- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.521
senemcim nasılsın senin deneyimlerine ihtiyacım var bende kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor birde akıntı ki onu hiç sevmiyorum beni korkutuyor,sende ilk zamanlarda nasıldı tedirginlik varmıydı ben stres yapmıcam diyorum habire kendime innan kendi kendime konuşur oldumKızlar ben de pek uğrayamadım ne zamandır. Yamatake çooook sevindimTebrikler Canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kitycim özledim yahu! Bir türlü karşılaşamadık. Nasılsın?
Ceza kuşum kıyamam ben senin gözünden akan yaşlara. Güzel yürekli öğretmenim benim, sen o miniklere sevgini böyle akıttığın sürece de Allah da senin yüzünü güldrecek!
Candas'ım takma kafana hiçkimseyi. Bizi bizden başkası anlamaz yavrum ya. Ancak bebiş olunca sevmeyi bilecekler, elletmiycez minişlerimizi kimselere hıh
Taf'ım , ovülasyon uzmanım:13: Bu topikten çıkacak hamişlerin sana duası çok olacak gibiSen neler yapıyorsun?
Pren, Passiffloraa,Citaknuray ve aklıma şu anda gelemeyen diğer yeni arkadaşlar. Bakın açıldık artık, tutabilene aşkolsun! Moral bozmak yok. Zaten hamiş olunca moral bozacak şey çokYaz geldi, vitrinlere bakamıyorum, geçen yaz olduğumdan 10 kilo fazlayım. Kızacaksınız belki bunu mu takıyorsun diye ama hamişş olun da görün takılıp takılmadığını Onun dışında iyiyiz. Büyüyoruz. İkili test sonuçlarımızı bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı, hepimizin...
senemcim nasılsın senin deneyimlerine ihtiyacım var bende kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor birde akıntı ki onu hiç sevmiyorum beni korkutuyor,sende ilk zamanlarda nasıldı tedirginlik varmıydı ben stres yapmıcam diyorum habire kendime innan kendi kendime konuşur oldum.... senin nasıl gidiyor umarım hersey yolundadır..
Canım ben ilk haftalar deli gibiydim. Kasık ağrısı ilk zamnalr çok normal. Benim özellikle sol kasıkta oluyordu. Bebeğin orada yerleştiğini anlamıştım, öyle de çıktı. Ama biliyo musun, dış gebelik mi, şu mu bu mu diye kafayı yiyecektim. Burada bile sürekli o sayfalara baktım. Sol kasığımda hafif bir şişlik vardı hatta. Gazdan oluyormuş, öğrendim sonra :) Her belirtiyi takip etme sakın. Akıntı açık renk ve kokusuz, kaşıntısızsa korkma. Kahverengi akıntı da daha önceden olmuş kanamaya işaret eder. Mutlaka doktoruna haber ver. Progesteron eksikliğinden olabiliyor. Hiç kötü düşünme. Bir de kimseye söyleme daha. Çünkü onlara karşı sorumluluk hissedip daha çok korkuyorsun sonra. Ancak unutma ki düşüklerin %90'ı kötü tesadüf. Bir daha olacak diye bişey yok.Bu yeni ve pırıl pırıl bir hamilelik. Tdını çıkar
öncelikle çokkk tesekkür ederim hepinize inanıyorumki (çünki bende öyledim) bu topikte hamile haberi duyunca hepimiz çok seviniyoruz ve kendimiz hamile kalmış gb hissediyoruz.ilk sizlerle zaten paylaşmak istedim onun haricinde inannın eşim hariç anneme bile demedim. evet kürtaj sonrası hamilelik....... neden böyle dedim çoookk istiyoruz bir o kan tahlili 5 i geçsin dualar ediyoruz çift çizgi çıksın aynen bende öyle yaptım ama gelin görünki onlar olunca şimdi daha farklı stresler başlıyorrr kalbim pır pır , elbet stres yapmıcam diyorum ama her tuvalete gidişte ki hamilesin diye sık sık idrara çıkıyosun yeminle altıma prd koydum tuvalet kağıdıyla silmicemki panik olmayım diye o duygu inanılmaz bişey kızlar ama şunuda biliyorum inanmmak inanmak. ve inanmak ben bu bebişi istiyorumm ve ona dört elle sarıldım ne gerekiyorsa yapcam onun için.senem önde gidiyor bana bir yol ısık insallah şu sıkıntılı 3 ay bir an önce biter ve bu arada sizlerin haberleri gelirse bende daha çok motive olcam hadi kızlar beni yalnız bırakmayınnnn nolurrrrr... sizleri seviyorummm dualarım hep sizinleee.
bu arada ilk kan testim 411 çıktı bir arkadaşım sormuştu bakalım şimdi kese görmeye perşembeye:)....sizi habersiz bırakmam merak etmeyin , iğne progestron haftada bir kalçadan ,corasprrin her gün ve elevite başladım doktorum söyledi bu arada dip nott.:)....
