Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bak zamanında iki tane birden olmuş. umudunun daha yüksek olması lazım. inşallah tekrar olur.
nişanınızda hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.

ay heyecan yaptım şimdi. inşallah hayırlı bir nedenden gecikmiştir adetin.

Günaydıııın kızlar

Kızlar benim adetlerim normalde 5 gün sürerdi.Hiç şaşırdığını görmemiştim.

3. günde kesildi birden.İster istemez evham yaptım.

canım miktarı da az mıydı?bazıları böyle olay yaşıyor ve hamile oluyor. üstüne görme diyorlar.

günlükçüm, maşallah sizin sülale ne kadar kalabalık. hem eşinin hem senin. bir de yakın oturunca problemler çok oluyor galiba. ondan geriliyorsun.

nildecim, nasıl oldun?biraz daha topladın mı kendini?

bu arada anadolu liselerine giriş sınavım vardı ya?? ben onu kaçırdım kızlaar.. pazar günü sanıyordum sınavı meğer c.tesi miş ..mahvoldum yandım tutuştum ama olan oldu.. haftasonum berbat geçti bu yüzden.. kafamda sürekli tahliller kaygana derdi bi ton zımbırtı olunca .. sınavın tarihini kontrol etmedim..

Renklicim bir daha ki ayda böyle bir durumla karşılaşırsam doktorumla görüşürüm.

Tahlillerinin eksik olabileceğini tahmin etmiştim.İnşallah bu ay adet olmazsında teste falan gerek kalmaz

Loneliness;benim hamile kalma şansım çok çok küçük bir ihtimal,çünkü korunuyorum.Sanırım stres kaynaklı oldu bu durum.

düzeltmişsiniz sonra en azından bu güzel :) valla dengesizler, ben eşime böyle yapmadığımı söylüyorum yalancı çıkarıyo, zaten sğolsun hiç kendi yapmadıklarını hatırlamaz, beni hayalinde oynatır o durumlarda.sen de yapıyosun ya diye, başa gelen çekilir misali napalım :)
canım bende k.esattayım
inş bir gün görüşmekte kısmet olur.
testlere ben hiç güvenmiyorum ama biz beklentiye girmeyelim tabi.inş bekletmeden gelsin annesine minik güzellik.
Günaydıııın kızlar

Kızlar benim adetlerim normalde 5 gün sürerdi.Hiç şaşırdığını görmemiştim.

3. günde kesildi birden.İster istemez evham yaptım.
canım diğer ayda öyle olursa bi dr a görünürsün zaten ama umraım 1 defalıktır yada gebeliktendir diyeceğimde korunuyosun hala değil mi ?
canım çok sağol ya inş, bir kez daha kısmet olru.yani annelik, insan ister istemez ümidini yitiriyo.bu ayda mesela yumurtlama gününe denk gelemedik öncesine denk geldi, bu ay geç çatladı.beklemiyorum ama yinede allahtan ümit kesilmez.mesajını aldım canım da cevap veremedim, allah razı olsun dualar çin.çok sağol.okuyanların ağzına sağlık, inş sizlerede şifa olsun dualarımız.

canım ya kötü olmuş ama canın sağolsun napalım, test sonuçlarına ne dedi dr, rahim testi yapılacakmıymış ? birde sen duayı okuyabildin mi ? işlerin vardı sanırım ama ?

canım yazdım ama sen görmedin sanırım... 500 taneyi tamamlayacam yarım kaldı, bitirince sana yazarım,duasını ne zaman yapacaksın? benim hem taşınma hemde adet girdi araya ondan dolayı yarım kaldı canım..rabbim dualarımızı kabul etsin canım rabbim tez zamanda bebeklerini sana yollasın..

canım test sonuçlarım normalmiş ultrasonla alttan baktı canımı çok yaktı eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı.. adetin 3. günü tekrar gel tahlil için dedi.. 1 ay daha bekleyecem. devlet hastanesinden de randevu aldım yarın ona gidecem bide bakalım o ne diyecek..

