Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
datlumm en ümitsiz anlarda neler oluyor cnm ya.. Ins güzel haberlerını alırız.. Benım daha zamanım çoook.. Guzel Haberlerınız benı motıve edecek

duasını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim
nazlım cnm gözlerim doldu okurken yazını allahım da görüp tez zamanda sevindirsin seni inşallah
kızlar tek tek yazacam ama çok uykum var yarına artık bugün sevincimi paylaşmak için girdim şimdilik sağlıklı bir gebelik dedi kesemiz göründü dış veya boş gebelik değil dedi 23 ünde kalp atışı için randevu verdi allahım olmayana da nasip etsin olanlara analı babalı büyütmeyi nasip etsin aminnn

merhaba arkadaşlar.uzun zaman önce yazmıştım tekrar yazıp herkese ümit vermek istedim.ben pco'luyum.2kez hamile kalıp 2sinde de kaybettim.ilki 10haftalık 2.si 9haftalıktı.düşmediler mecburen küretaj oldum.daha sonra tüm testleri yaptırdık bende genetik pıhtılaşma sorunu çıktı tedavisi olan bişey yani.tedaviye başladık. 2.hamileliğimden sonra kendimizi toparlamak için.10ay geçti biz tekrar bebek düşünmeye başladık ve tek seferde tekrar hamilelik oluştu şimdi 20haftalık kızıma hamileyim çok şükür herşey çok ii gidiyo.inş. bu sefer özlemim bitecek die ümit ediyorum.dualarım sizlerle allahım inş. en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip eder bu duyguyu ben çok mutluyum umarım o mutluluktan kimse mahrum kalmaz.karamsarlık ve olumsuz düşünmek yasak.inş. size umut ışığı olabilirim.herşey gönlümüzce olsun...........

İnşallah hayırlısı olan olur. Bu ay olmadıysa da hene olsun inşallah bu ay...

Canım benim haklısın. İnsan alınıyor. Bizim de gebeliğini saklayan öğretmen arkadaş vardı. Tabi belli oluyor artık açık açık konuşuyor. Ben de inadına hiçbir şey sormuyorum.Sanki ne, duysam nazar mı değdireceğim 2. bebeği onun da... Takmamak lazım...

Minikler 250 tane okudum 150 kaldı canım. İnşallah güzel olacak bu sefer. Vitamin ne içiyorsun?

Maşallah bebeğine. Sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah...

akşam bakim kızçeler napıor dedim akşam akşam uykum kaçtı desem yeridir.

Renkliatlasın geçen gün yazdığı yazıyı gördüm yeni topik açtım falan açıkçası girimde hayırlı olsun mantığıyla açtım okudum ve şok oldum. Suçluluk duydum yanaklarım al al kızardı yanlış bir şey yapmışım demek ki.
Loneliness gibi düşünmekten kendimi alamadım. bende çok ciddi üzerime alındım. Feva destek ve dostluk adına topiğe yazmaya devam ettim halada yazıyordum kaş yapim derken göz çıkarmışım rahatsız olabileceğinizi düşünüyordum ve sonra olur mu hiç biz bu yola birlikte başladık diyip kendimi sizden alıkoyamıyordum.
Candaşın benim annem vefat ettiği için kendi annesinden bahsetmeyeyim demişti bende olur mu paylaşın ben böyle mutlu oluyorum demiştim herkesi kendin gibi sanmayacaksın bir kez daha karşıma çıktı.
Loneliness 2 3 ay önce bana özel mesaj atmış kızcağız hamilelikle ilgili, topikten soramıyorum topiği dağıtmayalım diye bu kadar ince düşünen insanlarız biz. Taf ve Senem ne diyecekler bilemiyorum Senem nar tanemin fotoğraflarını koymuş bize destek için, Taf nazar olur göz olur diye düşünmeden odasını paylaşmış.
Renkliatlas gibi rahatsız ettiklerimden özür diliyorum. Daha kibarca uyarılabilirdik diye düşünüyorum. Bu kadar kırıcı olmaya gerek yoktu. Empati ve anlayış demiş bu kadar sert bir tavıra yapamadım kusur bakmasın artık. Renkliyle daha görüşemeyeceğimden kendisiyle görüşenlerden rica ediyorum facede kendisini arkadaşlarımdan çıkardım sebebine gelince fotoğraf makinem ve bilgisayarımdaki sorunlar gidince Çınarın fotolarını paylaşacağım ve duygularımı yazacağım ben yazdıkça ben paylaştıkça birilerinin mutsuz edebilme düşüncesi bana göre değil. Bu sebeple ilişkimi sonlandırıyorum.