Pasiflora cım; sen konuya vakıfsın biliyosun ....
Öncelikle preseed annemiz seneme nazar duaları ederk başlıyorum...Allah korusun senemden , yamatakeden ve tüm hamilelerden....
Sorum şu;
Kızlar kafamı karıştıran birşey var bugün.Bi arkadaş preseedin düşük yaptığı konusunda ısrarlı açıkçası çekindim.Dr u da kullanma birdaha demiş.Ben hepimzin yaşadığı düşükler sebebiyle olduğunu ancak jel kullanıldığı için suçlusunun jel olduğunu düşündüm.Bu ayda kullanmayı düşünüyodum muallakta kaldım...Gerçi eşime çok kırgın ve kızgınım izin almaktan vazgeçeğim sanırm, ama yinede olası durumda aklımda olsun diye sizin fikirlerinizi alayım ....
Kızlar ben de pek uğrayamadım ne zamandır. Yamatake çooook sevindimTebrikler Canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kitycim özledim yahu! Bir türlü karşılaşamadık. Nasılsın?
Ceza kuşum kıyamam ben senin gözünden akan yaşlara. Güzel yürekli öğretmenim benim, sen o miniklere sevgini böyle akıttığın sürece de Allah da senin yüzünü güldrecek!
Candas'ım takma kafana hiçkimseyi. Bizi bizden başkası anlamaz yavrum ya. Ancak bebiş olunca sevmeyi bilecekler, elletmiycez minişlerimizi kimselere hıh
Taf'ım , ovülasyon uzmanım:13: Bu topikten çıkacak hamişlerin sana duası çok olacak gibiSen neler yapıyorsun?
Pren, Passiffloraa,Citaknuray ve aklıma şu anda gelemeyen diğer yeni arkadaşlar. Bakın açıldık artık, tutabilene aşkolsun! Moral bozmak yok. Zaten hamiş olunca moral bozacak şey çokYaz geldi, vitrinlere bakamıyorum, geçen yaz olduğumdan 10 kilo fazlayım. Kızacaksınız belki bunu mu takıyorsun diye ama hamişş olun da görün takılıp takılmadığını Onun dışında iyiyiz. Büyüyoruz. İkili test sonuçlarımızı bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı, hepimizin...
rabbim nazarlardan esirgesin
kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
canım sallama kaynanayı valla eşinle mutluysan vız gelsin kim ne derse desin şonuçta oğlu bak ne çilelerle ne dualarla evlat sahibi olmak istiyoruz bakalım oğlumuz olsun biz nasıl kaynana olcaz:) onunda oğlu kıskanıyorlar işte napcan alttan al büyügün nede olsa sen kulaklarını tıka göbişini doldurmaya bak ,bir gelsin torun nasıl değişiyorlar insallah tez sürede sende hamiş olursunn bikere oldu bu sitede herkesin bir kere oldu sonuçta olabiliyor ister tüp ister normal yolla allah olduruyorsa inan tekrarlıcak bunu unutma ve canını sıkma stres konusuna gelince amann herkes gb stresliyiz olmasa stress olsa stresss hayat bu sanırsamm ama ben şimdi bugün biraz daha inanıyorum biraz daha hevesliyim haatta içimden ikizzzz üçüzzz bebekler diliyorummmm...tebrikler,Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inş.. Dua ediyorum senin içi.bizim gibi kötü tecrübesi olanlar için çok zor endişelenmemek biliyorum ama pozitif olmaya çalış
bir süre geçsin tekrar denicem 8 ayda toplam hamile kaldım sayılır ilkinde gerçi iki ay yumurtlamalara dikkat etmedim 5 ay ettim 6. ayda hamile kaldım inş bu sefer uzamaz bu kadar
tepemde kaynanam varken strestende olmaz bu sefer diye düşünüyorum
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç hamileyimmm...
hiçbir belirti yok bende halada inanamıyorum sadece göğüslerim şişti okadar birazda akıntı var ..
insallah bu topikte bu ayda sizden hayırlı haberler bekliyorumm... dualarınızı esirgemeyin nolur çünki iş hamile kalmak diyoruz ama kalıncada bir panik başlıyor sağlıklı bir sekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin allah....
şimdi ben sizlere dua ediceğim ve hayırlı haberlerinizi bekliyeceğim....
Pasiflora cım; sen konuya vakıfsın biliyosun ....
Öncelikle preseed annemiz seneme nazar duaları ederk başlıyorum...Allah korusun senemden , yamatakeden ve tüm hamilelerden....
