Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SELAM ARKADAŞLAR HAMİLE BİR ARKADAŞIN DUASI. BU DUA İLE HAMİLE KALMIŞ. PAYLAŞMAK İSTEDİM.

DUA-İ ŞAHMERAN
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum
Allahu la ilahe illa Hüvel aliyul Hakim
Allahu la ilahe illa hüves Semiul Alim
Allahu la ilahe illa Hüver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Hüvel Vahidul Ehad
Allahu la ilahe illa Hüvel Ferdül Varid
Allahu la ilahe illa Hüve Raufur Rahim
Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ur Rahim
Allahu la ilahe illa hüvez Zahirul Batinu
Allahu la ilahe illa Hüvel Ahadus Samedu
Allahu la ilahe illa Hüvel Fetta'ul Alim
Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ul Alim
Allahu la illa Hüvel Hannan'ul Mennan'ul Deyyan
Allahu la ilahe illa Hüvel Adir'ul Kahiru
Allahu la ilahe illa Hüver Rafiul Alim
Allahu la ilahe illa Hüver Rabbül arş'il Azim
Allahu la ilahe illa Hüvel Melikul Kudüs
Allahu la ilahe illa Hüvel Hamdul mubin
Allahu la ilahe illa Hüvel Bais''ul Varis
Allahu la ilahe illa Hüvel Esaul Hüsna
Huvel Hayy'u la ilahe illa Huve Fadi'u Muhlisine Lehuddiyn
Subhane birahmetike ya erhamerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin…
İlk gün 2 rekat hacet namazı kılınacak. ilk gün okumadan niyet edilecek(hayırlı sağlıklı bir evlat için) dua öle okunacak diğer günler niyet etmeye ve hacet namazına gerek yok ama hiç ara verilmemesi gerekiyor eğer ara verirseniz yeniden başlamanız gerekmekte
Hergün ikindi namazından sonra okunacak
21 gün boyunca ikindi namazından sonra 7 defa okunacak bunun yanı sıra sabahları aç karnına bir bardak süt içip herhangi bi ilaç kullanmamanında faydası varmış ben yaptım bunları arkadaşlar ve bu duayı bitirdim ve birdaha adet olmadım ve test yaptığımda çok şükür hamile olduğumu gördüm ve şuan çok şükür 5 aylık hamileyim inanarak ve içten gelerek yapılmalı ve namaz bitince seccadeden kalkmadan okunmalı anlamadığınız bişiler olursa özelden yazabilirsiniz ne olur deneyin arkadaşlar bebeğim 4 sene sonunda önce allahın sonrada bu duanın sayesinde şu an benimle

çok teşekkür ederim canım. oda takımı değil de ufak tefek bişeyler aldım, ve ilk defa resim ekledim ve de burda bahsetmedim bile gerçekten. ben hamile kalma sürecimi de anlatıyorum hep, ne kadar zor olduğunu. özellikle ilkinin. gittiğimiz doktorlardan aşılama bile olmaz, sadece tüp lafını çok duyduk. önce eşimde sorun vardı, sonra bende de çıktı. o yüzden az buçuk her iki cinsin de problemlerinden anlıyorum ve elimden eldiğince anladığım kadarıyla burdaki arkadaşlara yorum yapıyorum.
bir de benim de hamileliğim toz pembe geçmedi ki. 2 kere şiddetli kanama geçirip hastanede yattım. düşük tehlikesi geçirdim. ama tehlike her zaman var. her gün iğne yapıyorum kendime ben. ama bebeğini doğuran arkadaşlardan da umutlanıyorum. yine pileo ve yamateke de benim gibi sorunlu hamilelik geçirdiler ve şu anda bebekleri kucaklarında maşallah.

sağol canım, yazmaya devam edeceğim. zaten beğenmeyen gitmiş başka topik açmış. hayırlı uğurlu olsun, yolu da açık olsun. inşallah yeni topik uğur getirir. her zaman dualarımdasınız. ben de dua istiyorum. kimin duaya ihtiyacı yok ki ya da paylaşmaya. kitty geliyor mesela, gaz sancısını anlatıyor. hem hamile kalamayanlara, hem hamilelere hem de doğum yapan arkadaşlara dua ediyorum ben.

hilal, nilde, ve chnb size de çok teşekkür ederim kızlar sağolun desteğiniz için.