Allah herkese sağlıklı uzun ömürlü Analı babalı bebek bebekler nasip etsin. Hamile kalmakla bu iş bitmioyor doğum yapmaklada bitmiyor insanın paylaşmak istedikleri hiç bitmiyor.
Elinde sonunda bebeğiniz olacağı umudu en çok bende varmış. renkliatlas hamile kalınca kendi topiğine yazamayacak demek ki.

Herkese iyi akşamlar.

herkese selam kizlar

sabir ve sebatla gecmisi okudum cok sukur..haftasonu ve haftaici ayri ayri yatili misafirim vardi. hiic nete giremedim o yuzden ama topigimiz bolunmus.. bende kocamdan alinti yaparak ''ne gerek var'' demekten kendimi alikoyamadim ozur dilerim...Yani zaten herkes burda hamile olanda, olmayanda her turlu deneyimini tecrubesini paylasiyor.. ayirmayin bizi.....

Helloma ve lonelinese bende katiliyorum..yanlis bisiler mi yaptik acaba diyee.. Bende herzaman vakit bulamiyorum ama ne yapiyolar diye aklimdan gecirmeden edemiyorum. Mutlaka bakmam lazim sanki bu topige gibi geliyor. Arkadaslarimla ilgilenmezsem yada tecrubelerimizi yazmazsam bana kizarlar diyorum yani birakamiyorum sizi.. Ama bi taraftanda kimsenin kotu niyetli olmadigini dusunmek istiyorum..Neyse canim sikildi bu konuya gece gece... Fazla bisi yazmicam ama bu topige yazmaya devam edicem...

miniklercim ins cnm yani okadar cok sevindim ki ... ins rabbim bu sefer yariyolda birakmayacak sizi.. dualarimdasin canim

Lonelinescim sende detayliya girdin mi? merak ettim canim.. bana yarin sekeryuklemesi yapacaklar .. herkes gibi bende dualarinizi istiyorum kizlar.. hepimizin ayri ayri duaya cok ihtiyaci var..

chnb ablacim sen nasilsin?
hellom cinar nasil? emme durumlari nasil gidiyor?
candasim sen nasilsin
hilal galiba ins yanlis hatirlamiyorum kizmizilari gormus.. yumurtlama testi kullaniyormuydun canim sen ? Almani tavsiye ederim... hangi gunler oldugunu bilirdin.. ins yeni aya yeni umutlar .. bende 6. ayda hamile kaldim.. ins bebisin seni fazla bekletmez

simdilik opuyorum herkesi

Günaydın kızlar...

Nuraycığım iyiyim canım benim. Sen nasılsın? Bahar bir türlü gelemedi ama gelince yavaştan yürüyüşe başlarsın ne güzel. Halı işini sordum mu ne yaptın? Kendini de yorma canım fazla. Kıymetini bilmek lazım oğlan çocukları daha çok yoruyor anneyi dinlen bol bol. Erkeklerde kızlara göre yüzde 25 mi ne daha fazla kas varmış.O yüzden daha hareketli olurlarmış. Bir çocuk dergisinde okumuştum. Şimdiden dinlen oğlanların hızına yetişmek zor oluyor....

Hello nasılsın canım bayağıdır yazışamadık seninle? Kayınvaliden gidince işler düzene girdi mi biraz?

günaydın kızlar.iyisiniz umarım
öncesini bilmiyorum ama yok yere huzursuz olanlar var.umarım hersey düzelır.çook uzun,müthis bı paylasımınız olmus cunku..

Günaydın, Glbk, Deniz Lalesi...

