Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuc 9,41 cıktı hamile olabilr miyim ???

arkadaslar, kurtajdan ne kadar sure sonra ilk regl'inizi oldunuz acaba? benim tam 31 gun oldu, hala tik yok? endiselenmeli miyim?

canım 1,5 aya kadar normal diyorlar bekle bakalım biraz

slm arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuc 9,41 cıktı hamile olabilr miyim ???

bazı bünyelerde 10 a kadar hcg hormonu olabiliyormuş 2 gün sonra tekrar yaptır yükselmişse hamilesindir.:26:

Canım duruma göre değişir. Bu sayfada yazdığına göre kürtaj yaşadın.Yakın bir zamanda yaşadıysan vücut sıfırlamamışolabilir.Yakın dönmede gebelik olmadıysa önceden bence hamile olabilirsin . Adetine ne kadar var? Bir iki gün sonra tekrarlat...

Ben kürtajdan 26 gün sonra oldum. Sonra 32 gündeoldum....

Ben kürtajdan 26 gün sonra oldum. Sonra 32 gündeoldum....

cok sagol chnb...gebelik psikolojisinden kurtulup yeni denemelere baslamak icin biran once adet olmak istiyorum. hala olmayinca kendimi hala gebeymisim gibi hissediyorum. soyle sancili agrili bir regl sart kendime gelebilmem icin

Son düzenleme:
anammm minikler sen hamile misin kesinleşti mi aşkolsun niye bana demiyorsun, çok sevindim mevlam tamamına erdirsin. Sana yazdığım duaları oku bol bol. Çok öpüyorum Allaha emanet olun

günlük canım senin işinde zor anlayışsız insanların içinde ama napıcan geçecek bu günler, eşinde benimkine çok benziyor :) sabırrr

inş canım çok beklemeden bebeğine kavuşursun, benimde ilk bebeğim olacak eğer olursa.
candaş hatırlatmak istemem canım ama ikiz miydi(( bilmiyordum. hangi tarafta var ikizler
ikizdi canım, benim ailemde de var eşimin ailesinde de.ama eşimin ailesindeki yaşamamış, benim kardeşlerim ikiz bizzat, ama o gen kardeşlerimden değil teyzemden gelmiş dr un dediği, çünkü teyzem tek yumurta ikiziymiş, kardeşlerim çift.yani 1 kız 1 erkek.inş bir kez daha allah bu şansı verir ve ikiz anneleri olmak kısmet olur.istiyosan inş darısıda sana :)
bende okurum canım.
tamam canım bitince yazarsan iyi olur çok sağol
canım ya artık gimtişlerdir rahatlarsın diycem ama onların siniri 1 ay daha idare eder seni diye düşünüyorum. eşin demeseymiş keşke, hep ne çekiyosak eşlerimizin iyi niyetinden çekiyoruz, inş sağlıklı olsun diye dua etcez bundan sonra, kayganada yola gelmiş ki dikkat et diyor baksana.
eğer bir sıkıntı yoksa 3 ay yeter bencede, 6 ay çok uzun.bizler ilk adetten sonra korunmayı bırakmıştık.
]

evet duramadım test yaptım evde. tabiki sonuç negafif((( yine de bekliycem bakalım 2-3 gün.
inş doğru değildir ve süpriz yapar bebeğin, seninde 2. deneme mi bu ?

canım ben muhasebeciyim ankarada yaşıyorum ya sen?
bende ankaradayım, aydınlıkevlerde oturuyorum.
eşinde biraz değişik davranmış, ah bu eşler ahhh.sen cevabı güzel vermişsin. benim saf eşimde yemek konusunda aynısını yapardı önceleri sinir olurdum ki hafttasonu bende buna benzer bişey yaşadım.eşimin teyzesi var anlaşamıyorum sevmiyorum umreye gidecek 3. kez.telefon edelim dönüşlerinde hoşgeldin deriz dedim, tama dedi çünkü gidince laf sokuyolar bende bişey diyorum geriliyrouz karşılıklı.cuma akşam k.validemlerde denk geldik teyzeyle, eşim ne des beğenirsin, teyze yarın size uğrayacaz ! sinirimden çatladım bende.neymiş efendim dua isteyecekmiş tayini için, iyi de beni kandırmadın mı şimdi gitmeyeceğiz deyip karşımda teyze size uğrayacağız diyerekten.sinir oldum ya, yok arkadaş bu erkeklerden adam olmaz.
m

