Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok haklısın.canım benim kendi adıma çok üzgünüm. ancak senin adına bi o kadar da mutluyum. allahım sabırla çektiğin sıkıntıların mükafatını veriyor sana. cuma günü allahın izniyle bebişimiz sapasağlam o göbüşünde olduğunu belli edecek. güzel haberlerini bekliyorum tatlım.

Minikler bu sefer herşey yolunda gidecek senin için İnşallah..Öyle hissediyorum

minikler, canım çok haklısın.yapacak birşey yo.haksızlık ne kelime ? sen 2 kez yaşadın bu acıyı, bu da başka zordur.Allah tekrarından esirgesin inş.herşeyi tesadüfi yaşıyoruz, bende bu gebeliğin için iyi şeyler hissediyorum.hatta cinsiyet bile tahmin etcem :) erkek olcak, güzel bi hamilelik geçireceksin.nasipsiz sopa bile yenmez der büyükler, bizlerind vakti dolar elbet.napalım bekleyeceğiz :)

chnb, teşekkürler ablacım.sen nasılsın ? ben işte bildiğin gibi hasta.

Ben de iyiyim canım alt komşum doğum yapmış ona baktım sağ olsun al kucağına dedi öyle fesadı yoktur, ama alamadım ellerim de soğuktu ama alırım bir kızı oldu. Allah bizlere de nasip etsin sağlıklı evlatlar...

canım hasta hasta daha kötü olursun ama keyfinden değilki hastasın izin alsaydın keşke
evet uzak değil canım sen ne iş yapıyordun

canım seni o kadar iyi anlıyorumki 2 hafta önce o kadar kötüydüm buraya yazdım sizi tanıdım o mutsuzluk o umutsuzluk aynı can acısı aynı sorular aynı duygular ama geçiyor biliyorsun yeniden umut doğuyor içimize anne olma umudu bu bitmeyecek allahım en kısa zamanda sanada banada buradaki herkese ve bütün isteyenlere allahım birer bebiş eli ayağı zekası tam analı babalı küçük kuzucuklar verecek inanıyorum buna yanındayız arkadaşım ellerini sımısıkı tutuyoruz bizi bizden iyi anlayan yok eşlerimiz bile tam olarak anlayamıyorlar ama unutma her gecenin bir sabahı var inan ve umudunu sakın kaybetme

canım sende güzel haberler alırsın inşallah ve sağlıklarla alırsın bebişini kucağına bu sefer o sana sımsıkı tutunacak inan buna

saol canım iyiyiz biraz grip hali var ama ayaktayım mecburen sen nasılsın günün nasıl geçti

saol canım iyiyiz biraz grip hali var ama ayaktayım mecburen sen nasılsın günün nasıl geçti

Yorgun Savaşçıyım geldim alt komşum doğum yaptı bugün ona komposto ve çorba yaptım eve yemek yaptım yazılı soruları oğlanın ödevleri derken geçti vakit. Sen ne yaptın bugün?

mrb kızlar nasılsınız...

çok takip etmedim ama hilal kırmızıları görmüş sanırım bikaç gün sonra bende seninleyim canım..yılmak yok yola devam bu bebişler gelene kadar.bu ay sanki daha rahattım

ama öyle olmadığını anladım bikaç saat önce.bi arkadaşın eşi hamileymiş.duyunca bi tuhaf oldum kıskançlık değil kesinlikle de ne bileyim içim bi tuhaf oldu belki de gördüğüm

rüyanın etkisi bundan 4-5 gün önce kendim için niyetlenip yatmıştım bu kızı gördüm rüyamda gerçektede 1 kez görmüşlüğüm var buket buket çiçek vermiştik kıza bunun

habercisiymiş.bu rüyalar bizim için de gerçek olsa

kızlar günaydın. chnb, datlum, nilde hayırlısı diyorum tabi.

yine bi sıkıntım var benim. kürtaj olduktan sonra benim adetlerde pıhtı şeklinde oldu hep. ancak bu 4.adetim hala öyle olması normal mi, hala temizlenmemiş olabilir mi. yoksa kimyasal gebelik denilen şeyi mi yaşıyorum. afedersiniz. özellikle dünden beri hiç kanama olmuyor pede doğru düzgün. sadece tuvalete gittğimde pıhtı şeklinde düşüyor. düşük yapıyor olabilir miyim. sizce bi doktora gitmeli miyim. kimyasal gebelikse yüzleşmekten korkuyorum. bana akıl verin.

allah analı babalı büyütsün inş , darısı sana ve hepimize olsun.yine alırsın kucağına ya :) amin.
canım hasta hasta daha kötü olursun ama keyfinden değilki hastasın izin alsaydın keşke
evet uzak değil canım sen ne iş yapıyordun
bugün az daha iyyim.bende haritacıyım, kamudayım.eşimle tayin bekliyoruz işte tam 4 yıldır.sen nasılsın ?
canım arkadaışna hayırlı olsun darısıda hepimize olsun inş.dilerim adt olmazsın ve bebeğin seninledir.hamile haberini duyduğumuzda ister istemez buruluyoruz.özellikle kürtaj sonrasındaki ilk haberde.ama inş bizlerde yaşayacağız bu duyguyu.

canım sanırım bende de olmuştu ilk birkaç ay, sonra düzeldi ama kimyasalda olabilir tabi, bi dr a görün istersen.