selam kızlarrr

bayadır girmiyorum ama yazmadan duramadım kendimi biraz uzaklaştırmak istedikçe kendimi burda buluyorum
cumartesi günü yaşadıım olayı yazmak istiyorum szie lütfen sinirleriniz bozulmasın eşimin arkadaşının karısı geldi bize allahım insanların arkasaından konuştuum için afet diyerek anltıyorum kız bildiğiniz deli yani ben artık öyle düşünüorum 2 yaşında oğlu var eşim onun eşiyle dışarı çıktı adam kadından kaçmak için sürekli fırsat kollyo bende annemle kız kardeşimi çaardım kızlar kadın bildiğiniz hiççççççççççççççççç susmadı ama ne konuşmak ne laflar ne sözler sürekli oğlunu anlattı ağzında hep hamilelik o doğurmuş bu hamileymiş bana gelir gelmez dedi ay eşim arabada tembihledi ama sormadan edemicem sen düşükmü yaptın kürtajmı olsun geçmiş olsun dicektim falan dedi kız evimde olmasa allahımm ben ona neler yapardım da neyse benim oğlumu dededi çok seviyo ben onlara erkek torun verdim hemde sağlıklı doğurdum insanların bunu kendi meziyeti gibi söylemesi ne acı dimi allah izin vermese sen napardın ey kul diyesim geldi kızlar sustum sustum sustum misafirimdir diyerekten annemle kız kardeşim çenesine dayanamayıp kalktılar neyse eşi geldi saat 1.30 da kalktılar eşi saat 12.30 da hadi kalkalım demeye başladı ama kadın susmuyo sürekli anlatıyo adam olayı çözmüş kadınla muhattap olmuyo neyse bunlar gitti ben sinir krizi geçirdim ağla ağla mahvoldum kendimi çok çaresiz hissettim ve bu bebek konusunda düşünmek istemiorum dedim buraya da girmicem diye kendime söz verdim ama sözümü tutmadım tutamadım canım çok yandı kızlar kendimi pek bi ezik çaresiz hiiseetmtim ve o kadın o kadar sinirlerimi bozmuş ki 1 saat ağladım eşimde benle birlikte sonra biz karar verdik bu ay doktora gidicez ve bütün testlerimizi yaptırca düşünsenize tüp bebeğe kadar konuştuk eşimle sen ağlama yeterki diye sonra dudaklarımda 2 tane uçuk çıktı çok üzüldüm sinirlerim boşaldı fena halde herkesi öpüyorum yarın yine gelirim chnb abla yardımlarına ihtiyacım olacak testler konusunda minikler ziya beye selamlar yakında gidicem ona :)kafasını dinliyomuş ama gebe kalamamış sizden yardım sistemeye gelcek de:)güzel haberlerini bekliorum msj at bana herkesi öptümmm

yok canım ben bi yeri terketmiyorum. Allah nasip kısmet ederse elimden geldiğince iyi olduğum ve vaktim olduğu müddetçe yazacağım. burayı terkeden, hamile takvimi bile görmeye tahammül edemeyen, ve özellikle hamileler buraya yazmasın diye yazan ve yeni topik açan arkadaş belli. yine tekrarlıyorum hayırlı olsun topiği.

miniklercim, güle güle git, güle güle gel inşallah hayırlı haberlerle. er geç yaz. gece bakamasam sabah bakarım. bu sefer benim d eiçime güzel şeyler doğuyor. sancı, kramp normal şeyler canım. ama yine de ne kadar erken doktora gidersen o kadar iyi olur. daha önce de demiştim. sevindim randevunuznu erkene almana. bak eşinin tutumu d afarklı bu sefer, daha ilgili.

canım dualarımız seninle inşallah her şey çok güzel olacak bebeğini kucağına alacaksın inşallah kalbini ferah tut tatlım

vakti gelmeden çiçek açmaz derlerya..inşallah dua et o zamanı Allahım yakınlaştırmış olsun..ve Rabbim mucizeyi içine koymuş olsun..güzel haberlerini inş buradan duyarız

amin canım hep beraber arka arkaya hamile olduğumuzu öğreniriz

canım sanada çok geçmiş olsun bende evde duramıyordum birisi kalbimi sıkıyor gibiydi ilk zamanlarda böyle hissetmek çok normal sonra azalıyor bu sıkıntılar

canım ya sana hep diyoruz gel içini dök diye.
canım eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. senin yapacağın iş öyle insanlarla muhatap olmamak. mesela bana sürekli yok mu bi gelişme diye bebek soran arkadaşlarımı canım aramak istemiyodu hiç.
canım dediğin gibi herşey Allahın takdiri. yoktan vareden o. benim rahmetli anneannem vardı. yanında biri beni gördü mü, torun senin mi derlerdi, evel Allah'în sonra benim derdi. annemler çocukken de bu çocuk senin mi diyenlere evel Allah'ın sonra benim dermiş.
bir ara doktora gitmemek iyi gelecek diyordun. doktora gitmek daha iyi gelecek dersen bence de doktora git. rahatlarsın. hatta başka bir doktora da gidebilirsin. uzun süredir aynı doktora gidiyosan ve uuzn süredir sorun yok diyosa bi doktor değiştir derim. bi doktorun göremediğini başka bi doktor görebiliyor canım. ne olursa olsun kendini üzme ama olur mu?

