Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım sağol. Bugün dersim geç başlıyor, birazdan çıkacağım. Erkekler malesef kendilerinde sorun olmasına nedense alışamıyorlar. Eşime göre onda hala sorun yok. Benim düşüklerimin hepsi tabi benden kaynaklı ona göre. İnşallah sorun çıkmaz da üzülmez. Oğlanı cumartesi psikoloğa götüreceğim. Hala okumayı tam çözemedi, kem küm okuyor. Dikkat problemi var. Bakalım ne önerecek? Çok üzülüyorum bu duruma. O kadar ilgilendiğim hala çok az ilerliyor. Sen de sıkma canını fazla canım olacak inşallah...

bENİM DE YARIN YUMURTlama günüm. Ya da öbür gün. Bir kez deneyeceğiz bu ay eşimin sınavı var. vÜCUT DİRENCİ DÜŞÜYOR BEYEFENDİNİN. BU ay olmaz sanırım. Bugün oldu oldu yoksa olmaz diyor bana. Ben de yaşça büyük biriyle evlenirsem böyle olur diye dalga geçiyorum...

iyiyim canım sen nasılsın ? özledik ya seni, valla haketmiş dayağı :) anlamam mı canım, her ne kadar gebelik ihtimalim topikteki en düşük oranda da olsa maalesef zor o dönemler, benimde yakındır, bu aralar zaten gerginiö, adet zamanı mı düşünmek istemediğimi farkettim dün.

günaydın, benim eşimde de var o.sanırım herkste var, dün kara üzüm çekirdeği tozu aldım, kendim için.kansızlığa çok iyi geliyo çünkü.etkilerine bakarken erkeklerde sperm sayısını arttırdığını farkettim, dedim ve bozuldu.trip attı resmen, benim ihtiyacım mı var ne demek istiyosun ffilan dedi.hasta ya bunlar.

günaydınlar

muhabbet uzamasın diye yazmak istemiyorum. Cevap vermicem. Chnb dediğine katılıyorum ama usluba dikkat etmek gerekir diye ekliyorum. Herkese göre hayatın zorlukları var.

Citaknuraycım geçen gün tafa da söyledim ne olur çok yormayın kendinizi. Chnb bu ay çalışmalar devam başladın mı.?

Meme uçlarım iyileşmiyor nuraycım, neler yapıldıysa alerji yapıyor tüm göğüs pedleri :) face de karşılaşırsak uuzun uzun konuşuruz.

Candaş sen dr olaylarını ne yaptın?

Nazlım hint bülbüllerini yerler benimde vardı daha doğrusu annemin vardı, kızgınlık zamanlarında onlar yuvalarını sepet gibi örebiliyorlar biliyor muydun, böyle hasır sepet ipleri satılıyor kuşcularda da vardır istanbuldakilerde var onlardan kafese koyunca yumurtalar için yuva örüyorlar

Daha uzun uzun yzamak isterim gelin görünki evin işleri var.

chnb haklısın uzatmamak gerek ama lonelinesin yazdıkları açıkcası sinirimi hoplattı..ben kişi belirterek söylemediğim halde şak diye atlamış..daha önce de tabloda kendi yanına nazar boncuğu koyulmadı diye çıngar çıkarıp sataşmıştı yine sesimi çıkarmadım.. ama bu fazla oldu.!
ben kimseye tablonuzu kaldırın demedim.. sadece görünce üzülüyorum görmek istemiyorum diyerek topiğe fazla girmek istemediğimi ayrı bi topiğe geçeceğimi isteyenin arada yazmasını istedim.. irtibat kopmsın diye..
bu son çıkan tablolar çok büyük ve rahatsız edici, ben telefondan giriyorum evime internet bağlatmadım.. telefonda kocaman kocaman o tabloların gözüme girmesi beni rahatsız etti..zaten doluyum sadece okumak için açıyorum o büyük tablo telefonumun ekranını kaplıyor.. stresim gerginliğim artıkça artıyor..
hamileler zaten hamile mutlular bebeklerini bekiyorlar ne kadar stres yaşasalarda bi umutları var.. lütfen bana sataşma artık arkadaşım! o kadar kırgınım o kadar yorgunum ki! kimsenin kaprisiyle uğraşacak halde değilim.. ben kimseye bu topiğe girmeyin demedim ben fazla girmek istemiyorum arada banada uğrayın dedim hamile olmayan arkadaşlara..,,
bana psikolojimde bozukluk olduğunu ifade eden bişey yazmış lonelines! evet var canım yeni mi anladın! ben bebeğimi kaybettim 1 ay öncesinde morfoloji bilmem neyle uğraştım bi ton derdim var ektradan! şimdi prolaktin çıktı! evet benim psikolojim bozuk! anne karnını gösteren kocaman bir tablonun daha fazla gözüme girmesini sokulmasını istemiyorum..sen istediğin yere tablonu koy banane! ama ben girip sürekli görmemek için çekiliyorum dedim.
o topiğe arkadaşları davet ettim isteyen gelir istemeyen devam eder burda. bunu kişisel mesele olarak üzerine alıp gereksiz sataşmalara ne gerek var..
herkes burda özgürce bebeğini anlatsın çocğunu anlatsın.. üzülen okumak istemeyen strese giren arkadaşlarımda gelsin benim topiğimde konuşuruz.. kimseye konuşmasınlar rahatsız oluyorum demedim..! topik açtım çekildim????