Glbk hangi ilaçları kullanıyorsun şu an?

işte bu süper haber allahım dualarını duysun kuzum ne zamana aldın randevuu bende gelirim belki ziya beye gidicem çünkğü:)

kızlar günaydın herkese kızlar benim burda hint bülbüllerim var 1-2 haftadır anam yuvalarından çıkmıodu bunlar boş durmamışlar kılar sabah bi baktım yumurta yapmış ayyy duygulandımm patron geldi gösterdim ona çocuumuzmu olcak şimdi diyo ne ara yapmışlar diyo :)bende boş durmamış hayvanlar üremişler dedim içimdende darısı başıma dedim:)

Amin canım benim. İnşallah en tez zamanda...

canım yanlış anlayacak bişe yok..kızarmana da gerek yok.. ben sadece burda okudukça üzülüyorum sürekli kendimi strese sokuyorum, bebek muhabbeti hamilelik ultrason görüntülerini gördükçe içim burkuluyor.. bide tablolar var kocaman kocaman insan üzülüyor..bunu en iyi siz anlarsınız.. sadece daha sakin bi yere girmek istedim, arkadaşlarla da irtibatım kopmasın istedim, arada bakarsınız dedim.. ben hamile olsam bende çıkacam o topikten.. olay sadece tabloları görüp bebek muhabbetlerini duyup daha fazla strese girmemek.. çünkü yeterince stresliyim prolaktinim yüksek çıktı..

burda benim yaptığım şeyi kendi içindeki fesatlığa göre yorumlayanlar olmuş.. onlara cevap bile vermiyorum.. Allah biliyor benim yüreğimi.. yazıklar olsun başka bişe demiyorum..kimseyi kıskandığım yok maşallah nazar değmesin tablolarınıza.. anlayan anladı

minikkleri dualarımız yanında olsun.şükür kese var, inş kalp atışınıda duyacağız, 9 ayda çok güzel geçecek :) öncekiler kapandı bitti, kaygana psikolojisini attın mı canım ?

sezan, canım allah sabır versin tekrar.benimde doğal yollardan ikizlerim olmuştu ondan sordum.inş hayırlısıyla yeniden bebeklerimize kavuşuruz.allah gönlümüze göre versin.

rüveyda, dua için teşekkürer, maaalesfki aramıza hoşgeldin.

Nazlım, o kadına allah merhamet duygusundan bol versin.üzülmen çok normal ama sabır biraz daha.bende son zamanlarda şuna kızıyorum çocuk için yanıp tutuşuyorlar sonra çocuk doğuyor, şikayet ediyorlar.senin durumunu bildikleri halde, canım üzülme çünkü çocuk işi zor kolay görünüyor ama ne çektiğimi ben bilorum mevzuularına kıl oluyprum.diyorum bu korku seni vazgeçirmediyse benide geçirmeyecek.evet ben bu zorluğa varım, zor olduğu için cennet annelerin !

yarenaze, canım maşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.darısıda hepimize.teşekkürler.

nuray, canım iyim.sen nasılsın ? Esat nasıl ? öptüm ikinizide.

kıtty, canım sen nasılın ? umarım kırmamışımdır seni..

günlük, sen nerelerdesin ?

tüm kızlar nasılsınız ?

cancanım naber yaa o kız temiz bi dayağı hakettide neyse :)ne ağladım kız sinirlerim laçkalaşmış onun yüzünden sabrediyorum canım ama arada git geller oluyo haliyle en iyi sen anlayanlardan birisin hakkımızda hayırlısı inşallahhh sen nasılsın canım

Kızlar herkesin kendine göre haklı sebepleri olabilir.Kırılanların da, burada tabloları görüp kendi adına üzülenlerin de kendince sebepleri var. Bence fazla büyütmeyelim. Nihayetinde burası özgür bir ortam isteyen istediği yerde yazabilir. Burada çok güzel şeyler paylaştık. Herkes gergin. Her ay görülen adetler, gelip de gitmeyen kaynanalar, testler, rahim filmleri, çalışma temposu, rahatsızlıklar... Eskisi gibi güzel güzel paylaşımlar yapalım...

Amin canım benim. İnşallah en tez zamanda...

amin ablacımm sen nasılsın yakışıklı oğlunn nasıl okulla arası nasıl ya ben ziya beye gidicem yaptırmam gereken testleri isticem sana yazarım burdan eğer aklına gelen bişi olursa sölersin eşime randevu aldık salı günü gitcek sanırım korkuyo erkeklerde neden bu var bilmiorum ya kötü çıarsa çok üüzlcenmi diyo akşam bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…