2hafta oldu.. Alısmaya çalısıyorum.cep ten gırıyorum suan foruma,pek serı olamıyrm halıyle.ise gıdınce daha rahat takıp ederım ıns.. Canım tecrübeler hemen hemen aynı olunca, herkes daha empatik..suan ihtiyaç duydugumuzda bu zaten..seni anlayan ınsanlarla bi arada olmak..
sağol canım iyiyim sen nasılsın.tatlım canını sıkma bu ay sen hamile kalacaksın inanıyorum buna moralini yüksek tut tamammı burdan kızlarrrr test pozitif çıktı haberini vereceksin buna bütün kalbimle inanıyorum ellerini sımsıkı tutuyorum ve diyorumki yanındayız tatlım sabret sabrın sonu selamet her gecenin bir sabahı var unutma
iyiyim canım, toparlanıyorum işte. her ay yeni umut, umudumuz öbür aya kaldı. inşallah canım benim inancın beni daha da umutlandırdı. inşallah güzel haberi birlikte veririz. desteğin için çok sağol. gerçekten tanışalı çok uzun zaman olmadı ancak pozitif enerjin beni çok mutlu ediyor:))))
çok sagol Hilal,sana da geçmis olsun canım.. Bir daha yasatmasın Allahım,ne acıymıs.. Ins aydınlıga cıkarız canım tez zaman da cümlemiz
canım ben sizi çok sevdim inanki kalbimden gelerek yazıyorum ve çok inanıyorum buna
biz de seni çok seviyoruz canım. destğin ve inancın için tekrar teşekkürler. iyi ki varsınız.
bu arada bişey paylaşmak istiyorum ben.Sarı kantaron yağı her türlü ize yaraya karşı şifaymış.Deseydiler asla inanmazdım geçen gün annem bacaklarına masaj yaptı varisleri var, ve haliyle artık pürüzlü.süürnce ağrısı geçtiği gibi benim asıl ilgimi çeken pürüzsüzleşmesi, manken bacakları gibi süper bi hal aldı.araştırdım herşeye çok iyi, dikiş izlerine yarık çatlaklara.direk sürülebilyomuş.mümkünse aktardan değil ev yapması iyiymiş.bizdeki ev yapması.hamilelerin ve adayların aklında olsun istedim.haa bu arada bebeklerde gaz sancısına ve sebepsiz huzursulğa çok iyiymiş hep denenmiş.antidepresan özelliğiyle sakinlik veriyormuş.sanırım deniz bölgelerinde bu bitki yetişiyor.
canım inş. ciddi bi durum çıkmaz.
bu arada iyi çalışmalar.
ewt,6yıldır evımde var canım bu amaçla.
canım 18haftalık bebegim vardı, 2hafta önce gebelık sonlandırıldı..çok acı..Allahım kımseye yasatmasın
chnb cnm sana yazdığımı unutmuşum tekrar yazayım bilgin varsa cvp yazacağını bildiğim için fikrini almak istedim bir arkadaş için soruyorum 37 yaşında ve adeti sadece 1 gün sürüyor ikinci gün lekenme şeklinde oluyormuş dr. a gidecek ailede erken menopoz var ama alttan mı muayne ederler yoksa tahlil felan mı yaparlar senin yumurta rezervini öğrenmek için ne yapılmıştı?
buarada yumurtlama gününe gelmişsin rabbimin ol demesi yeter bir günde de olur cnm ablacım inşallah sağlıklı bir bebiş tutunuverir de mutlu eder anneciğini
chnb canım merhaba nasılsın ya bende bir şey sormak istiyorum belkide sormuşumdur ama hatırlamıyorum.tatlım benim kürtajdan sonra adet sürem 1 yada 2 gün azaldı doktora sordum 1 tam gün kan gelmesi yeterli dedi sorun yok dedi birde adet günlerim değişti 33,28,24,30.ama birde adetten önce ve adet zamanım çok ağrlı olurdu kürtajdan sonra ağrı kesildi 2 yada 3 gün kanamam normal geliyor sonra birden kesiliyor sonraki gün az az geliyor sonra rengi koyulaşıp kahve telvesi gibi(kürtajdan önce adet başlarken ve biterken hep olurdu)bitiyor doktora sordum bir sorun yok dedi ama korkuyorum işte
Canım normal demiş drn.Normaldir sanırım hepimiz farklılıklar yaşadık kürtaj sonrası sanırım... Birkaç ay daha izle bakalım...