mesele nedir ??? bu kadar yaralama nedir? benim yaşadıklarımı sen de yaşadın?? nedir bu derece beni anlamamazlıktan gelen tavrlar..
herkesin yapısı farklı ben çok duygusalım.. kedi yavrularını görüp ağlıyorum şu kedi kadar olamadım diye!! bi kedinin yavrusu bile beni yaralıyor..??? anlatabiliyor muyum? yoksa sen neden tabloyu koydun meselesi değil bu ?? bu benim meselem! ben hassasım duygusalım kendimi üzülüyorum yaralıyorum.. ve biraz kafamı dinlemek istiyorum..şu an o kadar üzgünüm ve moralim bozuk ki! bu olayı nazar boncuğu meslesindede yaşadım ama bişe demedim , bile bile isteye isteye kalbimi kıran kişiyede hakkımı helal etmiyorum!

madem eski konu açılmış, buyrun. tüm hamilerin yanına nazar boncuğu koymuştun, ben hariç. bir iki kez hatırlattım bana da koyar mısın diye, sen bir keresinde koydu ama tekrar sildin. tekrar hatırlattığımda ise nazar boncuğundan medet umulmaz gibi bir çıkışta bulundun, sanki diğer nazar boncuklarını koyan sen değilmişsin gibi. ben alırdım o listeyi bir güzel kendime nazar boncuğu koyardm, bundan kolay ne var(çünkü zor oluyo demiştin sonra)ama ben büyütmek istemedim, sen değil. ve olayın üstüne de çizgi çektim her zaman destek olmaya çalıştım.
valla arkadaşım bir tablodan rahatsız oluyosan gerçek bebeğinin resmini koyan arkadaşlar var, onları görünce ne yapıyosun acaba?
bir çok kişinin dediği gibi o paylaşımlardan ben destek alıyorum, moral buluyorum. inşallah benimkinin sonu da böyle iyi güzle bitecek diyorum. aynı şekilde hamile kalamayan arkadaşlar da hamilelere bakıp bir gün biz de hamile kalacağız diye düşünüyorlar.
kimsenin kalbini bile isteye kırmıyorum. birçok kişi de zaten ne kadar hassas olduğuma örnekler vermiş, kendimi anlatmama gerek yok. ama ben tüm desteğimi isteyen arkadaşlar için ve doğum yapan arkadaşlardan da destek almak için yazmaya devam ediyorum. isteyen istediği yere gidebilir. hayırlı olsun topiğin de dedim zaten. inşallah hayırlı olur. ama açık açık hamile olayım ben de yazmayacağım demen çok garip geldi. herkesin kendi düşüncesi tabi, bişey diyemeyiz.
ben de kitty gibi fazla uzatmak niyetinde değilim.
bu konuda tekrar yazmak istemiyorum.
kızlar kaldığımız yerdne devam edelim, beğenmeyen, rahatsız olan başka topiğe gidiyor zaten.

inşallah canım çiçeklerimiz sırayla gelcek.geçen ay annem görmüş bana çiçek vermişler sonrada gelmiş geri almak istemiş annem ah kızım sakın verme diye içinden söylenmiş bende çiçek isteyene kızmışım hayır vermem o benim çiçeğim demişim:))) geçen ay olmadı ama belki bu ay geçerli olur rüya:))bence öbür demet senin öyle düşünelim öyle olsun tatlım

canım gözün aydın inan bu sefer senin için her şey çok güzel olacak pozitif düşün pozitif olsun güzel bebişinle eşinle uzun bir ömrün olsun

canım yeni adet dönemini bekliyorum olursam bu ay tahlilleri yaptırcam.inş olmasamda yaptırmasam :) sen nasılsın.

