Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydınnn.... ara ara giriyorum ama burdayım sakın gittim sanmayın takip ediyorum.bende 7 mayısta adet oldum.ama artık bıraktım düşünmeyeceğim hamileliği herkez gibi hayal kırıklığına uğruyorum ve onun stresi zaten kilomda var birazda kilolarımla uğraşayım dimi hayırlısı allahtan hepimiz için inşallah... senemcim senin adınada gerçekten çok mutlu oldum..allah devamını ve tamamını göstersin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve nazarlardan korusun inşallah..
tüm topüğün anneler gününüde kutlarım dün benim için çok güzel bir gündü umarım sizin içinde güzel geçirdiğiniz bir gün olmuştur...

kızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç hamileyimmm...
hiçbir belirti yok bende halada inanamıyorum sadece göğüslerim şişti okadar birazda akıntı var ..
insallah bu topikte bu ayda sizden hayırlı haberler bekliyorumm... dualarınızı esirgemeyin nolur çünki iş hamile kalmak diyoruz ama kalıncada bir panik başlıyor sağlıklı bir sekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin allah....
şimdi ben sizlere dua ediceğim ve hayırlı haberlerinizi bekliyeceğim....

Süper :)) ve de çok şükür bu ay bi hamile haberi alabildik.Canım Allah 9 ay sağlıkla senle kalmasını nasip etsin, sağlıcakla kucağına al inş :)) Kendine dikkat et artık tamam mı ? :) Nartanemize bi kardeş geldi nihayet :)))

merhaba arkadaslar bende bugün kürtaj oldum :2: :2: bebeğin kesesi bozuldugu için zaten en basından sorunlu bi gebelikti 22 yasında tatmıs oldum kürtajıda neyse artık hayırlısı buymuş üzülmüyorum pes etmek yok

Çok geçmiş olsun Burcu.. Ben seni yarışmadan beri takip ediyorum, hamile kalmana çok sevinmiştim. Bugün de bu haberi alınca üzüldüm...
Üzülmüyorum demişsin, üzülme de zaten.. Yola devam.. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.

Senin için çok sevindim canım.. Rabbim sağ salim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Tebrikler.

çok teşekkür ederim canlarımm,artık dualarım sizlerle nolur hadi artık kırmızı kart görmeyindee birlikte bebişlerimizi konuşalım hadii bende şimdi hem benim kucağıma sağlıklı bir sekilde alayım diye dua etcem hemde silerin karnışını doldursun allah diye dua etcemm

canım benimde ikinci bebişimdi ilki burdak, herkes gb 8 haftalıkken kalbi durmuştu 3 ay korunmuştum bu ay pek beklemiyodum çünki kocişle pek görüşememitik ama çok dua ettim sağlıkla olursa allah nasip etsin demiştim hiçbir belirtide yasamadım hamilelik üzerine sadece akıntım çoktu birde şişlik

hadi kızlarrr bebişlere çokkkk kardeş lazımmm

cok tşk ederim

burcucum geçmiş olsun çok yeni daha atamamışsındır üzerinden ama hem yasın genç hemde en kısa zamanda allah tekrar nasip eder üzülme bak sonuçta eşin ve sen sağlıklısınki bir gebelik yasadın oluyormuş işte bizlerde ilklerimizi kaybettik ama bak tekrardan oldu allah sizlerede verecek ben eminim ama bir müddet dinlen acelen yoksa sana tavsiye en az 3 ay derim hemde adet döngün bir düzene otursun olurmu?? bak ben 31 yasındayım burada öyle benim gb olanklar var daha hiç üzülme anlıcan seninde bu topikte alıcaz haberlerinii herkes gibi...insallahhh

çok sevindim canım inşallah bu kez bir sorun çıkmaz da sağ salim alırsın kucağına...senem bilgi vere vere bizlere bıkmıştı artık sıra sendekaç çıktı kan sonucun?

boşver takma kafana..erkekler aynı..ağlamak istemezddim ama malesef tutamadım..kendine ii bak çıkıyorum hemen misafirlerim gelecek öptm kib

süper bir haber bu yaa çok sevindim Allah nazarlardan korusun bu sefer yavrunu sağlıkla bağışlasın sizlere inşallah
Sırayla böyle güzel haberler alalım inşallah birbirimizden moral olsun bu bizlere

selam arkdşlar.geçen hafta düşük yaptım 8 hafta 5 günlktü.fakat doktor her zman kesenin küçük oldğunu geç döllenme olduğunu söyleyip duryordu.oysa öyleçok sevinmiştmki bende eşimde.havalara uçmuştuk.kan testinde öğrenmştik.kısmetimz değilmiş. doktor kürtaj dedi benmde kanamalarm vardı diye ben kendilğmden düşrmek istedğimi söyledm.bana dört gün sonra tekrar gel felan dedi.kontrole gitğmde şükr parça felan kalmamıştı.ve şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktor korunun felan demedi.çok üzgnm yatıyorum kalkıyorum bebeği unutamıyorum .allah kimseye vermesn.bende kendimi tek düşnüyordum .burda sizlerinde yazdıklarınızı okuynca çok kişinin bu acıyı yaşadığını anladım hepimize geçmiş olsun yüce allah hepimize tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin inşallah....

geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle acı yaşatmasın yine de şükretmek lazım beterin beteri var...:97: İnşallah bundan sonraki hamileliklerinden sağlıklı evlatların olur kendiliğinden düşük olduysa yani kürtaj olmadıysan bence korunmana gerek yok. Kürtajda ilk adete kadar korunmak yeterli bence sonra korunmanın anlamı yok çünkü sağlıklı ortam hazırsa tutunuyor bebek diğer türlü zaten tutunamaz:26:

çok geçmiş olsun canım.Rabbim bi daha yaşatmasın.madem drun bişey söylemedi sende ilk reglini bekle.sonra korunmayı bırak tabi kendinide hazır hissediyosan.

bende 18 şubatta kürtaj oldum.buay mayısta yani hamile ksalmak istiyorum.6 haziran evlilik yıldönümümüz kocişime müjdeli haber vermek şistiyorum

tebrik ederimmm Allah kucagina almayi nasip etsin insallah coook sevindim bizlere moral oluyor ne guzel masallah eee 2.hamisi bulduk.. sira 3.de Anneler kutlu olsun ..

Bu arada hem Senemin hemde ilerde anne olacak tum adaylarin Anneler gununu kutluyorum.

selam kızlar yamatake gözün aydın allah tamamına erdirsin çok sevindim 2. lik sana nasipmiş,
burcu geçmiş olsun canım bizde 29umuzda tattık daha gençsin yaş sıkıntın yok hayırlısı olsun.

candaş hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin bebekler

destina hoşgeldin kendine çok iyi bak.

senem ve diğer arkadaşlar ben 4 gün falan yokum,bilgisayarım bozuldu, eşimin bilgisayarından nete girmek pek hoşuma gitmiyor görüşene kadar sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…