Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim inşallah hepimiz için uğurlu olur hepimizin arka arkaya olur inanıyorum buna ve yürekten hepimiz için dua ediyorum öpüyorum hepinizi kocamannnn
amin canım ya bende inanıyorum olacak :)
sağol canım. not aldım bi tarafa. ev yapması nasıl oluyor ki?ben de genelde sakinleştirici özelliğini biliyordum.

canım eğer o bitki varsa şöyle yapılıyormuş, hakiki zeytin yağını bir kaba koyuyosun ve saı kantron çiçeğini yağın içine koyuyosun.birkaç gün ağzı açık bekliyor, sonra ağzını kaatıp 6 hafta güneşte bekletiyorsun.kırmızı renge dönüşecek, onuda her türlü ağrılara ve yaralarada kullanıyomuşsunuz.çicekkuruyken değil tazeyken yapılacakmış.Süreç biraz uzun ama akdeniz bölgesindekiler yaparlarmış hep bizede arkadaşımın annesi verdi.izmir tarafında da çok yapılırmış.

Son düzenleme:
evet süreç uzunmuş. artık denk gelirse buluruz biz de. sağol yien de detaylı anlattığın için.

kızlar merhaba. ilk olarak minikler tatlım hayırlı olsun ya. öyle mutlu oldum anlatamam havalardayım.gözlerim dolu dolu yavrum benim.minik bebeğimiz bize de uğur getirsin inşallah. o minicik kalp atışlarını da duyacağız, o minik el ve ayaklarını bile göreceğiz.

geçmişi okumaya çalıştım ancak kafam allah bullak oldu. herkes kendince haklı. belki söyleniş tarzı yanlış oldu. dışarıdan biri olarak herkesi anlamaya çalışıyorum. üzmeyelim birbirimizi. buraya ilk geldiğimde öyle imrenmiştim sizlere, diyordum ne kadar güzel dostluklar kurulmuş. beni de aldınız aranıza sağolun. sizin sayenizde bugünlere umut dolu geldim. 3 ay korunma sürecinde bile sizi takip etmekten bıkmadım. hep umut oldunuz can verdiniz bana. okuyorum şimdi olanları, öyle üzülüyorum ki. yaşadıklarımız bizi ne durumlara getiriyor. bu topik tabi ki dağılmaz, bunu hepimiz biliyoruz. biraz anlayış, biraz hoşgörü herkes için tabi. ilk kez topiği okudukça canım sıkıldı, yazdım yazdım sildim acaba yanlış anlaşılır mıyım diye. ben hamile olsaydım bende yanlış anlayabilirdim evet, ama renklinin durumunu da gözönüne almaktan kendimi alamıyorum, belki uslüp farklı olmalıydı. ben hepinizi teker teker çok seviyorum. yine söylüyorum siz benim kıymetlilerimsiniz. burda eşimle bile paylaşamadığım herşeyi sizinle paylaştım.siz beni dinledikçe, dertlerime ortak oldukça da paylaşmaktan vazgeçmeyeceğim. uzun süre hamile kalamasam da, hamile kalsam da, bebğimi kucağıma alsam da ben hep burda olacağım ta ki herkes hamile kalıp bu topiği kapatıp evli ,mutlu, bebişli adında bir topik açana kadar. ne dersiniz güzel olmaz mı. tekrar söylüyorum hepinizi çooooooooooook seviyorum.