Cezaaaaaaaaaaaa neredesin kuzum, nasılsın?
sağol canım amin. inşallah sen de tez zamanda hamile kalırsın yeniden. beklemek çok acı biliyorum. ilk bebeğimi tam 21 ay beklemiştim. tam buldum derken kaybettim. 2. nispeten daha çabuk oldu. 6.ayımda hamile kaldım. özellikle ilk aylar zor geçiyor.Allah kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla imtihan etmesin.ne zamandır hesabı falan bırakmıştım. senin haftayı görünce bakayım dedim. ben de bebeğimi kaybetmeseydim .şu an 24. haftadaydım. allahım sağlıcakla kalan haftaları da tamamlamayı nasip etsin canım. su gibi aksın zaman.
geçmiş olsun canım. ben de bir haftadır hastayım. öğrencilerden bulaştı sanırım bana da.herkese iyi akşamlar...1 haftadır falan giremiyorum kızlar geçen cumartesi izmire gittim arkadaşlarımla,fena hastalandım..bi bakıp miniklere çıkıyordum..şimdide misafirlerim gelecek,yoğunluğum tam gaz devam hasta olsamda..haaa bu arada bugün adet oldum tam günümde hemde..bende çalışmalara başlayacağım..bu arada geçen hafta mantar oldum:)ama doktora gitmedim:)sirkeli su ile temizledim..geçti şimdi daha iyiyim..
minikler sayfaları atlatarak buldum seni..hayırlı olsun canım görmüşsün keseyi...
kızlar nasılsınız?öptm hepinizi..ben hazırlanmaya gideyim..
herkese iyi akşamlar...1 haftadır falan giremiyorum kızlar geçen cumartesi izmire gittim arkadaşlarımla,fena hastalandım..bi bakıp miniklere çıkıyordum..şimdide misafirlerim gelecek,yoğunluğum tam gaz devam hasta olsamda..haaa bu arada bugün adet oldum tam günümde hemde..bende çalışmalara başlayacağım..bu arada geçen hafta mantar oldum:)ama doktora gitmedim:)sirkeli su ile temizledim..geçti şimdi daha iyiyim..
minikler sayfaları atlatarak buldum seni..hayırlı olsun canım görmüşsün keseyi...
kızlar nasılsınız?öptm hepinizi..ben hazırlanmaya gideyim..
saol canım.nasılsın yazışamadık bu ara seninle
fena gribim:)nazda yapamıyorum kimseye bakanım yok:)eşimde çok hasta çünkü...az kaldı yarın cuma:)sen nasılsın abla?
geçmiş olsun canım. ben de bir haftadır hastayım. öğrencilerden bulaştı sanırım bana da.
ıhlamur, zencefil, bal ne bulursam yiyorum içiyorum. sen de iyileş bir an önce çalışmaların başına:)
canım ben de üzülerek hoşgeldin diyorum. inşallah çabuk atlatırsın bu süreci. ilk zamanlar gerçekten zor oluyor. gel buraya, dök içini. kim varsa sana cevap verecektir. dertler paylaşıldıkça azalır. tekrardan Allah sabır versin.ewt,6yıldır evımde var canım bu amaçla.
canım 18haftalık bebegim vardı, 2hafta önce gebelık sonlandırıldı..çok acı..Allahım kımseye yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?