Sağ olasın. Ben de okuldan geldim birazdan oğlum gelir ıspanak pişiriyorum:))
Sen nasılsın?
iyiyim bende hala işteyim oh ne güzel eve geldin yemek bile yapıyosun ne mutlu sana oğluşun kaç yaşında
bende okudum iskenderi çok beğenmiştim
7.5 yaşında canım. Yemek işi sıkıntı ne yapayım sorun oluyor...
Elif Şafak'ı seviyorum. Bir kadın yazarak başarılı yazar az ve o bence başarılı... İskender de güzeldi bence en güzel romanı mıydı diye sorulursa değildi bence. Ben Pinhan'ı, Bitpalas'ı çok iyibulmuştum. Baba ve Piç de öyle...
Chnb abla ve Hilal;
Çok şükür bir sorunum yok ama değişik bir psikoloji içine girdim.Herşeyi en çokta geçmişi sorgular oldum kafamda..
Yaşanmışlıkların kötü olanlarını hatırlayıp işkence ediyorum kendime.
Depresyon değil bu biliyorum sadece değişik bir süreç işte
Sizlerde iyisinizdir umarım..
evet canım ya benim mesai çok uzun birde eve git orda çalış haşatım çıkıyor. ilk defa bu ay bütün belirtiler vardı bi anda fossss canım okudum inşallah sen hamilesindir inşallahhhhhhh
allah yardımcın olsun canım. inşallah bakalım bekleyip görecez. ben iyiyim bu arada. sen nasılsın.
Konunun baslığıyla yakından ilgilendiğim icin içerigindeki yazılanların tamamını okumadan konuya girdim.
Ben yaklasık 5 hafta önce kürtaj oldum ama hala ara kanamaarım geliyor özellikle iliskiden sonra kanamalar devam ederken hamile kalma sansım 0 bunuda biliyorum ama kulaktan dolma bilgilerle kürtaj olan kadının hamile kalma sansının cok az oldugunu duymustum bu yüzden cok endiseliyim ya hamile kalmazsam diye yarın lina sağlık merkezinde yeniden kontrole gideceğim kanamalarımın hala neden devam ettigi konusunda...
aranızda kürtajdan hemen sonra hamile kalan varmı?
merhaba bildiği kadarıyla kürtajdan sonra 5 haftadır devam eden kanmalar birza fazla bunun için doktora gitmeni öneririm.ayrıca kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gitmen gerkiyordu gittin sanırım.ayrıca kanaman devam ederken ilişkiye girmen doğru değil doktorlar böyle söylüyor.kürtajın iyi yapıldıysa ve başka bir sorunun yoksa hamile kalmaman için bir neden yok burda bildiğim kadarıyla kürtajdan belli bir süre sonra hamile kalanlar var
kürtajdan 1 hafta sonra doktoruma kontrole gittim herhangi bir sorun olmadıgını kanamaların normal oldugunu soyledı normalde kürtajdan 3 hafta sonra benim kanamam durmustu zaten kanama olurken iliskiye girmem fakat kanama yokken iliskiden sonra kanamam oldu cok fazla degildi yanlız bu kanama penbeye yakındı yarın tekrar kontrole gidecegim ama korkuyorum bir sıkıntı olabilirmi diye
hiç sorma 8 den sonra yemek yapma işi çok zor oluyo ama ne yaparsın mecbur işte.
ayşe kulin,buket uzunlarında güzel kitapları var ben elif şafak'ın aşk ve iskenderi okudum beğendim.ahmet ümit iskender pala jean chrisstophe garange dan brown çok seviyorum kitapları harika bence küçük arı'yı yeni bitirdim şu anda da kış bahçesini okuyorum.gece kitap okumadan uyuyamıyorum eşimde yat uykunu al diyor ama alışkanlık işte
Konunun baslığıyla yakından ilgilendiğim icin içerigindeki yazılanların tamamını okumadan konuya girdim.
Ben yaklasık 5 hafta önce kürtaj oldum ama hala ara kanamaarım geliyor özellikle iliskiden sonra kanamalar devam ederken hamile kalma sansım 0 bunuda biliyorum ama kulaktan dolma bilgilerle kürtaj olan kadının hamile kalma sansının cok az oldugunu duymustum bu yüzden cok endiseliyim ya hamile kalmazsam diye yarın lina sağlık merkezinde yeniden kontrole gideceğim kanamalarımın hala neden devam ettigi konusunda...
aranızda kürtajdan hemen sonra hamile kalan varmı?
aşk köpekliktir okudum hikayeler güzeldi.ama sana istanbul hatırası kukla kar kokusu babı esrar beyoğlu rapsodisi bunlar aklıma gelen tavsiye ederim kavimide oku gerçekten güzeller biraz fazla oldu ama severim polisiyeyi anlamışsındır seninde önereceğin varsa sevinirim canım
chnb abla leyla alexandre cavelius...bosnahersek savaşında tutsak tutulan işkence gören türk kızı leyla yı anlatıyor..çok güzel bir kitap..insan üzülüyor okudukça.gerçekleri daha iyi anlıyorsun 93-95 li yılları anlatıyor..bu kitaptada leyla hamile:)şuan o sayfaları okuyorum..
nazlım umarım adet olmazsın..inşallah....
nuraycım bende daha bitiremedim..anladığım kadarı ile cumaya kadar bitirelim..candas cuma gelince duasını yapar..
kızlar nasılsınız?hepinize iyi akşamlar..
Yine hamile yani. Babası kim? Tecavüze uğramamıştır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?