arkadaslar, kurtajdan ne kadar sure sonra ilk regl'inizi oldunuz acaba? benim tam 31 gun oldu, hala tik yok? endiselenmeli miyim?
slm arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuc 9,41 cıktı hamile olabilr miyim ???
canım 1,5 aya kadar normal diyorlar bekle bakalım biraz
slm arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuc 9,41 cıktı hamile olabilr miyim ???
Ben kürtajdan 26 gün sonra oldum. Sonra 32 gündeoldum....
inş canım çok beklemeden bebeğine kavuşursun, benimde ilk bebeğim olacak eğer olursa.evet yeniyim ben.hoşbuldum inşallah ikinciside sağlıklarla gelir mutlu eder annesini.benim hiç bebeğim yok 26 haziranda evlendim eylül de hamile kaldım kasım da bebeğimin kalbi durdu uzun uğraşlardan sonra kürtaj oldum şimdi denemelerdeyiz.inşallah en kısa zamanda tutar hepimizin de inşallah buranın en yaşlısı benim galiba 37 yaşındayım doktorum bi sorunun yok diyor bekliyorum canım işte
ikizdi canım, benim ailemde de var eşimin ailesinde de.ama eşimin ailesindeki yaşamamış, benim kardeşlerim ikiz bizzat, ama o gen kardeşlerimden değil teyzemden gelmiş dr un dediği, çünkü teyzem tek yumurta ikiziymiş, kardeşlerim çift.yani 1 kız 1 erkek.inş bir kez daha allah bu şansı verir ve ikiz anneleri olmak kısmet olur.istiyosan inş darısıda sana :)candaş hatırlatmak istemem canım ama ikiz miydi(( bilmiyordum. hangi tarafta var ikizler
bende okurum canım.benimde sizler için okumam gerekiyorsa bende okuyum canım okunacak kişiye fazla yüklenmesin ben de okuyum ne kadar çok kişi okursa dua sahibine biraz daha az düşer gibime geliyor tabiki doğru anladıysam canım tabiki isterseniz daha yeniyim ya
tamam canım bitince yazarsan iyi olur çok sağolselam kizlar nasilsiniz?
candascim olzlettin kendini cnim yaa:)) hayirli ugrulu olsun nisaniniz .Allah bi yastikta kocatsin.. BU arada maviler fena yakismis haaa face'i yaktin valla
birde candascim benim duam yarim kaldi.. Burda kermes oldu. Bisiler yaptik kermese, birde oraya gidip yardim ettim baya yoruldum simdi uyuyacam biraz.. bugunler yogun gecti.. haberin olsun canim. benimde bugun yarin biter...
opuyorum bye bye kizlar
canım ya artık gimtişlerdir rahatlarsın diycem ama onların siniri 1 ay daha idare eder seni diye düşünüyorum. eşin demeseymiş keşke, hep ne çekiyosak eşlerimizin iyi niyetinden çekiyoruz, inş sağlıklı olsun diye dua etcez bundan sonra, kayganada yola gelmiş ki dikkat et diyor baksana.selam ben geldim kızlar. öncelikle güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah tüm topiğimizin göbüşüne tez zamanda bir minik kondursun dualarım hepiniz için ama sizde bana dua edin lütfen benim asıl sınavım 17 martta olacak allahım bu defa pıt pıtları duymayı bana da nasip etsin.. yazılanları takip ediyorum ama yazarken pc sorun veriyor tekrar yazmak zor geliyor fırsat bulup yazınca söyleyeceklerimi unutuyorum bunlardan bir tanesi ceza için
ceza cnm seni ve öğrencini yürekten kutluyorum ne gurur verici bişeydir rabbim bize de tattırır inşallah benimde iki öğrenci pazartesi istiklal marşının 1. kıtasını okuyacaklar ama okulda :)
günlük cnm sana da yazmayı unutmuşum nasılsın cnm seni biraz endişeli gördüm ama hak da veriyorum bugün bir haber de biz duyduk gerildim ağustosa kadar seminerlerimiz olacakmış yani 2 ay olan tatilimiz 1 aya iniyoröğrencisiz okulda oturmamızın devlete nasıl bir yararı olacak anlamıyorum buarada bugün misafirlikteydik ve orda konusu geçti yaş konusunda geri adım atılacakmış sanırım yine 7 yaş olacak eğer olmazsa da tutanakla bir sene bekletebilirsiniz cnm kas gelişimi tamamlanmamıştır die sınıf öğretmeni müdür veli birlikte evrak hazırlıyor.. burda tanıdığım bir öğretmen 8yaşında başlattı oğlunu okula ve daha verimli olduğunu söylemişti..
