- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.261
hilalcim hatırlıyormusun seninle sohbet etmiştik sana dedimki topiğe hamile olduğumu yazamıyorum bekleyenlere haksızlık yapmış gibi hissediyorum kendimi demiştim rabbimin kime ne zaman ne vereceğini kimden ne alacağını kimse bilemez tabiki bizim elimden duadan başka bişey gelmez insanlara nasıl teselli verilir onu bile beceremem ama tam 7 aydır hamile arkadaşımla okula git gel yaptık topu topu 10 öğretmen sağa dönsen görüyorsun sola dönsen görüyorsun beta değerimin düşmeye başladığını 24 kasımda öğrendim okulda kutlama var sarıldım hamileye ağladım beni anlayan mı oldu hayır geldim buraya yazdım ne günler geçirdim hamile kalamadan beklemek mi zor yoksa 2. kez düşürmek mi die sordum yine aynısını soruyorum allahım kucağıma aldıracakmı bişeyle karşılaşsam bir daha toparlanırmıyım kolay hamile kalsam da kalmak ister miyim.. allahım herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin..
günlükcüm cuma akşamına aldım randevuyu..
minikler, canım çok haklısın.yapacak birşey yo.haksızlık ne kelime ? sen 2 kez yaşadın bu acıyı, bu da başka zordur.Allah tekrarından esirgesin inş.herşeyi tesadüfi yaşıyoruz, bende bu gebeliğin için iyi şeyler hissediyorum.hatta cinsiyet bile tahmin etcem :) erkek olcak, güzel bi hamilelik geçireceksin.nasipsiz sopa bile yenmez der büyükler, bizlerind vakti dolar elbet.napalım bekleyeceğiz :)
chnb, teşekkürler ablacım.sen nasılsın ? ben işte bildiğin gibi hasta.
canım inş grip olmazsın, bende gribimm, çok feci hemde.ateşimde varmış arkadaşlar dedi bakıp.izin istesem verirlerde izinden yeni döndüm yüzüm yok
tamam canım beklerim ben, eğer ben fazlasını okursam konuşuruz yine.duamın acelesi yok benimde eksiklerim var.uygunsa 19 marta yapabilirim.testler çıkmış normalmiş, şükürler olsun.inş hayırlısıyla gelsin, ben şimdi rahim filmine umut bağladım onu çekince hamile kalcakmışım gibi, olmazsa yine hüsran.
inş , güzel olur :) bende bahçeli 7. caddedeyim fazla uzak sayılmayız.
valla bizim kocalar aynıymış :) yine en kötü halleri böyle olsun ya, sen nasılsın ? kızlar nasıl :)
hayırlı olur inş canım.burdan kimsenin yanlış anlayacağını düşünmüyorum ben, zaten orayada yazdım . kendi adıma istesemde bıradan kopamam :) hamişleri, bebeklileri özlerim :)
selam kızlar. yine adet, yine hüsran. yine yeni beklentiler. bu ay da bebek beni pas geçti. güçlü olmak ne kadar zor böyle. can acımasına neden engel olunamıyor. ne zaman bizim de yüzümüz gülecek. kafamda binlerce cevapsız soru. hamilelik için onca uğraş, sonrasında dertler yine bitmeyecek 9 ay sağlıkla alabilecek miyim kucağıma telaşı. hamilelik için her ay beklemek, sonrasında 9 ay beklemek. ömür geçiyor. kürtaj olalı 4 ay olacak. daha kaç dört aylar geçecek. bu can acısı ne zaman bitecek. daha çok yenisin diyeceksiniz ama nerden bileceğiz daha çok sürmeyeceğini. hayatta hiç bişeyin garantisi yok. böyle durumlarda böyle konuştukça isyan ediyor olmaktan