candaşım canım dış gebelik değilde kimyasal gebelikten şüphelendim. baktım biraz çoğu insan bunu yaşayıp farkedemiyormuş. belki de hala rahim toparlanmadı benim. yarın doktora gidebilirim bakalım.

canım ben de bir kaç det böyle senin dediğin gibi oldum aynı. ama ben sürekli test yapıyordum ve de hassas sayılabilecek testlerden. gölge bile görmedim. yani kimyasal yaşamadım. doktoruma da da sormuştum. kürtaj sonra normal demişti. için rahat olsun.

loneliness canım hepimizin duaları birbirimiz için olsun ben size ne kadar teşekkür etsem az hepiniz ama hepiniz bana çok yardımcı oldunuz bende elimden geldiğince sizin yanınızda olacağım sıkmayalım canımızı.ne güzel her şeyi burda yazıyoruz akıl verip akıl alıyoruz ben çok mutluyum sizi tanıdığım için hiç kırılmayalım birbirimize birbirimizin ellerini sımsıkı tutalım.

nazlım canım kötü yürekli insanlar o kadar çokki.boşver duymadın kabul et çok zor ama takma eşin senin yanında gerisini at geriye

Son düzenleme:
Nazlım hoş geldin canım. Tabi yaz canım dertler paylaştıkça hafifler... Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Lonelines de testler konusunda özellikle erkeğe yapılacak testler konusunda bilgili.

Miniklerciğim canım benim güzel haberlerle gel inşallah. Yorma kendini fazla...

Lonelines, canım alınman normal, hamile olsaydım ben de alınırdım. Ama Renkli çok zor bir süreç yaşıyor testler, eşinindeki sorunlar, kayınvalide faktörü. Seni kırmak istememiştir herhalde diyorum. O anlık kolay hamile kalamamanın verdiği bir sıkntıyla yazmış olabilir yazarken de kimse yanlış anlamasın yazmış kırmak değildi maksadı. Düşün hepimiz hamile olan olmayan birbirimize dualar ediyoruz. Bunu düşünmez mi? O anlık öyle olmuş olabilir. Böyle de düşünmek lazım. Tabi alınmanı da anladığımı belirtmek istiyorum.

mrb arkadaşlar nasılsınız? altta gördüm chnb nasılsın?

minikler hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun..

nillde cim evet yazını okuduktan sonra baktım çiçek hamileliğe yorumlanırmış.rüyamda iki buket vardı biri de benim olsa keşke:)

lonelines cım alınmışsın canım birçok arkadaşda yazmış bende kendi adıma konuşayım bu topikte doğum yapan, hamile olan arkadaşların olması bana umut veriyor yeri geliyo birçok konuda anlattıklarınız yol gösterici oluyo kürtajdan sonra ilk bu topiğe baktım takıldım kaldım ilk gün yüz sayfa okudum nerdeyse içimdeki acıyla ne olmuş kimler ne yaşamış sonra sizin yazdıklarınız.geçende sana bahsetmiştim tickerına takılıyorum bazen die ama kötü niyetle değil kesinlikle başka arkadaşlarda vardır benim dönemimden ama seni temmuz anneleri topiğinde görmüştüm ondan olsa gerek.arkadaşta kırmak için yazmamıştır eminim zaman içinde gün içinde yaşadıklarımız bu süreç herkesi kötü etkiliyo.hamile kalmak için yaşanan süreçler, hamilelikte yaşanan süreçler, doğum yaptıktan sonra yaşanan süreçler hiçbiri kolay değil allah yardımcımız olsun.

dün etkilenmemin sebebi eş zamanlı yaşadığım başka şeylerdi sanırım.eşim arkadaşıyla diğer odada konuştu ama ben duydum .gelince sordum evet hamileymiş sen duydun mu ben sana söylemeyecektim dedi onun bu tavrı ve bir arkadaşım hamile olduğumu bile söylemediğim arkadaşlarıma kürtaj olduğumu söylemiş ondan yoksa başka arkadaşların haberlerine, miniklerin haberine sevinmiştim.

Datlum sağ olasın. Sen nasılsın? Miniklerin tefriciyesini okuyordum bakayım dedim haber var mı ondan?