bende öyle yoruyorum datlum için :) senin içinde aynen, bu ay geçerli olsun :) inş miniklerin ayağı uğurlu gelecek topiğe, maalesef ki 2. kaybettiği bebeğinde de topik bereketlydi :)

chnb, inş yumurtlama dönemin çok berektli ve sağlıklı geçer :)

Son düzenleme:

canım benim inşallah hepimiz için uğurlu olur hepimizin arka arkaya olur inanıyorum buna ve yürekten hepimiz için dua ediyorum öpüyorum hepinizi kocamannnn

bu arada bişey paylaşmak istiyorum ben.Sarı kantaron yağı her türlü ize yaraya karşı şifaymış.Deseydiler asla inanmazdım geçen gün annem bacaklarına masaj yaptı varisleri var, ve haliyle artık pürüzlü.süürnce ağrısı geçtiği gibi benim asıl ilgimi çeken pürüzsüzleşmesi, manken bacakları gibi süper bi hal aldı.araştırdım herşeye çok iyi, dikiş izlerine yarık çatlaklara.direk sürülebilyomuş.mümkünse aktardan değil ev yapması iyiymiş.bizdeki ev yapması.hamilelerin ve adayların aklında olsun istedim.haa bu arada bebeklerde gaz sancısına ve sebepsiz huzursulğa çok iyiymiş hep denenmiş.antidepresan özelliğiyle sakinlik veriyormuş.sanırım deniz bölgelerinde bu bitki yetişiyor.

canım çok sevindim. sabah baktım ama yazamadım. Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah. bu sefer umutluyuz. umutsuz olmak yok tamam mı?zaten kesenin bu kadar erken görünmesi bile süper bence, maşallah. herşey gönlünce olsun. ayağını sürü.

tabiki yazmaya devam edeceğiz canım. ben de senden çok şey öğreniyorum. sıkma canını sen. görmek istemeyen başka topiğe gitti zaten.
canım inşallah bu cuma akşamı randevum. ben de heyecanlıyım. inşallah bi sorun çıkmaz. prof olduğu için akşamları bakıyor. riskli gebelik uzmanına gidiyorum yine. en son 13 haftalıkken gitmiştim. o zaman için oluşan organlarına tek tek bakmıştı.
katılıyorum herkesin duaya ve desteğe ihtiyacı var. hepimizi birbirimizden bişeyler öğreniyoruz.3 ay dışarı çıkamadım. ne çarşıya, ne işe. buraya yazdım hep. burda derdime derman bulmaya çalıştım. iyiki varsınız kızlar. ben bu topiğin dağılacağını düşenemiyorum.

sağol canım. not aldım bi tarafa. ev yapması nasıl oluyor ki?ben de genelde sakinleştirici özelliğini biliyordum.

canım inş. ciddi bi durum çıkmaz.
bu arada iyi çalışmalar.

bende ev yapımı kantaron yagını evde bulunduruyorum.yara,yanık ıçın.. Iz bırakmadan ıyılestırıyor.dogumdan sonra amelıyat ızı ıcınde ıyı olmustu..çocukların yara olayıda bıtmez..her eve lazım

canım benim inşallah hepimiz için uğurlu olur hepimizin arka arkaya olur inanıyorum buna ve yürekten hepimiz için dua ediyorum öpüyorum hepinizi kocamannnn

sağol canım duaların için. zaten hadisi şerif var, içinizden biri kendi istediğini din kardeşi için istemedikçe o kişi o mümin değildir, diyor. inşallah bir gün hepimiz bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağız, ortak yapılan dualarla güçleniyoruz.

kızlar yazdım yazdım yazdım kapı çaldı bi kalktım ortalığı yanık yemek kokusu almış :) kociş geldi yemek yanmış neyse dedim geleyim mesajı yollayım artık pc takıldı sayfayı kapatmak zorunda kaldım yeniden yemek yapacam hepinizi öpüyorum yazacam

kızlar yazdım yazdım yazdım kapı çaldı bi kalktım ortalığı yanık yemek kokusu almış :) kociş geldi yemek yanmış neyse dedim geleyim mesajı yollayım artık pc takıldı sayfayı kapatmak zorunda kaldım yeniden yemek yapacam hepinizi öpüyorum yazacam

sağol canım duaların için. zaten hadisi şerif var, içinizden biri kendi istediğini din kardeşi için istemedikçe o kişi o mümin değildir, diyor. inşallah bir gün hepimiz bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağız, ortak yapılan dualarla güçleniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…