korkuyorum. ama engel olamıyorum inanın neden diye sormaya. karın ağrısı ömrümde hissetmek istemeyeceğim bir rahatsızlk, kırmızı renk sevemeyeceğim bir renk oldu.bebeğime hamileyken gelen kandan sonra daha ne kadar bu kırmızıyı göreceğim.kızlar canım yanıyor olamıyorum engel. allahım ben de istiyorum, anne olmak istiyorum nolur.neyse kızlar içim öyle dolu yine bikaç günde toparlarım kendimi herhalde. hepizinzi öpüyorum.kendinize iyi bakın
hilalcim hatırlıyormusun seninle sohbet etmiştik sana dedimki topiğe hamile olduğumu yazamıyorum bekleyenlere haksızlık yapmış gibi hissediyorum kendimi demiştim rabbimin kime ne zaman ne vereceğini kimden ne alacağını kimse bilemez tabiki bizim elimden duadan başka bişey gelmez insanlara nasıl teselli verilir onu bile beceremem ama tam 7 aydır hamile arkadaşımla okula git gel yaptık topu topu 10 öğretmen sağa dönsen görüyorsun sola dönsen görüyorsun beta değerimin düşmeye başladığını 24 kasımda öğrendim okulda kutlama var sarıldım hamileye ağladım beni anlayan mı oldu hayır geldim buraya yazdım ne günler geçirdim hamile kalamadan beklemek mi zor yoksa 2. kez düşürmek mi die sordum yine aynısını soruyorum allahım kucağıma aldıracakmı bişeyle karşılaşsam bir daha toparlanırmıyım kolay hamile kalsam da kalmak ister miyim.. allahım herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin..
günlükcüm cuma akşamına aldım randevuyu..
Minicikler canım, cumaya güzel haberlerle gel inşallah. Güzel düşünelim güzerl olsun inşallah...
Hilal benzer şeyi ben de yaşadım bu ay. Ama hep hayırlısnı diledim canım. Hayırlı olacak ayda gelsin belki vücudun ancak toparladı üzülme lütfen...
Renkli sınavı kaçırmışsın. Kafa kalıyor insanda yoğunluktan?
Candaş geçmişolsun canım...
Kızlar nasılsınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...1678-bebegimizi-kaybettik-umudumuzu-asla.html
hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarım topiğime davetlidir.. yeni tablo hazırlıycam inşallah..arada orayada burayada takılırsınız öyle umuyorum..kimse yanlış anlamasın..
saol canım iyiyiz biraz grip hali var ama ayaktayım mecburen sen nasılsın günün nasıl geçti
allah analı babalı büyütsün inş , darısı sana ve hepimize olsun.yine alırsın kucağına ya :) amin.Ben de iyiyim canım alt komşum doğum yapmış ona baktım sağ olsun al kucağına dedi öyle fesadı yoktur, ama alamadım ellerim de soğuktu ama alırım bir kızı oldu. Allah bizlere de nasip etsin sağlıklı evlatlar...
bugün az daha iyyim.bende haritacıyım, kamudayım.eşimle tayin bekliyoruz işte tam 4 yıldır.sen nasılsın ?canım hasta hasta daha kötü olursun ama keyfinden değilki hastasın izin alsaydın keşke
evet uzak değil canım sen ne iş yapıyordun
canım arkadaışna hayırlı olsun darısıda hepimize olsun inş.dilerim adt olmazsın ve bebeğin seninledir.hamile haberini duyduğumuzda ister istemez buruluyoruz.özellikle kürtaj sonrasındaki ilk haberde.ama inş bizlerde yaşayacağız bu duyguyu.mrb kızlar nasılsınız...