herkese günaydın , haftasonu karmatenin konserindeydik yine :) süperdi tabi, eşim gitti, çalışmalar bitti ama sanırım yumurtlama günü bugün ama dün başlangıçtı.henüz yumurtlama testimi yapmadım o zman emin olcam.bissürü horon vurduk :) cuma günü fetihe gittik, güzeldi gerçekten.ve aynı akşam kaybdenler kulubünü izledik, öldüm gülmekten ya ne acayip bi film, acayip bişeydi, sapıkça.sanırım o yüzden değişik geldik, tavsiye edermiyim, eşinizle izleyeceksiniz sadece evet, ama asla başkasıyla izlemeyin, eşinizle izlersenizde tehlikeli olabilr, gerçi eski bir film ama biz ancak fırsat yarattık.

ee sizler nasılsınız ?

minikler, bende 400 tane alabilirm ama ne zmana bitecek acele mi ? benim duamdan eksiklerde var epeyce onuda tamamlayacağımda ...

Maşallah canım Nehir koca kız olmuş. Pusete koyup gezdirirsin bu yaz. Maşallah, maşallah...
İşe başladın mı?
Gzdirmeye başladık bile. Buralarda hava pek güzel. Ama kanguruyu daha çok seviyor. İşe başladım ya Zor oldu ama alıştım sayılır artık.

selam kızlar.

candaşım canım benim ikiz olmasını isterim ben ya. önceki hamileliğimde rüyamda hep ikiz bebek görüyordum, rüyalarımda hep ikizdi bebklerim. benim teyzemin de ikizi var. olma ihtimali var mı yani:))))dün biraz araştırdım ikiz gebeliklerde doğal olarak iki kat risk varmış her konuda. oyüzden sağlıklı olsun da tek olsun dedim:)))) inşallah herşey gönlümüzce olsun canım benim. bu arada adamakıllı ilk çalışma ayım bakalım bekliyoruz.

risk iki katmış, ilk başlarda bende ondan mı oldu acaba dedim hep, ama haklısın önce sağlıklı olsun tek çift fark etmez.tabi şans var, zaten ikiz geni kadından geliyormuş.yumurtalar çifte çatlamazsa ikiz gebelik oluşamazmış.erkeğin etkisi 0 mış yani, ama takdir allahtan o da ayrı. inş bu ay rast gelir canım ya.

selam canlarım...

sağolun kızlar ayy o gün ben yazdıktan sonra eşim yukarı geldi tekrar dönemedim size...ben barutum tabii...eşim bana bakıyor bişey dicek diyemiyor:) sonra yavaştan yavaştan açıldı...adam beni çözmüş artık:) annemler kirvelere bebek görmeye gideceklermiş bende dedimki biz daha hediyemizi almadık hediyeyi alınca beraber gideriz dedim dedi...sonra internet faturasını niye hiç vermiyonuz demiş görümceme oda demişki ben sizi düşünüyorum doğuma yakın toplu vericem demiş inşallah dedim bende:)) sonra dediki hadi amcanın kızına gidelim:)) sonra benim ağzım kulaklarımda tabii...öyle konuştum sonra geçti sinirim...

chnb, evet bu erkeklere anlam vermek zor...bizimkide para konusunda uzun bir hikayemiz var:)) 2 sene önce eltim 2 milyar aldı bizden abiniz yurt dışından gelsin hemen vericem dedi olaydan 2 ay sonra abi geldi paranın üzerinden geçeli 2 sene olacak bizim para hala gelecek ama kadının niyeti farklıymış vermemekmiş bakalım ne olacak...bizim oturduğumuz evde daha önceden kaynım oturuyormuş ben evlenmeden 2 sene çnce eşini ve çocuğunuda alıp yurt dışına gitmiş sonra biz eşimle evlenmeye karar verdik kaynanam oğlunu aramış doğan evlenecek eğer geldiğinizde burda oturmayacaksanız o geçsin eve demiş abide biz orda oturmayacağız demiş bu arada eltim kaynanamlardan çok çekmiş giderken demişki ben gelince asla burda oturmayacağım yenikent diye bir yer var biraz daha elit biyer orada oturacağım demiş ama kadının düşüncesi bizim oturduğumuz evi kiraya verip kendi kirasını vermekmiş tabii onlar yurt dışından gelene kadar kimsenin bundan haberi yoktu ben evlendim 2 sene sonra geldiler ama nasıl bir geliş anlatamam beni ilk defa gördü kadın sanki düşmanını görmiş gibi çünkü evini almışız kızınada kaynanamlarla ne yaşamışsa hepsini bir güzel anlatıp nefreti aşılamışmı kızla beni tanıştırdılar görümcem eşim falan hepimiz varız bu arada kız 9 yaşlarında hııı biliyorum bizim evimizi evimizden alanlar demezmi bizimkilerin hepsi şok neyse o günden beri bizimle mesafeli zaten kaynanamlarada hiç gelmiyorlar senede 2 bayram oda olmasa gelmeyecekler yani işte evlerini aldığımız için paramızı vermeyecekmiş...sizinkinin yine emeklisi varmış canım inşallah verir...