minicikumut ve hilal kızlar bende kafayı yiyecek haldeydim artık konuşulanlara kendmi veremiyordum ve unutkanlık başlamıştı hala var :) ama allah bu sıkıntılı dönemimde yüzüme güldü inşallah devamı gelir ve kızlar inşallah size de bebişlerle umudu getirir rabbim büyük her yaşattığının br karşılığı mutlaka vardır
loneliness cnm yarın güzel haberle gelirsin inşallah
datlum cnm sana da geçmiş olsun rahatsızlığını duydum ama bi çözüm önerim olmadığı için yazamadım atlatmışsın sanırım artık gelsin bebişler
peppe cnm özlemişiz seni de. ziya beye başladık işte cnm memnunda kaldım tam benlikmiş bu adam ben böyle çılgın insanları seviyorum :) kocacığım duymasın bir daha götürmez beni ziyaya :) haber vermedim cnm gecikmeden 10 gün sonra gel demişti cuma günü cuma günü ararım cumartesi de giderim
nazlım candas renkli hello nuray nasılsınız kızlar.. hepinize güzel haftasonları diliyorum ben yarınlıkta diş sıkmakla meşgul olacağım 3-4 gibi giderler sanırım bizim memlekete merkezden araba var eşim götürecek yolcu etmeye ben gitmeyecem yolculuk tehlikeli olabilir die o kadar gün geçti saatler geçmio sanki
eğer bir sıkıntı yoksa 3 ay yeter bencede, 6 ay çok uzun.bizler ilk adetten sonra korunmayı bırakmıştık.merhaba arkadaşlar bende bebeğimin kalp atışları durduğu için geçen hafta küretaj olmak zorunda kaldım, çok acı bişey Allah kimsenin başına vermesin ama mutlaka vardır bundada bir hayır deyip kendimi avutmaya çalışıyorum Rabbim benim durumumda olan herkese sabır versin ve tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah...
aranızda tekrardan hamile kalanlar olmuş ne güzel inşallah sorunsuz bir hamilelikle bebeklerinize sağlıcakla kavuşursunuz. banada doktorum 6 ay korunun dedi ama ben araştırdım birçok yerde 3 ay yeterli diye yazıyo benim için daha erken ama napsam bilemedim.
inş doğru değildir ve süpriz yapar bebeğin, seninde 2. deneme mi bu ?evet duramadım test yaptım evde. tabiki sonuç negafif((( yine de bekliycem bakalım 2-3 gün.
canım artık geçmişi unut boşverr. biraz sinirlerin bozuldu ama geçti gitti gözün aydın diyelim. duana bende başlarım canım bitirelim 17si olmadan tabi sıradaki arkadaş kimdi bilemiyorum ama o kabul ederse. ah canım meşgul olacak bişey yok ki ne yazık ki. allahtan okul var. okul zamanı aklıma gelmiyor, ya eve gelince(( neyse hayırlısı olsun.
bende ankaradayım, aydınlıkevlerde oturuyorum.canım ben muhasebeciyim ankarada yaşıyorum ya sen?