çok takip etmedim ama hilal kırmızıları görmüş sanırım bikaç gün sonra bende seninleyim canım..yılmak yok yola devam bu bebişler gelene kadar.bu ay sanki daha rahattım
ama öyle olmadığını anladım bikaç saat önce.bi arkadaşın eşi hamileymiş.duyunca bi tuhaf oldum kıskançlık değil kesinlikle de ne bileyim içim bi tuhaf oldu belki de gördüğüm
rüyanın etkisi bundan 4-5 gün önce kendim için niyetlenip yatmıştım bu kızı gördüm rüyamda gerçektede 1 kez görmüşlüğüm var buket buket çiçek vermiştik kıza bunun
habercisiymiş.bu rüyalar bizim için de gerçek olsa
kızlar günaydın. chnb, datlum, nilde hayırlısı diyorum tabi.
yine bi sıkıntım var benim. kürtaj olduktan sonra benim adetlerde pıhtı şeklinde oldu hep. ancak bu 4.adetim hala öyle olması normal mi, hala temizlenmemiş olabilir mi. yoksa kimyasal gebelik denilen şeyi mi yaşıyorum. afedersiniz. özellikle dünden beri hiç kanama olmuyor pede doğru düzgün. sadece tuvalete gittğimde pıhtı şeklinde düşüyor. düşük yapıyor olabilir miyim. sizce bi doktora gitmeli miyim. kimyasal gebelikse yüzleşmekten korkuyorum. bana akıl verin.
Yorgun Savaşçıyım geldim alt komşum doğum yaptı bugün ona komposto ve çorba yaptım eve yemek yaptım yazılı soruları oğlanın ödevleri derken geçti vakit. Sen ne yaptın bugün?
mrb kızlar nasılsınız...
çok takip etmedim ama hilal kırmızıları görmüş sanırım bikaç gün sonra bende seninleyim canım..yılmak yok yola devam bu bebişler gelene kadar.bu ay sanki daha rahattım
ama öyle olmadığını anladım bikaç saat önce.bi arkadaşın eşi hamileymiş.duyunca bi tuhaf oldum kıskançlık değil kesinlikle de ne bileyim içim bi tuhaf oldu belki de gördüğüm
rüyanın etkisi bundan 4-5 gün önce kendim için niyetlenip yatmıştım bu kızı gördüm rüyamda gerçektede 1 kez görmüşlüğüm var buket buket çiçek vermiştik kıza bunun
habercisiymiş.bu rüyalar bizim için de gerçek olsa
kızlar günaydın. chnb, datlum, nilde hayırlısı diyorum tabi.
yine bi sıkıntım var benim. kürtaj olduktan sonra benim adetlerde pıhtı şeklinde oldu hep. ancak bu 4.adetim hala öyle olması normal mi, hala temizlenmemiş olabilir mi. yoksa kimyasal gebelik denilen şeyi mi yaşıyorum. afedersiniz. özellikle dünden beri hiç kanama olmuyor pede doğru düzgün. sadece tuvalete gittğimde pıhtı şeklinde düşüyor. düşük yapıyor olabilir miyim. sizce bi doktora gitmeli miyim. kimyasal gebelikse yüzleşmekten korkuyorum. bana akıl verin.
allah analı babalı büyütsün inş , darısı sana ve hepimize olsun.yine alırsın kucağına ya :) amin.
bugün az daha iyyim.bende haritacıyım, kamudayım.eşimle tayin bekliyoruz işte tam 4 yıldır.sen nasılsın ?
canım arkadaışna hayırlı olsun darısıda hepimize olsun inş.dilerim adt olmazsın ve bebeğin seninledir.hamile haberini duyduğumuzda ister istemez buruluyoruz.özellikle kürtaj sonrasındaki ilk haberde.ama inş bizlerde yaşayacağız bu duyguyu.
canım sanırım bende de olmuştu ilk birkaç ay, sonra düzeldi ama kimyasalda olabilir tabi, bi dr a görün istersen.
açıkçası topiğine bakınca direk üzerime alındım. gebelik takvimi falan diyince özellikle. merak etme o kadar uyarmışsın, o topiğine yazmam canın sıkılmasın.http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...1678-bebegimizi-kaybettik-umudumuzu-asla.html
hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarım topiğime davetlidir.. yeni tablo hazırlıycam inşallah..arada orayada burayada takılırsınız öyle umuyorum..kimse yanlış anlamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?