Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım inanki alışılıyor acısı tam olarak geçmiyor herhangibir olay acını su yüzüne çıkarıyor ama burda hamile haberlerini duyunca yeniden umutlanıyoruz ve mutlu oluyoruz.canım burda herkesin derdi ortak bize bizden başka destek yok hepimiz biriz tatlım

iyiyim canım, toparlanıyorum işte. her ay yeni umut, umudumuz öbür aya kaldı. inşallah canım benim inancın beni daha da umutlandırdı. inşallah güzel haberi birlikte veririz. desteğin için çok sağol. gerçekten tanışalı çok uzun zaman olmadı ancak pozitif enerjin beni çok mutlu ediyor:))))

chnb cnm sana yazdığımı unutmuşum tekrar yazayım bilgin varsa cvp yazacağını bildiğim için fikrini almak istedim bir arkadaş için soruyorum 37 yaşında ve adeti sadece 1 gün sürüyor ikinci gün lekenme şeklinde oluyormuş dr. a gidecek ailede erken menopoz var ama alttan mı muayne ederler yoksa tahlil felan mı yaparlar senin yumurta rezervini öğrenmek için ne yapılmıştı?
buarada yumurtlama gününe gelmişsin rabbimin ol demesi yeter bir günde de olur cnm ablacım inşallah sağlıklı bir bebiş tutunuverir de mutlu eder anneciğini

canım ben sizi çok sevdim inanki kalbimden gelerek yazıyorum ve çok inanıyorum buna

çok sagol Hilal,sana da geçmis olsun canım.. Bir daha yasatmasın Allahım,ne acıymıs.. Ins aydınlıga cıkarız canım tez zaman da cümlemiz

amin canım. sıkıldıkça yaz buraya. kendini hiç yalnız hissetme olur mu. ilk günler çok zor geçiyor ama zamanla umutlarımız arttıkça acımız hafifliyor. allahım yardımcın olsun canım.

Ev yapımını bulamasak da ben aktardan alayım diğerinden. Sağ ol Candaş...

canım inş. ciddi bi durum çıkmaz.
bu arada iyi çalışmalar.

Sağ ol canım benim. Bu akşam oldu oldu olmadı bir dahaki aya.Çizgi kontrol çizgisinin yarısından biraz falaydı 15.30 da. 11 de yapacağım gece test. Bakalım normalde 14. gün çatlardı ama şeffaf akıntım yok galiba 15. gün olacak ama eşim sınava gidiyor( Hayırlısı...

ewt,6yıldır evımde var canım bu amaçla.
canım 18haftalık bebegim vardı, 2hafta önce gebelık sonlandırıldı..çok acı..Allahım kımseye yasatmasın

Canım acın çok taze ama bir şey sormak istiyorum bebekte sorun mu vardı ki? Genetik problemden mi? Ben pgt yaptırdım olmadı gerçi ama eşinle kendine preferik kanda kromozom analizi yaptır şayet sorun varsa pgt li tüp bebek yaptır. İleri hafta kayıp acısını bilirim. 25 haftalık ben de kaybetmiştim bebeğimi. İnşallah üzmemişimdir seni...

Canım adetin 2. ya da 3. günü dr ye gitsin alttan muayene edecektir yumurta durumuna bakar. Israrla ben amh testi yaptırmak istiyorum desin ama bu test her yerde yok. 160 tl idi.Fsh ve Lh a da bakılıp hepsi değerlendiriliyor ona göre rezerv durumu söyleniyor. Ailede varsa ki biz de var bence fazla oyalanmasın. Çünkü tüp bile olsa ne kadar çok yumurta olursa o kadar fazla şans oluyor benim 7 dolu çıktı insanlar 16-17 yazıyor normalde...

Canım ben 400 demiştim. az kaldı bitirmek üzereyim bitti say bu gece tamamlarım...

Sayı 400

chnb canım merhaba nasılsın ya bende bir şey sormak istiyorum belkide sormuşumdur ama hatırlamıyorum.tatlım benim kürtajdan sonra adet sürem 1 yada 2 gün azaldı doktora sordum 1 tam gün kan gelmesi yeterli dedi sorun yok dedi birde adet günlerim değişti 33,28,24,30.ama birde adetten önce ve adet zamanım çok ağrlı olurdu kürtajdan sonra ağrı kesildi 2 yada 3 gün kanamam normal geliyor sonra birden kesiliyor sonraki gün az az geliyor sonra rengi koyulaşıp kahve telvesi gibi(kürtajdan önce adet başlarken ve biterken hep olurdu)bitiyor doktora sordum bir sorun yok dedi ama korkuyorum işte

Canım normal demiş drn.Normaldir sanırım hepimiz farklılıklar yaşadık kürtaj sonrası sanırım... Birkaç ay daha izle bakalım...

Cezaaaaaaaaaaaa neredesin kuzum, nasılsın?

herkese iyi akşamlar...1 haftadır falan giremiyorum kızlar geçen cumartesi izmire gittim arkadaşlarımla,fena hastalandım..bi bakıp miniklere çıkıyordum..şimdide misafirlerim gelecek,yoğunluğum tam gaz devam hasta olsamda..haaa bu arada bugün adet oldum tam günümde hemde..bende çalışmalara başlayacağım..bu arada geçen hafta mantar oldum:)ama doktora gitmedim:)sirkeli su ile temizledim..geçti şimdi daha iyiyim..
minikler sayfaları atlatarak buldum seni..hayırlı olsun canım görmüşsün keseyi...
kızlar nasılsınız?öptm hepinizi..ben hazırlanmaya gideyim..

sağol canım amin. inşallah sen de tez zamanda hamile kalırsın yeniden. beklemek çok acı biliyorum. ilk bebeğimi tam 21 ay beklemiştim. tam buldum derken kaybettim. 2. nispeten daha çabuk oldu. 6.ayımda hamile kaldım. özellikle ilk aylar zor geçiyor.Allah kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla imtihan etmesin.

geçmiş olsun canım. ben de bir haftadır hastayım. öğrencilerden bulaştı sanırım bana da.
ıhlamur, zencefil, bal ne bulursam yiyorum içiyorum. sen de iyileş bir an önce çalışmaların başına:)

Canım geçmişolsun. Bu adetten sonra inşallah güzel haberini de alırız. Önümüzdeki hafta tefriciyeyi sana okuyalım. 400 alayım ben yine. Dikkat et kendine...

saol canım.nasılsın yazışamadık bu ara seninle

Çok şükür yoğunuz sınavlar filan. Şimdi oğlanla çalışıyoruz... Allah sizlere de nasip etsin kolayından bu günleri...

fena gribim:)nazda yapamıyorum kimseye bakanım yok:)eşimde çok hasta çünkü...az kaldı yarın cuma:)sen nasılsın abla?

Ben iyiyim yumurtlama günlerime yaklaştım eşimin sınavı var pazara naz yapıyor bu ay pek olacak gibi değil bir kere deneyeceğiz yalnızca...

Canım tekrar geçmiş olsun. Nazlım kabuğuyla elmayı kaynatın suyunu için demişti galiba dene istersen...

Nilde sen korunacak mısın?

ewt,6yıldır evımde var canım bu amaçla.
canım 18haftalık bebegim vardı, 2hafta önce gebelık sonlandırıldı..çok acı..Allahım kımseye yasatmasın
canım ben de üzülerek hoşgeldin diyorum. inşallah çabuk atlatırsın bu süreci. ilk zamanlar gerçekten zor oluyor. gel buraya, dök içini. kim varsa sana cevap verecektir. dertler paylaşıldıkça azalır. tekrardan Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…