candaş, maşallah eşine buyur burdan yak yani ayyy böyle durumları bende yaşıyorum ne sıkıcı ne iğrenç hele birde sevmediğin bir kişiyse bazen afedersin mala bağlanıyorlar kız insan nasıl gıcık oluyor yaa...biz onlara sormadan adım atmıyoz onlar kafalarına göre takılabiliyorlar...eşim benim sinirli olduğumu biliyorya korkuyor bazen:)) geçen araba için masraf çıkmış iş yerinden sanayiye gitmiş beni arıyor şu kadar falan diye bende yaptır artık mecbur napalım dedim...akşam eve gelmiş diyorki masraf bayağı olduya seni aradım patrona sorayım olmaz derse yaptırmayayım dedim diyor:)) ama dediğin gibi yinede adam olmaz bunlar:))

minikler, canım ne işi yaaa napıyosun bırak işi gücü afedersin evi pislikde götürseki olmaz o kadarda boşver yaa 4 ay bişey yapmadım ben canım şimdide her gün değil arada yapıyorum canımız çok yandı dikkat et canım allah korusun...

loneliness, nasıl oldun?

hellom, sorma canım yaa bi gıcık 1 saat sonra düzeldi:))

senem, ayy iklim nehiri görünce doğacak minik kızım geldi aklıma yaa ne güzel bişey maşallah büyüdüde gülücükler saçıyor...allah size bağışlasın...

hilal, meraktayım?

selam kızlar hepiniz nasılsınız tek tek soracaktım ama yemek ve kızıma tatlı yapacağım...öpüyorum...

canım bende k.esattayım

canım benim halamlar bursada çok severim bursayı

kızlar selam

nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti ben bu hafta hiç dinlenemedim ölüyorum yorgunluktan birde benim pzt çok yoğun olurum.sizler neler yapıyorsunuz?

hayırlısı tabi candaşım. herşey bahane. allahım istedikten sonra ikiz de olsa sapasağlam doğar. benim de adet olmam gerekiyordu bugün hala olmadım. test yaptım negatif çıkıyor, muhtemelen psikolojik olarak gecikti. bakalım hayırlısı.

günlük sağol canım benim beklemedeyim daha. dua edin benim için. eşler ne yazık ki yapıyorlar arada bizi üzecek şeyler. ama sonra kendilerini çabuk affettirmeyi de biliyorlar:)))

nilde ben iyiyim canım sağol. sen yorulmuşsun kıyamam. dikkat et kendine çok yorma.

renklim napıyosun nerelerdesin internet bağlanmadı sanırım. özledik.

minikler sen nasılsın canım. temizlik falan yapmışsın. dikkat et canım benim yorma kendini bu aralar.

kızlar herkes iyi umarım.

Günaydıııın kızlar

Kızlar benim adetlerim normalde 5 gün sürerdi.Hiç şaşırdığını görmemiştim.

3. günde kesildi birden.İster istemez evham yaptım.

günaydın kızlar .. hilalcim bende özlüyorm sizleri.. internet bağlatmıycaz bi süre.. candaşım tefrciyelerine devam ediyorum 500 var bende.. adet olunca yarım kaldı bitirir sana haber ederim..

dün dr a gittim ultrasnla baktı alttan bişe yok dedi. tahliller eksik dedi hormona bakan makine arızalıymış ondan dedi..adetin 3. günü tekrar gel dedi. eşimde bugün tekrar spermiogram vermeye gitti..
sizler nasılsınz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…