Yorgun Savaşçıyım geldim alt komşum doğum yaptı bugün ona komposto ve çorba yaptım eve yemek yaptım yazılı soruları oğlanın ödevleri derken geçti vakit. Sen ne yaptın bugün?

canım çok yorulmuşsundur allah kolaylık versin komşunada hayırlı uğurlu olsun ben eve gittim eşimin işi vardı geç kaldı ben dün akşam tv karşısında yattım dinlenmeye çalıştım ama sen bendende çok yorulmuşsun tatlım dikkat et kendine

canım zaten çiçek için hamilelik haberide derler inşallah hepimiz bir bir çiçek alırız

canım kimyasal olduğunu sanmıyorum ama yinde bir telefon et yada git.benimde sorunum miktarında azalma var doktora sordum 1-2 gün tam olarak geldiyse sorun yok demişti aklın takılacağına bir sor canım bence

iyiyim canım geldik kürkçü dükkanına işte:)))çalışmaya devam

açıkçası topiğine bakınca direk üzerime alındım. gebelik takvimi falan diyince özellikle. merak etme o kadar uyarmışsın, o topiğine yazmam canın sıkılmasın.
ama buraya tecrübelerimi aktarmak için yazıcam. ve de ümit vermek için. ümit olmak için. hayırlısıyla 9 ay geçirip tüm sorunlara rağmen bebeğini kucağına alabilenlerden de ümit almak için. çünkü hamile kalmakla iş bitmiyor, her haftanın, her ayın stresi ayrı.
hamile kalıp yazmayan arkadaşlara sitem ediyoruz hepimiz, haklı olarak. ama senin yazında hamile kalıp da yazanlara da sitem gördüm. anlayamadım doğrusu.
gebelik takvimi görmek bile seni bu kadar rahatsız ediyorsa,yani yeni bi topik açacak kadar arkadaşım ciddi durumdasın.
hayır istersen kaldırım ne var diyeceğim, ama bunu bi düşün derim.
o benim umudum. ilkinde bişey olur diye yapmamıştım ve oldu. eğitimde bilirsin, kendini gerçekleştiren kehanet oldu. bunda yapmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Lonelinesscim üzülmüşsün anladığım kadarıyla.

Bende şu anda korunuyorum mesela.Diğer arkadaşlar bebek diye yanıp tutuşurken ben korunuyorum.

Sırf bu yüzden buraya yazmamazlık etmem.Çünkü bende kürtaj oldum,bende bebeğimi kaybettim.Ve şu anda hazır olmayı bekliyorum.

Senin buraya ümit vermek için yazdığınında farkındayım.Çünkü seni 2012 Temmuz anneleri topiğindede görüyorum ara sıra (Benim ablamda 2012 temmuz anneleri topiğinde) orada paylaştıklarını burada anlatmıyorsun bile.Mesela oğluşuna oda takımı almışsın bunu burada kimse bilmiyordur sanırım.Canımız acımasın diye burada çoğu şeyi paylaşmadığının farkındayım.O yüzden bu konuda hiç üstüne alınma canım.Senin hassasiyetlerin farkında olduğuna eminim.

Bu bir nasip işi.Allah kime nasip ederse o hamile kalıyor.Hepimiz tevekkülle vakti zamanını bekleyeceğiz.

Ve herbirinizin bebeğini takip etmekten büyük bir keyif alıyorum kendi adıma.Mesela loneliness diyorum ki (takip çizelgeni görüğümde)bebeği biraz daha büyüdü İnşallah diye seviniyorum.

Birbirimizi yanlış anlamayalım olur mu ablalarım,kardeşlerim..Birbirimize güç vermeye devam edelim.

Çünkü ben sizlerden güç buldum ve ayağa kalktım

selam kızlar size kendi hikayemi anlatmak istiyorum belki biraz rahatlarsınız
ben kasım ayının sonunda 2.5 aylık bebeğimi kaybedip kürtaj olmak zorunda kaldım....doktor 2 ay korunun demişti.
ilk adetimin gelmesi 37 qün sürdü sonra 28 günde 1 olmaya başladı ve ben qeçtiğimiz ay
şubat ayında denemelere başladım ve şuan hamileyim...Allah isteyen herkese versin inşallah kimseyi çocukla terbiye etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…