Sorum şu;
Kızlar kafamı karıştıran birşey var bugün.Bi arkadaş preseedin düşük yaptığı konusunda ısrarlı açıkçası çekindim.Dr u da kullanma birdaha demiş.Ben hepimzin yaşadığı düşükler sebebiyle olduğunu ancak jel kullanıldığı için suçlusunun jel olduğunu düşündüm.Bu ayda kullanmayı düşünüyodum muallakta kaldım...Gerçi eşime çok kırgın ve kızgınım izin almaktan vazgeçeğim sanırm, ama yinede olası durumda aklımda olsun diye sizin fikirlerinizi alayım ....
canım gözünaydın allah nazarlardan saklaın hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
canım benim çoookkk teşşeküür ederim allah tez sürede sizlerinde göbişlerini doldurmasını istiyorum bu heyecan dolu günleri gelin hep birlikte göğüs gerelim dualarım sizlerle hadiii mayıssss uğurlu olcak insallah....
bende öyle düşünüyorum ama kafamı çok karıştırdıevet preseed annelerimizi allah nazarlardan korusun...
canım burdanda yazayım...
ben kürtaj sonrası kontrole gittiğimde doktoruma sordum..
gittiğim doktor doç. yurtiçi ve yurtdışında birçok seminer toplantı vb.koşturan biri..
bana bikaç konferansta konusu geçtiğini...
hamile klamyı kolyalaştırdığı savunanlar olduğunu tabi bunun tam tersini bir işe yaramadığını düşünler olduğunu soyledi..
bana kullanmanda bir sakınca yok..
sadece çok umut bağlama bunu kullandım kesin hamile kalacağım diye dedi..
birde işin maddi tarafını soyledi oldukça pahalı dedi..
ama düşük meselesini sormadım..
yani o zamanlar boyle düşükler olduğunu bilmiyordum...
ama dediğim gibi
benim tüp bebekti preseed yoktu..
seçilmiş sperm ve yumurtadan seçilmiş sağlıklı bir embriyo vardı..
sonuç hüsran oldu..
birazda kaderci olmak lazım sanırım bu noktada..
gerçekten herşeyin bir zamanı bir saati var..
o zman bizim için geldiğinde önünde hiçbir engel duramayacak diye düşünüyorum..
hepimiz hakkında hayırlısı....
candaşım preseed konusunda bir fikrim yok ama şunu demeliyimki biliyosun eşim doktor ve bir çok kadın doğumcu arkadaşı var drlerin dediklerine göre eğer sağlıksız bir bebekse vucut direk bebişi atıyormuş kim ne kullanırsa kullansın vız yanii bak kuzenim 4aylık olacak hamile ilk aylardan beri kanama var ama bebek maşallah öyle sıkı tutmuşki kanama kesilmediği halde maşallah bebiş sağlıklı,sonra dün en yakın arkadaşım aradı 2.ye hamiş 4 aylık birde kıbrısta ilkide 5 sene sonra olmuştu sorunluydu şimdi bunu hissetmemiş bile hatta butun yapılması gereken testleri kıbrısta olduğu için yaptıramamış bile allah yeterki istesin inan buna bizlerde eminim sağlıklı bir şekilde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza....amaa nedense hep aklım sende nolur üzme tatlı canını sakın ağlama bak hersey stres hayat bu yasıyacağız gör bakkkk o güzel günler çokkk yakında senin içinnnn.. öpüyorumm
canım haklısın belkide bende bazen bu erkeklere sinir oluyorum bizler gb düşünmüyorlar, belki bizden çok istiyorlar ama hissettirmiyorlar,anlam veremiyorsun akıllarına duygularına...annelik işte çokk farklı biz doğustan bu duyguyla doğduğumuz için hassas ve bir okadarda agrasif oluyoruz düzelirsiniz bak gör bebiş içine bir girsin o kocalar nasıl oluyor biliyormusunnnn ahhh ahhh birde bana sor şimdi bizimki günde 5 kez arıyor aramayan adam....
işte birde o mesele var zaten, içine düşsede bizimki zor bi durum olacak.O Çorluda ben ankarada.Haftada 1,5 gün görüşcez.Geri bütün yük bende.Mantıklı mı ? Hayır? Eşim kavuşmak için bu kadar fedakarlığı hakediyo mu? ona da hayır... Keşke inat etsemde yapmıyroum istemiyorum diye diretsem.Zorlukları çok olacak, bilmeme rağmen sırf taşıdığım korkular için bu kadar fedakarlığa evet diyorum.Bilmiyorum artık hayırlısı.Rabbim bilir ona kalmış, zorluyacaksa işmizi şuanda değil ama çokta bekletmeden vakit gelince göndersin mucizeyi diyorum.Yok eğer hayır katacaksa iyi olacaksa olsun erkence.Bilemedim ben.
Aman neyse ya çok dağıtmaın malum çok kızgınım ... Hepiniz ayrı ayrı çok desteksiniz biliyorum ama sizinde daha fazla keyfinizi kaçırmayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?