eşinde biraz değişik davranmış, ah bu eşler ahhh.sen cevabı güzel vermişsin. benim saf eşimde yemek konusunda aynısını yapardı önceleri sinir olurdum ki hafttasonu bende buna benzer bişey yaşadım.eşimin teyzesi var anlaşamıyorum sevmiyorum umreye gidecek 3. kez.telefon edelim dönüşlerinde hoşgeldin deriz dedim, tama dedi çünkü gidince laf sokuyolar bende bişey diyorum geriliyrouz karşılıklı.cuma akşam k.validemlerde denk geldik teyzeyle, eşim ne des beğenirsin, teyze yarın size uğrayacaz ! sinirimden çatladım bende.neymiş efendim dua isteyecekmiş tayini için, iyi de beni kandırmadın mı şimdi gitmeyeceğiz deyip karşımda teyze size uğrayacağız diyerekten.sinir oldum ya, yok arkadaş bu erkeklerden adam olmaz.kızlar bugüne hiç bakamadan yazıyorum....sinirlerim tepemde çünkü yazmazsam da orta yerimden çatlıcam sinirden:)) kaynanamların faturalarını netten ödüyorum..ama banka işlem parası alıyor...biz bunu kaynanama söylemedik daha doğrusu eşim söyleyemiyor fatura fiyatı çoğaldıkça işlem ücretide artıyor...neyse biz heray extra 15- 20 tl onlar için veriyoruz yani...dün ödediğim faturayı 5 tl eksik göndermiş hanım demişki geçen aydan 5 tl kalmıştı sizde bende dedimki heee öylemi...akşam bir ona sinir oldummu eşime dedim neden işlem ücreti alındığını söylemiyorsun boşver dedi...niye boşvereyim canım 5 tlyi madem hesaplıyor...ayrıca biz interneti limitsiz yaptık dedikki eğer ortak ödeyeceksek limitsiz yapıcaz görümcelerde tamam dediler ilk aylar verdiler sonra onuda kestiler...onada çözüm var sözleşme ağustosta doluyor kapatıcam vınn araştırıp vınn alıcam bu arada sizin netler ne tavsiyeniz ne kızlar? ben bide ayrıca ayda 20 tl haybeye ev tel faturası ödüyorum...neyse fatura olayına döneyim sabah kalktım sinirim geçmemiş:)) faceden görümceme anlattım durumu annene söyle beni yanlış anlar dedim...içimide döktüm bir güzel görümcemide görmedim henüz:)) kabul etmiyorsa siz kendiniz yatırın dedim...bunların üzerine bugün bebek görmeye gittim eşimede dedimki anneme geçerim sende oraya gelirsin...tamam dedi...geldi tam o sırada anneme misafirde geldimi...eşim eve gidelim dedi zaten annem kirvelere gidelim demişti dedi...benim tepem yine attımı...annemde kadın eşim geliyor diye yemek yaptı...yemeği yemedik gidelim dedik annem ısrar etti dedim evde yemek var...sonra geldik bey efendi demezmi annemler yemeğe çeğırmıştıda ben yok demiştim gel yemek yiyelim git yee dedim...ben çıktım eve geldim o aşağıya girdi...patlayacağım bugün sanırım bir gelsin yukarı görümcem geldi kapıya vurdu açmadım zaten sinirliyim bide ona çatarsam tam olur diyee...ayyyyyy rahatladım biraz:))
Gzdirmeye başladık bile. Buralarda hava pek güzel. Ama kanguruyu daha çok seviyor. İşe başladım yaMaşallah canım Nehir koca kız olmuş. Pusete koyup gezdirirsin bu yaz. Maşallah, maşallah...
İşe başladın mı?
selam kızlar.
candaşım canım benim ikiz olmasını isterim ben ya. önceki hamileliğimde rüyamda hep ikiz bebek görüyordum, rüyalarımda hep ikizdi bebklerim. benim teyzemin de ikizi var. olma ihtimali var mı yani:))))dün biraz araştırdım ikiz gebeliklerde doğal olarak iki kat risk varmış her konuda. oyüzden sağlıklı olsun da tek olsun dedim:)))) inşallah herşey gönlümüzce olsun canım benim. bu arada adamakıllı ilk çalışma ayım bakalım bekliyoruz.
inş canım çok beklemeden bebeğine kavuşursun, benimde ilk bebeğim olacak eğer olursa.
ikizdi canım, benim ailemde de var eşimin ailesinde de.ama eşimin ailesindeki yaşamamış, benim kardeşlerim ikiz bizzat, ama o gen kardeşlerimden değil teyzemden gelmiş dr un dediği, çünkü teyzem tek yumurta ikiziymiş, kardeşlerim çift.yani 1 kız 1 erkek.inş bir kez daha allah bu şansı verir ve ikiz anneleri olmak kısmet olur.istiyosan inş darısıda sana :)
bende okurum canım.
