sağlıklı, mutlu yaşa canım ..
bu ay korunmadım 3-4 ilişki oldu ama hemen ardından sistit oldum sistitte bakterilerden dolayı sperm yaşamıyomuş o yüzden ümidim yok biraz ateşim yüksekti o da sistitin belirtileri arasında onun dışında batma tarzında falan hiç belirti yok zaten adet belirtileri de başladı.hayırlısı....
merhaba;
geçmişe gömülmüştüm yazmaya şimdi vakit buluyorum..
mitoz bölünmüşüz, bir konu daha açılmış, hayırlı olsun renkliye.. ben şu sıralar bir konu ile bile baş edemediğimden bir ikincisini takip etmeyi düşünemem bile..
alınganlık had safhada bu dönemde.. yıllardır annemin evine yardıma gelen bir ablamız var. aynı mahallede oturuyoruz; çocukluğumdan beri tanır beni..ben düşük tehlikesiyle evde yatarken annem gelene kadar eşimle beraber o baktı bana. o zamandan beri de haftada bir bizim evi gelir derler toplar. bu ablamızın kızı hamileymiş. benim düşük yaptığım dönemde evlendi.biliyorum kötü bir niyeti yok ablanın ama gelip gidip bana kızın hamileliğini anlatmıyor mu, cinlerim tepeme çıkıyor. eşim etkilendiğimi biliyor, olgun davran kötü niyeti yok, laf olsun diye konuşuyor diyor ama yok, olmuyor, kırılıyorum. neden hep ben düşünceli davranmak zorundayım, başkaları da biraz beni düşünseler diyorum..
burdaki hamilelik haberleri ve diğer gelişmeleriyse keyifle takip ediyorum doğrusu. hepimiz benzeri şeyleri yaşamışız ve yeniden bir umuda yelken açmış arkadaşların sevincini hiç kıskanmadan mutlulukla izliyorum.
yoğunluktan çok gelemiyorum foruma. bende yeni bir gelişme yok. umarım güzel haberler okurum sizden önümüzdeki günlerde...
duasını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim
nazlım cnm gözlerim doldu okurken yazını allahım da görüp tez zamanda sevindirsin seni inşallah
kızlar tek tek yazacam ama çok uykum var yarına artık bugün sevincimi paylaşmak için girdim şimdilik sağlıklı bir gebelik dedi kesemiz göründü dış veya boş gebelik değil dedi 23 ünde kalp atışı için randevu verdi allahım olmayana da nasip etsin olanlara analı babalı büyütmeyi nasip etsin aminnn
merhaba arkadaşlar.uzun zaman önce yazmıştım tekrar yazıp herkese ümit vermek istedim.ben pco'luyum.2kez hamile kalıp 2sinde de kaybettim.ilki 10haftalık 2.si 9haftalıktı.düşmediler mecburen küretaj oldum.daha sonra tüm testleri yaptırdık bende genetik pıhtılaşma sorunu çıktı tedavisi olan bişey yani.tedaviye başladık. 2.hamileliğimden sonra kendimizi toparlamak için.10ay geçti biz tekrar bebek düşünmeye başladık ve tek seferde tekrar hamilelik oluştu şimdi 20haftalık kızıma hamileyim çok şükür herşey çok ii gidiyo.inş. bu sefer özlemim bitecek die ümit ediyorum.dualarım sizlerle allahım inş. en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip eder bu duyguyu ben çok mutluyum umarım o mutluluktan kimse mahrum kalmaz.karamsarlık ve olumsuz düşünmek yasak.inş. size umut ışığı olabilirim.herşey gönlümüzce olsun...........
duasını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim
nazlım cnm gözlerim doldu okurken yazını allahım da görüp tez zamanda sevindirsin seni inşallah
kızlar tek tek yazacam ama çok uykum var yarına artık bugün sevincimi paylaşmak için girdim şimdilik sağlıklı bir gebelik dedi kesemiz göründü dış veya boş gebelik değil dedi 23 ünde kalp atışı için randevu verdi allahım olmayana da nasip etsin olanlara analı babalı büyütmeyi nasip etsin aminnn
işte bu süper haber allahım dualarını duysun kuzum ne zamana aldın randevuu bende gelirim belki ziya beye gidicem çünkğü:)
kızlar günaydın herkese kızlar benim burda hint bülbüllerim var 1-2 haftadır anam yuvalarından çıkmıodu bunlar boş durmamışlar kılar sabah bi baktım yumurta yapmış ayyy duygulandımm patron geldi gösterdim ona çocuumuzmu olcak şimdi diyo ne ara yapmışlar diyo :)bende boş durmamış hayvanlar üremişler dedim içimdende darısı başıma dedim:)
akşam bakim kızçeler napıor dedim akşam akşam uykum kaçtı desem yeridir.