Alınma işleri hep oluyor canım eşlere. O da sen üzülme diye yapmıştır...

sezen çok geçmıs olsun ,basın sagolsun..
NAZLIM, agzı torba degıl mılletın.kulagni tıkayacaksın.moralini bozma.insanlar büyük mezıyetlerı oldugunu sanıyor..
Empatı kurmayı becerebılen kaç ınsan var?daha yenı bebegımi kaybettım,18haftalık.yenısını yaparmısım:S tarıfi tutmayan yemek mı bu? Insanların cehaletıne,kafayı takmamalı..

selam kızlar.bugün öyle tuhaf bir rüya gördüm ki. benden bir parça mı alınıyor düşüyor mu bilmiyorum. böyle beyin gibi. içini bi açıyorum sarımsak bildiğiniz kabuklu bir sürü diş diş sarımsak:)))) güleyim mi ağlayım mı bilemedim.yoruma baktım pek de iyi bişey değilmiş((

minikler canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşşallah. tefriciyeyi okuyamadım, şu anda adetim. ama dualarım seninle canım.

sezen çok geçmiş olsun canım. hepimizin acısı büyük seninki çok da yeni. tamamen bitmese de acılar yavaş yavaş diniyor. bak ben de korunma sürecimi bitirdim, şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum. allah yardımcımız olsun canım. inşallah biz de anne olacağız.

nazlım güzelim kıyamam çok üzmüşler seni. kafana takma öyle insanları. inşallah bütün testlerini yaptır, gelsin bebişler.

loneliness ben de az önce test yaptım evde çıkmadı çok şükür. inşallah değildir çok korkuyorum tekrar korunmak zorunda kalmaktan. 4 adet gördüm hala bitmeyince korktum biraz herhalde rahim toparlanmadı henüz. bi dahaki aya inşallah.

Datlum sağ olasın. Sen nasılsın? Miniklerin tefriciyesini okuyordum bakayım dedim haber var mı ondan?

Alınma işleri hep oluyor canım eşlere. O da sen üzülme diye yapmıştır...

bi kırgınlık var üzerimde sanırım hasta olacağım canım.bat a 4 gün var belirtilerde başladı bekliyorum işte.eşim hamilelik olayını ne kadar kafaya taktığımı biliyor üzmek istemedi ama ben onun tavrına daha çok üzüldümm neyse anlıktı geçti gitti.
bende miniklerin duasına bugün başlayacağım hayırlı haberlerle gelir inşallah.

Geçmiş olsun bak ben de hapşırdım şimdi... Korunmuş muydun bu ay?

Hilal tefriciye adetli okunuyor canım...

Pepep altta gördüm yazmadın?

sağlıklı, mutlu yaşa canım ..
bu ay korunmadım 3-4 ilişki oldu ama hemen ardından sistit oldum sistitte bakterilerden dolayı sperm yaşamıyomuş o yüzden ümidim yok biraz ateşim yüksekti o da sistitin belirtileri arasında onun dışında batma tarzında falan hiç belirti yok zaten adet belirtileri de başladı.hayırlısı....

merhaba;
geçmişe gömülmüştüm yazmaya şimdi vakit buluyorum..
mitoz bölünmüşüz, bir konu daha açılmış, hayırlı olsun renkliye.. ben şu sıralar bir konu ile bile baş edemediğimden bir ikincisini takip etmeyi düşünemem bile..

alınganlık had safhada bu dönemde.. yıllardır annemin evine yardıma gelen bir ablamız var. aynı mahallede oturuyoruz; çocukluğumdan beri tanır beni..ben düşük tehlikesiyle evde yatarken annem gelene kadar eşimle beraber o baktı bana. o zamandan beri de haftada bir bizim evi gelir derler toplar. bu ablamızın kızı hamileymiş. benim düşük yaptığım dönemde evlendi.biliyorum kötü bir niyeti yok ablanın ama gelip gidip bana kızın hamileliğini anlatmıyor mu, cinlerim tepeme çıkıyor. eşim etkilendiğimi biliyor, olgun davran kötü niyeti yok, laf olsun diye konuşuyor diyor ama yok, olmuyor, kırılıyorum. neden hep ben düşünceli davranmak zorundayım, başkaları da biraz beni düşünseler diyorum..
burdaki hamilelik haberleri ve diğer gelişmeleriyse keyifle takip ediyorum doğrusu. hepimiz benzeri şeyleri yaşamışız ve yeniden bir umuda yelken açmış arkadaşların sevincini hiç kıskanmadan mutlulukla izliyorum.
yoğunluktan çok gelemiyorum foruma. bende yeni bir gelişme yok. umarım güzel haberler okurum sizden önümüzdeki günlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…