Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Candaş bilmiyorum bu durumu canım. Dış gebelikte kanama olur mu? Ben de bu ay 2 gün gecikmeli adet oldum. Biraz da önceki aylara göre uzun da sürdü. Tüp bebekte kullandığım hormonlara bağladım. Bilemiyorum olmazsa Hilal dr sini arayıp sorsun...

Hepimiz biriz konusuna katılıyorum. Ama şu da var, benim de oğlum var ben ara sıra onunla ilgili sıkıntılarımı paylaşıyorum. Şimdi yazarken bir kere daha düşünmeli miyim demekten de kendimi alıkoyamıyorum. Karışık bir konu. Herkes kendince haklı sebepler öne sürebiilir...

bebeğimi kaybetmemein beşinci günü ve ben çok acı çekiyorum..Rabbim kimseye yaşatmasın...hala gebelik takvimine bakıyorum..bebeklerim hala benimle olsa 12+2 olacakmış((

Son düzenleme:
candaşım canım dış gebelik değilde kimyasal gebelikten şüphelendim. baktım biraz çoğu insan bunu yaşayıp farkedemiyormuş. belki de hala rahim toparlanmadı benim. yarın doktora gidebilirim bakalım.

bebeğimi kaybetmemein beşinci günü ve ben çok acı çekiyorum..Rabbim kimseye yaşatmasın...hala gebelik takvimine bakıyorum..bebeklerim hala benimle olsa 12+2 olacakmış((

Geçmiş olsun Sezen inşallah en kısa zamandasağlıklı bir evlada kavuşursun. Amin...

Ablacım dış gebeliktede kanama oluyormuş, geçen sene girdiğim bir topikteki arkadaştan hatırlıyorum, adeti gecikti, çok irdeledi, dr a gitti, eğer gelemeseydin dışgebelik olduğunu anlamazdın felan demiş dr u.Ama bende de parça parça akıntılar olmuştu ilk adetlerimde.yaşadımmı denk mi geldi onuda hiç bilmiyorum ama yaşamadığımı düşünüyorum.Keşke dış gebelik olsa dediğin gibi ardınan birkaç aya hamile kalınmış genelde..

diğer arkadaşları bilemiyorum ama açıkcası ben sizin paylaşımlarınızdan hatta bazen memnuniyet duyuyorum, belli edemesem yorum yapamasamda ilgiyle dinliyorum. çünkü bilmediklerimi öğreniyorum bakış açımı genişletiyorum sayenizde.Emzirme gaz sıkıntıları hakkında bilgi ediniyorum, imreniyorum tabiki hayal edemiyorum kendimizi, ulaşılmaz bir duygu gibi gelmiyor desem yalan olur fakat en azınndan ortak hüzünleri yaşadığım insanlardan, mutlu olanlar, emeline ulaşanlar var diyede seviniyorum.ve bazen en çaresiz anlarımda da ama kızlar var örneğim diyorum. Kısacası duygu karmaşası ... Kendi adıma belirtmem gerekirse ben bu iletişim şeklinden memnunum...

Dış gebelik kötü bir şey. Bazen tüplerin alınmasına bile neden olabiliyor. Allah hepimize normal hamilelikler sonucu sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yazdığın yorumlar için de sağ ol. Tabi ki sizler de anne olacaksınız. Yalnızca bunun ne zaman olacağını bilemiyoruz. Sorunumuzu bulup tedavi olduktan sonra olmayacak diye bir şey yok. Allah bizlere ve eşlerimize sağlık versin...

Dış gebelik kötü bir şey. Bazen tüplerin alınmasına bile neden olabiliyor. Allah hepimize normal hamilelikler sonucu sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yazdığın yorumlar için de sağ ol. Tabi ki sizler de anne olacaksınız. Yalnızca bunun ne zaman olacağını bilemiyoruz. Sorunumuzu bulup tedavi olduktan sonra olmayacak diye bir şey yok. Allah bizlere ve eşlerimize sağlık versin...

Geçmiş olsun Sezen inşallah en kısa zamandasağlıklı bir evlada kavuşursun. Amin...

teşekkürler canım bu güzel duan için Allahım isteyen herkese versin..sadece kendime dua etmiyorum..

canım seni çok iyi anlıyorum benim kürtaj olalı 4 ay oldu hala hamile olsaydım 28. haftada olacaktım diyorum böyle duygular yaşaman çok normal ama merak etme geçiyor acısı azalıyor inşallah hemen hamile kalırsın yeni bebişinle bu acınıda unutursun

teşekkürler canım bu güzel duan için Allahım isteyen herkese versin..sadece kendime dua etmiyorum..