Renkliatlasın geçen gün yazdığı yazıyı gördüm yeni topik açtım falan açıkçası girimde hayırlı olsun mantığıyla açtım okudum ve şok oldum. Suçluluk duydum yanaklarım al al kızardı yanlış bir şey yapmışım demek ki.
Loneliness gibi düşünmekten kendimi alamadım. bende çok ciddi üzerime alındım. Feva destek ve dostluk adına topiğe yazmaya devam ettim halada yazıyordum kaş yapim derken göz çıkarmışım rahatsız olabileceğinizi düşünüyordum ve sonra olur mu hiç biz bu yola birlikte başladık diyip kendimi sizden alıkoyamıyordum.
Candaşın benim annem vefat ettiği için kendi annesinden bahsetmeyeyim demişti bende olur mu paylaşın ben böyle mutlu oluyorum demiştim herkesi kendin gibi sanmayacaksın bir kez daha karşıma çıktı.
Loneliness 2 3 ay önce bana özel mesaj atmış kızcağız hamilelikle ilgili, topikten soramıyorum topiği dağıtmayalım diye bu kadar ince düşünen insanlarız biz. Taf ve Senem ne diyecekler bilemiyorum Senem nar tanemin fotoğraflarını koymuş bize destek için, Taf nazar olur göz olur diye düşünmeden odasını paylaşmış.
Renkliatlas gibi rahatsız ettiklerimden özür diliyorum. Daha kibarca uyarılabilirdik diye düşünüyorum. Bu kadar kırıcı olmaya gerek yoktu. Empati ve anlayış demiş bu kadar sert bir tavıra yapamadım kusur bakmasın artık. Renkliyle daha görüşemeyeceğimden kendisiyle görüşenlerden rica ediyorum facede kendisini arkadaşlarımdan çıkardım sebebine gelince fotoğraf makinem ve bilgisayarımdaki sorunlar gidince Çınarın fotolarını paylaşacağım ve duygularımı yazacağım ben yazdıkça ben paylaştıkça birilerinin mutsuz edebilme düşüncesi bana göre değil. Bu sebeple ilişkimi sonlandırıyorum.
Allah herkese sağlıklı uzun ömürlü Analı babalı bebek bebekler nasip etsin. Hamile kalmakla bu iş bitmioyor doğum yapmaklada bitmiyor insanın paylaşmak istedikleri hiç bitmiyor.
Elinde sonunda bebeğiniz olacağı umudu en çok bende varmış. renkliatlas hamile kalınca kendi topiğine yazamayacak demek ki.
Herkese iyi akşamlar.
minikkleri dualarımız yanında olsun.şükür kese var, inş kalp atışınıda duyacağız, 9 ayda çok güzel geçecek :) öncekiler kapandı bitti, kaygana psikolojisini attın mı canım ?
sezan, canım allah sabır versin tekrar.benimde doğal yollardan ikizlerim olmuştu ondan sordum.inş hayırlısıyla yeniden bebeklerimize kavuşuruz.allah gönlümüze göre versin.
rüveyda, dua için teşekkürer, maaalesfki aramıza hoşgeldin.
Nazlım, o kadına allah merhamet duygusundan bol versin.üzülmen çok normal ama sabır biraz daha.bende son zamanlarda şuna kızıyorum çocuk için yanıp tutuşuyorlar sonra çocuk doğuyor, şikayet ediyorlar.senin durumunu bildikleri halde, canım üzülme çünkü çocuk işi zor kolay görünüyor ama ne çektiğimi ben bilorum mevzuularına kıl oluyprum.diyorum bu korku seni vazgeçirmediyse benide geçirmeyecek.evet ben bu zorluğa varım, zor olduğu için cennet annelerin !
yarenaze, canım maşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.darısıda hepimize.teşekkürler.
nuray, canım iyim.sen nasılsın ? Esat nasıl ? öptüm ikinizide.
kıtty, canım sen nasılın ? umarım kırmamışımdır seni..
günlük, sen nerelerdesin ?
tüm kızlar nasılsınız ?
Amin canım benim. İnşallah en tez zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?