olanlarını hatırlayıp işkence ediyorum kendime.
Depresyon değil bu biliyorum sadece değişik bir süreç işte
Sizlerde iyisinizdir umarım..
Canım benim işler karışık biraz. Ben 4 gebelik yaşadım. 1. ve 4. olan 8 haftalık düşük.(İlki kendiliğinden 4. kürtajla)2. de zor da olsa dünyaya getirdiğim oğlum var. 7.5 yaşında. 3. de malesef 6 aylık erken doğdu ve 4 gün yaşayabildi malesef. 4. den sonra eşimde genetik sorun ortaya çıktı bu yüzden pgt denlen genetik açıdan sağlıklı embriyo seçildi 2 tane bulundu ama transfer günü gelişimleri durdu ve transfer olamadı malesef...
Pileo evet gaz sorunu zor bir süreç ama o zinco iyi gelecekse ver bebeğe de sana dayazık. Bir de gazını çıkarmadan yatırma. Uçak pozisyonunu tarif etmiştim Helloya kısa vadede iyi gelir. Bbeğin yüzü yere dönük şekilde sol kolunu bebeğin kolaltlarından geçir. Sağ kolunu da bebeğin bacak arasından geçir.Sağ elin açık şekilde bebeğin karnını sarsın. Aşağ yukarı ritmik hafifsalla... Çok zorlanınca battaiyede sallardık. Bir de onu yüzüstü göğsüne yatar yanağı yana. Sen de koltukta kaykılarak otur. Sağ sola hafifsalla.
Oğlum doğduğunda hastaneden çıktığımız ilk gün eşim bizimle aynı odada yattı.Tabi yanında yatacağım ben onun babasıyım dedi. 2. gün yorganını aldı içeri gitti....
evet canım okudum hepimiz ne aşamalardan geçmişiz bundan sonra güzel günler bizimle olsun
kızlar herkese merhaba muhasebeciyim ya bu saate kadar bankalardaydım yeni geldim yemek yedim ve hemen size yazıyorum nasılsınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?