İnşallah geçecek bu günler.................... Dualarımız birbirimizle...

bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendiğim gün ikizlerim olduğunuda öğrendim..sevinemeden bütün hayallerim yıkıldı..öyle zorki...Ancak bu acımı başka bir bebek azaltabilir sanırım..eşim gözüm korktu artık bi müddet bebek filan istemiyorum diyor..

canım gçmiş olsun çok zor zmanlar bu anların, allah yeniden anneliği tattıorp kuccağına almayı nasip etsin inş.İkizlerin doğal mı oldu ? benimde ikizlerim alındı.yaşasalardı hesabını bıraktım ben artık, çünkü yaşlarına gireceklerdi neredeyse.Ama nasip, tabi bu benim şanssızlığım oldu herkes bu kadar geç hamile kalmıyor, umudunuda kırmış olmayım yanlış bişey deyip.
candaşım canım dış gebelik değilde kimyasal gebelikten şüphelendim. baktım biraz çoğu insan bunu yaşayıp farkedemiyormuş. belki de hala rahim toparlanmadı benim. yarın doktora gidebilirim bakalım.
ikisi farklı mı onu blmiurum.
onuda bilmiyodum, allah korusun herkesten.amn ablacım nasipten öte yol yok misali, sırası gelen anne olur.bizimde dolar birgün vaktimiz inş.dolmaz böyle kalırsada ne diyeyim allah sabırla beraber isyana varmayacak mürler nasip etsin.
senin de çok olmuş

onada kendinede zaman ver doktor ne dedi bilmiyorum ama 3 ay korunursunuz daha sonra acısı hafiflemişde oluyor eşinin de senin de o şimdi yaşadığı üzüntü yüzünden böyle söylüyor zamanla inan o da isteyecek tekrar bebek olmasını

Son düzenleme:
Sezen;geçmiş olsun öncelikle.Yaşadıkların biliyorum çok zor,çok ağır.Ama inan ki hafifleyecek zamanla.

Zaman herşeyin ilacı olacak İnşallah.Bizlerde daima destek oluruz sana.Aramıza hoşgeldin(Malesef)

Chnb abla ben paylaşımlar konusunda isteyen istediğini paylaşabilir diye düşünüyorum.

Sonuçta hepimiz farklı hayatlar,farklı kaderler yaşıyoruz.

Herkesin hayatından kendime bir pay çıkarabiliyorum ben.Sağlıkcı olmama rağmen buradan öğrendiğim çok şey oldu.

Umutları,heyecanı,sitemi,mutluluğu hep bi arada yaşadık,yaşıyoruz.

Renkliatlasın son yaşadıklarından çok etkilendiğini düşünüyorum.Çok dolmuş olmalı ki böyle bir tepki içine girdi.

Hepimizin aynı noktada buluşacağına inanıyorum

( evet tatlım çok oldu sabırla beklemeye çalışıyorum

en büyük korkularımdan biri çocuksuz kalmak alnımda öyle bir şey yazdıysa ki yazmamış olsun allahım bana sabır ver dayanma gücü ver bu üzüntümü unutturacak kötü bir şey verme diye dua ediyorum

selam kızlar bişeyler yazmak istiyorum ama acayip uyku modundayım sadece akşama duanızı istiyorum saat 9 buçukta randevum var geldiğimde ya da yarın yazacağım kalp atışı erken ama inşallah kesemizi görmek nasip olur bugün fena kasılmalarım oldu eşim randevu saatini bugüne değiştirmiş
bu ay benim ilk topikdaşlarımın doğum ayı ama bakamıyorum henüz korkularımı yenmiş değilim belki ondandır facede doğum yapanlar resim paylaşıyor tebrik mesajını dahi yazamıyorum elim gitmiyor ben böyleysem canlarım sizin de canınızın yanıyor olması elbette doğal ama burdaki hamişlerimizin çok dikkatli olduğunu ve aynı yollardan geçtiğimizi de unutmayalım bu zor günlerde geçecek yeterki birbirimizi kırmayalım

amin inşallah..normal yoldan hamile kaldım ailede ikiz bebek çok ..yani genetik bizde...ama hiç ummuyordum yinede..evet nasip dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu olsa onlara bişey olmazdı diyoırum..ama şu kalp hiç birşeyi dinlemiyor..anne rahmine düştüğü anda başlıyor annelik içgüdüsü koruma hissi..Allah bir daha hiç kimseye böyle acı yaşatmasın..Herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

vakti gelmeden çiçek açmaz derlerya..inşallah dua et o zamanı Allahım yakınlaştırmış olsun..ve Rabbim mucizeyi içine koymuş olsun..güzel haberlerini inş buradan duyarız

ahhh ahh bunu yaşayan bilir benim 18 gün oldu hala alışamadım bir yerde bişiyimi kaybetmiş gibiyim evde oda oda gezip bişiler arıyorum yokkk ne aradığımı da bilmiyorum Allahım sabır versin canım ama yapacak birşey varmı hayat devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…