kızlarrr tahlilimin geri kalanı çıkmışş prolaktin ve lh

prolaktinim yüksek çıkmış 23,85 normal aralık 4,79-23,3
lh 10,79

ah canım valla felaketim birde grip olacak gibiyim baş ağrısı çok işim de çokkkk izin de alamam hadi hayırlısı bakalım sende dikkat et kendine birde kan dan baktır belki pozitif çıkarrr inşallah da çıkar dualarım seninle

yok canım nerdeee ama ne yaparsın çalışmaya devam sen nasılsın bebiş iyimi?

bende çok isterim görüşmeyi tatlım benim iş yerim tunalı hilmide

günaydın kızlar...

renkliatlas, ayy kötü bir durum sınavı kaçırmışsın canım üzüldüm gerçekten...üniv. bende bir vize kaçırmıştım saate yanlış bakmışız arkadaşımla ben sınava gidiyoruz bir baktık bizim sınıf sınavdan çıkmış geliyor:))

candaş, yaa sorma aynı durum bendede var eşim benide o duruma sokuyor..bende yalandan nefret ederim kötüde olsa herşeyin gerçeğidir ilgilendiğim, eşim bazen sende şöyle yapmıştın falan der bende şaşırım benmi benimkide çok unutkandır heralde oda kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi görüyor:)) doğru canım yapıcak bişey yok başa gelen çekiliyor...

loneliness, kalabalığız hakkaten bide akrabalık ilişkileri bizde biraz kuvvetli anne tarafımda çok ama onlar uzak oldukları için birtek tel ile görüşüyoruz...burda halam var,kızı, amcamın kızı,halamın yine bir kızı,iki kızıda istanbulda var onlarda sık sık gelir, bir halamda istanbulda var onlar gelir sık sık ,onunda kızı var onun kaynanası burda oda sık sık geliyor:)) annem 9 kardeş babam 5 kardeş eşim 9 kardeş işte çok olunca her kafadan bir ses çıkıyor...ama çok şükür aşılmayacak problemlerde olmuyor...

minicikumut, bence stresle alakalı canım bir daha ki ay rahat olursan olmaz diye düşünüyorum canım....

hilal, canım naptın okuldasın sanırım...

minikler, 3 gün kaldı müjdemize değilmi?

nazlımm...nerelerdesin?

nilde, günaydın yorgunluk yorgunluk kadınların çilesi, iş ve ev olması kötü canım bende çalışırken hayatı sadece temizlik ve çalışma olarak yaşıyordum şimdi ise yan gel yat:)) bazen sıkışıyoruz bende çalışayım falan diyorum eşim yok artık bundan sonra sen çocuklarımıza bak diyor biliyorki çocuk bakmak daha zor şimdi ona sadece çocukla oyun oynamak kalıyor...okul başlasa bile biliyorki ben daha çok ilgileneceğim:))

aynen canım ya ama allahım can sağlığı versin üstesinden geliyoruz işte bir şekilde sen şimdi bebişlerinle ilgilen dikkatli ol sağlıcakla al kucağına sonra istersen çalışırsın azıcık keyif yap bencede bizim yerimizede ayaklarını uzat ama iş yapma bırak nasıl olsa olur işler

sağlık olsun canım. herşey kısmetle. vardır bir hayır.
prolaktin de bildiğim kadarıyla stresle ilgili bi hormon. ilçala düşerebiliyor.

canım inş grip olmazsın, bende gribimm, çok feci hemde.ateşimde varmış arkadaşlar dedi bakıp.izin istesem verirlerde izinden yeni döndüm yüzüm yok
tamam canım beklerim ben, eğer ben fazlasını okursam konuşuruz yine.duamın acelesi yok benimde eksiklerim var.uygunsa 19 marta yapabilirim.testler çıkmış normalmiş, şükürler olsun.inş hayırlısıyla gelsin, ben şimdi rahim filmine umut bağladım onu çekince hamile kalcakmışım gibi, olmazsa yine hüsran.
bende çok isterim görüşmeyi tatlım benim iş yerim tunalı hilmide
inş , güzel olur :) bende bahçeli 7. caddedeyim fazla uzak sayılmayız.
valla bizim kocalar aynıymış :) yine en kötü halleri böyle olsun ya, sen nasılsın ? kızlar nasıl :)