tamam canım bitince yazarsan iyi olur çok sağol
canım ya artık gimtişlerdir rahatlarsın diycem ama onların siniri 1 ay daha idare eder seni diye düşünüyorum. eşin demeseymiş keşke, hep ne çekiyosak eşlerimizin iyi niyetinden çekiyoruz, inş sağlıklı olsun diye dua etcez bundan sonra, kayganada yola gelmiş ki dikkat et diyor baksana.
eğer bir sıkıntı yoksa 3 ay yeter bencede, 6 ay çok uzun.bizler ilk adetten sonra korunmayı bırakmıştık.
]
inş doğru değildir ve süpriz yapar bebeğin, seninde 2. deneme mi bu ?
bende ankaradayım, aydınlıkevlerde oturuyorum.
eşinde biraz değişik davranmış, ah bu eşler ahhh.sen cevabı güzel vermişsin. benim saf eşimde yemek konusunda aynısını yapardı önceleri sinir olurdum ki hafttasonu bende buna benzer bişey yaşadım.eşimin teyzesi var anlaşamıyorum sevmiyorum umreye gidecek 3. kez.telefon edelim dönüşlerinde hoşgeldin deriz dedim, tama dedi çünkü gidince laf sokuyolar bende bişey diyorum geriliyrouz karşılıklı.cuma akşam k.validemlerde denk geldik teyzeyle, eşim ne des beğenirsin, teyze yarın size uğrayacaz ! sinirimden çatladım bende.neymiş efendim dua isteyecekmiş tayini için, iyi de beni kandırmadın mı şimdi gitmeyeceğiz deyip karşımda teyze size uğrayacağız diyerekten.sinir oldum ya, yok arkadaş bu erkeklerden adam olmaz.
m
herkese günaydın , haftasonu karmatenin konserindeydik yine :) süperdi tabi, eşim gitti, çalışmalar bitti ama sanırım yumurtlama günü bugün ama dün başlangıçtı.henüz yumurtlama testimi yapmadım o zman emin olcam.bissürü horon vurduk :) cuma günü fetihe gittik, güzeldi gerçekten.ve aynı akşam kaybdenler kulubünü izledik, öldüm gülmekten ya ne acayip bi film, acayip bişeydi, sapıkça.sanırım o yüzden değişik geldik, tavsiye edermiyim, eşinizle izleyeceksiniz sadece evet, ama asla başkasıyla izlemeyin, eşinizle izlersenizde tehlikeli olabilr, gerçi eski bir film ama biz ancak fırsat yarattık.
ee sizler nasılsınız ?
minikler, bende 400 tane alabilirm ama ne zmana bitecek acele mi ? benim duamdan eksiklerde var epeyce onuda tamamlayacağımda ...
merhaba kızlar bugün tüm gün temizlikle uğraştım eşim de evde yoktu birazdan da yemek yapacam sayfamızı bi prenses kaplamış :)
senem cnm tşk ederim nehir hanımda maşallah büyümüş artık havalar güzelleşince anne kız gezmelere de başlarsınız
nilde cnm ben bursadayım öğretmenim (1. sınıf okutuyorum )
chnb ablacım bana kalırsa da bir gün de olsa kandır eşini ben de bu ay üç defa kandırabildim umudum yoktu ama rabbim büyük hilale katılıyorum bir ay uzun bir süre denemekte fayda var tabi ama olmazsa da sigortan devreye girecekmiş nasip belki ondan faydalanman en hayırlısıdır..
günlük cnm okudum seni de üzmüşler cnm ben çok yıprandım 40 gün geçtiyse benden 40 yıl gitti onların isteğide bizim yıpranmamız üzülmemiz değil mi? yapılması gerekeni yapmışsın kapını kapat kızlarınla hayatın tadına var cnm.. mutluluğunla kudurt onları.. küçük meleğinde nasibiyle gelir inşallah size şans getirir..
Günaydıııın kızlar
Kızlar benim adetlerim normalde 5 gün sürerdi.Hiç şaşırdığını görmemiştim.
3. günde kesildi birden.İster istemez evham yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?