çok bilinen birşeymiş ama biz henüz öğrendik.canım sen ne zamn kürtaj oldun, ben kaçırdım galiba ?
canım ya çok kötü olmuş bekleriz.bu arada duanı ne zmana bitircez ben henüz başlayamadım kendiminkiler bitmediği için.ama az kaldı.
evet süreç uzunmuş. artık denk gelirse buluruz biz de. sağol yien de detaylı anlattığın için.

inş denk gelir birilerinden.ne demek, rica ederim.

beğen butonu çıkmış, hemen sana basayım dedim. yeni topiğin adını çok beğendim. inşallah öyle bi topik açarız, tabi hep beraber herkesin katılımıyla. sen dışarda kal, sen içeri gir demeden. Allah gönlüne göre versin tatlım. inşallah hayalin egrçek olur.

amin canım inşallah hepimizin yüzü gülsün istiyorum

canım sanada merhaba nasılsın

inşallah canım. açarız tabi ne demek. siz dualarınızı esirgemeyin bizden. biz da kısa zamanda sizlerden olalım. öyle imreniyorum ki size ve öyle mutlu oluyorum sizden güzel haberler aldıkça. minikler açılışı yaptı, biz de gelecez inşallah arkasından:)))

canım bi öceki mesajımda da yazdım. kendim için dua ederken herkes için ediyorum.
miniklere de dedim zaten ayağını sürü diye. onun diğer hamileliğinden beri güzel haber gelmedi topiğe.
ee artık yeni listeyi de bulup güncellemek lazım. kimse listenin altında kalmayacak. herkes günü gelince üst sıralara inşallah.

çok bilinen birşeymiş ama biz henüz öğrendik.canım sen ne zamn kürtaj oldun, ben kaçırdım galiba
ewt,6yıldır evımde var canım bu amaçla.
canım 18haftalık bebegim vardı, 2hafta önce gebelık sonlandırıldı..çok acı..Allahım kımseye yasatmasın

ne zamandır hesabı falan bırakmıştım. senin haftayı görünce bakayım dedim. ben de bebeğimi kaybetmeseydim .şu an 24. haftadaydım. allahım sağlıcakla kalan haftaları da tamamlamayı nasip etsin canım. su gibi aksın zaman.

iyiyim canım burası iyi geliyor bana çok daha iyi oldum ben kürtajın 4.ayındayım senin ne kadar olmuştu sanırım atladım senin zamanı
2hafta oldu.. Alısmaya çalısıyorum.cep ten gırıyorum suan foruma,pek serı olamıyrm halıyle.ise gıdınce daha rahat takıp ederım ıns.. Canım tecrübeler hemen hemen aynı olunca, herkes daha empatik..suan ihtiyaç duydugumuzda bu zaten..seni anlayan ınsanlarla bi arada olmak..

ayy beğen butonu gelmiş ne güzel :)

hello ve loneliness cnm yazıanlardan ben de alındım ama duygusallığımdan die dile getirmek istemedim sonuçta yazılan hemen hamle kalanlar kısmı benim içindi sanırım allahım dileye isteyen herkese bekletmeden versin ama bizler biliyoruzki sadece rahime konması demek evlat sahibi olmak demek değil ne süreçleri var ne korkuları var daha topikte tek konuşulan bu da değil ben onca derdimi sıkıntımı paylaştım dinleyen yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler

nazlım kuzum allahım duysun sesimizi biliyomusun geçenlerde bir arkadaş toplantısına gitmiştim buraya da yazdım hatta hamile bir arkadaş var tüm sohbet onun üzerineydi öyle ezik hissetimki kendimi oysaki kimse benim acımı hatırlamıyor ya da umursamıyordu ama insanın kalbinde yara olunca bir yere sığımıyormuş onu anladım neyse içten içten dua ettim allahım sen ferahlat bana da nasip et dedim çok sürmedi bi kaç gün sonra allahımın sesimi duyduğunu öğrendim yazını okurken aynı içtenlikle dua ettim dilek kapılarının ne zaman açık olacağı belli olmaz hepiniz dualrımdasınız ama seninle kontrol günleri arkadaşlık etmeyi çok istiyorum birlikte kahve takımlarda oturup :) sıra bize gelene kadar topiğin dedikodusunu yaparız inşallah