hayırlı olur inş canım.burdan kimsenin yanlış anlayacağını düşünmüyorum ben, zaten orayada yazdım . kendi adıma istesemde bıradan kopamam :) hamişleri, bebeklileri özlerim :)

selam kızlar. yine adet, yine hüsran. yine yeni beklentiler. bu ay da bebek beni pas geçti. güçlü olmak ne kadar zor böyle. can acımasına neden engel olunamıyor. ne zaman bizim de yüzümüz gülecek. kafamda binlerce cevapsız soru. hamilelik için onca uğraş, sonrasında dertler yine bitmeyecek 9 ay sağlıkla alabilecek miyim kucağıma telaşı. hamilelik için her ay beklemek, sonrasında 9 ay beklemek. ömür geçiyor. kürtaj olalı 4 ay olacak. daha kaç dört aylar geçecek. bu can acısı ne zaman bitecek. daha çok yenisin diyeceksiniz ama nerden bileceğiz daha çok sürmeyeceğini. hayatta hiç bişeyin garantisi yok. böyle durumlarda böyle konuştukça isyan ediyor olmaktan korkuyorum. ama engel olamıyorum inanın neden diye sormaya. karın ağrısı ömrümde hissetmek istemeyeceğim bir rahatsızlk, kırmızı renk sevemeyeceğim bir renk oldu.bebeğime hamileyken gelen kandan sonra daha ne kadar bu kırmızıyı göreceğim.kızlar canım yanıyor olamıyorum engel. allahım ben de istiyorum, anne olmak istiyorum nolur.neyse kızlar içim öyle dolu yine bikaç günde toparlarım kendimi herhalde. hepizinzi öpüyorum.kendinize iyi bakın

ne denir ki ? çok haklısıni yenisi eskisi olmaz ki b konuda, dilerim daha çok zmanlar geçmez.anne olamam korkusu, evladını kaybetme korkusu gerçekten acıların byüğü allahım tekrarını ne bizlere ne başkalarına tattırmasın inş.dilerim son hüzünler son gözyaşları olur.seviyoruz seni unutma.

hilalcim hatırlıyormusun seninle sohbet etmiştik sana dedimki topiğe hamile olduğumu yazamıyorum bekleyenlere haksızlık yapmış gibi hissediyorum kendimi demiştim rabbimin kime ne zaman ne vereceğini kimden ne alacağını kimse bilemez tabiki bizim elimden duadan başka bişey gelmez insanlara nasıl teselli verilir onu bile beceremem ama tam 7 aydır hamile arkadaşımla okula git gel yaptık topu topu 10 öğretmen sağa dönsen görüyorsun sola dönsen görüyorsun beta değerimin düşmeye başladığını 24 kasımda öğrendim okulda kutlama var sarıldım hamileye ağladım beni anlayan mı oldu hayır geldim buraya yazdım ne günler geçirdim hamile kalamadan beklemek mi zor yoksa 2. kez düşürmek mi die sordum yine aynısını soruyorum allahım kucağıma aldıracakmı bişeyle karşılaşsam bir daha toparlanırmıyım kolay hamile kalsam da kalmak ister miyim.. allahım herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin..
günlükcüm cuma akşamına aldım randevuyu..

Minicikler canım, cumaya güzel haberlerle gel inşallah. Güzel düşünelim güzerl olsun inşallah...

Hilal benzer şeyi ben de yaşadım bu ay. Ama hep hayırlısnı diledim canım. Hayırlı olacak ayda gelsin belki vücudun ancak toparladı üzülme lütfen...

Renkli sınavı kaçırmışsın. Kafa kalıyor insanda yoğunluktan?

Candaş geçmişolsun canım...

Kızlar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…