candas cnm duayı ben de haftaiçi okuyamıyorum randevumuz zaten gelecek haftaya kaldı ama sıradakine devam edelim cnm bi arkadaş dağıtmış benim için duayı bu hafta tamamlayacaklar sanırım bir de hacı anne varmış tek başına okuyacakmış bende elimden geldiğince duasını yaparım seninki bitince sıradaki arkadaşa başlayalım tabi şuana kadar benim için okuma fırsatı olanlar söylerse ben devamını tamamlatırım çok saolun beni çok mutlu ettiniz fırsat olmasa bile düşünmeniz araya almanız bile beni çok duygulandırdı

kızlar yaklaşık bir aydır üzerimde cevşen taşıyorum bu ay incir kürü yaptım kendime şimdide hergün iki tane incir kurusu yemeye devam ediyorum yumurta geliştiriyormuş.. bu arada sandoz glikofen adlı ilacı kullananların yorumunu okudum kullananlar ilk aydan faydasını görmüş ben de kullanmaya devam ediyorum.. utanarak yazıyorum ilişkiden zevk almanız da önemli çünkü bayandan gelen salgılar spermin yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.. nasipte varsa gelir hintten yemenden nasipte yoksa ne gelir elden denir. allahım dileyen herkese dilediği kadar bebek nasip etsin

ceza yok mu yoksa o da mı bizi terk etti mesajına denk gelmedim sanırım

hilall cnm nasılsın toparlandın değil mi ben ayağımı sürüyorum inşallah yine bereketli bir ay olur bahara müjdeli müjdeli gireriz

minicikumut cnm senin korunma tam anlamıyla bitti değil mi ben kaçırdım sanırım olayı

nilde datlumm nuray nasılsınız kızlar

deniz lalesi ve diğer yeni katılan arkadaşlar üzülerek hoşgeldiniz diyorum ama iyiki bu acı günlerinizde bu topiği buldunuz kısa sürede yaralanızın sarılacağından emin olun yeni umutları birlikte yeşerteceğiz tekrarlıyorum ayağımı sürüyorum allahım isteyen herkese en kısa zamanda ve hayıslısıyla nasip etsin inşallah

minikler çok sagol canım..
Senin yeni bi gebeligin var ,öylemi?öyleyse gözünaydın canım,Allahım saglıkla kavustursun bebegine.. Bol bol dinlen,canına iyi bak

minikler daha iyiyim canım. iyi olmak zorundayım napalım. kendine dikkat et olur mu ağır işler yapma.

deniz lalesi merhaba canım. çok geçmiş olsun. hepimiz senin yaşadığın şeyleri yaşadık ne yazık ki. burada olmak insanı daha çabuk toparlıyor.

nilde sen nasılsın canım.

canım iyiyiz asıl sen nasılsın sen kendine dikkat et bu aralar. senin ayağın çok uğurluymuş methini duydum :)) tatlım şaka bir yana inşallah sağlıklarla alırsın bebeğini kucağına çok seviniyorum senin adına allahım en yakın zamanda bizede yaşatır inşallah senin gıyabında bütün hamilelerimizede ve hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarımızada allahım eli ayağı zekası tam analı babalı sağlıklı bir bebek versin allahım doğacak bebekler sağlıklı mutlu huzurlu bol paralı uzun ömürlü olsun allahım bebekleri analı babalı büyüt allahım hayırlısını ver acılarını gösterme yarabbim amin.

Son düzenleme:

sağol canım iyiyim sen nasılsın.tatlım canını sıkma bu ay sen hamile kalacaksın inanıyorum buna moralini yüksek tut tamammı burdan kızlarrrr test pozitif çıktı haberini vereceksin buna bütün kalbimle inanıyorum ellerini sımsıkı tutuyorum ve diyorumki yanındayız tatlım sabret sabrın sonu selamet her gecenin bir sabahı var unutma

çok sagol Hilal,sana da geçmis olsun canım.. Bir daha yasatmasın Allahım,ne acıymıs.. Ins aydınlıga cıkarız canım tez zaman da cümlemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…